ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 30 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 30 Νοεμβρίου

Κριός
Παρότι αυτή η μέρα δεν βοηθά στο σύνολό της για πρακτικά θέματα, μπορείς να ασχοληθείς με συναισθηματικά ζητήματα με πολύ θετική έκβαση. Ένα πιθανό σενάριο επίσης είναι πως με την εύνοια οικείων προσώπων σου αφουγκράζεσαι την εσωτερική σου φωνή και ξεκαθαρίζεις μέσα σου τα θέλω σου, αποδεσμεύοντας τον εαυτό σου από ενοχές και φοβίες.

Ταύρος
Ένας στόχος, ένα όνειρο ή μια ελπίδα σήμερα μπορεί να υλοποιηθεί, έστω και με την μορφή ευκαιριών για να πας μερικά βήματα πιο κοντά σε αυτό που θέλεις να κατακτήσεις. Παράλληλα έχεις στο πλευρό σου ισχυρούς συμμάχους.  Επίσης, η σημερινή ημέρα δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος για πολύ σημαντικές συναντήσεις και επαφές!

Δίδυμοι
Η έντονη διαίσθησή σου σήμερα σε οδηγεί στην κοινωνική σου ζωή και μπορείς να βρεις ευνοϊκή αντιμετώπιση από ένα ευρύτερο κοινό. Βεβαιώσου όμως πως οι επιδιώξεις σου στηρίζονται σε μια ρεαλιστική βάση, ώστε να μην παρασυρθείς σε λάθη.

Καρκίνος
Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα και ξαναδές παλιές σημειώσεις ή παλιές ιδέες, ακόμη και αν σου φαίνονται άσχετες ή ασύνδετες με το τώρα. Ταυτόχρονα η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και σε οδηγεί, αρκεί να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Μάλιστα υπάρχουν ευκαιρίες για να κάνεις ένα σημαντικά βήματα.

Λέων
Στόχοι σήμερα ευνοούνται και εσύ κάνεις σημαντικά βήματα για να τους υλοποιήσεις ενώ φίλοι είναι δίπλα σου και στηρίζουν τα σχέδιά σου. Ταυτόχρονα η διαίσθησή σου είναι ισχυρή και το ένστικτο είναι εκείνο που οδηγεί σήμερα τα βήματά σου.

Παρθένος
Οι άλλοι σήμερα δρουν υπέρ σου και καλείσαι να ξεχωρίσεις τι σου είναι χρήσιμο και τι όχι, ενώ βρίσκεις σημαντικά πρόσωπα που στηρίζουν τους στόχους και τις επιδιώξεις σου, μέσα από ουσιαστικές συναλλαγές και συμφωνίες. Πρόκειται λοιπόν για μια πολύ καλή μέρα για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου!

Ζυγός
Οι φίλοι σήμερα σου φαίνονται αρκετά χρήσιμοι στις επιδιώξεις σου, ενώ γενικότερα μπορείς να στηριχτείς στις γνωριμίες και τον κοινωνικό σου κύκλο για ενίσχυση, ακόμα και υλικής φύσεως. Παράλληλα, μέσα από τις προσπάθειες της καθημερινότητας βγάζεις μια πιο θετική εικόνα που έχει απήχηση σε ευρύτερο κοινό.

Σκορπιός
Η έμπνευση είναι ο ισχυρός σου σύμμαχος και η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά, ακόμη και στις δυσκολίες, ενώ παράλληλα και εσύ ο ίδιος κάνεις το δικό σου αγώνα για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Το σίγουρο είναι πως τακτοποιείς πιο εύκολα σήμερα τις υποθέσεις σου, όσο δηλαδή επιτρέπει αυτή η έντονη περίοδος!

Τοξότης
Το σπίτι και η οικογένεια έχει πολλά να σου προσφέρουν σήμερα, ειδικά αν ανήκεις σε εκείνους οι οποίοι έχουν αρκετά μπερδέματα με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Μάλιστα μπορείς μπαίνοντας στη θέση των δικών σου ανθρώπων να βρεις τη δύναμη να συγχωρήσεις για λάθη που έγιναν κατά το παρελθόν. Τα μαθήματα όμως από το παρελθόν δεν σταματούν.

Αιγόκερως
Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου έχουν να μοιραστούν πολλά και σημαντικά μαζί σου, ενώ παράλληλα μέσα από τις γνωριμίες σου φτάνεις ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου. Παράλληλα οι συντονισμένες προσπάθειες αποδίδουν, ενώ βρίσκεις τους κατάλληλους συμμάχους που σε στηρίζουν. Με ένα καλό προγραμματισμό λοιπόν μπορείς σήμερα να καταφέρεις πολλά, στηριζόμενος πάντα στα επικοινωνιακά σου χαρίσματα που σήμερα πείθουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα συγκαταλέγεται στις πολύ θετικές σε ό,τι αφορά ζητήματα περισσότερο πρακτικά ή υλικής φύσης, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις κάποιου είδους ανταμοιβή, ακόμη και αν πρόκειται για ηθική. Σημασία έχει πως αναγνωρίζονται οι κόποι που έχεις καταβάλλει και μάλιστα σε δύσκολες συνθήκες. Παράλληλα, σήμερα τακτοποιείς ευκολότερα υποθέσεις στην καθημερινότητά σου.

Ιχθείς
Πρόκειται ενδεχομένως για μια ευνοϊκή και βοηθητική ημέρα, ακόμη και αν αντιμετωπίζεις κάποιες αντιξοότητες σε διάφορους τομείς. Μέσα από τη διαίσθηση και το ένστικτό σου οδηγείσαι σε λύσεις, έχοντας ταυτόχρονα την εύνοια της τύχης να προχωρήσεις παρακάτω τα δημιουργικά σου σχέδια, ρυθμίζοντας ευκολότερα διαδικαστικές λεπτομέρειες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS