ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 4 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 4 Ιουλίου

Κριός
Μολονότι υπολόγιζες σε μια ήρεμη και βατή ημέρα που κινείται σε γνώριμα πλαίσια, εντούτοις υπάρχουν ανατροπές στα σχέδιά σου, καθώς απρόσμενες εξελίξεις σε καλούν να αλλάξεις ρότα. Μπορείς άλλωστε με ευκολία να τακτοποιείς ζητήματα υποχρεώσεων και καθημερινότητας αυτή την περίοδο, ειδικά αν πρόκειται για θέματα πρακτικής φύσης.

Ταύρος
Η σημερινή όψη σου έναν αέρα ανεξαρτησίας και ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου οτιδήποτε νιώθεις πως σε βαραίνει, ωστόσο είναι πολλές οι υποχρεώσεις που σε πιέζουν ειδικά αν έχεις γεννηθεί αρχές Μαΐου, ενώ υπάρχει και μια έντονη σύγκρουση μέσα σου.

Δίδυμοι
Προτιμάς σήμερα να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου στην άκρη και να βρεις χρόνο στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες που σε απασχολούν έντονα και απαιτούν μέρος από το χρόνο σου για να διευθετηθούν.

Καρκίνος
Η σημερινή είναι μια ευχάριστη μέρα , ό,τι πρέπει να αποφορτιστείς από την ένταση της εβδομάδας που τέλειωσε και να προετοιμαστείς για τις επόμενες! Κάποιοι στόχοι σου ωστόσο μπορεί να χρειαστούν κάποιες αλλαγές ή διορθωτικές κινήσεις, έτσι θυμήσου να είσαι ευέλικτος!

Λέων
Η μέρα σε προειδοποιεί για λανθασμένες εκτιμήσεις και ενέργειες που σε εκθέτουν στα μάτια τρίτων, και παρότι σήμερα προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο, τελικά είναι άλλοι εκείνοι που ορίζουν την έκβαση των υποθέσεών σου. Καλείσαι όμως να φερθείς λογικά ώστε να μη βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

Παρθένος
Μια βοηθητική ημέρα η σημερινή για τα σχέδιά σου, παρότι οι υπερβολές στον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποιες υποθέσεις, σε κάνουν να μοιάζεις στους γύρω σου αρκετά απερίσκεπτος. Παρόλα αυτά η ζωντάνια σου δεν μειώνεται στο ελάχιστο, το μόνο όμως που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα είναι να είσαι συνεπής με όσα έχεις αναλάβει.

Ζυγός
Προσπαθείς να αποκτήσεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, καθώς είσαι σε μια περίοδο αρκετά απαιτητική που έχεις να διευθετήσεις πολλές υποθέσεις. Παρόλα αυτά έχεις σήμερα κλειστεί λιγάκι στον εαυτό σου και περνάς από φίλτρα όλα τα ερεθίσματα που εισπράττεις από το περιβάλλον σου, προσπαθώντας να δεις πίσω από τις λέξεις και τα κίνητρα των άλλων.

Σκορπιός
Η σημερινή όψη δείχνει πως κάνεις κάποιες υπερβολές στον τρόπο που προσεγγίζεις τους άλλους σήμερα, κυρίως επειδή δεν είσαι διατεθειμένος να δεις τις καταστάσεις μέσα από τα δικά τους μάτια και μένεις προσκολλημένος στις δικές σου θέσεις. Παρόλα αυτά αυτό δεν σε εμποδίζει τελικά να βρεις διεξόδους σε ό,τι σε προβληματίζει.

Τοξότης
Η προσοχή σου είναι προσανατολισμένη στις υποθέσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, καθώς επίσης και στις υποχρεώσεις ρουτίνας που καλείσαι να διευθετήσεις. Ωστόσο δυσκολεύεσαι αρκετά να συγκεντρωθείς σε μικρές λεπτομέρειες των ζητημάτων αυτών, καθώς είναι πολλές οι φορές που ο νους σου ταξιδεύει σε πολλά. Παράλληλα όμως υπάρχουν και κάποιες πρακτικές δυσκολίες που δημιουργούν εμπόδια.

Αιγόκερως
Υπάρχουν ανατροπές στα δημιουργικά σου σχέδια. Εντούτοις βρίσκεις τελικά διεξόδους, αρκεί να φανείς περισσότερο ευέλικτος, καθώς οι ευκαιρίες για ανάπτυξη υπάρχουν, αρκεί να τις αδράξεις και να τις εκμεταλλευτείς.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα μοιάζει να σε πιέζει λιγάκι, ωστόσο η στάση που κρατάς εσύ απέναντι στις δυσκολίες είναι καθοριστική για την εξέλιξή τους, καθώς είσαι αρκετά απόλυτος και προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για οτιδήποτε συμβαίνει και αυτό δημιουργεί έντονες προστριβές, ειδικά στους χειρισμούς σου πάνω σε υποθέσεις του σπιτιού ή σε ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Ιχθείς
Θα πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγεις μια αντιδραστική συμπεριφορά απέναντι στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες που κινούν τα νήματα των εξελίξεων πέρα από τη σφαίρα της δικής σου επιρροής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS