ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΚριός:Η σημερινή έκλειψη Σελήνης προκαλεί έντονα συναισθήματα γύρω από τη αυτοεκτίμηση ή...

Κριός:Η σημερινή έκλειψη Σελήνης προκαλεί έντονα συναισθήματα γύρω από τη αυτοεκτίμηση ή τα χρήματα

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή έκλειψη Σελήνης προκαλεί έντονα συναισθήματα γύρω από τη αυτοεκτίμηση ή τα χρήματα. Ένα οικονομικό ζήτημα για παράδειγμα, θα μπορούσε να ταλαιπωρήσει το μυαλό σου. Μπορεί να υπάρξει σύγκρουση σχετικά με την ιδιοκτησία ή τις αξίες. Εάν νιώθεις δυσαρέσκεια για την έλλειψη σεβασμού ή την υποτίμηση σου, τα συναισθήματα σου μπορούν να εκτιναχτούν με δύναμη και να θελήσεις να τοποθετηθείς. Αυτή η έκλειψη μπορεί να είναι η τελευταία ώθηση για να αναλάβεις τα οικονομικά σου. Οι ενέργειες μπορεί να αναδείξουν θαμμένα ζητήματα που αφορούν τα χρήματα, τα πράγματα ή τον οικείο κόσμο σου και είσαι έτοιμη να κάνεις αλλαγές. Σκέψου ωστόσο, ότι οι τρέχουσες διελεύσεις σε κάνουν να πιστεύεις ότι μπορείς να χειριστείς περισσότερα απ’ όσα πραγματικά μπορείς και είναι σημαντικό να αναβάλλεις, να αποφύγεις την υπερβολική δέσμευση.

Ταύρος

Η έκλειψη Σελήνης σήμερα συμβαίνει στο ζώδιο σου και είναι σημαντική ως η τελική έκλειψη σε ένα σύνολο. Αυτό το σετ υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια και η σημερινή έκλειψη είναι η τελευταία ώθηση για να επιβεβαιώσεις την ανεξαρτησία σου, να κατανοήσεις τις ανάγκες της σχέσης σου και να βρεις τον εαυτό σου. Είναι μια ισχυρή προτροπή για αυτοκατανόηση και προσωπικές επιδείξεις. Αυτή η έκλειψη μπορεί να σε βοηθήσει να υποδείξεις τη σωστή κατεύθυνση προς τη διόρθωση των ανισορροπιών, ιδιαίτερα στο τμήμα εγώ – εσύ στις σχέσεις σου. Ας υποθέσουμε ότι προσδιόριζες τον εαυτό σου κυρίως μέσα από τις σχέσεις σου, τώρα είσαι έτοιμη να συντάξεις τους δικούς σου όρους. Θέματα ανεξαρτησίας και συνεργασίας μπορεί να σε προκαλέσουν να πάρεις μια απόφαση και μπορεί να είναι μια στιγμή για να αντιμετωπίσεις, να μάθεις και να αναπτυχθείς.

 


Δίδυμοι

Η σημερινή έκλειψη Σελήνης μπορεί να είναι μια κλήση αφύπνισης αν έχεις παραμελήσει την αυτοφροντίδα. Η ψυχική και συναισθηματική υγεία θέλει προσοχή. Εάν δεν αισθάνεσαι στο ίδιο επίπεδο, μπορεί να έχεις υπερβολική επέκταση και τώρα πρέπει να επιβραδύνεις. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να κλείσεις ένα άλυτο ζήτημα στη ζωή σου. Αυτή η έκλειψη σου υπενθυμίζει τη σημασία της ανάπαυσης, της αναπλήρωσης και του προβληματισμού. Το σώμα σου μπορεί να σου δίνει ένα ισχυρό μήνυμα για ξεκούραση. Το να αφήσεις χρόνο στον εαυτό σου για ηρεμία μπορεί να κάνει θαύματα για σένα. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή μιας σημαντικής ιδέας, μιας προειδοποίησης ή μια διαισθητικής λάμψης που σε βάζει σε μια νέα, πιο ικανοποιητική διαδρομή.

Καρκίνος

Η σημερινή έκλειψη Σελήνης μπορεί να φέρει ένα θέμα φιλίας σε σημείο καμπής ή βρασμού. Αναζήτησε τρόπους να εξερευνήσεις και να μοιραστείς ιδέες με άτομα της ζωής σου. Εάν μια σχέση συνεργασίας αλλάζει ή τελειώνει, μια άλλη πόρτα ανοίγει αρκετά γρήγορα. Αυτή η έκλειψη, η τελευταία σε ένα σύνολο που επηρεάζει την κοινωνική σου ζωή, ωθεί τα αληθινά σου συναισθήματα για ένα άτομο ή ένα έργο στην επιφάνεια. Τα πάθη και οι στοργές σου είναι δύσκολο να απορροφηθούν αυτή τη στιγμή. Το επόμενο βήμα σου ή ο σωστός δρόμος θα ξεκαθαρίσει τελικά και μπορεί να υπάρξει μια αποκάλυψη ή ένα σημείο καμπής. Πάρε το χρόνο σου με τις ανακαλύψεις σου. Μια επιτακτική επιθυμία να εκφραστείς μοναδικά ή δημιουργικά μπορεί να σε αρπάξει, ο ρομαντισμός μπορεί να ζεσταθεί ή μπορεί να υπάρξει μια σύγκρουση μεταξύ μια φιλίας και μιας σχέσης αγάπης.

Λέων

Η σημερινή Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να ταρακουνήσει την άποψη σου για την καριέρα, τη φήμη, την πορεία ζωής σου ή την επαγγελματική σου ζωή. Οι περιστάσεις σου υπενθυμίζουν τώρα ότι αυτή είναι η στιγμή για να αποκαταστήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής. Τις επόμενες βδομάδες μπορεί να καταλήξεις σε μια τελική απόφαση σχετικά με μια μετακόμιση ή αλλαγή στόχων καριέρας ή εστίασης. Είναι από τις συνειδητοποιήσεις που μπορεί να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα αργότερα. Ενώ τα συναισθήματα σου μπορεί να τα αισθάνεσαι πολύ δυνατά κατά τη διάρκεια της έκλειψης, είναι πιθανό να αποκτήσεις τεράστια σαφήνεια σχετικά με το σωστό μονοπάτι για σένα, καθώς τα επεξεργάζεσαι.

Παρθένος

Η σημερινή έκλειψη Σελήνης μπορεί να φέρει ένα ζήτημα επικοινωνίας, μάθησης ή ένα σημαντικό σημείο καμπής. Τα προβλήματα μεταφοράς ή επικοινωνίας μπορεί να είναι μέρος της εικόνας, αλλά αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε εναλλακτικές λύσεις που τελικά σε εξυπηρετούν πολύ καλά. Η αποκαλύψεις μπορεί να είναι αρκετά σημαντικές για να αλλάξουν τις προοπτικές σου. Ανακοινώσεις, βραβεία ή ολοκληρωμένα έργα μπορούν να προσελκύσουν μεγάλη προσοχή. Ένας τρόπος για να μετακινηθείς ή ευκαιρίες για να βγεις έξω, μπορεί να εμφανιστεί τις επόμενες βδομάδες. Με τις σημερινές διελεύσεις του Δία κάτι που διαρκεί για πολύ σε απογοητεύει και νιώθεις ανησυχία και στρες. Επίσης πρόσεξε για επιχειρήματα που τελικά δεν αξίζουν τον κόπο.

Ζυγός

Η οικονομική δραστηριότητα ή οι στενές σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων των πιέσεων ή των ανησυχιών, μπορεί να είναι ένα μεγάλο θέμα, με μια έκλειψη Σελήνης να συμβαίνει στον τομέα των κοινών πόρων και των χρεών σου σήμερα. Μπορεί να υπάρχει μια διαφωνία για χρήματα ή περιουσία. Όσο ευκρινής και να είσαι, πρόσεξε να μην παραλείψεις τα απαραίτητα χρήματα. Μπορεί να είναι μια στιγμή για την επίλυση ενός επαγγελματικού ή χρηματικού προβλήματος ή ενός ζητήματος σεβασμού ή ιδιοκτησίας σε μια σχέση. Εξετάζεις τα χρήματα και τα υπάρχοντα σου με ένα εντελώς νέο τρόπο και μπορεί να βρεις δημιουργικές ιδέες για το πως να κερδίσεις περισσότερα ή να χρησιμοποιήσεις αυτά που ήδη έχεις. Έχεις την τάση να ευδοκιμείς περισσότερο όταν σου δίνεται χώρος και ευελιξία για να κάνεις τα μαγικά σου.

Σκορπιός

Θα μπορούσες να αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στο να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο και να συμπεριλάβεις κάποιον ή να τονώσεις μια σχέση. Αν και είναι δύσκολη επιλογή, είσαι σε θέση να συμβιβαστείς. Οι σημερινές διελεύσεις και η Σεληνιακή έκλειψη τονίζουν τις διαφορές. Η έκλειψη είναι μια κοσμική ώθηση για τη διευθέτηση στενών σχέσεων και ζητημάτων ανεξαρτησίας/ εξάρτησης. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για συνεργασίες το επόμενο διάστημα. Προς το παρόν, η αναγνώριση των αναγκών και των συναισθημάτων της σχέσης σου μπορεί να έρθει βιαστικά. Χρησιμοποίησε τις διαπραγματευτικές σου δυνάμεις, συζήτησε τα πράγματα και στόχευσε στην επίλυση προβλημάτων. Σίγουρα, οι αντίθετες απόψεις μπορεί να φουντώνουν γρήγορα τώρα, αλλά σκέψου που μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργεια σου εποικοδομητικά.

Τοξότης

Η σημερινή έκλειψη Σελήνης μπορεί να οδηγήσει σε ένα σημείο καμπής. Τις επόμενες βδομάδες θα μπορούσε να υπάρξει μια κορύφωση που σχετίζεται με την εργασία ή την υγεία σου που βρίσκεται στα σκαριά εδώ και μερικά χρόνια. Μπορεί να υπάρξει μια ωραία έκδοση ή τελικός λόγος για ένα θέμα. Αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός κύκλου αυξημένης προσοχής στο συναισθηματικό κόσμο σου, που σε ωθεί να βρεις ακριβώς τη σωστή ισορροπία μεταξύ εργασίας και ξεκούρασης. Η εστίαση πρέπει να είναι στη σωματική και ψυχική υγεία, κάτι που γίνεται ιδιαίτερα προφανές. Ενώ η δουλειά ή οι ρουτίνες σου φέρνουν πολλή χαρά, φαίνεται ότι θέλεις πάντα να κάνεις όλο και περισσότερα και αυτό τώρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Σκέψου τις συνέπειες, αλλά αν χρειαστεί να ξεφύγεις από μια κακή συνήθεια ή μια απογοητευτική περίσταση, αυτή μπορεί να είναι η χρήσιμη ώθηση που χρειάζεσαι.

Αιγόκερως

Η σημερινή έκλειψη Σελήνης σε ωθεί να τακτοποιήσεις τις σχέσεις σου με φίλους και τον εραστή σου. Οι σχέσεις σου μπορεί να είναι απαιτητικές, συναρπαστικές ή απλώς πιο δραστήριες και παραγωγικές απ’ το συνηθισμένο. Η κοινωνική και ερωτική σου ζωή μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση αυτή τη στιγμή με ισχυρές έλξεις και προς τις δυο κατευθύνσεις. Θέματα σχέσεων ή ακόμα και συναισθήματα για κάποιον που ήταν παρόντα αλλά δεν αναγνωρίστηκαν ή δεν αντιμετωπίστηκαν, είναι πιθανό να εμφανιστούν. Η ανεξαρτησία, η ελευθερία και οι πεποιθήσεις μπορεί να είναι καυτά θέματα. Σε άλλο επίπεδο, μπορεί να έχεις πρόβλημα να αποφασίσεις εάν θέλεις να ξεχωρίσεις από το πλήθος ή να συνεργαστείς με άλλους.

Υδροχόος

Οποιαδήποτε προβλήματα προκύπτουν στην οικιακή σου ζωή μπορεί να φτάσουν στα ύψη αυτή τη βδομάδα, με τη σημερινή έκλειψη Σελήνης και τις αντιθέσεις του Δία. Μπορεί να υπάρξει μια κοσμική ώθηση για να κάνεις αλλαγές για να επαναφέρεις τη ζωή σου σε ισορροπία, ιδιαίτερα εάν έχεις βάλει πάρα πολλά από τον εαυτό σου στη δουλειά και τις ευθύνες σου. θα αναδιοργανώσεις τις προτεραιότητες σου! Μια απόφαση για μια μετακόμιση ή αλλαγή καριέρας θα μπορούσε να είναι στα χαρτιά τις επόμενες βδομάδες. Μπορεί να υπάρξει μια ωραία απαλλαγή από μια υποχρέωση ή μια τελευταία λέξη που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το επόμενο βήμα σου. Λάβε υπόψη ότι τα λόγια και οι πράξεις είναι πιο αισθητά και φαίνεται να έχουν περισσότερες συνέπειες με αυτές τις διελεύσεις, αλλά έχεις επίσης αρκετά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ιχθύες

Με τη σημερινή έκλειψη Σελήνης και τη διαμόρφωση Ερμή – Άρη – Δία τα δευτερεύοντα ζητήματα φαίνονται μεγάλα. Ωστόσο αυτό που προκύπτει τώρα, μπορεί να σε φέρει σε μια υπέροχη καμπή ειδικά όσον αφορά την επικοινωνία. Μπορεί να είναι μια ταραχώδης στιγμή που μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσεις σε πράγματα που σε εμπνέουν και σε οδηγούν. Τα λόγια σου είναι πιο δυνατά τώρα, γι’ αυτό χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια καλά. Είναι η τελευταία από μια σειρά εκλείψεων που πέφτουν κατά μήκος του άξονα επικοινωνίας σου και πιθανότατα να θέλεις να φέρεις σε πέρας ένα έργο ή να πάρεις μια τελική απόφαση. Τις επόμενες εβδομάδες οι ιδέες ή η δουλειά σου μπορεί να τραβήξουν ιδιαίτερη προσοχή. Πρόσεξε για ανυπομονησία ή αιχμηρά λόγια.

tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS