ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου

Κριός
Παρά την αισιόδοξη στάση που βλέπεις τα πράγματα τη σημερινή ημέρα, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός καθώς υπάρχει έντονα ο σχολιασμός σε βάρος σου, ενώ εσύ συναντάς εμπόδια στις επαφές σου και παρανοήσεις στην επικοινωνία σου.

Ταύρος
Χάρη στην τύχη που φέρνει η Σελήνη και την αντιδραστικότητα του Ουρανού μπορείς να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν, θα πρέπει όμως να είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες και έμπνευση!

Δίδυμοι
Η Σελήνη κινείται απέναντί σου σήμερα, φέροντας στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ωστόσο, προειδοποιεί για λάθη που μπορεί να βλάψουν την εικόνα σου, αν και στα συν υπολογίζουμε την απρόσμενη βοήθεια που παίρνεις από δικούς σου ανθρώπους οι οποίοι σε στηρίζουν ουσιαστικά.

Καρκίνος
Μια πιο βοηθητική ημέρα για να τακτοποιήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως η σημερινή. Ταυτόχρονα, μπορείς με επιτυχία να συνεχίσεις κάποιες υποθέσεις που έμειναν στη μέση κατά το παρελθόν ή να επαναφέρεις στο προσκήνιο ζητήματα του τότε που για διάφορους λόγους δεν ευδοκίμησαν.

Λέων
Σε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή και μπορείς να βγεις κερδισμένος αν προβείς στις σωστές ενέργειες. Παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να εξετάζεις με προσοχή το κάθε σου βήμα, διότι πρόκειται για μια ημέρα με αρκετές παγίδες.

Παρθένος
Το βλέμμα σου σήμερα είναι στραμμένο στο σπίτι και στα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ωστόσο ενώ εσύ προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, συναντάς κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις από πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι. Στα θετικά της ημέρας είναι οι δικοί σου άνθρωποι που στέκουν στο πλευρό σου, στους οποίους μπορείς να απευθυνθείς όταν χρειάζεσαι κάτι.

Ζυγός
Το στοιχείο της επικοινωνίας σήμερα είναι τονισμένο, στοιχείο βοηθητικό για να γεφυρώσεις τα χάσματα που έχουν δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα, με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Ωστόσο οι δυσκολίες κάθε άλλο παρά ανήκουν στο παρελθόν, ενώ και εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι πως οι υποθέσεις σου δεν κινούνται με τον ρυθμό που θα ήθελες.

Σκορπιός
Χωρίς μεγάλες εναλλαγές χαρακτηρίζεται η σημερινή ημέρα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εσύ δεν έχεις ανάγκη αυτό το κάτι παραπάνω. Ταυτόχρονα, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα πρακτικής φύσεως.

Τοξότης
Η Σελήνη σήμερα κινείται στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τα δικά σου θέλω, μολονότι είναι κάπως μπερδεμένη η επικοινωνία σου με τους ανθρώπους του οικείου περιβάλλοντος, αφού υπάρχουν παράλληλα σημαντικές παρανοήσεις αλλά και ερωτηματικά σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια.

Αιγόκερως
Σήμερα περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου με όσους νιώθεις πως σε αφουγκράζονται απόλυτα. Οι υποχρεώσεις ωστόσο τρέχουν και οι προκλήσεις αυτής της περιόδου είναι ακόμη εδώ. Γενικότερα εδώ και αρκετά χρόνια έχεις κληθεί να «πολεμήσεις» τους προσωπικούς σου δαίμονες και τις εμμονές σου, και να βρεις μέσα σου την Θέληση.

Υδροχόος
Η Σελήνη σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, φέρνει στο προσκήνιο τους στόχους που θέτεις, φρόντισε όμως να συνυπολογίσεις και τους οικονομικούς συντελεστές στο εκάστοτε εγχείρημά σου, διότι υπάρχει η τάση να τρέφεις κάποιες αυταπάτες πάνω σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, σήμερα θέλεις να δεις φίλους και να νιώσεις πως μπορείς να αφεθείς στους άλλους, αλλά πρόσεχε τις ανατροπές στο σπίτι.

Ιχθείς
Η Σελήνη σήμερα σε ένα ζώδιο κόντρα με το δικό σου, φέρνει κάποια μπερδέματα στον ορίζοντα της ημέρας, τα οποία τελικά λειτουργούν σαν τροχοπέδη για την εικόνα που προβάλλεις. Εσύ όμως δεν φοβάσαι τίποτα.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS