ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου

Κριός
Οι άλλοι και οι υποθέσεις τους είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου, όμως ενδεχομένως σήμερα να νιώθεις πως δεν καλύπτεσαι απόλυτα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις γενικότερα, είτε πρόκειται για τις ερωτικές, είτε για συνεργασίες.

Ταύρος
Ακόμη μια ημέρα που πολλές βαρετές υποθέσεις της καθημερινότητας είναι το πρώτο σου μέλημα, όχι τόσο από επιλογή, αλλά λόγω συνθηκών. Παράλληλα αυτό που έχει περισσότερο σημασία για σένα είναι η ανάγκη σου για ασφάλεια και σταθερότητα.

Δίδυμοι
Υπάρχουν έντονες προκλήσεις που πρέπει να διαχειριστείς, βρίσκεις όμως και τις διεξόδους χάρη στα ταλέντα σου. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα πάντως παραμένουν προτεραιότητά σου, ωστόσο οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους, δεν σε αφήνουν να χαρείς στο έπακρο την σημερινή ημέρα.

Καρκίνος
Μπορεί λοιπόν να βρίσκεις συμπαράσταση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί, εντούτοις μπορεί να χρειαστεί να στηρίξεις οικεία σου πρόσωπα, σε ένα κλίμα συνειδητοποιήσεων όμως για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Λέων
Αρκετές οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις, όμως η ζυγαριά δείχνει να γέρνει προς το μέρος σου και μάλιστα ευνοϊκά. Συνεχίζεις να κάνεις τις επαφές σου, να ρυθμίζεις υποθέσεις, όμως οι υποχρεώσεις σήμερα είναι αρκετές και ενδεχομένως να χρειαστεί να ιεραρχηθούν, ώστε να ασχοληθείς πρώτα με τις σημαντικότερες.

Παρθένος
Είσαι αρκετά επιφυλακτικός με τους γύρω σου σήμερα και έχεις ανάγκη από μια πιο σταθερή βάση. Παράλληλα όμως έχεις την ανάγκη να κάνεις σημαντικές αλλαγές, όσο και αν ο φόβος για το άγνωστο σε κρατάει πίσω.

Ζυγός
Σήμερα έχεις στην πρώτη γραμμή τα πρέπει και τις υποχρεώσεις, κυρίως αυτές που σχετίζονται με πρόσωπα της οικογένειάς σου ή υποθέσεις του σπιτιού. Παρόλα αυτά δεν είσαι μόνος στις προσπάθειές σου αφού βρίσκεις χρόνο να αφιερώσεις στον εαυτό σου, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και λόγοι που σε κάνουν να χαμογελάς.

Σκορπιός
Σήμερα προετοιμάζεις τις υποθέσεις που θα ασχοληθείς το επόμενο διήμερο, ωστόσο καταπιάνεσαι με πολλές βαρετές υποθέσεις που όμως πρέπει να τακτοποιηθούν. Έτσι λοιπόν, δεν είναι απίθανο να αγχωθείς για να προλάβεις όλα τα ζητήματα που τρέχουν, ενώ παράλληλα προτιμάς να κινείσαι πιο απομονωμένος, μακριά από αφορμές που σου αποσπούν την προσοχή.

Τοξότης
Οι δυσκολίες μεν υπάρχουν, όμως εσύ βρίσκεις διέξοδο στα περισσότερα από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Μέσα στην σημερινή ημέρα λοιπόν εσύ στηρίζεσαι σε φίλους που είναι δίπλα σου και σου προσφέρουν βοήθεια, ενώ παράλληλα εξετάζεις τους στόχους σου για το προσεχές διάστημα.

Αιγόκερως
Είναι μια αρκετά καλή ημέρα για να διευθετήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως. Μπορεί όμως να είχες πολύ υψηλές απαιτήσεις που ακόμη δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε να εκπληρωθούν. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γίνουν, αλλά αντίθετα, με τις δικές σου προσπάθειες μπορείς να καταφέρεις πολλά.

Υδροχόος
Μπορεί να νιώθεις σήμερα πως φοβίες σε κρατάνε πίσω, παρόλα αυτά η σημερινή ημέρα λειτουργεί ευνοϊκά για σένα, ειδικά για να κάνεις σημαντικές συμφωνίες ή συναντήσεις, να ασχοληθείς με νομικά ή διαδικαστικά, αλλά και θέματα σπουδών αν είσαι σπουδαστής. Παρόλα αυτά δεν λείπει μια έντονη σύγχυση.

Ιχθείς
Αρκετά εσωστρεφής η σημερινή ημέρα, την οποία την αξιοποιείς περισσότερο για να κάνεις εκτίμηση των καταστάσεων και να δεις πού βρίσκεσαι σε διάφορους τομείς. Έχεις πολλές δεύτερες ευκαιρίες πάντως, και ξέρεις πώς να επωφεληθείς από αυτές.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS