ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 9 Δεκεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 9 Δεκεμβρίου

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, έτσι λοιπόν το επίκεντρο της προσοχής σου βρίσκεται εκεί. Έτσι λοιπόν σήμερα μπορείς με βοηθό τη διαίσθησή σου να βρεις λύσεις σε καταστάσεις ή υποθέσεις που σε προβληματίζουν, ενώ προτιμάς να μείνεις σε περιβάλλοντα που σου εμπνέουν σταθερότητα.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα μοιάζει περισσότερο βοηθητική για τα σχέδιά σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, πρόσεχε όμως τις επιλογές σου.

Δίδυμοι
Εστιάζεις την προσοχή σου σήμερα στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών και επιδιώκεις την ξεκούραση μετά τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα όμως στηρίζεσαι και στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος για βοήθεια στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ωστόσο, η δυσκολία να προσαρμοστείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας συνεχίζεται αμείωτη.

Καρκίνος
Φέρνεις στο προσκήνιο όλα όσα είχες προετοιμάσει το προηγούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα εστιάζει την προσοχή σου στα δικά σου προσωπικά θέματα. Άλλωστε, η διαίσθησή σου σήμερα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και σε οδηγεί σε λύσεις, παρότι η ανάγκη σου για επίτευξη των φιλοδοξιών σου, σε οδηγεί σε απερισκεψίες που σε εκθέτουν.

Λέων
Σήμερα είσαι περισσότερο εσωστρεφής σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και σου δίνονται οι ευκαιρίες να προετοιμάσεις σημαντικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα την ερχόμενη περίοδο, είναι προτιμότερο όμως να μείνεις μακριά από απερισκεψίες που μπορεί τελικά να σε εμπλέξουν σε μπελάδες.

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε μια πιο φιλική θέση, στοιχείο που μαρτυρά πως σου δίνεται πρόσφορο έδαφος να δραστηριοποιηθείς, ώστε να προωθήσεις τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα επενδύεις σε συλλογικές προσπάθειες για να βρεις τις λύσεις μπροστά στα αδιέξοδα.

Ζυγός
Η Σελήνη σήμερα περνάει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας στην επιφάνεια τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, αλλά και την έμφαση στις κοινωνικές σου γνωριμίες. Υπάρχει όμως από μέρους σου η τάση να κάνεις βιαστικά ή επιπόλαια βήματα, γενικότερα όμως έχεις τη δυνατότητα να βγάλεις προς τα έξω τα ταλέντα σου.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα είναι πιο βοηθητική για να ξεκαθαρίσεις λίγο το τοπίο στην κατάσταση που σε απασχολεί, καθώς υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβριο.

Τοξότης
Η διάθεσή σου γίνεται περισσότερο εσωστρεφής σήμερα, καθώς προσπαθείς να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο ακόμη δυσκολεύεσαι αρκετά με το να τηρήσεις το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, καθώς έχεις έντονες τάσεις φυγής από την περιοριστική καθημερινότητα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη σήμερα περνά απέναντί σου και φέρνει στο προσκήνιο τις υποθέσεις των άλλων, ενώ γενικότερα εκείνοι είναι που έχουν σήμερα τα ηνία των εξελίξεων. Γενικότερα όμως βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερα κουραστική περίοδο, που φέρνει πίεση και σε καλεί να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα σου.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις υποθέσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, αλλά και στα πρακτικά ζητήματα ρουτίνας που σε απασχολούν. Παράλληλα όμως ασχολείσαι περισσότερο και με τη φυσική σου κατάσταση, ενώ αν η υγεία σου είχε ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, δίνοντας έτσι πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Παράλληλα, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη, παρά τις τάσεις σου για υπερβολές που σε παρασύρουν σε απερισκεψίες.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS