ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 26 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 26 Ιουνίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες για σένα, αλλά και δυνατότητες ανάπτυξης μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που κάνεις. Έτσι, είναι πιθανό να παίρνεις θετική απάντηση για ένα θέμα που σε είχε απασχολήσει, ενώ παράλληλα βρίσκεις τα κατάλληλα πρόσωπα στην κατάλληλη θέση για να σε βοηθήσουν με τις υποθέσεις σου, ακόμη και αν υπάρχουν δυσκολίες πρακτικής φύσεως.

Ταύρος
Σήμερα ασχολείσαι με την κάλυψη των βασικών σου αναγκών, ωστόσο υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στην καθημερινότητά σου, τις οποίες εκμεταλλεύεσαι. Γενικότερα πάντως πέρασε μια περίοδος που πήρες πολλές αποφάσεις μέσα σου και είδες κάποια πρόσωπα να απομακρύνονται (ή εσύ απομακρύνθηκες από εκείνα) γιατί πια είναι πιο ωφέλιμο για όλες τις πλευρές να χωρίσουν οι δρόμοι.

Δίδυμοι
Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε παρακινεί σε δράση, ενώ οι συνθήκες σε καλούν να αναλάβεις πρωτοβουλία, να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αποτινάξεις από πάνω σου ότι σε περιορίζει. Η καλή όψη μάλιστα Άρη-Κρόνου σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες.

Καρκίνος
Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, ενώ αν χρειάζεσαι κάποιου είδους βοήθεια σε μια υπόθεση που σε απασχολεί, μπορείς να περιμένεις θετικά αποτελέσματα. Οι άλλοι πάντως σήμερα έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς.

Λέων
Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα για τα σχέδιά σου, καθώς μπορείς με άνεση να προωθήσεις τους στόχους σου, αλλά και να βασιστείς σε συλλογικές προσπάθειες για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Άλλωστε οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει είναι πολλές και χρειάζεσαι τα κατάλληλα πρόσωπα δίπλα σου για να σε πλαισιώσουν.

Παρθένος
Η περίοδος αυτή ήδη έχει αρχίσει να φέρνει έντονο παρασκήνιο και ανατροπές. Σήμερα όμως είναι μια καλή ημέρα για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου ή και να «χρησιμοποιήσεις» μια επαφή σου για να βρεις λύσεις σε ένα θέμα που σε απασχολεί.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα είναι ευνοϊκή για σένα καθώς σου δίνονται πολλές δυνατότητες να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο ενώ παράλληλα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Επιπλέον, η μέρα σήμερα σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να βγεις από αδιέξοδα.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σε κινητοποιεί για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος και να βρεις λύσεις σε αντίστοιχες υποθέσεις που σε είχαν προβληματίσει παλιότερα, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς αφήνεις χώρο για παρανοήσεις στον περίγυρό σου, ενώ εσύ μένεις προσκολλημένος σε απόψεις που δεν λειτουργούν βοηθητικά.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σου δίνει ώθηση να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν επενδύοντας στην επικοινωνία με τους γύρω σου, θα πρέπει όμως να είσαι περισσότερο διαλλακτικός με τον περίγυρό σου καθώς οι συνθήκες μαρτυρούν ότι είσαι επικεντρωμένος κυρίως στη δική σου φωνή και τις δικές σου απόψεις, ενώ η στασιμότητα είναι εκείνη που νιώθεις να σε πνίγει.

Αιγόκερως
Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, να ρυθμίσεις υποχρεώσεις και να διευθετήσεις όλα εκείνα τα ζητήματα ρουτίνας που εκκρεμούν εδώ και πολύ καιρό, ενώ γενικότερα είναι μια ημέρα που μπορείς να επιτύχεις έμπρακτα αποτελέσματα, ωστόσο μην ξεχνάς πως πρέπει να ξεδιαλύνεις το τοπίο.

Υδροχόος
Σήμερα τα δημιουργικά σου σχέδια ευοδώνονται, ενώ η ανάγκη σου για χαρά και διασκέδαση βρίσκει πρόσφορο έδαφος, ακόμη και αν το πρόγραμμά σου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, όπως και να έχει όμως η μέρα έχει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ζητήσεις υποστήριξη ή βοήθεια για ένα ζήτημα που σε απασχολεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγεις κερδισμένος, ενώ παράλληλα σήμερα μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να διαχειριστείς υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, ειδικά αν είχαν υπάρξει προστριβές με τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS