ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΛέων, είσαι σε εξαιρετική θέση για να καταλήξεις σε μια αμοιβαία επωφελή...

Λέων, είσαι σε εξαιρετική θέση για να καταλήξεις σε μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός

Μπορεί να υπάρξουν υπέροχα ευχάριστες και πιθανώς εμπνευσμένες συζητήσεις σήμερα, ή μπορείς απλά να απολαύσεις μια αναζωογονητική νέα ιδέα ή θέμα που ανοίγει μια νέα και συναρπαστική γραμμή σκέψης. Είσαι ανοιχτή στη μάθηση, τη βελτίωση και την ανάπτυξη αυτή τη στιγμή. Είναι μια καλή στιγμή για να καθαρίσεις τον αέρα ή να εστιάσεις στη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ίσως βρεις ένα τρόπο να χειριστείς ένα ιδιωτικό θέμα ή ένα πρόβλημα που σε βαραίνει. Μια ξαφνική ανάμνηση μπορεί να φιγουράρει έντονα και θετικά.

Ταύρος

Μπορείς να είσαι σε μια ιδιαίτερη θετική νοοτροπία σήμερα, εκτιμώντας πράγματα που μπορεί να είχες αγνοήσει στο παρελθόν. Μπορεί να νιώθεις αρκετά ικανοποιημένη με την ανάπτυξη που έχεις κάνει πρόσφατα. Πράγματι, αυτή η θετική αύρα μπορεί να τραβήξει την προσοχή. Επιπλέον, μπορείς να έχεις πιο ευκρινείς αισθήσεις από το συνηθισμένο. Νέα οράματα για το μέλλον σου μπορούν να σε παρακινήσουν και να σε εμπνεύσουν. Τα προβλήματα επιλύονται πιο εύκολα και οι άλλοι ακούνε. Η υποστήριξη φίλων ή οι εισερχόμενες ειδήσεις και συμβουλές μπορεί να είναι ισχυρές.

Δίδυμοι

Η δύναμη της θετικής σκέψης κάνει τα πάντα να φαίνονται δυνατά σήμερα και αύριο. Είσαι ικανή για εμπορική δραστηριότητα, διαπραγμάτευση και διευθέτηση συμβάσεων, αρκεί να έχεις κάνει την εργασία σου. Η σκέψη είναι ξεκάθαρη και αυτό φωτίζει τη διάθεση σου. Μπορεί να είναι μια ισχυρή στιγμή για να αξιοποιήσεις τη σοφία και την εμπειρία σου για να πάρεις καλύτερες αποφάσεις. Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για επαφή και ανοιχτή συζήτηση. Οι σκέψεις είναι πιο ξεκάθαρες απ’ ότι συνήθως και στην πραγματικότητα, ίσως μπορέσεις να βγάλεις κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

Καρκίνος

Μπορεί να απολαύσεις καλά νέα σχετικά με την εκπαίδευση, τις εκδόσεις, το επιχειρηματικό εισόδημα ή τη φιλία σήμερα. Νιώθεις πιο έτοιμη να μοιραστείς την ευτυχία ή χρήσιμες πληροφορίες. Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να σκεφτείς με τους πιο ευνοϊκούς όρους. Έχεις μια μεγαλύτερη, πιο αισιόδοξη άποψη για τους κοινωνικούς σου στόχους και τους στόχους ευτυχίας. Οι ενέργειες είναι εξαιρετικές για επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται κυρίως με την εργασία και την υγεία ή θέματα ρουτίνας. Φαίνεται ότι μπορείς να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα για αυτά τα πράγματα και αυτό θέτει τα πάντα σε προοπτική.

Λέων

Μπορεί να νιώσεις ψυχική ή πιθανώς ανεβασμένη σήμερα, καθώς ανοίγεσαι σε νέες συναρπαστικές ιδέες και θετική προοπτική. Είσαι σε καλή κατάσταση για να σκεφτείς θετικά και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Οι συνδέσεις που κάνεις σήμερα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες και μπορεί κάλλιστα να συναντήσεις κάποιον ή πληροφορίες που χρειάζεσαι για να προωθήσεις ένα έργο ή να ολοκληρώσεις ένα στόχο. Τα επαγγελματικά ζητήματα φαίνονται λαμπερά και οι διελεύσεις σήμερα και αύριο μπορούν να σε βγάλουν από αυτό το σκεπτικό. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να καταλήξεις σε μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία, να συνεργαστείς με άλλους ή να λάβεις χρήσιμα σχόλια.

Παρθένος

Οι σημερινές διελεύσεις σε τοποθετούν καλά για να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου, ακόμη και να επικοινωνήσεις για ένα δύσκολο ή ευαίσθητο θέμα. Μπορεί να είσαι σε θέση να υποστηρίξεις κάποιον μέσω μιας ανοιχτής ή χρήσιμης συνομιλίας. Ίσως μπορείς να επωφεληθείς από αυτό. Η προθυμία να μάθεις από τον άλλον αυξάνει τη σαφήνεια και την ικανοποίηση σήμερα και αύριο. Οι άνθρωποι έχουν έναν τρόπο να ξεκινούν τις δικές σου διαδικασίες σκέψης αυτές τις μέρες και ειδικά σήμερα, οι τακτικές συνομιλίες ένας προς έναν μπορεί να μετατραπούν σε κάτι εμπνευσμένο.

Ζυγός

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να λάβεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και οι ειλικρινείς ή εποικοδομητικές συζητήσεις μπορούν να ξεχωρίσουν. Η ατμόσφαιρα με φίλους μπορεί να είναι ασυνήθιστα ανοιχτή και ευχάριστη. Οι συζητήσεις σήμερα και αύριο επηρεάζουν τις φιλίες διακριτικά αλλά υπέροχα. Η επίλυση προβλημάτων ευνοείται ιδιαίτερα και περισσότερο αν μοιράζεσαι τις σκέψεις σου και ζητάς τη γνώμη των άλλων. Στην πραγματικότητα, μπορείς να έχεις ιδιαίτερα κίνητρα για να επιλύσεις προβλήματα. Είσαι πιο αισιόδοξη από το συνηθισμένο και έχεις την τάση να θέλεις να μοιραστείς την ευτυχία σου με άλλους.

Σκορπιός

Έχεις ισχυρότερα συναισθήματα για τους μακροπρόθεσμους στόχους σου ή για θέματα καριέρας σήμερα και μπορεί να προκύψει μια αποστολή σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Μπορεί να είναι συναρπαστικό το να κάνεις σχέδια ή να τολμάς να ονειρεύεσαι ένα νέο στόχο. Η επιχειρηματική αίσθηση ενισχύεται από τη διαίσθηση σου ή τη σκέψη σου με μεγάλη εικόνα και μια ολιστική προσέγγιση. Η θετική ενέργεια για σκέψη και κοινή χρήση είναι μαζί σου σήμερα και αύριο. Οι επικοινωνίες κυλούν ομαλά και η δημιουργική σκέψη μπορεί να βρει ικανοποιητικά κανάλια ή μέσα.

Τοξότης

Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για πιο καθαρή σκέψη, αλλά τώρα που έχεις δει τις ρεαλιστικές λεπτομέρειες, διασκεδάσεις πολλά θετικά. Είναι μια υπέροχη μέρα για να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτες είναι οι συζητήσεις και η επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι, τους γονείς, την εργασία και τα θέματα υγείας. Οι υπέροχες ιδέες μπορούν να έρθουν με τη φρέσκια σκέψη της ημέρας. Μπορεί να σου αρέσει πολύ να χειρίζεσαι τις λεπτομέρειες της δουλειάς και του νοικοκυριού ή η υγεία μπορεί να είναι το επίκεντρο και ένας τομέας επίλυσης προβλημάτων.

Αιγόκερως

Οι διελεύσεις σήμερα υποστηρίζουν ιδιαίτερα την επικοινωνία και τη δημιουργική σου απόδοση. Μπορεί να μοιράζονται ενθαρρυντικά λόγια ή θετικά σχόλια τα οποία έρχονται ως πραγματική ώθηση. Βρίσκεις πολλούς λόγους για να σκέφτεσαι θετικά και είναι πιο εύκολο να εκφράζεις λεκτικά αυτό που θέλεις, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο μετά από μια περίοδο πρακτικής και ρεαλιστικής σκέψης. Τα πράγματα στα οποία συμφωνείς με τους άλλους αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι ενθαρρυντικά, αλλά και οι διαφορές σε εμπλουτίζουν.

Υδροχόος

Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ένα πρόβλημα σε μια στενή σχέση ή θα μπορούσες να καταλήξεις σε εξαιρετικές ιδέες. Ένα πρόθυμο πνεύμα μπορεί να τονώσει μια σύνδεση. Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο ενθαρρύνουν τη θετική σκέψη, η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη μετά από μερικές μέρες ιδιαίτερα αντικειμενικής και πρακτικής σκέψης. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις για τα χρήματα, την οικογένεια ή τη ζωή στο σπίτι είναι αξιοσημείωτες τώρα και η επιχειρηματική σκέψη είναι εξαιρετική. Έχεις την τάση να θέλεις να μοιραστείς και να συζητήσεις ιδέες με κοντινά σου άτομα και αυτό μπορεί να είναι πολύ καρποφόρο.

Ιχθύες

Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να δημιουργήσεις κάτι όμορφο ή μερικές καλές αναμνήσεις σήμερα. Εκφράζεσαι με περισσότερη ευκολία, προσελκύοντας νέες ευκαιρίες. Μπορεί να αναλάβεις νέα ενδιαφέροντα, να μελετήσεις ένα νέο θέμα και πιθανώς να απολαύσεις μια σημαντική ανακάλυψη. Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο ενθαρρύνουν τη θετική σκέψη και τις ανταλλαγές. Οι ιδέες για την υγεία, την ευεξία, την εργασία και τις ρουτίνες μπορεί επίσης να ανθίσουν ή να αποκτήσουν σάρκα και οστά με περισσότερες λεπτομέρειες. Έχεις κίνητρο να συνεχίσεις τα έργα σου ή η ευκαιρία να δεις ένα θέμα πιο θετικά.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS