ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου

Κριός
Μια εξαιρετική ημέρα για το σπίτι και την οικογένεια, καθώς μπορείς να τρέξεις τις υποθέσεις σου, αφού δεν σε φοβίζει τίποτα και κανένας… ανάδρομος!

Ταύρος
Είσαι αρκετά εξωστρεφής σήμερα, καθώς η Σελήνη σε φιλική θέση για το ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων. Φρόντισε όμως να κάνεις τις σωστές επιλογές σήμερα, καθώς μπορείς να πετύχεις πολλά.

Δίδυμοι
Μια σταθεροποιητική ημέρα, από εκείνες που λειτουργούν ως μαξιλαράκι ασφαλείας. Έχεις ανάγκη από ηρεμία και σταθερότητα, ενώ κάνεις κάποια βήματα ώστε να προσεγγίσεις τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ειδικά αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν έντονες προστριβές. Ωστόσο, ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του επιστρέφει σε μια θέση κόντρα σε σένα, φέρνει αρκετές αναθεωρήσεις, αλλά και καθυστερήσεις

Καρκίνος
Σήμερα είσαι στο επίκεντρο της προσοχής, πρωταγωνιστείς και ο λόγος σου είναι… νόμος με την Σελήνη στον οίκο της επικοινωνίας σου και σε βοηθά να καταφέρεις πολλά, αρκεί να είναι προϊόν σκέψης και όχι παρορμητισμού!

Λέων
Από σήμερα ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του επιστρέφει στο δικό σου ζώδιο, σε ωθεί σε σημαντικές αναθεωρήσεις στη ζωή σου, είναι προτιμότερο όμως να μην προβείς ακόμη σε νέα ξεκινήματα. Επιπλέον, κάνεις επαφές που μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες, ενώ η διαίσθησή σου μοιάζει να είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

Παρθένος
Έχεις την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείς και να πάρεις λίγο το χρόνο σου ώστε να δεις καθαρά τις αληθινές σου ανάγκες. Παράλληλα, από σήμερα ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του επιστρέφει στο προηγούμενο ζώδιο, φέρνει πολλές παρανοήσεις, αλλά και σχόλια για σένα.

Ζυγός
Έχεις την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείς και να πάρεις λίγο το χρόνο σου ώστε να δεις καθαρά τις αληθινές σου ανάγκες. Παράλληλα, από σήμερα ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του επιστρέφει στο προηγούμενο ζώδιο, φέρνει πολλές παρανοήσεις, αλλά και σχόλια για σένα.

Σκορπιός
Η Σελήνη από μια βοηθητική θέση, σε αφυπνίζει και σε κάνει αφενός να έχεις μια πιο αισιόδοξη διάθεση -ακόμα και αν δεν είναι όλα λυμένα- και αφετέρου μπορείς να κινητοποιηθείς για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μην διστάσεις επίσης σήμερα να ζητήσεις υποστήριξη για όσα χρειάζεσαι.

Τοξότης
Σήμερα δεν θα μπορούσες να μην ωφεληθείς, καθώς διαφαίνεται ένα φως στον ορίζοντα σήμερα. Παράλληλα όμως μπορείς να συζητήσεις ένα δημιουργικό σχέδιο που ετοιμάζεις με ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να σε βοηθήσουν.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στην Παρθένο, σε βοηθά να πετύχεις περισσότερα χάρη στους σημαντικούς άλλους στην ζωή σου. Παράλληλα, η μέρα θα μπορούσε να φέρει ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου.

Υδροχόος
Μια εξαιρετική ημέρα για να φανείς παραγωγικός, να ξεμπερδεύεις με όσα έχουν μαζευτεί αυτές τις μέρες και να τα βάλεις σε σειρά. Παράλληλα, μπορείς να επουλώσεις «τραύματα» που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ σημαντικοί σύμμαχοι βρίσκονται στο πλευρό σου.

Ιχθείς
Μπορεί με τις εκλείψεις που προηγήθηκαν να υπήρξαν πολλές αναστατώσεις, όμως η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να σε αποζημιώσει, είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και μπορείς να δεις τις κινήσεις σου να αποδίδουν.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS