ΖΩΔΙΑΛέων, πρόσεξε την τάση να αμφιβάλεις για την ειλικρίνεια των άλλων

Λέων, πρόσεξε την τάση να αμφιβάλεις για την ειλικρίνεια των άλλων

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορεί να υπάρχει μια τάση σήμερα να εστιάζεις σε ότι δε λειτουργεί παρά σ’ αυτό που υπάρχει στις σχέσεις σου σε σημεία. Οι διαφορές στις απόψεις θα μπορούσαν να αφορούν την ισορροπία, το να αναλάβει κάποιος το μερίδιο των ευθυνών του και να αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλον ισότιμα. Υπάρχει μια ισχυρή τάση οι άνθρωποι να βασίζονται σε συντακτικά λάθη ή λέξεις που εκφράζονται και όχι στο νόημα πίσω από αυτά, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας σου αργότερα σήμερα, διεγείροντας την επιθυμία να ξεφύγεις απ’ τα κουτάκια σου και τα βαθύτερα συναισθήματα.

Ταύρος

Οι διογκωμένες προσδοκίες των άλλων ή οι περιστάσεις μπορούν να σου φέρουν το καλύτερο, αν τους το επιτρέψεις σήμερα. Ίσως είναι καλύτερο να βλέπεις τις κοινωνικές γκάφες ως απλά λάθη και είσαι αυτή που εστιάζει σήμερα στα θετικά. Ωστόσο μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς με κοινωνικά ή ρομαντικά προβλήματα στο μυαλό σου και να είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς ή να διασκεδάσεις, εάν παραμελείς τη δουλειά που νιώθεις την ανάγκη να κάνεις. Βοήθησε τον εαυτό σου σήμερα και κάνε τα πράγματα με ένα βήμα τη φορά γα καλύτερα αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε μικρές προκλητικές όψεις σήμερα, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο αναστατωμένη, ιδιαίτερα καθώς προσπαθείς να καλύψεις τις ανάγκες σου για ασφάλεια και ενθουσιασμό ταυτόχρονα. Μερικές φορές ένα σύμπτωμα εσωτερικής αναταραχής είναι η τάση να εστιάσεις πολύ έντονα στην πραγματοποίηση αλλαγών στο σπίτι, που δεν είναι απαραίτητα παραγωγικές. Ένα άλλο πιθανό σημάδι είναι η επιθυμία να ξεφύγεις από τις ρουτίνες όποτε είναι εφικτό. Η Σελήνη μεταβαίνει αργότερα στον τομέα της συνεργασίας σου και αυτό μπορεί να τονίσει την επιθυμία για καλή παρέα.

Καρκίνος

Οι σημερινές διελεύσεις δεν είναι ιδανικές για ρεαλιστική σκέψη και επικοινωνία, καθώς οι γραμμές περνούν και μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι κάποιος δεν είναι ειλικρινής. Αυτό μπορεί απλώς να είναι μια αποσύνδεση ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό και τίποτα περισσότερο. Η ενασχόληση με άλλους που δεν είναι σίγουροι για τον εαυτό τους μπορεί να είναι απογοητευτική, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι υπερβολικά και καθώς η μέρα προχωρά, αφιέρωσε λίγο χρόνο σε πιο ανάλαφρες δραστηριότητες που ξεκαθαρίζουν το μυαλό για να κάνεις αποτοξίνωση.

Λέων

Πρόσεξε την τάση να αμφιβάλεις για την ειλικρίνεια των άλλων ή να αναλύεις πολύ τις καταστάσεις σήμερα. Οι άνθρωποι μπορεί να μην εκφράζονται καθαρά και μπορεί να υπάρχει μια γενική αποσύνδεση μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς, γι’ αυτό βάλε στόχο να ξεπεράσεις τα πιο μικρά προβλήματα. Μπορεί να είσαι αρκετά ενθουσιώδης σήμερα, αλλά δε συνδέεσαι πάντα καλά με τους άλλους. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της αναψυχής και της δημιουργικότητας σου, διεγείροντας μια μεγαλύτερη ανάγκη να απολαύσεις τον εαυτό σου. Βγαίνεις από το καβούκι σου και επιτρέπεις στον εαυτό σου λίγη διασκέδαση.

Παρθένος

Υπάρχει λίγη ομίχλη γύρω από τις κρίσιμες λεπτομέρειες πρακτικών θεμάτων σήμερα , ακόμη και με γενικά ενδυναμωτική ενέργεια για αυτές τις υποθέσεις, αλλά είναι κάτι προσωρινό. Οι προσπάθειες να μιλήσεις για προβλήματα σε μια σχέση ή η γλυκιά συζήτηση μπορεί να αποτύχει. Να είσαι σε εγρήγορση για να συναντήσεις τον τρόπο που εύκολα παρερμηνεύεται, όπως η χρήση υπερβολικά λογικού λόγου όταν μιλάς για συναισθηματικά ή ευαίσθητα θέματα. Ωστόσο δεν μπορείς να ευχαριστήσεις τους πάντες, γι’ αυτό μην ανησυχείς.

Ζυγός

Υπάρχει κάποια τάση να μένεις στο παρελθόν ή να εκφράζεσαι αμυντικά σε σημαία σήμερα. Μπορεί να έχεις δυσκολία να εστιάζεις και αν ναι, προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις αυτό το χρόνο για να αποσυμπιεστείς. Είναι πολύ εύκολο να αποσπαστείς και το μυαλό σου μπορεί να περιπλανηθεί. Τις επόμενες βδομάδες μπορεί να νιώσεις μια ανησυχία για το να κάνεις κάτι νέο ή να εκφραστείς με διαφορετικούς τρόπους, αλλά μπορεί να μην ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις να εκφράσεις ή πως θα το κάνεις. Μπορεί να υπάρχει υπερευαισθησία σε λέξεις που εκφράζονται ή δεν εκφράζονται.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι καλή για παραγωγικότητα. Μπορεί να εκτιμήσεις την αξιοπιστία κάποιου ή μια χειρονομία προς τα εσένα. Το όραμα σου είναι πρακτικό αυτή τη στιγμή και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε προσπάθειες και πράγματα που φαίνονται πολλά υποσχόμενα μακροπρόθεσμα. Οι άνθρωποι σε βλέπουν ως ιδιαίτερα δυνατή και φροντισμένη σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για προσωπική δημοτικότητα και θετική προσοχή στην εικόνα, τον τρόπο ή την εμφάνιση σου. Καθώς η μέρα προχωρά, μπορεί να μη βλέπεις κατάματα ένα θέμα, αλλά σκέψου ότι οι διαφωνίες ή η αντίθεση με τις ιδέες σου, μπορούν να οδηγήσουν σε καλύτερα, πιο εκλεπτυσμένα και πιο ακριβή σχέδια.

Τοξότης

Μπορεί να παλεύεις με ταυτόχρονες ανάγκες για απόδοση και επιθυμίες να επιλύσεις προβλήματα με φίλους ή να αναλύσεις σχέσεις. Είναι επίσης πιθανό να μη συμφωνείς με φίλους ή συνεργάτες για το πως να προωθήσεις καλύτερα τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σου στόχους. Σίγουρα μπορεί να είσαι αρκετά ευαίσθητη σε θέματα που αφορούν τη δουλειά και τη φήμη σου σήμερα, αλλά επίσης είναι πιθανό να κάνεις περισσότερα πράγματα, γι’ αυτό στόχευσε στην προοπτική. Αλλά εάν υπάρχουν πληγωμένα συναισθήματα, αυτό μπορεί να φέρει ανοιχτά τις προβληματικές περιοχές στην επιφάνεια ώστε να μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αποσυνδέσεις για να διαχειριστείς σήμερα, αλλά τίποτα που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αρκετά εύκολα, κυρίως δίνοντας σε άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Θα μπορούσες να νιώσεις δυσαρεστημένη με το πως είναι οργανωμένη η ζωή σου αυτή τη στιγμή και το να αποφασίσεις πως να αρχίζεις να το λύνεις, μπορεί να είναι δύσκολο. Θα πρέπει να αποφύγεις μια υπερβολική ορθολογική ή λογική προσέγγιση σε ένα ευαίσθητο θέμα. Είναι καλύτερο να παρατηρείς και να σημειώνεις ιδέες που σου έρχονται και να περιμένεις πριν βγάλεις συμπεράσματα.

Υδροχόος

Αν και πιθανότατα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ανάμεικτα μηνύματα και μικρούς εκνευρισμούς και καθυστερήσεις σήμερα, δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Μην ανησυχείς εάν οι λύσεις στα προβλήματα δεν είναι άμεσα εμφανής. να θυμάσαι ότι η υπομονή είναι ο καλύτερος φίλος σου. Χαλάρωσε αν σε απασχολούν ασήμαντα θέματα. Πρόσεξε την εφαρμογή υπερβολικού ορθολογισμού σε ένα προσωπικό ή ευαίσθητο θέμα. Με τη σειρά σου προσπάθησε να μη δίνεις πολύ βάρος σε αυτά που λένε οι άλλοι σε απόλυτους όρους και αντ’ αυτού στόχευσε στο ότι οι προθέσεις των άλλων είναι καλές.

Ιχθύες

Δύσκολη ενέργεια υπάρχει στις σχέσεις με το σύντροφο ή ένα στενό φίλο. Ωστόσο με λίγη επιπλέον σκέψη για το πως διατυπώνονται οι ερωτήσεις και ο τόνος των συνομιλιών, η ζωή τείνει να εξομαλύνεται. Οι πιο επιτυχημένες σχέσεις συμβαίνουν όταν κάθε άτομο έχει ευέλικτους κανόνες. Με λίγη υπομονή τα πράγματα επανέρχονται στο φυσιολογικό. Ίσως αποφασίσεις για μια προσέγγιση ήπιας πώλησης σήμερα. Η Σελήνη μεταβαίνει στον επαγγελματικό σου τομέα αργότερα σήμερα και είσαι λίγο πιο προσανατολισμένη στους στόχους.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS