ΖΩΔΙΑΛέων, τα χρήματα ή οι προσωπικές υποθέσεις μπορεί να προκαλούν σύγχυση

Λέων, τα χρήματα ή οι προσωπικές υποθέσεις μπορεί να προκαλούν σύγχυση

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η εστίαση σου τείνει να διαχέεται κατά διαστήματα σήμερα και είναι καλύτερο να είσαι επιφυλακτική όταν εκπέμπεις ανάμεικτα σήματα. Ο πειρασμός μπορεί να είναι να πιέσεις όταν κάποιος υποχωρεί ή να υποχωρείς όταν κάποιος σε σπρώχνει. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για υγιή μοτίβα σχέσεων, αλλά σκέψου ότι ίσως χρειαστείς μόνο λίγο προσωπικό χρόνο για να έρθεις σε καλύτερη επαφή με αυτό που θέλεις. Τα σχέδια μπορεί να μην προχωρήσουν ακόμα, αλλά είναι εντάξει γιατί είναι πολύ νωρίς. Δεν είναι εξαιρετικά εύκολο να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα ή να επιτύχεις κρυστάλλινη διαύγεια προσωρινά, επομένως προσπάθησε να μη σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα, αλλά να σταθμίζεις στα υπέρ και τα κατά τώρα.

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις σηματοδοτούν την ανάγκη για λίγη ξεκούραση ή ένα διάλλειμα από τη δράση. Οι αβεβαιότητες με ένα φίλο ή συνάδελφο μπορεί να είναι ασαφείς, αλλά μόνο στο μυαλό σου. Αν και σε γενικές γραμμές θα πρέπει να προσέξεις ώστε οι φιλίες να μη διαλύονται λόγω ακούσιας παραμέλησης, εάν ορισμένες συσχετίσεις αλλάζουν, αυτό μπορεί να οφείλεται σε εξελισσόμενα ενδιαφέροντα. Ορισμένα σκαμπανεβάσματα δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχείς, εκτός και αν οι πτώσεις αυξάνονται σε δυσανάλογα επίπεδα. Πρόσεξε επίσης για λάθη με τις πρακτικές σου υποθέσεις ή τη δουλειά, λόγω απόσπασης προσοχής ή αφηρημάδας σήμερα.

Δίδυμοι

Ενώ η μέρα μπορεί να είναι πολυάσχολη, μπορεί επίσης να είναι λιγότερο αποφασιστική ή ξεκάθαρη απ’ ότι συνήθως, λόγω δευτερευουσών προκλητικών πτυχών που σε έχουν επιβραδύνει προσωρινά λόγω αμφιβολιών. Στην πραγματικότητα είναι μια χρήσιμη στιγμή επιβράδυνσης και είναι καλή ιδέα να παίρνεις τα πράγματα χαλαρά. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να επαναξιολογήσεις τα πράγματα ή απλώς να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις. Σκέψου ότι μπορεί να είναι πολύ εύκολο να πιστέψεις αυτό που θέλεις να πιστεύεις ή φοβάσαι σχετικά με την καριέρα ή ένα ρομαντικό θέμα σήμερα.

Καρκίνος

Η διαύγεια μπορεί να πέσει στο περιθώριο σήμερα, αλλά θεώρησε την προσωρινή. Μερικές φορές επωφελούμαστε από την επανεκτίμηση ή την επιβράδυνση και αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνουμε. Οικογενειακά ή οικιακά θέματα μπορεί να περιλαμβάνουν στοιχεία σύγχυσης που μπορεί να υπονομεύσουν προσωρινά την αυτοπεποίθηση σου ή τη συνολική σου ευτυχία. Κάνε ότι μπορείς για να απλοποιήσεις τη ζωή σου, καθαρίζοντας το μυαλό σου και πιθανώς το πρόγραμμα σου. θα μπορούσες να αισθάνεσαι συγκλονισμένη από οικογενειακές ή οικιακές δραστηριότητες, αλλά δεν μπορείς να απομακρυνθείς αρκετά.

Λέων

Με τις σημερινές μικρές προκλητικές πτυχές είναι πιθανή η αβεβαιότητα η οποία μπορεί να εντείνετε όσο περισσότερο πιέζουμε κάτι που δεν είναι έτοιμο να προχωρήσει. Τα χρήματα ή οι προσωπικές υποθέσεις μπορεί να προκαλούν σύγχυση τώρα και είναι καλύτερο να μην κεφαλαιοποιήσεις κάτι ή να δανείσεις και να δανειστείς έως ότου έχεις καλύτερη αίσθηση του τι συμβαίνει. Τα θέματα δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσουν ακόμα. Μπορεί να υπάρχουν πολλά να σκεφτείς, αλλά όχι απαραίτητα απαντήσεις, κάνοντας την υπομονή πραγματικά αρετή.

Παρθένος

Οι σημερινές επιλεκτικές πτυχές δείχνουν ότι η επιβράδυνση είναι το καλύτερο. Μπορεί να θέλεις να εγκαταλείψεις την υπερβολική σκέψη ή προσωρινά τα φιλόδοξα έργα. Το να ενεργείς σύμφωνα με μια ιδιοτροπία μπορεί να μην έχει ιδιαίτερα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς μπορεί να μην είσαι απόλυτα σε επαφή με τις επιθυμίες σου και ο συγχρονισμός είναι ελαφρώς εκτός λειτουργίας. Εξάλλου, οι άλλοι μπορεί να μην είναι ξεκάθαροι μαζί σου σήμερα. Είτε η εξαπάτηση είναι σκόπιμη είτε ακούσια, είτε εάν περιλαμβάνει αυταπάτη, υπάρχει τώρα ένα στοιχείο που προκαλεί σύγχυση και που μπορεί να απαιτεί επιβράδυνση.

Ζυγός

Μπορεί να θέλεις να επιβραδύνεις και να επανεκτιμήσεις κάποια πράγματα σήμερα. Μια όψη Άρη – Ποσειδώνα υποδηλώνει ότι δεν έχεις ακόμη όλες τις απαντήσεις και με μια διέλευση Ερμή – Κρόνου μπορεί να ξοδεύεις πολύ χρόνο σε θέματα που δεν μπορείς να αλλάξεις. Τα επίπεδα ενέργειας μπορεί να είναι κάτω από το όριο ξαφνικά, αλλά αυτό θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι δεν είσαι τόσο σίγουρη όσο νομίζεις και ότι πρέπει να κρατήσεις τα πράγματα απλά προς το παρόν. Η σύντομη ανάσα μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

Σκορπιός

Μπορεί να νιώθεις τη ζωή σου πιο περίπλοκη με τις σημερινές μικρές προκλητικές πτυχές ή μπορεί να αισθάνεσαι λίγο κουρασμένη και να μην έχεις σκοπό προσωρινά. Στόχος να θεωρήσεις μια ξαφνική έλλειψη ενέργειας ή καθυστέρηση ως σημάδι, ότι τα σχέδια σου χρειάζονται βελτίωση. Ενδέχεται να απαιτούνται προσαρμογές σε ένα δημιουργικό έργο ή να πρέπει να αντιμετωπιστούν ή να γίνουν αποδεκτές καθυστερήσεις σε μια ρομαντική σχέση. Μπορεί να υπάρχουν ασαφείς απογοητεύσεις ή μειωμένο κίνητρο για κάτι στο οποίο εργάζεσαι. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα κάτι που μπορεί να είναι μια πραγματική τάση τώρα.

Τοξότης

Οι σημερινές μικρές προκλητικές πτυχές προτείνουν να αφήσεις κάποια πράγματα να περάσουν πριν μπορέσεις να ανοίξεις το δρόμο για νέα ξεκινήματα. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι λίγο απογοητευμένη με την ενέργεια, καθώς δεν ταιριάζει στο στυλ σου. Μπορεί να σου είναι δύσκολο να εξαρτάσαι από τις πράξεις ή τα λόγια των άλλων, ή κάποια ανασφάλεια μπορεί να σε κρατήσει στο σπίτι ή σε κενό αντί αν είσαι έξω. Επέτρεψε στον εαυτό σου την επιπλέον ξεκούραση που χρειάζεσαι εάν αυτό είναι δυνατόν, καθώς μπορεί να χρειαστείς μόνο μια ανάσα.

Αιγόκερως

Με τις σημερινές μικρές προκλητικές πτυχές τα πράγματα φαίνονται λίγο αβέβαια, υποδηλώνοντας ότι είναι καλύτερο να ξεκουραστείς και να σκεφτείς παρά να προχωρήσεις. Δεν είναι ιδανική μέρα για να βρεις ανοιχτά κανάλια έκφρασης. Στην πραγματικότητα μπορεί να βρίσκεσαι ανάμεσα στα διλλήματα των άλλων, είτε πρόκειται για προβλήματα μεσολάβησης είτε υπερβολικής σκέψης. Πρακτικά ζητήματα ή καθήκοντα μπορεί να τα νιώθεις πιεστικά και οι πιέσεις από τη δουλειά, τους προϊσταμένους και την οικογένεια μπορεί επίσης να είναι ισχυρές τώρα.

Υδροχόος

Μπορεί να υπάρξει μια κατάσταση σήμερα που απαιτεί να μειώσεις τις απώλειες σου ή μπορεί να εστιάζεις σε ένα θέμα που απλά δεν έχει αναπτυχθεί αρκετά, ώστε να δικαιολογείτην τόση προσοχή. Κάποια αβεβαιότητα είναι πιθανό να οφείλεται σε δευτερεύουσες προκλητικές πτυχές και είναι καλύτερο να αποφύγεις την ώθηση προς τα εμπρός ενάντια στην αντίσταση. Κάποιος προβληματισμός είναι κατανοητός και σωστός. Τα χρηματικά θέματα μπορεί να είναι ασαφή ή περίπλοκα προσωρινά, ιδιαίτερα εκείνα που σχετίζονται με ταξίδια ή εκπαιδευτικές επιδιώξεις.

Ιχθύες

Οι σημερινές μικρές προκλητικές πτυχές υποδηλώνουν ότι ίσως χρειαστεί να περιμένεις για τα θέματα που αγωνιάς. Ευνοούν την επιβράδυνση και την καλύτερη επαφή με τις επιθυμίες σου πριν προχωρήσεις. Μπορεί στην πραγματικότητα πολύ εύκολα να σχεδιάσεις και να προσελκύεις καταστάσεις, ανθρώπους ή πράγματα που σε κουράζουν ή σε αφήνουν να αισθάνεσαι σύγχυση. Μπορεί να είναι δύσκολο να έχεις μια αίσθηση σκοπού ή κατεύθυνσης προς το παρόν. Απλώς όταν έχεις την ορμή να πας προς κάτι, σου διαφεύγει ή αναρωτιέσαι αν το θέλεις.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS