ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου

Κριός
Προσπαθείς να επικοινωνήσεις σκέψεις σου στους άλλους και να μοιραστείς στόχους και ιδέες, ταυτόχρονα όμως σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις. Προτίμησε λοιπόν να προλάβεις τα γεγονότα.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα σου θυμίζει όχι μόνο τις φιλοδοξίες σου και πού θες να φτάσεις, αλλά σου θυμίζει επίσης να κοιτάς ψηλά, στην υψηλότερη εκδοχή του εαυτού σου, που την χτίζεις βήμα προς βήμα.

Δίδυμοι
Σήμερα η μέρα σε γεμίζει με αισιοδοξία που έχεις ανάγκη. Είναι μια μέρα που δημιουργεί έμπνευση αλλά και ανάγκη για περιπέτεια! Μάλιστα, αν συμφωνεί το προσωπικό σου ωροσκόπιο, τότε θα έχεις εύνοια από γυναικεία πρόσωπα.

Καρκίνος
Νιώθεις πως έχεις ανάγκη από περισσότερο χρόνο για σένα. Επίσης, είσαι αρκετά επιρρεπής σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες, μπορείς όμως να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Λέων
Χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου πλέον δραστήρια αλλά και με σοφία. Παράλληλα, ακολουθείς το πρόγραμμα των άλλων. Επίσης, καλείσαι να κρατήσεις μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στις επαφές και στις συναντήσεις που θα κάνεις, ενώ παίρνεις σημαντικές αποφάσεις.

Παρθένος
Η κάλυψη των βασικών σου αναγκών βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου σήμερα και επιδιώκεις να τακτοποιήσεις με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Φρόντισε λοιπόν το περιβάλλον που ζεις, καθώς είναι αντανάκλαση της ψυχικής και σωματικής σου υγείας.

Ζυγός
Σήμερα μπορείς να νιώσεις λίγο περισσότερο ότι υπάρχουν όμορφα πράγματα μέσα στην ζωή σου! Παράλληλα, καλείσαι να εφαρμόσεις στην πράξη τις ιδέες σου, το στοίχημα όμως της ημέρας είναι να φανείς πιο δυνατός/ή από κάποια… «κολλήματα» που ίσως έχεις.

Σκορπιός
Μετά από μια περίοδο με πληθώρα εντάσεων και προβλημάτων στο σπίτι και την οικογένεια, η μέρα σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρόλα αυτά αν έχεις παιδιά, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες τους. Ασχολήσου λοιπόν πιο πολύ με τις ανάγκες των οικείων!

Τοξότης
Επικεντρώνεσαι σήμερα με περισσότερη επιμονή στους στόχους που έχεις θέσει. Γενικότερα μπορείς να επενδύσεις σε συλλογικές προσπάθειες, καθώς ευνοούνται περισσότερο σε σχέση με τις ατομικές πρωτοβουλίες. Οι φίλοι έχουν να σου πουν σημαντικά πράγματα.

Αιγόκερως
Θέλεις να απολαύσεις τα ήδη κεκτημένα, χωρίς να βγεις από την βολή σου και να πρέπει πάλι να αποδεικνύεις στους γύρω σου τα αυτονόητα. Αν σήμερα έχεις μια σημαντική προσωπική υπόθεση ή ένα δημιουργικό πλάνο, τότε τα πράγματα μοιάζουν κάπως… στάσιμα. 

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά θετική για σένα ώστε να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, με την προϋπόθεση ότι δείχνεις συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Γενικότερα όμως σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σένα καθώς σε κάνει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

Ιχθείς
Τώρα είναι η στιγμή για να κάνεις ένα βήμα πίσω, να βάλεις τα δεδομένα σου κάτω και να δεις τι είναι αυτό που θες να κάνεις στο επόμενο διάστημα. Παράλληλα μπορείς να προσελκύσεις θετική ενέργεια προσφέροντας απλόχερα τη βοήθειά σου σε δικούς σου ανθρώπους που την χρειάζονται. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS