ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 28 Φεβρουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 28 Φεβρουαρίου

Κριός
Το πιο πιθανό είναι να κουράζεσαι με τις βαρετές υποχρεώσεις σου και θέλεις να τα αφήσεις όλα στην άκρη. Παραδόξως όμως η ημέρα έχει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά όλες εκείνες τις εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ αν είχε ταλαιπωρηθεί ο οργανισμός σου, η υγεία σου βελτιώνεται!

Ταύρος
Σήμερα μπορείς να προωθήσεις τις υποθέσεις σου πολύ καλά, καθώς παρά τις όποιες δυσκολίες έχεις να αντιμετωπίσεις. Έτσι λοιπόν μπορείς να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά και να βρεις υποστηρικτές.

Δίδυμοι
Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο ώστε να φροντίσεις και την υγεία σου, ενώ οι υποθέσεις του σπιτιού ή της ακίνητης περιουσίας μπορούν να προχωρήσουν με τον καλύτερο τρόπο, μολονότι είναι μια μέρα που δεν βλέπεις όσο καθαρά πρέπει τις υποθέσεις σου.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις καθώς μπορείς να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρο.  

Λέων
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά ζητήματα τις καθημερινότητας, αλλά και να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από υποθέσεις πρακτικής φύσεως. Παράλληλα, αυτό το διάστημα σου φέρνει ηλεκτρισμένο κλίμα και πιέζει μια κατάσταση… Ποια είναι αυτή; 

Παρθένος
Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες στο δρόμο σου με την Σελήνη στο ζώδιό σου, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις το προσεχές διάστημα. Μπορείς με άνεση σήμερα να προωθήσεις τις υποθέσεις εκείνες που έχεις στα σκαριά, αρκεί να βλέπεις καθαρά. 

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να προετοιμάσεις τις υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Εισπράττεις πάντως σημαντική βοήθεια εκεί που δεν το περιμένεις.

Σκορπιός
Βρίσκεις το πρόσφορο έδαφος που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν με άνεση, ενώ παράλληλα βρίσκεις και σημαντικούς υποστηρικτές στις προσπάθειές σου στο κοντινό σου περιβάλλον! Παράλληλα, μπορείς να επενδύσεις σε συλλογικές προσπάθειες, καθώς ευνοούνται περισσότερο σε σχέση με τις ατομικές πρωτοβουλίες!

Τοξότης
Η περίοδος αυτή προειδοποιεί να δεις μήπως κάποιες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια είναι κάτι εντελώς άλλο από αυτό που νόμιζες. Μπορείς λοιπόν σήμερα να στηριχτείς σε αυτόν, προκειμένου να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε απασχολούν.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται σε μια αρκετά βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν σήμερα με την εύνοια της τύχης, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και προωθείς τις υποθέσεις που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα εντείνεις τις προσπάθειές σου για να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Υδροχόος
Η ημέρα έχει και απατηλές αποχρώσεις και δυσκολεύεσαι στο να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες που πρακτικά μοιάζουν να σε κρατούν πίσω. Έτσι λοιπόν σήμερα μπορείς εστιάζοντας και στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων να βρεις απαντήσεις για θέματα που σε απασχολούν.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ βρίσκεις την ισορροπία μεταξύ των δικών σου θέλω και των ζητημάτων που απασχολούν τους άλλους. Θα πρέπει όμως να δεις καθαρά.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS