ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 27 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 27 Νοεμβρίου

Κριός
Η Σελήνη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου μαρτυρά πως μέσα στη σημερινή ημέρα υπάρχουν έντονες πιέσεις από αυτά που πρέπει να κάνεις, ακόμη και αν θα προτιμούσες να ξεκουραστείς. Παράλληλα, καλείσαι να κινηθείς σε συγκεκριμένες νόρμες κάτω από τις υποδείξεις άλλων και αυτό χρειάζεται από μέρους σου να κάνεις κάποια βήματα.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει μαχητικό και έτοιμο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ωστόσο είναι πιθανό να παρασύρεσαι σε επιπόλαιες κινήσεις που τελικά σε εμπλέκουν σε μπελάδες, ενώ ενδεχομένως σήμερα να συναντήσεις εμπόδια σε κάποια διαδικαστικά ζητήματα που προσπαθείς να επιλύσεις.

Δίδυμοι
Δεν είναι λίγες οι φορές που γίνεσαι δηκτικός με το περιβάλλον σου, ειδικά όταν τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν δεν συγχρονίζονται με τα δικά σου θέλω. Επίσης, θυμήσου πως μπορεί η τύχη να σε ευνοεί, ωστόσο μην αφήνεις όλα τα ζητήματά σου σε εκείνη.

Καρκίνος
Το στοιχείο της έντασης και των διενέξεων δεν λείπει από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ωστόσο ο διάλογος και η εποικοδομητική συζήτηση είναι τα υλικά εκείνα που σε βγάζουν από τα αδιέξοδα, ενώ θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολές ή απερισκεψίες λόγω ανασφαλειών.

Λέων
Για σένα σήμερα το πρόγραμμα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις που έχεις να τακτοποιήσεις και εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως με τις οποίες πρέπει να ξεμπερδεύεις. Παράλληλα όμως προσπαθείς να χαράξεις μια σταθερότερη πορεία, παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια δόση επικριτικότητας στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στον περίγυρο. Επίσης, δώσε περισσότερη προσοχή στην υγεία σου και τη φροντίδα της.

Παρθένος
Σήμερα η ημέρα έχει αρκετό δυναμισμό και σου δίνει ώθηση να κυνηγήσεις τα θέλω σου, τηρουμένων των αναλογιών, παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να φανείς πιο ευέλικτος με τις εξελίξεις καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που παραμένεις προσκολλημένος στις ίδιες ιδέες. Γενικότερα όμως, μπορείς να δεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν.

Ζυγός
Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως σήμερα έρχονται ξανά στο προσκήνιο κάποιες προβληματικές καταστάσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη την εριστική συμπεριφορά και να δείξεις κατανόηση στα θέλω των άλλων.

Σκορπιός
Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου και παρότι εσύ θεωρείς πως απλά υπερασπίζεσαι με πάθος τις απόψεις σου, οι άλλοι το εκλαμβάνουν ως εριστική συμπεριφορά από μέρους σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν διενέξεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Πρόσεξε επίσης σήμερα με τις μετακινήσεις σου και τις συσκευές επικοινωνίας.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα δείχνει πως η προσκόλληση στα ήδη γνωστά και τετριμμένα πλαίσια σε εμποδίζει από το να κατακτήσεις τους στόχους σου, καθώς μοιάζεις να υιοθετείς αδιάλλακτες συμπεριφορές που εντείνουν την απόσταση που σε χωρίζει από τους άλλους. Παρόλα αυτά μπορείς να επενδύσεις σήμερα σε κοινωνικές επαφές και να βρεις λύσεις μέσα από τις γνωριμίες σου.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο μαρτυρά πως είσαι αρκετά επιρρεπής σε εριστικές συμπεριφορές, παρορμητικές κινήσεις και βιαστικές ενέργειες, όμως η επικοινωνία είναι το κλειδί για να γεφυρώσεις τις αντιθέσεις που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παρόλα αυτά, οι εξελίξεις κάποιων θεμάτων δεν βρίσκονται στη σφαίρα του δικού σου ελέγχου.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με διάθεση πιο εσωστρεφή, καθώς προσπαθείς να οργανώσεις τη δράση σου για τις επόμενες ημέρες, ωστόσο ενδεχομένως να κληθείς να επωμιστείς υποχρεώσεις άλλων και αυτό γεμίζει το πρόγραμμά σου, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί αρκετό άγχος. Θυμήσου πως είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από απερισκεψίες που τελικά λειτουργούν εις βάρος σου, ενώ αντίθετα θα πρέπει να είσαι καθόλα νομότυπος.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα γεμίζει τις μπαταρίες σου και σου δίνει ευκαιρίες να δράσεις και να κυνηγήσεις στόχους, με την προϋπόθεση πως θα κατευθύνεις αυτή την ενέργεια σε δημιουργικά κανάλια, ώστε να υπερνικήσεις κάποια εμπόδια που παρουσιάζονται στο δρόμο σου και όχι για να παρασυρθείς σε διενέξεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το σίγουρο είναι πάντως ότι βρίσκεις υποστηρικτές στα σχέδιά σου.

 

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS