ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ2022 - Ετήσιες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

2022 – Ετήσιες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο διάσημος αστρολόγος προβλέπει, όπως κάθε φορά, με ακρίβεια, όλα όσα θα μας συμβούν -καλά και λιγότερο καλά- τη νέα χρονιά.

Το γενικό σκηνικό του 2022 θα έλεγα πως πραγματεύεται το θέμα της μεγάλης επανεκκίνησης. Ωστόσο, τα πλαίσια μέσα στα οποία αυτή θα διεξαχθεί είναι πιο θολά από εκείνα του 2021. Σε προσωπικό επίπεδο, ο καθένας πρέπει να κάνει το καλύτερό του, είτε για εκείνον και το στενό του περιβάλλον, είτε και για να συμβάλει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, στην διευκόλυνση αντιμετώπισης των μεγάλων προβλημάτων που έχουν αναδειχθεί και απασχολούν τον παγκόσμιο χάρτη. Το «μαζί» είναι πιο εύκολο, από το να προσπαθεί ο καθένας μόνος του. Ήδη οι πλανήτες προάγουν το σκηνικό μιας παγκόσμιας και πιο ωφέλιμης συνείδησης, που θα επικρατήσει μετά τις συνέπειες της κακής διαχείρισης των πόρων και της δύναμης που περιστασιακά έφερε κάποιους στο προσκήνιο.

ΚΡΙΟΣ: ΑΝΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Το 2022 είναι μια σημαντική χρονιά για την οικονομική αντιμετώπιση των προβλημάτων που σας απασχολούν και για την συντήρηση της δουλειάς σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα, κυρίως μετά τον Απρίλιο και τον Μάιο, ενώ θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αντιξοότητες στην εργασία ή στην κοινωνική σας ζωή. Θα μπορέσετε, όμως, να ανταπεξέλθετε τις περισσότερες φορές όλων των περιστάσεων που θα προκύψουν. Θα γίνετε πιο διεκδικητικοί, επαναστατικοί και θα ζήσετε σημαντικές εμπειρίες, όπως και ένα ξαφνικό έρωτα. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τον κόπο, την δουλειά σας και τις αναγκαίες συνθηκολογήσεις που κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: ΑΝΑΓΚΗ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Το 2022 είναι πολύ σημαντική χρονιά για εσάς. Τόσο η εργασία όσο και τα αισθηματικά σας θα ζήσουν εξελίξεις και αλλαγές. Άλλωστε, αποτελούν δυο κύριες πηγές ασφάλειας και θα κριθούν, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και από την δική σας αντιμετώπιση. Διευκολύνεστε να βάλετε καινούργιους στόχους, καταφέρνετε να περάσετε την κρίση και αξιοποιείτε καλυτέρα τα ταλέντα και τα μέσα που διαθέτετε. Βελτίωση στα οικονομικά σας προβλέπεται μετά το καλοκαίρι. Ο Δίας στους Ιχθύς έως και τις 10 Μαΐου σας δίνει την διάθεση να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σας. Οι εκλείψεις του Νοεμβρίου θα σας δείξουν που να εστιάσετε την προσοχή σας και θα σας βοηθήσουν να υπερασπιστείτε την αισθηματική σας ζωή.  Η χρονιά αυτή αποτελεί ακόμα ένα πέρασμα, το οποίο συμβάλλει στο να ενισχύσετε τα θεμέλια μιας μακρόχρονης κατάστασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Το 2022 σας υποχρεώνει να αναδιοργανωθείτε, τόσο στο στενό περιβάλλον όπου διαμένετε όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Αρκετοί και στα δύο μαζί. Τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας είναι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με προσοχή μέχρι την Άνοιξη, γιατί από λάθη ή επιτυχίες που μπορεί να γίνουν σε αυτούς τους τομείς θα εξαρτηθεί και η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή μετά. Παρά την γενικότερη δύσκολη εποχή, τυγχάνετε μιας μικρής βελτίωσης στα οικονομικά σας. Πολλοί θα σημειώσετε μια αλλαγή στην οικογενειακή σύνθεση και άλλοι θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας στον επαγγελματικό χώρο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν και μην κάνετε τίποτα που θα ήταν δυνατό να στρέψει τα πράγματα εναντίον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΙ

Το 2022 σας βρίσκει ευχαριστημένους, αλλά συνεχίζετε να είστε φορτωμένοι με υποχρεώσεις τόσο στον οικογενειακό χώρο όσο και στον επαγγελματικό. Θα μπορέσετε, όμως, να διεκπεραιώσετε ευκολότερα από πέρσι τις τρέχουσες ευθύνες σας και να δικαιώσετε τον εαυτό σας. Θα βρείτε, επίσης, τρόπους να αντιμετωπίσετε την γενικότερη οικονομική δυσκολία εξασφαλίζοντας κάλυψη στις βασικές σας ανάγκες. Θα καταφέρετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας, αλλά δεν θα πάψετε να καταπιέζεστε από τους δικούς σας ανθρώπους. Προσοχή στην αναστάτωση της περιόδου των εκλείψεων: Απρίλιο, Μάιο και Νοέμβριο. Οι ανεξάρτητοι έχετε προοπτικές νέων αισθηματικών γνωριμιών και οι ελεύθεροι επαγγελματίες ευκαιρίες να διασώσετε το αντικείμενο σας από τις θύελλες της κρίσης. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, αλλά τολμήστε να αξιοποιήσετε μια ιδέα που θα συμβάλει στην πρόοδο σας.

ΛΕΩΝ: ΦΑΝΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ

Το 2022 σας δίνει καινούργιες ιδέες, και σας βάζει στον κόπο να τις υλοποιήσετε. Το πρώτο εξάμηνο θα αγωνιστείτε για την διατήρηση των βασικών οικονομικών ισορροπιών οι οποίες στηρίζουν τη βάση της δουλειάς και της ζωής σας. Δεν θα λείψει η ενίσχυση από τα εξωτερικά γεγονότα και η βοήθεια από κάποιους δικούς σας ανθρώπους. Αποφύγετε τις μεγάλες και ριζοσπαστικές αποφάσεις και αλλαγές την Άνοιξη και το Φθινόπωρο, καθώς το σκηνικό γύρω σας δεν είναι ξεκάθαρο και κρύβει αρκετές ανακρίβειες και παραπλανήσεις. Οι κοινωνικές σας εμπειρίες θα είναι ξεχωριστές και οι στόχοι που θα βάλετε φέτος θα εξυπηρετήσουν τις μελλοντικές σας ανάγκες. Στα ερωτικά σας θα παραμείνετε αδιάλλακτοι και θα κυνηγήσετε εκείνους που σας εμπνέουν ακόμα και αν η κατάκτηση τους είναι δύσκολη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ

Αυτό που χρειάζεστε είναι να είστε δραστήριοι και αισιόδοξοι στο χρόνο που έρχεται και να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα για να στηρίξετε τις προσπάθειες σας για τη ζωή σας σε νέα πλάνα ιδεών που μέχρι τώρα διστάζατε να υιοθετήσετε. Η Αφροδίτη,  παραμένοντας για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα στον Αιγόκερω, σας επιστρατεύει συχνά σε μάχες και αγώνες, αλλά παράλληλα σας βοήθα να συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητες σας. Τομείς που θα επηρεαστούν και που θα αλλάξουν χαρακτηριστικά αυτό το διάστημα είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους, η ερωτική σας ζωή και οι συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα. Ο Δίας στους Ιχθύς έως τις 10 Μαΐου θα σας βοηθήσει σε πρακτικές υποθέσεις και στην πραγματοποίηση μεγάλων ταξιδιών. Περνώντας στον Κριό μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου αλλάζει επιτακτικά το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας και σας αναγκάζει να αναλάβετε δράση για να υποστηρίξετε το συμφέρον σας. Επιστρέφοντας στους Ιχθύς σας βοηθά να είστε ικανοποιημένοι από αυτά που έχετε καταφέρει.

ΖΥΓΟΣ: ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ

Σε γενικές γραμμές, η χρονιά θεωρείται καλύτερη παρά την παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο που θα αναλάβει να αποκρύψει μερικές από τις αλήθειες που ζητάτε να ανακαλύψετε και σχετίζονται με το παρελθόν, αλλά και τη συνέχεια που θέλετε να δώσετε στη ζωή σας. Είναι βέβαιο ότι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε καλυτέρα τις δυσκολίες και να εκμεταλλευτείτε γρηγορότερα και τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μέσα από τα γεγονότα που θα βιώσετε, θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και εκτίμηση για τον εαυτό σας. Παρά τις εκλείψεις της Άνοιξης και του Φθινοπώρου θα μπορέσετε να δείξετε τι αξίζετε. Επιμεληθείτε την ψυχική και την σωματική σας αντοχή, καταστρώστε ένα καλό πρόγραμμα δραστηριότητας και φανείτε πιο προνοητικοί στην διαχείριση των επαγγελματικών σας συμφερόντων. Οι αδέσμευτοι διατηρήστε την ελευθερία σας όσο μπορείτε και τέλος όσοι θέλετε να σώσετε μια σχέση κάντε υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

Το 2022 είναι η χρονιά που θα εστιάσετε στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, άλλοτε αποτρέποντας κινδύνους και άλλοτε στηρίζοντας με επιτυχία αλλαγές οι οποίες βοηθούν τη σχέση με τον σύντροφό σας. Η δυσαρμονική όψη του Ουρανού στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, κάνει το πρώτο εξάμηνο του 2022 σημαντικό και μοιραίο μαζί για τις εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Παράλληλα, η εξέλιξη των γεγονότων και οι πιέσεις που ενδεχομένως να δεχτείτε, θα σας υποχρεώσουν να ξεκαθαρίσετε κάθε λογής σχέσης και συνεργασίας και να λύσετε μπερδεμένα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί από καιρό. Σε σχέση με αυτά και με την γενικότερη κρίση, μπορείτε να επιδιώξετε μια γενική ανακατάταξη σε όλους τους τομείς της ζωής σας προκειμένου να έχετε μεγαλύτερη ασφάλεια και ικανοποίηση επίσης. Άλλωστε, σας διακατέχει το ένστικτο της επιβίωσης και αυτό είναι που θα εκφράσετε στο μέγιστο βαθμό την χρονιά αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το 2022 σας κάνει πιο πρακτικούς, ενώ το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς τονίζει την φλόγα των συναισθημάτων σας και της δημιουργικής σας έκφρασης. Παρά τις αντιξοότητες που δεν θα λείψουν, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο, θα ζωντανέψει μέσα σας μια αισιοδοξία η οποία θα αναδειχτεί σε βασικό ρυθμιστή εξελίξεων και προόδου. Διαχειριστείτε προνοητικά τα οικονομικά σας και μην ανοίγεστε σε καινούργια έξοδα, ιδιαίτερα την περίοδο των εκλείψεων την Άνοιξη και το Φθινόπωρο, που αν και έχουν μετακινηθεί από τον άξονά σας, συνεχίζουν να αποτελούν εστία έντασης και αναστάτωσης. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες ανανέωσης των συνεργασιών και της προσωπικής σας ζωής, μέσα από γνωριμίες, τυχαία περιστατικά και απρόσμενα καλά γεγονότα. Παρόλο που ο κόσμος δοκιμάζεται, μέσα σας ξυπνούν όνειρα, επιθυμίες, ιδέες για αλλαγές και άλλα πολλά. Οργανώνοντας τις κινήσεις σας και αξιοποιώντας τις δυνατότητες σας, βγαίνετε στο τέλος νικητές και τροπαιούχοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ

Το 2022 έρχεται να παγιώσει μια νέα κατάσταση ζωής και να σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε αποφάσεις και σε ένα καινούργιο τρόπο μετά τις εμπειρίες και τις αναστατώσεις που βιώσατε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Τονίζει μέσα σας την ανάγκη να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας περισσότερο από ποτέ, αλλά και να αναπτύξετε την ικανότητα στην αντιμετώπιση των ευθυνών που αυτά συνεπάγονται. Βρείτε το σωστό τρόπο να εκφράσετε την δύναμή σας και προσπαθήστε για την εσωτερική σας λύτρωση γιατί αυτή είναι πραγματική επιτυχία στην ζωή. Δουλέψτε ψυχικά και σωματικά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Βρείτε τον τρόπο να αξιοποιήσετε τα όνειρα σας και τα ταλέντα σας, σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν. Είναι σίγουρο ότι θα ανταμειφθείτε. Σταθμίστε τις δυνάμεις σας στην διαχείριση των αισθηματικών σας και κινηθείτε ανάλογα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Το 2022 σας βοηθά να επεκταθείτε και σας ευνοεί στο να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Σας υποχρεώνει, όμως, να αλλάξετε αρκετά τις συνήθειες, να περιορίσετε τις ιδιοτροπίες σας και να υιοθετήσετε καινούργιες τακτικές που να σας εξασφαλίζουν προστασία απέναντι στις θύελλες που θα ξεσπάσουν. Το πρώτο εξάμηνο του 2022 σας βοηθά να βρείτε την δύναμη αυτή και να συμφιλιωθείτε με το στενό σας περιβάλλον. Το δεύτερο, να έχετε καλύτερα αποτελέσματα επικοινωνίας και να αυξήσετε την γοητεία που εξασκείτε. Πρόοδος θα παρατηρηθεί στα αισθηματικά σας ενώ πολλοί θα δικαιωθείτε κοινωνικά. Προσέξτε τις επιλογές σας, τις συναναστροφές που θα αναπτύξετε και τις υποσχέσεις που θα δώσετε. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Ουρανό στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές θα χρειαστεί για το δικό σας και το γενικότερο καλό, να πάρετε δύσκολες αποφάσεις οι οποίες θα αποδειχτούν καταλυτικά ωφέλιμες για το μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ: ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ

Παρά την δύσκολη εποχή που διανύουμε, η εγκατάσταση του Ποσειδώνα στο ζώδιο σας για πολλά χρόνια, ορίζει την αρχή μιας νέας εποχής για εσάς. Αυτή θα αλλάξει σταδιακά την ερωτική σας ζωή θα διαμορφώσει νέες συνθήκες σχέσεων και με βοήθεια την διαίσθησης θα σας οδηγήσει σε ασφαλέστερες τακτικές και συμπεριφορές στον επαγγελματικό τομέα. Στην πορεία του το 2022 είναι περισσότερο μεταβατικό και αγωνιστικό, κυρίως στο πρώτο εξάμηνο με την δύσκολη σχέση του Ουρανού από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, όπου θα αμφιταλαντευτείτε μεταξύ αισθημάτων και χρημάτων. Οι αντιθέσεις θα είναι ορισμένες φορές ακραίες. Προσπαθήστε να μην κάνετε λάθος, διατηρήστε τις ισορροπίες που πρέπει, ενδώστε σε εμπειρίες που θα σας διδάξουν. Μην βιαστείτε να απογοητευτείτε. Δείτε ό,τι σας προκύψει σαν μια απαραίτητη διαδικασία μάθησης, που είναι απαραίτητη βοήθεια για εσάς.

Info:Για επικοινωνία με τον κ. Κώστα Λεφάκη: lefakisuniverse.gr, @lefakis, τηλ: 0030-21041 10272.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS