Κριός
ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής παραμένει στον Τοξότη και στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου διατηρώντας την κινητικότητα στο νοητικό επίπεδο και στην γενικότερη κοσμοθεωρία σου και φέρνει έξυπνες αν και παράτολμες σε κάποια σημεία ιδέες, ειδικότερα αν έχει γεννηθεί στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 13 του μήνα, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο της αδυναμίας του και εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Κινείται αρκετά γρήγορα και καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το ζώδιο του Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνει μεγάλη κινητικότητα και γρήγορες εξελίξεις που σε επηρεάζουν όποια και αν είναι η ημερομηνία των γενεθλίων σου, σε θέματα που έχουν να κάνουν με το επάγγελμα και την καριέρα σου και τώρα είναι μια περίοδος που χρειάζεται να αναλύσεις τα δεδομένα που υπάρχουν, να εκτιμήσεις τις καταστάσεις και να πάρεις αποφάσεις.

Η Αφροδίτη συνεχίσει την διέλευσή της από το ζώδιο του Κρόνου και σε επηρεάζει αυτόν τον μήνα περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η διέλευση εξελίσσεται στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και επηρεάζει θετικά θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και την δημόσια εικόνα σου, καθιστώντας σε μαγνητικό και οι άλλοι μπορούν πιο εύκολα να συμφωνήσουν σε ιδέες και προτάσεις που προχωράνε τη καριέρα σου ένα βήμα παραπέρα. Από τις 19 του μήνα, ο πλανήτης θα γυρίσει ανάδρομος στην 26η μοίρα του Αιγόκερω και θα φέρει ανατροπές, καθυστερήσεις και αναβολές στον επαγγελματικό σου τομέα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του Απρίλη.

Ο Άρης συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιο της νυχτερινής του διακυβέρνησης και από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι και τις 13 του μήνα παρέχοντας ορμητική ενέργεια και δύναμη να δράσεις πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αλλά και γύρω από την καταπιεσμένη σου λίμπιντο και την ερωτική σου ικανοποίηση. Από τις 13 του μήνα και μετά περνά στον Τοξότη και στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, καλώντας σε να δράσεις ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και να υπερασπιστείς τις απόψεις σου και την φιλοσοφία σου, ορμητικά και χωρίς εκπτώσεις. Προσοχή όμως σε μακρινά ταξίδια, αν έχεις σχεδιάσει κάτι τέτοιο, καθώς το κλίμα ευνοεί βιασύνες και αβλεψίες που μπορεί να σου στοιχήσουν.

Ο Δίας συνεχίσει και αυτόν τον μήνα να σε επηρεάζει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί από τα μέσα του Απρίλη και μετά και φέρνει ευκαιρίες που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες και να προωθήσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις, επαγγελματικά και όχι μόνο, ενώ παράλληλα φέρνει θετικές ειδήσεις και βοήθεια από φίλους. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Δίας εισερχόμενος στους Ιχθύς αρχίζει πλέον να ενεργοποιεί θετικά τον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο, αν και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μεγαλώνουν οι φοβίες σου και τα άγχη σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, αλλά αυτό δεν είναι παρά μια ευκαιρία για να δεις κατάματα και να υπερπηδήσεις κάθε εμπόδιο που ψυχολογικά σε κρατά καθηλωμένο.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα σε επηρεάζει συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Μάρτη ή τις πρώτες ημέρες του Απρίλη και σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις καταστάσεις και να δημιουργήσεις μια καλή βάση για τις φιλοδοξίες σου και τους στόχους που έχεις, ενώ παράλληλα διαπιστώνεις πρακτικά την αξία μιας πραγματικής φιλίας.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) παραμένουν στις ζωδιακές περιοχές που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα και σε κάνουν απρόσεκτο στα οικονομικά σου αν έχεις γεννηθεί γύρω στην πρωταπριλιά, ευάλωτο σε φόβους και κρυφούς εχθρούς, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 10 Απριλίου και χρειάζεται να προσέξεις μυστικές και κρυφές δυνάμεις που επιδρούν στην καριέρα σου και στην επαγγελματική σου επιτυχία, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 15 Απριλίου.    

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 4 του μήνα η ηλιακή έκλειψη στην 12η μοίρα του Τοξότη ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στον τρόπο που σκέφτεσαι και στις μεγάλες αποφάσεις ζωής που παίρνεις, ενώ παράλληλα φέρνει εξελίξεις σε σχέση με θέματα σπουδών και εξωτερικού, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 2 Απριλίου. Στις 19 του μήνα η Πανσέληνος στην 27η μοίρα των Διδύμων φέρνει ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις σε σχέση με κοντινά σου πρόσωπα, αδέλφια και στενούς συγγενείς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 17 Απριλίου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν έντονα αυτόν τον μήνα καθώς η αναδρόμηση της Αφροδίτης στον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που επηρεάζει την καριέρα και την επιτυχία σου σε βάζει σε διαδικασία σκέψης και επανεξέτασης πράγματων και προσώπων που θεωρούσες μέχρι τώρα δεδομένα και στα οποία βασιζόσουν. Συνεργασίες από το παρελθόν μπορεί τώρα να σε βάλουν σε ένα μεγάλο δίλημμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα έχεις συλλέξει όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι και έχεις σκεφτεί αρκετά ήδη γύρω από την αισθηματική σου ζωή, το πόσο είσαι ικανοποιημένος από τον σύντροφο, τα παράπονα που έχεις  και έχεις κάνει ομολογουμένως αρκετή υπομονή, ξεπερνώντας την ίδια σου την φύση. Τώρα παίρνεις αποφάσεις και ανοίγεις ξεκάθαρες συζητήσεις για το μέλλον αλλά και κυρίως για το παρόν της σχέσης σου και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τώρα ανοίγει επίσημα και ένας κύκλος με σκαμπανεβάσματα που θα σε απασχολήσουν και μετά την νέα χρονιά, μέχρι να έρθουν οι απαραίτητες λύσεις και η ισορροπία.

Ταύρος
ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής παραμένει στον Τοξότη και στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου διατηρώντας την κινητικότητα σε θέματα οικονομικού προγραμματισμού, αλλά αυξάνει και το άγχος σου γύρω από οικονομικές εκκρεμότητες, ειδικότερα αν έχει γεννηθεί στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 13 του μήνα, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο της αδυναμίας του και εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Κινείται αρκετά γρήγορα και καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το ζώδιο του Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνει μεγάλη κινητικότητα και γρήγορες εξελίξεις που σε επηρεάζουν όποια και αν είναι η ημερομηνία των γενεθλίων σου, σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό και ταυτόχρονα σου δίνει την δύναμη να υπερασπιστείς με ενέργεια και δύναμη τις απόψεις σου και την κοσμοθεωρία σου. Δεν το βάζεις κάτω!

Η Αφροδίτη συνεχίσει την διέλευσή της από το ζώδιο του Κρόνου και σε επηρεάζει αυτόν τον μήνα περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η διέλευση εξελίσσεται στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με την φιλοσοφία ζωής που εφαρμόζεις στην καθημερινότητά σου και σου δίνει ευκαιρίες να φέρεις τις απόψεις σου πιο κοντά με τις απόψεις των άλλων που είναι διαφορετικές από τις δικές σου και να βρεθεί κοινό σημείο σε ιδεολογίες που διχάζουν. Από τις 19 του μήνα, ο πλανήτης θα γυρίσει ανάδρομος στην 26η μοίρα του Αιγόκερω και θα φέρει ανατροπές, καθυστερήσεις και αναβολές στα παραπάνω θέματα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 17 Μαΐου.

Ο Άρης συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιο της νυχτερινής του διακυβέρνησης και βρίσκεται απέναντί σου μέχρι και τις 13 του μήνα παρέχοντας ορμητική ενέργεια και δύναμη να δράσεις πάνω σε θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενώ από τις 13 του μήνα και μετά περνά στον Τοξότη και στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, καλώντας σε να δράσεις ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου γύρω από οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά και να διεκδικήσεις αυτό που έχεις ανάγκη από τον σύντροφο σε ψυχολογικό και ερωτικό επίπεδο ή από την εργασία σου σε πρακτικά και οικονομικά θέματα.

Ο Δίας συνεχίσει και αυτόν τον μήνα να σε επηρεάζει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 16 Μαΐου και φέρνει ευκαιρίες που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες στον τομέα της εργασίας, της καριέρας και στις επιτυχίες σου. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Δίας εισερχόμενος στους Ιχθύς αρχίζει πλέον να ενεργοποιεί θετικά τον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με στόχους και φιλοδοξίες, δίνοντας φτερά στα όνειρά σου που μπορείς να αρχίσεις να τα πραγματοποιείς.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα σε επηρεάζει συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί τέλη Απρίλη ή αρχές Μάη και φέρνει την ανάγκη ή την αναγκαιότητα να οριοθετήσεις καταστάσεις στα επαγγελματικά σου και να εργαστείς σκληρά, αποφασιστικά και με υπομονή για την δημιουργία μιας καλύτερης βάσης στην εργασία και την καριέρα.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) παραμένουν στις ζωδιακές περιοχές που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα και σε κάνουν απρόσεκτο σε σημαντικές αποφάσεις, εριστικό και αντιδραστικό, αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Μαΐου, ευάλωτο σε όνειρα και φαντασιώσεις που δεν έχουν αντίκρισμα στην πραγματικότητα και λειτουργούν ως παγίδες στα δημιουργικά σου σχέδια και τους πραγματικούς σου στόχους, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 11 Μαΐου και χρειάζεται να προσέξεις μυστικές και κρυφές δυνάμεις που επιδρούν στην κοσμοθεωρία σου ή σε θέματα ταξιδιών και εξωτερικού, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 16 Μαΐου.    

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 4 του μήνα η ηλιακή έκλειψη στην 12η μοίρα του Τοξότη φέρνει καινούργια δεδομένα που επηρεάζουν σημαντικά τα οικονομικά σου και συγκεκριμένα τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα, ενώ παράλληλα αρχίζει μια διαδικασία βαθύτατης μεταμόρφωσης του εαυτού σου μέσα και από την επιρροή του συντρόφου. Στις 19 του μήνα η Πανσέληνος στην 27η μοίρα των Διδύμων φωτίζει τα οικονομικά σου και σε καλεί να αναπτύξεις μεγαλύτερη επαφή με το άμεσο περιβάλλον σου, κάτι που βοηθά στην αύξηση της αυτοπεποίθησής σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας είναι απαιτητικός στα επαγγελματικά σου και σαφώς πρέπει να δείξεις την απαραίτητη υπομονή και επιμονή στους στόχους σου και στα σχέδιά σου, αλλά τώρα πρέπει και να μιλήσεις ξεκάθαρα και να προβάλεις τον εαυτό σου και την αξία σου ώστε να απαιτήσεις αυτό ακριβώς που σου αξίζει! Δεν χρειάζεται να κάνεις περισσότερη υπομονή σε καταστάσεις που δεν αξίζουν, αλλά αντιθέτως σου κοστίζουν ηθικά ή οικονομικά και τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσεις και να απαιτήσεις ή να κόψεις μαχαίρι αυτό που δεν σε βοηθά στην καριέρα σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το μυαλό και η καρδιά αλλάζουν αρκετά αυτόν τον μήνα και ενώ μπορεί να μην έχεις κάποιο σημαντικό θέμα στα αισθηματικά σου, τώρα θέλεις να κάνεις κινήσεις που θα βελτιώσουν τις καταστάσεις και θα οδηγήσουν την σχέση σου σε ένα καλύτερο επίπεδο και θα προχωρήσεις τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα. Από την άλλη όμως τρίτα πρόσωπα μπορούν να μπουν σφήνα στις υποθέσεις τις καρδιάς και αυτό δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει από την πλευρά του συντρόφου, μπορεί να ισχύει και για την δική σου πλευρά!

Δίδυμοι

 ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής παραμένει απέναντί σου διατηρώντας την κινητικότητα στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών και φέρνει συζητήσεις που οδηγούν σε αποφάσεις, ειδικότερα αν έχει γεννηθεί στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 13 του μήνα, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο της αδυναμίας του και εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Κινείται αρκετά γρήγορα και καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το ζώδιο του Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνει μεγάλη κινητικότητα και γρήγορες εξελίξεις που σε επηρεάζουν όποια και αν είναι η ημερομηνία των γενεθλίων σου, σε θέματα οικονομικά, σε βοηθά να διευθετήσεις εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα και φορείς, αν και αυξάνει το άγχος σου και τις σκέψεις που κάνεις γύρω από τον σύντροφο και τις προθέσεις του.

Η Αφροδίτη συνεχίσει την διέλευσή της από το ζώδιο του Κρόνου και σε επηρεάζει αυτόν τον μήνα περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η διέλευση εξελίσσεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, αλλά και με την εμπιστοσύνη που έχεις προς τον σύντροφο. Θέλεις να έρθεις πολύ πιο κοντά, αλλά κάτι σε σταματά.. Από τις 19 του μήνα, ο πλανήτης θα γυρίσει ανάδρομος στην 26η μοίρα του Αιγόκερω και θα φέρει ανατροπές, καθυστερήσεις και αναβολές στα παραπάνω θέματα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 17 Ιουνίου.

Ο Άρης συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιο της νυχτερινής του διακυβέρνησης και από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι και τις 13 του μήνα παρέχοντας ορμητική ενέργεια και δύναμη να δράσεις πάνω σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας, αλλά σε καλεί να προσέξεις ιδιαίτερα την υγεία σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενώ από τις 13 του μήνα και μετά, ο Άρης περνά απέναντί σου καλώντας σε να δράσεις ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, με αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρα στην σταθερή σου σχέση και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει στην δουλειά και στις συνεργασίες σου.

Ο Δίας συνεχίσει και αυτόν τον μήνα να σε επηρεάζει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 16 Ιουνίου και φέρνει ευκαιρίες που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες σε επεκτατικά σου οράματα, στις επαφές σου με το εξωτερικό ή σε θέματα ανώτερων σπουδών και εξειδικευμένων σεμιναρίων. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Δίας εισερχόμενος στους Ιχθύς αρχίζει πλέον να ενεργοποιεί θετικά τον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με το επάγγελμα και την καριέρα.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα σε επηρεάζει συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί τέλη Μάη ή αρχές Ιούνη και σου ζητά να σταθεροποιήσεις τις απόψεις σου και να πάρεις αποφάσεις ξεκάθαρες, χωρίς να αναλώνεσαι σε διλήμματα και υποθετικά σενάρια, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) παραμένουν στις ζωδιακές περιοχές που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα και σε κάνουν απρόσεκτο στα βέλη από κρυφούς εχθρούς, αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Ιουνίου, ευάλωτο και μπερδεμένο σα επαγγελματικά, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 11 Ιουνίου και χρειάζεται να προσέξεις μυστικές και κρυφές δυνάμεις που επιδρούν στην σεξουαλική σου ζωή, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 16 Ιουνίου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 4 του μήνα η ηλιακή έκλειψη στην 12η μοίρα του Τοξότη γίνεται απέναντί σου και σαφώς επηρεάζει τις σταθερές σου σχέσεις και τις συνεργασίες, ανοίγοντας τώρα ένα εντελώς καινούργιο κεφάλαιο, ενώ στις 19 του μήνα η Πανσέληνος στην 27η μοίρα του ζωδίου σου σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις  και να τοποθετηθείς στις αλλαγές που συντελούνται σε σχέση με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι συνεργασίες σου αλλάζουν πολύ και σε βάθος αυτόν τον μήνα και είναι9 καλό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στο τι και πώς αλλάζουν τα πράγματα και οι θέσεις των συνεργατών σου, αλλά και τι θέλεις εσύ να πετύχεις! Ο Δίας από τα τέλη του μήνα θα σε βοηθήσει πάρα πολύ και φρόντισε από πριν να έχεις στρώσει το έδαφος σωστά για τις μελλοντικές σου επιτυχίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι ένας σημαντικός μήνας για την αισθηματική σου ζωή και κυρίως για την σταθερή σχέση που έχεις, καθώς αυτή την περίοδο γίνονται αρκετές συζητήσεις μεταξύ σας γύρω από καθημερινά θέματα ή ακόμη και γύρω από την μελλοντική κατεύθυνση που θέλετε να πάρει η σχέση. Είναι όμως και συζητήσεις που θα ενοχλήσουν και ίσως βρεθείς μπροστά σε σοβαρά διλήμματα και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.

Καρκίνος
ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής παραμένει στον Τοξότη και στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου διατηρώντας την κινητικότητα και τις επαφές στην καθημερινότητά σου και στην εργασία, όπου έχεις πολλά να αντιμετωπίσεις και να διεκπεραιώσεις σχεδόν καθημερινά, ειδικότερα αν έχει γεννηθεί στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 13 του μήνα, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο της αδυναμίας του περνάει απέναντί σου. Κινείται αρκετά γρήγορα και καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το ζώδιο του Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνει μεγάλη κινητικότητα και γρήγορες εξελίξεις που σε επηρεάζουν όποια και αν είναι η ημερομηνία των γενεθλίων σου, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σταθερές σου σχέσεις και τις συνεργασίες και τώρα είναι ένα διάστημα να μιλήσεις με τα ανάλογα πρόσωπα, να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να παρθούν αποφάσεις από κοινού.

Η Αφροδίτη συνεχίσει την διέλευσή της από το ζώδιο του Κρόνου και σε επηρεάζει αυτόν τον μήνα περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η διέλευση εξελίσσεται στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σου και έχεις ακόμη το περιθώριο να διορθώσεις και να βελτιώσεις θέματα σε αυτόν τον τομέα που σε απασχολούν και να έρθεις κοντά με πιο πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο με το ταίρι σου. Από τις 19 του μήνα, ο πλανήτης θα γυρίσει ανάδρομος στην 26η μοίρα του Αιγόκερω και θα φέρει ανατροπές, καθυστερήσεις και αναβολές στα παραπάνω θέματα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 19 Ιουλίου.

Ο Άρης συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιο της νυχτερινής του διακυβέρνησης και από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι και τις 13 του μήνα παρέχοντας ορμητική ενέργεια και δύναμη να δράσεις πάνω σε θέματα επιθυμιών και δημιουργικών σχεδίων, αλλά και να φλερτάρεις και να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με άμεσο τρόπο, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενώ από τις 13 του μήνα και μετά, ο Άρης περνά στον Τοξότη και στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, καλώντας σε να δράσεις με αποφασιστικότητα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα εργασίας και τώρα έχεις την δύναμη να διεκπεραιώσεις το βουνό από δουλειές που πιθανότατα έχει μαζευτεί και σε πιέζει.

Ο Δίας συνεχίσει και αυτόν τον μήνα να σε επηρεάζει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 18 Ιουλίου και φέρνει ευκαιρίες που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες στα οικονομικά σου ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις με τρόπο που σε συμφέρει τις εκκρεμότητές σου προς τρίτα πρόσωπα και φορείς, ενώ ίσως υπάρχει για κάποιους η πιθανότητα μιας κληρονομιάς.  Τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Δίας εισερχόμενος στους Ιχθύς αρχίζει πλέον να ενεργοποιεί θετικά τον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με το εξωτερικό, τις ανώτερες σπουδές και τα ταξίδια και πλέον αρχίζει μια περίοδος που σε κάνει να βελτιώνεσαι, να μαθαίνεις περισσότερα πράγματα, να αποκτάς πνευματικά εφόδια και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα σε επηρεάζει συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου και σου ζητά σοβαρότητα και ψύχραιμες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί η περίοδος να μην φέρνει τους πιο ευχάριστους οιωνούς για κέρδη και θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, αλλά διατηρώντας τον ισολογισμό σου σε ελεγχόμενα επίπεδα, θα μπορέσεις να διατηρήσεις και την δυνατότητα ανάκαμψης και βελτίωσης.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) παραμένουν στις ζωδιακές περιοχές που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα και σε κάνουν απρόσεκτο με φίλους ή στα δημιουργικά σου σχέδια, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 3 Ιουλίου, ευάλωτο σε θεωρίες και απόψεις που σε επηρεάζουν μέσα από πλύση εγκεφάλου, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 13 Ιουλίου και χρειάζεται να προσέξεις μυστικές και κρυφές δυνάμεις που επιδρούν στις σταθερές σου σχέσεις και συνεργασίες, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 18 Ιουλίου.    

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 4 του μήνα η ηλιακή έκλειψη στην 12η μοίρα του Τοξότη φέρνει σημαντικά καινούργια δεδομένα που αλλάζουν σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά σου, τις συνθήκες της εργασίας σου και σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο το άγχος και την υγεία σου.  Στις 19 του μήνα η Πανσέληνος στην 27η μοίρα των Διδύμων φωτίζει την πηγή του άγχους σου και μπορείς να αντιμετωπίσεις πιο καθαρά τους φόβους σου και να μιλήσεις ξεκάθαρα για ό,τι σε απασχολεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθείς και τα καταφέρνεις αυτόν τον μήνα να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και να βάλεις πλώρη για καινούργια επαγγελματικά σχέδια, να θέσεις σε εφαρμογή εναλλακτικές ιδέες για το πώς μπορείς να κάνεις καλύτερα την δουλειά σου και είναι καλό να ακούσεις την διαίσθησή σου και να κυνηγήσεις έναν στόχο σου που ίσως μέχρι τώρα να τον έχεις αφήσει πίσω για διάφορους λόγους. Από τα τέλη του μήνα μπορείς να επεκταθείς και να έχεις εύνοια και κέρδος από το εξωτερικό ή από θέματα που έχουν να κάνουν με διδασκαλία, σεμινάρια ή συμβουλευτική, αν αυτό είναι το αντικείμενό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δύσκολος μήνας για την αισθηματική σου ζωή καθώς τα πράγματα τώρα οδηγούνται σε ένα σημείο που πρέπει να παρθούν σοβαρές αποφάσεις στην σταθερή σου σχέση ή αν είσαι μόνος, έρχονται πρόσωπα από το παρελθόν σου που σε βάζουν και πάλι σε διλήμματα που αυτή την φορά όμως πρέπει να ξεκαθαρίσουν μια και καλή.

Λέων

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής παραμένει στον Τοξότη και στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου διατηρώντας την κινητικότητα στα δημιουργικά σου σχέδια και σε φέρνει πιο κοντά με φίλους, αυξάνονται οι επικοινωνίες σου και κάνεις σχέδια, ειδικότερα αν έχει γεννηθεί στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 13 του μήνα, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο της αδυναμίας του και εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Κινείται αρκετά γρήγορα και καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το ζώδιο του Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνει μεγάλη κινητικότητα και γρήγορες εξελίξεις που σε επηρεάζουν όποια και αν είναι η ημερομηνία των γενεθλίων σου, σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σου και τις αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις για το πώς είναι καλύτερο να διευθετείς πλέον τις εκκρεμότητές σου ώστε να έχεις λιγότερο άγχος.

Η Αφροδίτη συνεχίσει την διέλευσή της από το ζώδιο του Κρόνου και σε επηρεάζει αυτόν τον μήνα περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η διέλευση εξελίσσεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, που μπορείς να την κάνεις πιο όμορφη και ευχάριστη, αλλά και με την υγεία σου που μπορείς να βελτιώσεις. Έχεις την βοήθεια που χρειάζεσαι στα εργασιακά σου και βλέπεις μια μικρή εύνοια. Από τις 19 του μήνα, ο πλανήτης θα γυρίσει ανάδρομος στην 26η μοίρα του Αιγόκερω και θα φέρει ανατροπές, καθυστερήσεις και αναβολές στα παραπάνω θέματα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 19 Αυγούστου.

Ο Άρης συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιο της νυχτερινής του διακυβέρνησης και από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι και τις 13 του μήνα παρέχοντας ορμητική ενέργεια και δύναμη να δράσεις πάνω σε θέματα που σε απασχολούν στο σπίτι ή με την οικογένειά σου. Υπάρχουν όμως εντάσεις και ξεσπάσματα που πρέπει να προσέξεις,  ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενώ από τις 13 του μήνα και μετά, ο  Άρης περνά στον Τοξότη και στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, καλώντας σε να δράσεις ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και στόχευση στα δημιουργικά σου σχέδια, σε κάνει πιο ανοιχτό και ορμητικό στο φλερτ και μπορείς να έχεις άμεσα αποτελέσματα σε κάθε σου επιδίωξη.

Ο Δίας συνεχίσει και αυτόν τον μήνα να σε επηρεάζει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 18 Αυγούστου και φέρνει ευκαιρίες που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες στον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Δίας εισερχόμενος στους Ιχθύς αρχίζει πλέον να ενεργοποιεί θετικά τον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με τα οικονομικά, αλλά και με την βαθύτερη σύνδεση που έχεις με το ταίρι σου.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα σε επηρεάζει συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και μπορεί να φέρνει πάγωμα ή καθυστερήσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες ή επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να σταθεροποιήσεις και να παγιώσεις θετικές καταστάσεις στα παραπάνω θέματα που θα λειτουργήσουν ως χρήσιμη και αναγκαία βάση για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) παραμένουν στις ζωδιακές περιοχές που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα και σε κάνουν απρόσεκτο στα επαγγελματικά σου, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 4 Αυγούστου, ευάλωτο σε έξοδα που δεν χρειάζεται να κάνεις, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 13 Αυγούστου και χρειάζεται να προσέξεις μυστικές και κρυφές δυνάμεις που επιδρούν στην καθημερινότητά σου και την εργασία σου, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 18 Αυγούστου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 4 του μήνα η ηλιακή έκλειψη στην 12η μοίρα του Τοξότη φέρνει καινούργια δεδομένα και αυτό μπορεί να αλλάξει τα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και την αισθηματική σου ζωή ή κάτι σημαντικό να αλλάζει σε σχέση με τα παιδιά σου αν είσαι γονέας. Στις 19 του μήνα η Πανσέληνος στην 27η μοίρα των Διδύμων φέρνει δύναμη επικοινωνίας και φωτίζονται πτυχές ζητημάτων που σχετίζονται με φιλοδοξίες της περιόδου ή με ένα φιλικό σου πρόσωπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας θέλει προσοχή και επαγρύπνηση στα επαγγελματικά σου καθώς αυτή την περίοδο ενδέχεται να προκύψουν διάφορα προβλήματα και δυσκολίες, το πλάνο σου και η καθημερινότητά σου να ανατραπούν και οι απαιτήσεις να συσσωρευτούν, πράγμα που μπορεί να σου στοιχίσει όχι μόνο σε άγχος, αλλά και στην υγεία σου. Θέματα από το παρελθόν εμφανίζονται και πάλι για να σου φάνε πολύτιμο χρόνο, αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίσεις τώρα για να τα τακτοποιήσεις μι και καλή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πρακτικά προβλήματα και παρεξηγήσεις μπορούν να εμφανιστούν αυτόν τον μήνα στην σχέση σου και αυτό να θέσει σε λειτουργία περίεργου μηχανισμούς αντίδρασης που ανασύρουν προβλήματα από το παρελθόν και προσθέτουν στην ένταση και στην δυσαρμονία. Η ηλιακή έκλειψη επίσης σε κ΄νει να θέλεις έντονα την αλλαγή στα συναισθηματικά σου θέματα και ο τρόπος που εκφράζεις τις ανάγκες σου σε αυτόν τον τομεά αλλάζει, με αποτέλεσμα να δημιουργείται έκπληξη ή και αντιδράσεςι από την άλλη πλευρά. Το σίγουρο είναι ότι τώρα δίνεις τις τελευταίες ευκαιρίες που μπορείς να δώσεις στον σύντροφο ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και στην συνέχεια η στάση που θα κρατήσεις θα είναι λίγο πιο απόλυτη.

Παρθένος
ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής παραμένει στον Τοξότη και στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου διατηρώντας την κινητικότητα σε θέματα σπιτιού και οικογενείας ειδικότερα αν έχει γεννηθεί στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δίνοντας ακόμη έδαφος σε συζητήσεις και συμφωνίες που μπορούν να βελτιώσουν και να επεκτείνουν δημιουργικά τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητα και αγοραπωλησίες. Από τις 13 του μήνα, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο της αδυναμίας του και εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Κινείται αρκετά γρήγορα και καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το ζώδιο του Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνει μεγάλη κινητικότητα και γρήγορες εξελίξεις που σε επηρεάζουν όποια και αν είναι η ημερομηνία των γενεθλίων σου, σε θέματα αισθηματικής φύσης, ανοίγεσαι περισσότερο, φλερτάρεις και μοιράζεσαι τις απόψεις σου άνετα και ελεύθερα ενώ παράλληλα κινείσαι με μεγαλύτερη ορμή γύρω από δημιουργικά σου σχέδια.

Η Αφροδίτη συνεχίσει την διέλευσή της από το ζώδιο του Κρόνου και σε επηρεάζει αυτόν τον μήνα περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η διέλευση εξελίσσεται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σου ζωή, αλλά και με τις αξίες σου τις οποίες τώρα υποστηρίζεις με μεγαλύτερη πειθώ και δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω ή να σε αναγκάσει να υποχωρήσεις σε κάτι που θεωρείς σημαντικό ηθικά. Επίσης ασχολείσαι περισσότερο με τα θέματα που αφορούν στα παιδιά σου και τους παρέχεις την ηθική και όχι μόνο υποστήριξή σου. Από τις 19 του μήνα, ο πλανήτης θα γυρίσει ανάδρομος στην 26η μοίρα του Αιγόκερω και θα φέρει ανατροπές, καθυστερήσεις και αναβολές στα παραπάνω θέματα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Άρης συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιο της νυχτερινής του διακυβέρνησης και από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι και τις 13 του μήνα παρέχοντας ορμητική ενέργεια και δύναμη στην φωνή σου και στην έκφραση των απόψεων και των ιδεών σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και παράλληλα σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με το περιβάλλον σου, να βγεις έξω και να αναζωπυρώσεις σχέσεις και επαφές που έχουν περιέλθει σε αδράνεια. Από τις 13 του μήνα και μετά περνά στον Τοξότη και στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, καλώντας σε να δράσεις ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα σπιτιού και οικογενείας και να προσπαθήσεις να φέρεις λύσεις και να βάλεις τάξη σε θέματα που σε απασχολούν σε αυτόν τον τομέα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να βάλεις την φωνή και να πατήσεις πόδι.

Ο Δίας συνεχίσει και αυτόν τον μήνα να σε επηρεάζει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 18 Σεπτεμβρίου και φέρνει ευκαιρίες που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου και σε ξεμπλοκάρει από προβλήματα και καθημερινά άγχη. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Δίας εισερχόμενος στους Ιχθύς αρχίζει πλέον να ενεργοποιεί θετικά τον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με τις σταθερές σου σχέσεις και τις συνεργασίες.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα σε επηρεάζει συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη και σε καλεί να δείξεις υπομονή και αντοχή σε καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα στην δουλειά σου και να ξεπεράσεις έξυπνα και με τρόπο κάθε εμπόδιο και δυσκολία. Γενικότερα όμως η παρουσία του Κρόνου σε καλεί να δείξεις την απαραίτητη προσοχή στην υγεία σου, όχι μόνο την σωματική, αλλά και την ψυχονοητική. Το άγχος και ο πεσιμισμός δεν ωφέλησε ποτέ κανένα ζώδιο, ούτε και το δικό σου.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) παραμένουν στις ζωδιακές περιοχές που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα και σε κάνουν απρόσεκτο καθώς αφήνεσαι σε περίεργες και όχι εποικοδομητικές σκέψεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 4 Σεπτεμβρίου, ευάλωτο σε θέσεις και απόψεις του συντρόφου που μπορεί και να μην είναι σωστές ή να αποκρύπτουν κάτι σημαντικό, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου και χρειάζεται να προσέξεις μυστικές και κρυφές δυνάμεις που επιδρούν στα δημιουργικά σου σχέδια, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 18 Σεπτεμβρίου.    

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 4 του μήνα η ηλιακή έκλειψη στην 12η μοίρα του Τοξότη φέρνει εξελίξεις και γεγονότα που εισάγουν ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή σου στο σπίτι, αλλάζουν οι σχέσεις με τα οικεία πρόσωπα και έχει να κάνει με μια σημαντική απόφαση που καλείσαι να πάρεις γύρω από θέματα ακίνητης περιουσίας ή σε σχέση με έναν γονέα.  Στις 19 του μήνα η Πανσέληνος στην 27η μοίρα των Διδύμων φωτίζει τον επαγγελματικό τομέα, δημιουργεί ένταση και βιασύνη και πρέπει να είσαι προσεκτικός.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας κινεί αρκετά θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου και τις αποφάσεις που θέλεις ή που χρειάζεται να πάρεις γύρω από την καριέρα σου και την κατεύθυνση που θέλεις να έχεις στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Από τα μέσα του μήνα παρατηρείς εμπόδια και καθυστερήσεις στα δημιουργία σου σχέδια και στα οικονομικά σου και οι πρωτοβουλίες σου δεν εισακούγονται, ενώ πλέον είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται να φέρεις σε ισορροπία την προσωπική σου ζωή με την επαγγελματική και συνειδητοποιείς ότι δεν ζεις μόνο για να δουλεύεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το παρελθόν αυτόν τον μήνα μπορεί να σε απασχολήσει, όχι απαραίτητα γιατί ένα παλιό πρόσωπο κάνει την επανεμφάνισή του, πράγμα που δεν αποκλείεται, αλλά περισσότερο γιατί η δική σου σκέψη πηγαίνει πίσω σε λάθη που έγιναν σε προηγούμενες επαφές σου και σχέσεις και τώρα υποβάλεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία αναγνώρισης και επεξεργασίας της δικής σου στάσης στα αισθηματικά ζητήματα. Από τα τέλη του μήνα ο Δίας αρχίζει να σε ευνοεί στις σχέσεις και αρχίζεις σταδιακά να βλέπεις πιο θετικά τις καταστάσεις..

Ζυγός

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής παραμένει στον Τοξότη και στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου διατηρώντας την κινητικότητα στις εξορμήσεις σου και στις καθημερινές επαφές σου, ενώ παράλληλα κάνει το μυαλό σου να σκέφτεται γρήγορα και να βρίσκεις λύσεις σε καθημερινά προβλήματα, ειδικότερα αν έχει γεννηθεί στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 13 του μήνα, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο της αδυναμίας του και εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Κινείται αρκετά γρήγορα και καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το ζώδιο του Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνει μεγάλη κινητικότητα και γρήγορες εξελίξεις που σε επηρεάζουν όποια και αν είναι η ημερομηνία των γενεθλίων σου, σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ τώρα είναι και μια θετική περίοδο για να σκεφτείς και να πάρεις αποφάσεις ή να έρθει σε συνεννοήσεις γύρω από θέματα ακίνητης περιουσίας και σημαντικών αγοραπωλησιών

Ο κυβερνήτης σου συνεχίσει την διέλευσή της από το ζώδιο του Κρόνου και σε επηρεάζει αυτόν τον μήνα περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η διέλευση εξελίσσεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να βελτιώσεις πρακτικά και όχι απλά θεωρητικά τις καταστάσεις που χρειάζονται βελτίωση. Από τις 19 του μήνα, ο πλανήτης θα γυρίσει ανάδρομος στην 26η μοίρα του Αιγόκερω και θα φέρει ανατροπές, καθυστερήσεις και αναβολές στα παραπάνω θέματα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 13 Οκτωβρίου.

Ο Άρης συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιο της νυχτερινής του διακυβέρνησης και από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι και τις 13 του μήνα παρέχοντας ορμητική ενέργεια και δύναμη να δράσεις πάνω σε θέματα που επηρεάζουν άμεσα τα οικονομικά σου και έμμεσα την αυτοπεποίθησή σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενώ από τις 13 του μήνα και μετά περνά στον Τοξότη και στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, καλώντας σε να δράσεις ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και να μιλήσεις ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές για τα θέματα που απασχολούν καθημερινά το μυαλό σου και έχουν να κάνουν με το άμεσο περιβάλλον σου. Οι σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς τώρα περνάνε από αναταράξεις και εντάσεις που μπορεί α έχουν την ρίζα τους σε διάσταση απόψεων και στην απουσία συμβιβαστικής πρόθεσης.

Ο Δίας συνεχίσει και αυτόν τον μήνα να σε επηρεάζει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 18 Οκτωβρίου και φέρνει ευκαιρίες που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες στον αισθηματικό τομέα ή που σου δίνουν την δυνατότητα να επεκτείνεις τα δημιουργικά σου σχέδια, όπως επίσης και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με παιδιά, εφόσον είσαι γονέας. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Δίας εισερχόμενος στους Ιχθύς αρχίζει πλέον να ενεργοποιεί θετικά τον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με την καθημερινότητα, την υγεία και την εργασία σου.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα σε επηρεάζει συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη Σεπτέμβρη ή στις αρχές Οκτώβρη και σου δίνει την δυνατότητα να σταθεροποιήσεις και να ενισχύσεις μέσα από την υπομονή και την επιτήρησή σου τα δημιουργικά σου σχέδια και ενώ μπορεί σε προσωπικό επίπεδο να σε κάνει πιο αυστηρό στις επιλογές σου σε γνωριμίες και φλερτ, σου δίνει το δικαίωμα να περιμένεις για να επιλέξεις την καλύτερη πρόταση.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) παραμένουν στις ζωδιακές περιοχές που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα και σε κάνουν απρόσεκτο στα οικονομικά σου, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 4 Οκτωβρίου, ευάλωτο σε υγεία και επιρρεπή σε λανθασμένες αποφάσεις στα επαγγελματικά σου, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 13 Οκτωβρίου και χρειάζεται να προσέξεις μυστικές και κρυφές δυνάμεις που επιδρούν στο σπίτι και την οικογένειά σου, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 18 Οκτωβρίου

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 4 του μήνα η ηλιακή έκλειψη στην 12η μοίρα του Τοξότη φέρνει αναστάτωση και προβλήματα στις επικοινωνίες σου και τις συνεννοήσεις σου, ενώ δεν είναι απίθανο τώρα να ξεκινά ένα καινούργιο κεφάλαιο στις σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Στις 19 του μήνα η Πανσέληνος στην 27η μοίρα των Διδύμων φέρνει αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεσαι και φωτίζει σχέσεις και επαφές με εξωτερικό ή με θέματα που έχουν να κάνουν με ανώτερες σπουδές ή εξειδικευμένη γνώση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι καταστάσεις στο σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή μπορεί από τα μέσα του μήνα να δημιουργούν θέματα και προβλήματα στην επαγγελματική σου ζωή ή και το αντίθετο, δηλαδή ο φόρτος εργασίας και τα θέματα που χρειάζεται να διευθετήσεις στα επαγγελματικά σου να επιδρούν αρνητικά και να δυσχεραίνουν την οικογενειακή σου αρμονία. Απόφυγε να κάνεις υπερβολικά έξοδα αυτόν τον μήνα που μπορεί να οφείλονται σε παρορμητισμό η στην πλύση εγκεφάλου που θα δεχτείς από το περιβάλλον σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με τον πλανήτη του έρωτα και κυβερνήτη σου να αναδρομεί αυτόν τον μήνα, σίγουρα τα θέματα της καρδιάς θα περάσουν από πολλές επιπλοκές, θα γεμίσεις διλήμματα και θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και την ορθή σου κρίση. Υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες να διορθωθούν καταστάσεις που δεν προάγουν την ποιότητα της σχέσης σου και να βρεθούν λύσεις, εφόσον το θέλεις και εσύ και δεν έχει σβήσει η φλόγα του έρωτα, αλλά πλέον ο τρόπος που επικοινωνείς τις ανάγκες σου έχει αλλάξει και αυτό μπορεί να μην είναι συμβατό με την αντίληψη ή τις πεποιθήσεις του συντρόφου σου.

 

 

Τοξότης

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής παραμένει στο ζώδιό σου διατηρώντας την κινητικότητα σε βασικούς τομείς της ζωής σου και τονίζει τις επαφές και τις επικοινωνίες, αλλά και τις ιδέες που μπορείς τώρα να συλλάβεις, ειδικότερα αν έχει γεννηθεί στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και τις αποφάσεις που θα πάρεις κατά το πρώτο μισό του μήνα. Από τις 13 του μήνα, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Κινείται αρκετά γρήγορα και καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το ζώδιο του Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνει μεγάλη κινητικότητα και γρήγορες εξελίξεις που σε επηρεάζουν όποια και αν είναι η ημερομηνία των γενεθλίων σου, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και με την γενικότερη αυτοπεποίθησή σου, η οποία τονίζεται μέσα από επαφές και συνεννοήσεις που αποσκοπούν πλέον όχι απλά στην ευχαρίστηση και την διερεύνηση των πιθανοτήτων, αλλά σε πρακτικά αποτελέσματα.

Η Αφροδίτη συνεχίσει την διέλευσή της από το ζώδιο του Κρόνου και σε επηρεάζει αυτόν τον μήνα περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η διέλευση εξελίσσεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και σε βοηθά να φέρεις σε ισορροπία το πορτοφόλι σου και να ξοδέψεις πρακτικά, αποφεύγοντας τις παρορμητικές αγορές.  Από τις 19 του μήνα, ο πλανήτης θα γυρίσει ανάδρομος στην 26η μοίρα του Αιγόκερω και θα φέρει ανατροπές, καθυστερήσεις και αναβολές στα παραπάνω θέματα, ειδικά αν τα γενέθλιά σου πέφτουν γύρω σε αυτή την ημερομηνία.

Ο Άρης συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιο της νυχτερινής του διακυβέρνησης και από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι και τις 13 του μήνα παρέχοντας ορμητική ενέργεια και δύναμη να δράσεις πάνω σε θέματα που σχετίζονται με το υποσυνείδητό σου, τους φόβους σου και τα εμπόδια που βάζεις ο ίδιος στον εαυτό σου ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου αι καλείσαι να αντιμετωπίσεις τον σκοτεινό σου εαυτό όσο και αν αυτό σε δυσκολεύει. Από τις 13 του μήνα και μετά ο Άρης περνά στο ζώδιό σου καλώντας σε να δράσεις αποφασιστικά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, και να υλοποιήσεις πρακτικά τις αποφάσεις σου, κάτι που μπορεί να αλλάξει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου.

Ο Δίας συνεχίσει και αυτόν τον μήνα να σε επηρεάζει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 18 Δεκεμβρίου και φέρνει ευκαιρίες που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες μέσα από επικοινωνίες, επαφές ή και σύντομες αλλά στοχευμένες μετακινήσεις σου, ενώ παράλληλα σε ευνοεί ακόμη για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου ή να επιδιορθώσεις καταστάσεις που σε απασχολούν με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Δίας εισερχόμενος στους Ιχθύς αρχίζει πλέον να ενεργοποιεί θετικά τον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια και αρχίζει να σου δίνει ευκαιρίες για να βελτιώσεις ή να επεκτείνεις τον χώρο σου, την οικογένειά σου ή να κάνεις μια σημαντική αγοραπωλησία και να ασχοληθείς με την εκμετάλλευση ενός ακινήτου σου.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα σε επηρεάζει συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη και σε κάνει να είσαι πολύ πιο ακριβής στον λόγο σου και στις υποσχέσεις που δίνεις, σταθεροποιεί την καθημερινότητά σου και το άμεσο περιβάλλον σου, αλλά σου βάζει και εμπόδια που σε δυσκολεύουν σε ταξίδια και μετακινήσεις ή που καθυστερούν τις θετικές εξελίξεις που θα ήθελες στην καθημερινότητά σου.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) παραμένουν στις ζωδιακές περιοχές που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα και σε κάνουν απρόσεκτο στα επαγγελματικά σου και στην υγεία σου, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 4 Δεκεμβρίου, ευάλωτο σε αυτό που συμβαίνει στο σπίτι σου ή με κάποιον γονέα, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 13 Δεκεμβρίου και χρειάζεται να προσέξεις μυστικές και κρυφές δυνάμεις που επιδρούν σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 18 Δεκεμβρίου.

    

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 4 του μήνα η ηλιακή έκλειψη στην 12η μοίρα του ζωδίου σου φέρνει σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν την κατεύθυνση και την πορεία της ζωής σου και πλέον ανοίγεις ένα εντελώς καινούργιο και δυναμικό κεφάλαιο στην ζωή σου. Στις 19 του μήνα η Πανσέληνος στην 27η μοίρα των Διδύμων ολοκληρώνεται απέναντί σου και φωτίζει θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι σαφώς ένας κρίσιμος μήνας για πολλά θέματα, κάτι που ισχύει και για τα επαγγελματικά σου. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν την καριέρα σου και χρειάζεται να ηρεμήσεις και να εκτιμήσεις τις καταστάσεις με ψυχραιμία και νηφαλιότητα προτού προβείς σε αποφάσεις. Φρόντισε τα οικονομικά σου και μην κάνεις περιττά έξοδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η έκλειψη στο ζώδιό σου και η Πανσέληνος του μήνα απέναντί σου σαφώς δείχνουν ότι τα θέματα των σχέσεων δεν είναι παιχνιδάκι αυτόν τον μήνα και βρίσκεσαι πλέον σε μια σημαντική στιγμή της ζωής σου που χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να ζυγίσεις το κάθε σου βήμα, είτε πρόκειται για ένα βήμα μπροστά είτε πρόκειται για ένα βήμα πίσω. Η αναδρόμηση της Αφροδίτης συμβάλλει στο να μην έχεις και τόσο ανεβασμένη την αυτοπεποίθησή σου και αυτό σαφώς επηρεάζει και τον αισθηματικό σου τομέα. Αυτόν τον μήνα θα παλέψεις όμως με νύχια και με δόντια για κάτι που αξίζει και επιθυμείς σφόδρα  ή θα σβήσεις από την καθημερινότητα και από το μυαλό σου αυτό που ξεκάθαρα πλέον δεν κάνει για σένα. Στα αισθηματικά σου ο μήνας είναι ή όλα ή τίποτα και δεν υπάρχει μέση λύση.

Αιγόκερως

 

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής παραμένει στον Τοξότη και στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα το άγχος σου και βάζει το μυαλό σου να κάνει περίεργες σκέψεις που έχουν να κάνουν με φοβίες και αγωνίες, ειδικότερα αν έχει γεννηθεί στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 13 του μήνα όμως, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο της αδυναμίας του και εισέρχεται στο δικό σου. Κινούμενος αρκετά γρήγορα καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το ζώδιο, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνει μεγάλη κινητικότητα και γρήγορες εξελίξεις που σε επηρεάζουν όποια και αν είναι η ημερομηνία των γενεθλίων σου, παίρνεις άμεσα και γρήγορα αποφάσεις, μιλάς και συζητάς πιο ανοιχτά, μοιράζεσαι πιο εύκολα τις σκέψεις σου και θέλεις να κάνεις επαφές και συναντήσεις καθώς δεν έχεις τόσο έντονα την τάση για απομόνωση πλέον.

Η Αφροδίτη συνεχίσει την διέλευσή της από το ζώδιό σου και σε επηρεάζει αυτόν τον μήνα περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η διέλευση επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σου ζωή που είναι στο προσκήνιο, αλλά και με τα οικονομικά σου και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την γοητεία και την μαγνητικότητά που έχεις ώστε να σου ανοίξουν πόρτες και να γίνουν διευκολύνσεις στα θέματά σου. Από τις 19 του μήνα, ο πλανήτης θα γυρίσει ανάδρομος στην 26η μοίρα του Αιγόκερω και θα φέρει ανατροπές, καθυστερήσεις και αναβολές στα παραπάνω θέματα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 17 Ιανουαρίου.

Ο Άρης συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιο της νυχτερινής του διακυβέρνησης και από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι και τις 13 του μήνα παρέχοντας ορμητική ενέργεια και δύναμη να δράσεις πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όμως μπορεί να φέρει προστριβές και εντάσεις με φίλους ή με πρόσωπα στων οποίων την βοήθεια και υποστήριξη βασιζόσουν. Από τις 13 του μήνα και μετά περνά στον Τοξότη και στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, καλώντας σε να δράσεις αποφασιστικά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, και να αντιμετωπίσεις κατάματα κάθε φόβο σου και οτιδήποτε σε καθηλώνει ψυχολογικά και δεν σε αφήνει να ζήσεις την ζωή σου δημιουργικά και ευτυχισμένα Η διέλευση μπορεί να φέρει έντονο άγχος και να έχεις ξεσπάσματα ή βίαιες αντιδράσεις που δεν θέλεις και καλό είναι να επεξεργαστείς καλύτερα αυτό που συμβαίνει στα βάθη του μυαλού και της ψυχής σου.

Ο Δίας συνεχίσει και αυτόν τον μήνα να σε επηρεάζει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 16 Ιανουαρίου και φέρνει ευκαιρίες που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες και να βελτιώσουν την κατάσταση των οικονομικών σου ή και να σε βοηθήσουν να επεκτείνεις την σφαίρα της επιρροής σου και να αυξήσεις κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.  Τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Δίας εισερχόμενος στους Ιχθύς αρχίζει πλέον να ενεργοποιεί θετικά τον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με τις επικοινωνίες και τις συνεννοήσεις που κάνεις, σε βοηθά να επεκτείνεις τις γνωριμίες σου και φέρνει εύνοια στην σχέση σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς. .

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα σε επηρεάζει συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του Δεκέμβρη ή τις πρώτες μέρες του Γενάρη και ενώ μπορεί να φέρνει άγχος γύρω από οικονομικά θέματα και ασφάλεια, σε βοηθά να σταθεροποιήσεις καταστάσεις και να χτίσεις καλύτερες βάσεις για το οικονομικό σου μέλλον αλλά και για την αίσθηση ασφάλειας και αξίας που θέλεις να έχεις για τον εαυτό σου.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) παραμένουν στις ζωδιακές περιοχές που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα και σε κάνουν απρόσεκτο στα δημιουργικά σου σχέδια, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του Γενάρη, ευάλωτο σε επαφές που σου υπόσχονται πράγματα που δεν έχουν βάση στην πραγματικότητα, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 11 Ιανουαρίου και χρειάζεται να προσέξεις μυστικές και κρυφές δυνάμεις που επιδρούν στις αποφάσεις σου, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 16 Ιανουαρίου.

    

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 4 του μήνα η ηλιακή έκλειψη στην 12η μοίρα του Τοξότη φέρνει αναστάτωση και γεμίζεις άγχος καθώς προσπαθείς να συνδυάσεις τις επιθυμίες και τους στόχους σου με τα δεδομένα της πραγματικότητας. Στις 19 του μήνα η Πανσέληνος στην 27η μοίρα των Διδύμων φέρνει εξελίξεις στην καθημερινότητα και στα επαγγελματικά σου και σε καλεί να προσέξεις περισσότερο την υγεία σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα δραστηριοποιείσαι έντονα γύρω από τα επαγγελματικά σου θέματα και κινείσαι έτσι ώστε να προωθήσεις τα σ΄χεδια και τους στόχους σου, ακόμη και αν δεν βρίσκεις τόσο εύκολα την υποστήριξη και την βοήθεια που χρειάζεσαι γι να πετύχεις τυος σκοπούς σου. Φρόντισε να σιγουρευτείς για τις προθέσεις των προσώπων με τα οποία συνδιαλλάσσεσαι γιατί υπάρχει η πιθανότητα κάποιες από τις υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις που παίρνεις τώρα να μην φανούν σταθερές και να μην μπορέσεις αργότερα να βασιστείς για να κάνεις σταθερά βήματα το μέλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη ακόνη στο ζώδιό σου δίνονται αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσεις τον τομέα των αισθηματικών σου και να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι με πρακτικό τρόπο ή ακόμη και να κάνεις μια νέα γνωριμία αν είσαι μόνος και σε ενδιαφερει να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Όμως με την αναδρομή του πλανήτη στην πορεία του μήνα, τα θέματα των σχέσεων γίνονται πιο περίπλοκά και αντιμετωπίζεις συμπεριφορές από την απέναντι πλευρά που σε βάζουν σε διλήμματα, ενώ παράλληλα και εσύ ο ίδιος αρχίζεςι και μπαίνεις σε σκέψεις καθώς αλλάζουν οι ανάγκες σου και οι επιθυμίες σου. Δεν θα ήταν περίεργο να εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν ξανά μπροστά σου, πράγμα που επίσης θα σε βάλει σε σκέψεις.

Υδροχόος

 

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής παραμένει στον Τοξότη και στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου διατηρώντας την κινητικότητα σε στόχους και φιλοδοξίες και οι ιδέες έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις ξαφνικά και βρίσκεις λύσεις, ειδικότερα αν έχει γεννηθεί στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 13 του μήνα, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο της αδυναμίας του και εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Κινείται αρκετά γρήγορα και καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το ζώδιο του Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνει μεγάλη κινητικότητα που σε επηρεάζει όποια και αν είναι η ημερομηνία των γενεθλίων σου, σε θέματα που έχουν να κάνουν με μυστικά και κρυμμένες υποθέσεις που τώρα αρχίζουν να αποκαλύπτονται, αλλά ταυτόχρονα η διέλευση αυξάνει το άγχος σου και τους φόβους σου, πράγμα που θα μπορούσε όμως να σου δώσει την ευκαιρία να επεξεργαστείς καλύτερα τα σκοτεινά σου κομμάτια.

Η Αφροδίτη συνεχίσει την διέλευσή της από το ζώδιο του Κρόνου και σε επηρεάζει αυτόν τον μήνα περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η διέλευση εξελίσσεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σου ζωή που περνά από μια περίοδο περίεργη, με τις αμφιβολίες να πληθαίνουν και με την ανάγκη να κάνεις ξεκαθαρίσματα να μεγαλώνει.  Από τις 19 του μήνα, ο πλανήτης θα γυρίσει ανάδρομος στην 26η μοίρα του Αιγόκερω και θα φέρει ανατροπές, καθυστερήσεις και αναβολές στα παραπάνω θέματα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 15 Φεβρουαρίου.

Ο Άρης συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιο της νυχτερινής του διακυβέρνησης και από τον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι και τις 13 του μήνα παρέχοντας ορμητική ενέργεια και δύναμη να δράσεις πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου, τις επιτυχίες σου και τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενώ από τις 13 του μήνα και μετά περνά στον Τοξότη και στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, καλώντας σε να δράσεις ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου ακόμη πιο δυναμικά προωθώντας στόχους και φιλοδοξίες και ταράσσοντας τα λιμνάζοντα ύδατα στην καριέρα σου, αλλά και γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με φίλους.

Ο Δίας συνεχίσει και αυτόν τον μήνα να σε επηρεάζει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 14 Φεβρουαρίου και φέρνει ευκαιρίες που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες στην ανάπτυξη των σχεδίων σου και στην προσωπική σου εξέλιξη. Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο για να προωθήσεις ένα μεγάλο σου όραμα! Τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Δίας εισερχόμενος στους Ιχθύς αρχίζει πλέον να ενεργοποιεί θετικά τον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με τα οικονομικά.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα σε επηρεάζει συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη Ιανουαρίου και φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στις προσπάθειές σου να κινήσεις τις καταστάσεις προς την πλευρά που θες και ίσως να αισθανθείς ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις από την γενική ροή και ότι δεν μπορείς να κάνεις το δικό σου και να εκφράσεις τον εαυτό σου αυθεντικά και αληθινά. Κάποιοι από τους περιορισμούς που βιώνεις όμως μπορεί να είναι για το καλό σου μελλοντικά…

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) παραμένουν στις ζωδιακές περιοχές που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα και σε κάνουν απρόσεκτο σε θέματα σπιτιού και με τις ισορροπίες στην οικογένεια, αν έχεις γεννηθεί αρχές Φεβρουαρίου, ευάλωτο σε έξοδα που γίνονται παρορμητικά χωρίς σκέψη και προγραμματισμό, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 20 Φεβρουαρίου και χρειάζεται να προσέξεις μυστικές και κρυφές δυνάμεις και πρόσωπα που λειτουργούν πίσω από την πλάτη σου, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 14 Φεβρουαρίου.

    

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 4 του μήνα η ηλιακή έκλειψη στην 12η μοίρα του Τοξότη ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή σου καθώς τώρα αλλάζουν στόχοι και φιλοδοξίες και επαναπροσεγγίζεις την σχέση σου με φιλικά πρόσωπα. Στις 19 του μήνα η Πανσέληνος στην 27η μοίρα των Διδύμων δίνει πνοή στα δημιουργικά σου σχέδια, φέρνει καινούργιους φίλους και ανανεώνει την αισθηματική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κάνεις ύστατες προσπάθειες να ελέγξεις και να δρομολογήσεις τις εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή αυτόν τον μήνα και εστιάζεσαι κυρίως στα δημιουργκά σου σχέδια, τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο, βασιζόμενος αρκετά στην βοήθεια και την υποστήριξη προσώπων που μοιράζονται το όραμά σου, τις ιδέες σου και την ίδια ατζέντα με την δική σου. Πολλά μπορούν να αλλάξουν όμως με την ηλιακή έκλειψη που επηρεάζει και μεταβάλλει τους βασικούς σου στόχους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι επιθυμίες σου και οι στόχοι που βάζεις στην αισθηματική σου ζωή αλλάζουν και μεταβάλλονται κατά την διάρκεια αυτού τού μήνα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ανισορροπίες στις σχέσεις σου και ο τρόπος που εκφράζεις αυτόν τον καινούργιο σου εαυτό φέρνει αντιδράσεις από την άλλη πλευρά. Πρόκειται όμως ουσιαστικά για μια διαδικασία ζύμωσης που δεν οδηγεί απαραίτητα στον χωρισμό ή στην απομάκρυνση, αντιθέτως μπορεί να σε φέρει ακόμη πιο κοντά με το ταίρι σου με εναν αυθεντικό και αληθινό τρόπο. Αν είσαι μόνος, οι καινούργιες γνωριμίες αυτή της περιόδου μπορεί να είναι ευχάριστες και απελευθερωτικές, αλλά δεν είναι απαραίτητο να έχουν μεγάλη διάρκεια.

Ιχθείς
ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής παραμένει στον Τοξότη και στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου διατηρώντας την κινητικότητα στην καριέρα και φέρνει σημαντικές πληροφορίες που σε βοηθάνε στην επαγγελματική σου εξέλιξη, ειδικότερα αν έχει γεννηθεί στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 13 του μήνα, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο της αδυναμίας του και εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Κινείται αρκετά γρήγορα και καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το ζώδιο του Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνει μεγάλη κινητικότητα και γρήγορες εξελίξεις που σε επηρεάζουν όποια και αν είναι η ημερομηνία των γενεθλίων σου, σε θέματα που σχετίζονται με τους στόχους και τις φιλοδοξίες της περιόδου και μπορείς να μοιραστείς τα σχέδιά σου και να βρεις πρακτική υποστήριξη και ιδέες που σε βοηθάνε πολύ.

Η Αφροδίτη συνεχίσει την διέλευσή της από το ζώδιο του Κρόνου και σε επηρεάζει αυτόν τον μήνα περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η διέλευση εξελίσσεται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με τα σχέδιά σου, επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και βοηθά το εισόδημά σου να ανέβει, ειδικά αν είσαι εσύ το αφεντικό του εαυτού σου. Από τις 19 του μήνα, ο πλανήτης θα γυρίσει ανάδρομος στην 26η μοίρα του Αιγόκερω και θα φέρει ανατροπές, καθυστερήσεις και αναβολές στα παραπάνω θέματα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 17 Μαρτίου.

Ο Άρης συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιο της νυχτερινής του διακυβέρνησης και από τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι και τις 13 του μήνα παρέχοντας ορμητική ενέργεια και δύναμη να δράσεις πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις ιδέες σου, τα όνειρά σου και οτιδήποτε σχετίζεται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο με το εξωτερικό, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενώ από τις 13 του μήνα και μετά περνά στον Τοξότη και στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, καλώντας σε να δράσεις ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που σε προβληματίζουν στον επαγγελματικό σου τομέα.

Ο Δίας συνεχίσει και αυτόν τον μήνα να σε επηρεάζει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 16 Μαρτίου και φέρνει ευκαιρίες που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες στο να καταπολεμήσεις δικά σου εσωτερικά εμπόδια και φοβίες ή σκέψεις που δημιουργούν πρόβλημα και σε κρατάνε πίσω. Η εύνοια και η βοήθεια που μπορείς να έχεις αυτή την περίοδο έρχεται μέσα από μυστικές σχέσεις και συμφωνίες που δεν ανακοινώνονται ανοιχτά. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Δίας εισερχόμενος στο ζώδιό σου αρχίζει πλέον να σε ενεργοποιεί προσωπικά και τώρα αρχίζει μία περίοδος γεμάτη ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα σε επηρεάζει συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί τέλη Φλεβάρη ή στις αρχές του Μάρτη και παρά τα όποια δικά σου εσωτερικά θέματα, τις φοβίες σου και τις βαθιές σου ανασφάλειες, μπορείς να διατηρήσεις ψύχραιμη στάση απέναντι στην πραγματικότητα και να σταθεροποιήσεις τις θετικές πτυχές του εαυτού σου, ενώ με υπομονή και ανθεκτικότητα μπορείς να απεμπολήσεις κάθε κρυφό σου εχθρό.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) παραμένουν στις ζωδιακές περιοχές που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα και σε κάνουν απρόσεκτο σε επικοινωνίες και μετακινήσεις, αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Μαρτίου, ευάλωτο σε επιρροές που δεν σε βοηθάνε να πάρεις σωστές αποφάσεις, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 11 Μαρτίου και χρειάζεται να προσέξεις μυστικές και κρυφές δυνάμεις που επιδρούν αρνητικά στους στόχους σου ή φίλους που κινούνται πίσω από την πλάτη σου, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 16 Μαρτίου.    

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 4 του μήνα η ηλιακή έκλειψη στην 12η μοίρα του Τοξότη ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα και την επαγγελματική σου ζωή με σημαντικές αλλαγές που διαμορφώνουν μια νέα κατάσταση. Στις 19 του μήνα η Πανσέληνος στην 27η μοίρα των Διδύμων φωτίζει την ζωή στο σπίτι και με την οικογένεια και ξεκαθαρίζει θέματα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πολλές οι αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα με αυτόν οτν μήνα να είναι μόνο η αρχή… Η περίοδος χρειάζεται προσοχή, μελετημένες κινήσεις και αποφάσεις που είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης, μελέτης και προγραμματισμού. Οι νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στα επαγγελματικά σου σε φέρνουν στοσημείο να χρειαστεί να τοποθετηθείς και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει και να εστιάσεις στην υλοποίηση των στόχων σου ή από την άλλη, να υποκύψεις και να παραιτηθείς από τα όνειρά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μια φιλική σου γνωριμία μπορεί αυτόν τον μήνα να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο και να αλλάξουν οι σχέσεις και οι ισορροπίες, κάτι που αρχικά μπορεί να φαίνεται ενδιαφέρον, επιθυμητό αι κατά κάποιο τρόπο μοιραίο, αλλά στην πορεία θα χρειαστεί να το ξανασκεφτείς και να δεις το πώς μπορεί μια τέτοια σχέση να συνεχίσει θετικά και δημιουργικά. Τρίτα πρόσωπα εμπλέκονται στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής και εμποδίζουν τις εξελίξεις που θα ήθελες να έχεις.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS