ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 27 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 27 Ιουνίου

Κριός
Σήμερα μπορεί να συναντήσεις εμπόδια σε κάποιες φιλίες σου ή πιθανώς να προτιμάς να λειτουργήσεις μόνος σου χωρίς να ενταχθείς σε πλαίσια και ομάδες. Ένας στόχος σου όμως θέλει κούραση για να υλοποιηθεί.

Ταύρος
Δεν πρέπει να πέσεις στην παγίδα να μπεις στην διαδικασία να αποδείξεις ποιος/ποια είσαι σε πρόσωπα που έτσι και αλλιώς δεν κάθονται να σε ακούσουν. Παράλληλα, φίλοι είναι κοντά σου και σε βοηθούν ηθικά.

Δίδυμοι
Σήμερα είσαι με το βλέμμα στο μέλλον και έχεις μεγαλεπήβολα σχέδια, τα οποία όμως… σκοντάφτουν σε πρακτικές δυσκολίες!

Καρκίνος
Τριγυρνούν στο μυαλό σου σκέψεις σχετικά με το παρελθόν, όπως επίσης και κάποιες εμμονές, αλλά έχεις αποφασίσει να κάνεις βήματα -επιτέλους- μπροστά. Παράλληλα, η αισιοδοξία είναι ο δυνατός σου σύμμαχος στο εγχείρημά σου, ακόμη και στα δύσκολα.

Λέων
Να αποφύγεις να είσαι εριστικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και είναι προτιμότερο να είσαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου. Παράλληλα όμως εγκαινιάζεται μια σύντομη περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.

Παρθένος
Το βλέμμα σήμερα είναι στραμμένο στις ανάγκες σου, υλικές μα περισσότερο συναισθηματικές και πώς θα τις καλύψεις. Παράλληλα, παίρνεις μια σημαντική βοήθεια που τακτοποιεί μια υπόθεσή σου και σου λύνει τα χέρια, ενώ εσύ μελετάς τα βήματά σου προσεκτικά.

Ζυγός
Κανονικά δεν είναι μια κακή μέρα για σένα, αντιθέτως, έχει πολλά σημεία τα οποία σε βοηθούν να τρέξεις τις υποθέσεις σου, ειδικά με δημιουργικά σου σχέδια. Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα όμως γιατί είναι απατηλή περίοδος.

Σκορπιός
Αυτές τις μέρες είσαι ιδιαίτερα αγχωμένος με κάποιες λεπτομέρειες, προσπαθώντας να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά ασχολείσαι με τους άλλους. Επίσης, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες..

Τοξότης
Κάποιοι στόχοι που έχεις θέσει έχουν κάποια εμπόδια, ενώ καταπιάνεσαι με πρακτικές υποθέσεις και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που γεμίζουν το πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως
Κάποιες φορές είναι χρήσιμο μέσα στην καθημερινότητά σου να κάνεις μια παύση και να δίνεις τα εύσημα στον εαυτό σου για την διαδρομή που έχει κάνει ως εδώ. Αυτή είναι μια τέτοια μέρα, φρόντισε λοιπόν να βάλεις τις δικές σου ανάγκες -και όχι των άλλων- ως προτεραιότητα.

Υδροχόος
Σήμερα είναι προτιμότερο να είσαι αρκετά μετρημένος με τις κινήσεις σου, με την Σελήνη στο ζώδιό σου που δρα σαν μεγεθυντικός φακός σε όσα σε απασχολούν και περισσότερο διαλλακτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Επίσης, η προσοχή σου στρέφεται σε οικογενειακές σου υποθέσεις ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι.

Ιχθείς
Θέλεις να κάνεις σημαντικά νέα ξεκινήματα που θα φέρουν κέρδη είτε υλικά, είτε πνευματικά και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς, όμως έχεις αφήσει εκκρεμότητες που πρέπει να επιλυθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS