ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΛέων, η διαίσθηση σου για επαγγελματικά και οικονομικά είναι εξαιρετική σήμερα

Λέων, η διαίσθηση σου για επαγγελματικά και οικονομικά είναι εξαιρετική σήμερα

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Ουρανό σήμερα, κάτι που σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις λίγο πιο ανάλαφρη και ελεύθερη. Η σταθερότητα και η συνήθεια δεν σε εμπνέουν πια. Έχεις ανάγκη από μια αλλαγή στους ρυθμούς σου. Φωτεινές ιδέες σχετικά με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα εμφανίζονται μπροστά σου. Μια πιο χαλαρή και δημιουργική προσέγγιση όσον αφορά την καθημερινότητά σου, θα δημιουργήσει βελτιώσεις σε όλους τους τομείς και ανοίγματα που δεν σου περνούν αδιάφορα. Σήμερα ανακαλύπτεις μια εναλλακτική μέθοδο επίλυσης προβλημάτων, αναγνωρίζεις μια ευκαιρία και αφήνεις πίσω κάτι που σε βαραίνει εδώ και καιρό. Αποστασιοποιήσου λίγο. Θα οξύνει την δημιουργικότητά σου και θα βελτιώσει την σωματική μα κυρίως την ψυχική υγεία σου.

Ταύρος

Η διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού σήμερα σε βρίσκει να ασχολείσαι με διάφορα. Είσαι διατεθειμένη να ακολουθήσεις τη καρδιά σου. Εκφράζεις την στοργή σου για ένα πρόσωπο μέσω της διασκέδασης. Χαρίζεις στον εαυτό σου λίγο παραπάνω χρόνο. Εκφράζεσαι. Απολαμβάνεις τον εαυτό σου. Δημιουργείς κάτι μοναδικό. Έχεις διάθεση για νέες εμπειρίες σήμερα. Απορρίπτεις τις ανθυγιεινές συνήθειές σου και απολαμβάνεις την στιγμή.

Δίδυμοι

Νέες εμπειρίες αλλά και συναισθήματα ξυπνούν την έμπνευσή σου σήμερα. Δεν λες όχι σε διαφορετικές – κάπως ασυνήθιστες- δραστηριότητες αλλά και σε όλα εκείνα τα αισθήματα που αυτές σου γεννούν. Δώσε βάση σε οικογενειακά ή οικιακά θέματα και θα νιώσεις αμέσως πιο επιτυχημένη και αναζωογονημένη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Να πεις αντίο στην ακαταστασία που ορίζει τον προσωπικό σου χώρο. Θα νιώσεις αμέσως πιο ελεύθερη. Η Σελήνη στο ζώδιο σου ενισχύει τον αυθορμητισμό σου.

Καρκίνος

Οι σημερινές ενέργειες είναι δυνατές για να εμπνεύσουν νέες προσεγγίσεις και νέους τρόπους έκφρασης. Η διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού σε ενθαρρύνει να ανοιχτείς σε νέες ιδέες, ενδεχομένως και σε νέες φιλίες. Νιώθεις μια νέα έλξη, πόθο ή ενδιαφέρον, που θα σε οδηγήσουν σε μια διασκεδαστική αποκάλυψη, σε μια ευχάριστη έκπληξη. Καθώς κινείσαι στα όρια όσον αφορά τις διάφορες συνομιλίες σου με τρίτους, ενδέχεται να έρθεις αντιμέτωπη με κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Λέων

Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού σε ενθαρρύνει να αλληλεπιδράσεις. Μια ευχάριστη αποκάλυψη ή έκπληξη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα σου. Είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη να εξερευνήσεις ένα νέο συναίσθημα, μια νέα μέθοδο, ιδέα ή κάτι ενδιαφέρον που προκύπτει στο δρόμο σου και σχετίζεται με χρήματα, επιχειρήσεις και εργασία. Σίγουρα έλκεσαι από ασυνήθιστες λύσεις. Φαίνεται ότι μπορείς να συνδυάσεις την άνεση με τον ενθουσιασμό με απόλυτη επιτυχία. Η διαίσθηση σου για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα είναι εξαιρετική σήμερα.

Παρθένος

Η σημερινή, χαρούμενη διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού σου φτιάχνει τη διάθεση. Ψάχνεις κάτι διαφορετικό: ξαφνικές, νέες, ασυνήθιστες έλξεις, ιδιαίτερες εμπειρίες. Καλή θέληση να υπάρχει. Οι διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να συνδεθείς με ιδέες που σε εμπνέουν ή να ζήσεις διαφορετικές απολαύσεις και χόμπι. Οι άνθρωποι έλκονται από την πρωτοτυπία σου αυτή τη στιγμή, αλλά και από την ευφυΐα, τις σκέψεις και τα πιστεύω σου. Είναι μια στιγμή για να αυτοσχεδιάσεις, και να διασκεδάσεις, ίσως να αφήσεις τα πράματα να κυλήσουν μόνα τους χωρίς να τα ελέγχεις αυστηρά. Καιρός να χαλαρώσεις για ένα ζήτημα που σε απασχολεί καιρό και δεν σταματά να σε πληγώνει.

Ζυγός

Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει ένα αναζωογονητικό πνεύμα ελευθερίας στη ζωή σου. Μπορεί να υπάρξει μια απαλλαγή από μια παλιά υποχρέωση που σε κάνει να νιώθεις λίγο πιο ανάλαφρη για παράδειγμα. Ενώ έχεις μεγαλύτερη επίγνωση των κρυφών στοιχείων οποιασδήποτε συγκεκριμένης κατάστασης, είσαι λιγότερο ευαίσθητη σχετικά με αυτά τα πράγματα, γεγονός που διευκολύνει την κοινή χρήση. Μπορεί να ωφεληθείς από την κάθαρση ή την αφαίρεση των αρνητικών προσκολλήσεων κάτι που έρχεται πιο εύκολα. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να ξεφύγεις από ένα μοτίβο.

Σκορπιός

Το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού είναι εξαιρετικό για να ανοίξεις το μυαλό και την καρδιά σου σε νέες ιδέες, οράματα και δυνατότητες. Είσαι πρόθυμη να αφήσεις πίσω κάτι που δε χρειάζεσαι πια, και έτσι να καλωσορίσεις νέα, φρέσκια ενέργεια στη ζωή σου. Καθώς απορρίπτεις τις ανθυγιεινές προσδοκίες των άλλων, βιώνεις τις ημέρες σου πιο απολαυστικά και με περισσότερο αυθορμητισμό. Οι επαφές των ημερών είναι συναρπαστικές. Κάποιες φορές ίσως λίγο ενοχλητικές, αλλά αυτό δεν σε επηρεάζει. Είναι ωραίο να μπορείς να αποσπάσαι από ένα ζήτημα που σε απασχολεί – έστω και για λίγο – και να δίνεις την ενέργειά σου σε συνδέσεις με άλλους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν, να σε πάνε ένα βήμα πιο μπροστά.

Τοξότης

Με τη σημερινή αρμονία Αφροδίτης – Ουρανού είσαι ανοιχτή σε νέες απολαύσεις. Θέλεις να φέρεις τα πάνω κάτω στην ρουτίνα σου και σήμερα μπορείς να το κάνεις. Είναι καιρός να προχωρήσεις με λιγότερες αποσκευές. Άλλαξε την προσέγγισή σου αλλά και την στάση σου. Ξέχνα κάποια από τα προβλήματα σου, άφησέ τα στην άκρη, και θα περνάς καλύτερα τις ημέρες σου. Σήμερα λαχταράς κάτι διαφορετικό και διασκεδαστικό. Αυτή η διέλευση είναι ευνοϊκή για κοινωνικές απολαύσεις και εμπνευσμένες αλληλεπιδράσεις. Η ενέργεια που φέρνει μαζί της σε κάνει να αποστασιοποιηθείς λίγο αλλά να παραμείνεις φιλική προς τους γύρω, και κάπως έτσι σε βοηθάει να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά, πιο καθαρά.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ενθαρρύνει την όρεξή σου για κάτι διαφορετικό: για αυτοέκφραση, προσωπική απόλαυση, ψυχαγωγία, ευχαρίστηση αλλά και μάθηση. Έχεις διάθεση για περιπέτεια και αυτό επιβεβαιώνεται τόσο από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου όσο και από τα όνειρά σου. Σήμερα κάνεις διάλειμμα από τη ρουτίνα, απομακρύνεσαι από ανησυχίες και ένταση. Η δημιουργικότητά σου ανθίζει τώρα.

Υδροχόος

Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού σε εμπνέει και σε σπρώχνει να αφήσεις πίσω τα μοτίβα που σε έχουν βαρύνει. Θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές στο σπίτι. Πρέπει να ενημερώσεις το άμεσο περιβάλλον σου για τις εξελίξεις στη ζωή σου και σήμερα νιώθεις πανέτοιμη να το κάνεις. Μια αναζωογονητική αλλαγή ρυθμού, φιγουράρει μπροστά στα μάτια σου και σε προκαλεί να την υιοθετήσεις. Πάρε απόσπαση από ένα ζήτημα που σε απασχολεί καιρό και θα δεις πως θα νιώσεις αμέσως πιο σοφή. Γενικώς υπάρχει μια ανάλαφρη ενέργεια στην ημέρα και αυτό είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι τώρα.

Ιχθύες

Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού είναι διασκεδαστική, θετική για εσένα. Σε ενθαρρύνει να ανοιχτείς και να απολαύσεις… τον εαυτό σου! Τα κανάλια επικοινωνίας είναι πολλά και παρουσιάζονται μπροστά σου καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα εσύ βρίσκεις νέους τρόπους να συνδεθείς, οι οποίοι μάλιστα σε ιντριγκάρουν, σου φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέροντες. Εμφανίζονται νέες μορφές έκφρασης, οι οποίες είναι ικανοποιητικές για εσένα. Μια ασυνήθιστη ιδέα μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές αποκαλύψεις και να σε γεμίσει με υπέροχα συναισθήματα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, παίρνεις μια βαθιά ανάσα σήμερα, μια ανάσα που σε εξυψώνει.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS