ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 3 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 3 Ιουλίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες για σένα, αλλά και δυνατότητες ανάπτυξης μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που κάνεις. Έτσι, είναι πιθανό να παίρνεις θετική απάντηση για ένα θέμα που σε είχε απασχολήσει, ενώ παράλληλα βρίσκεις τα κατάλληλα πρόσωπα στην κατάλληλη θέση για να σε βοηθήσουν με τις υποθέσεις σου, ακόμη και αν υπάρχουν δυσκολίες πρακτικής φύσεως.

Ταύρος
Σήμερα ασχολείσαι με την κάλυψη των βασικών σου αναγκών, ωστόσο υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στην καθημερινότητά σου, τις οποίες εκμεταλλεύεσαι. Γενικότερα πάντως πέρασε μια περίοδος που πήρες πολλές αποφάσεις μέσα σου και είδες κάποια πρόσωπα να απομακρύνονται (ή εσύ απομακρύνθηκες από εκείνα) γιατί πια είναι πιο ωφέλιμο για όλες τις πλευρές να χωρίσουν οι δρόμοι.

Δίδυμοι
Η ημέρα παρακινεί σε δράση, ενώ οι συνθήκες σε καλούν να αναλάβεις πρωτοβουλία, να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αποτινάξεις από πάνω σου ότι σε περιορίζει. Τα γεγονότα σου δίνουν ευκαιρίες.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα μαρτυρά πως υπάρχουν έντονες πιέσεις από αυτά που πρέπει να κάνεις, ακόμη και αν θα προτιμούσες να ξεκουραστείς. Παράλληλα, καλείσαι να κινηθείς σε συγκεκριμένες νόρμες κάτω από τις υποδείξεις άλλων και αυτό χρειάζεται από μέρους σου να κάνεις κάποια βήματα.

Λέων
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει μαχητικό και έτοιμο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ωστόσο είναι πιθανό να παρασύρεσαι σε επιπόλαιες κινήσεις που τελικά σε εμπλέκουν σε μπελάδες, ενώ ενδεχομένως σήμερα να συναντήσεις εμπόδια σε κάποια διαδικαστικά ζητήματα που προσπαθείς να επιλύσεις.

Παρθένος
Δεν είναι λίγες οι φορές που γίνεσαι δηκτικός με το περιβάλλον σου, ειδικά όταν τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν δεν συγχρονίζονται με τα δικά σου θέλω. Επίσης, θυμήσου πως μπορεί η τύχη να σε ευνοεί, ωστόσο μην αφήνεις όλα τα ζητήματά σου σε εκείνη.

Ζυγός
Το στοιχείο της έντασης και των διενέξεων δεν λείπει από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ωστόσο ο διάλογος και η εποικοδομητική συζήτηση είναι τα υλικά εκείνα που σε βγάζουν από τα αδιέξοδα, ενώ θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολές ή απερισκεψίες λόγω ανασφαλειών.

Σκορπιός
Για σένα σήμερα το πρόγραμμα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις που έχεις να τακτοποιήσεις και εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως με τις οποίες πρέπει να ξεμπερδεύεις. Παράλληλα όμως προσπαθείς να χαράξεις μια σταθερότερη πορεία, παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια δόση επικριτικότητας στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στον περίγυρο. Επίσης, δώσε περισσότερη προσοχή στην υγεία σου και τη φροντίδα της.

Τοξότης
Σήμερα η ημέρα έχει αρκετό δυναμισμό και σου δίνει ώθηση να κυνηγήσεις τα θέλω σου, παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να φανείς πιο ευέλικτος με τις εξελίξεις καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που παραμένεις προσκολλημένος στις ίδιες ιδέες.

Αιγόκερως
Σήμερα έρχονται ξανά στο προσκήνιο κάποιες προβληματικές καταστάσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη την εριστική συμπεριφορά και να δείξεις κατανόηση στα θέλω των άλλων.

Υδροχόος
Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου και παρότι εσύ θεωρείς πως απλά υπερασπίζεσαι με πάθος τις απόψεις σου, οι άλλοι το εκλαμβάνουν ως εριστική συμπεριφορά από μέρους σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν διενέξεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα δείχνει πως η προσκόλληση στα ήδη γνωστά και τετριμμένα πλαίσια σε εμποδίζει από το να κατακτήσεις τους στόχους σου, καθώς μοιάζεις να υιοθετείς αδιάλλακτες συμπεριφορές που εντείνουν την απόσταση που σε χωρίζει από τους άλλους. Παρόλα αυτά μπορείς να επενδύσεις σήμερα σε κοινωνικές επαφές και να βρεις λύσεις μέσα από τις γνωριμίες σου.

 

 

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS