ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο

Αισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο

Ένας μήνας που φέρνει το πάθος για την ζωή στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων μας και θέλουμε να ικανοποιήσουμε με κάθε τρόπο την ανάγκη μας να ζήσουμε την κάθε στιγμή πλήρως, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό που έχει να μας προσφέρει η παρουσία του συντρόφου, αλλά και να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στον έρωτα και την ελευθερία στην ψυχή που προσφέρει μια καινούργια αισθηματική γνωριμία. Σαφώς και η αναδρομή του Ερμή θα επηρεάσει την κρίση μας και τις αποφάσεις μας αυτόν τον μήνα (διάβασε το ειδικό άρθρο για να μάθεις πώς σε επηρεάζει), αλλά κάθε εμπόδιο και καθυστέρηση είναι σίγουρα για καλό!

ΚΡΙΟΣ
Τα φεγγάρια αυτού του μήνα επηρεάζουν σημαντικά την αισθηματική σου ζωή και ο μήνας σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις φτάσει πλέον σε αυτό το σημείο που δεν είναι αρκετό το να υπάρχει συναίσθημα, αλλά χρειάζεται ταυτόχρονα να υπάρχουν συγκεκριμένες και αντικειμενικές εκδηλώσεις αυτού του συναισθήματος για να μπορέσει η σχέση που έχεις να προχωρήσει θετικά στο μέλλον. Έντονοι διάλογοι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν χρειάζεται όμως τα πράγματα να φτάσουν στο απροχώρητο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γκρίνιες με αφορμή την καθημερινότητα και όχι για ουσιαστικά και σημαντικά πράγματα έχει ο μήνας για σένα και το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να σου φαίνεται αθώο, αλλά αυτό μπορεί να μην αρέσει και τόσο στον σύντροφό σου, όσο νομίζεις, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται σκέψεις και συναισθήματα και στο τέλος να γίνει ένα μεγάλο μπαμ. Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου και εστίασε στην ουσία της σχέσης που έχεις και όχι στο περίβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα αισθηματικά σου γίνονται ένας από τους σημαντικούς και δραστήριους τομείς της ζωής σου αυτόν τον μήνα και τώρα η ανάγκη σου για φλερτ και επιβεβαίωση πάνε ένα βήμα πίσω για να δώσουν την θέση τους στην ανάγκη να εδραιωθεί καλύτερα η σχέση που έχεις και να ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα ώστε να υπάρχει ομόνοια και κοινό βλέμμα στο μέλλον. Από την πλευρά του αγαπημένου σου προσώπου θα δεις συμπεριφορές που σε κάνουν να καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα σοβαρεύουν και η καθημερινότητά σας δεν είναι απλά ένα παιχνίδι μόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι καταστάσεις στο σπίτι με τα οικεία και αγαπημένα πρόσωπα αυτόν τον μήνα είναι κάπως έντονες και σε κάποιο βαθμό ανεξέλεγκτες και καλό είναι να χρησιμοποιήσεις το επόμενο διάστημα για να μετριάσεις, απαλύνεις ή και να εξαφανίσεις, αν αυτό είναι δυνατόν, κάθε στοιχείο που προσθέτει εκνευρισμό και φέρνει ανισορροπία στις σχέσεις σου. Το αισθηματικό κομμάτι θέλει φροντίδα και προσοχή αυτόν τον μήνα και δεν είναι μόνο η δική σου πλευρά, πρέπει να λάβεις υπόψη και την πλευρά και την οπτική του αγαπημένου σου προσώπου σοβαρά αυτή την φορά.

ΛΕΩΝ
Το κλίμα γίνεται πιο θετικό γύρω από τις αισθηματικές σου υποθέσεις αυτόν τον μήνα και οι συνθήκες ευνοούν το να φλερτάρεις έντονα και μαγνητικά και να έχεις αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου και θα πλησιάσουν τα όνειρά σου. Αν είσαι μόνος, η περίοδος φέρνει γνωριμίες και συναναστροφές που θα εξάψουν την περιέργειά σου και όχι μόνο, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε είναι το καταλληλότερο διάστημα για να περάσεις ρομαντικό, δημιουργικό και ευχάριστο χρόνο με το ταίρι σου και να αναθερμάνετε την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πάθος θέλει και αυτό το μερίδιό του από την ζωή σου αυτόν τον μήνα και πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται, να φαντάζεται και να επιθυμεί πράγματα που λείπουν από την ερωτική σου ζωή και που θέλεις να τα επαναφέρεις και να τα ξαναζήσεις. Μια πρόσφατη γνωριμία τώρα θέλει να προχωρήσει ένα βήμα περισσότερο τα πράγματα, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση είναι μια κατάλληλη περίοδος για να αναθερμάνεις την επαφή και την ερωτική σας διάδραση.

ΖΥΓΟΣ
Η αισθηματική σου ζωή παίρνει φωτιά αυτόν τον μήνα και οι συνθήκες σε καλούν να πάρεις αποφάσεις που φυσικά στόχο έχουν την δική σου ικανοποίηση και ισορροπία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν λαμβάνεις υπόψη τις ανάγκες του συντρόφου. Απλά τώρα χρειάζεται να βάλεις τον εαυτό σου πρώτο και αυτό το ξέρεις καλά. Επιλογές και διλήμματα παρουσιάζονται καθώς το παρελθόν επιστρέφει με κάποιον τρόπο στην ζωή σου και έχεις να σκεφτείς πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αβεβαιότητα που μπορεί να υπήρξε το τελευταίο διάστημα γύρω από συγκεκριμένες αντιδράσεις του συντρόφου σου ή γύρω από την αισθηματική σου ζωή και πού οδηγείται γενικότερα, σταματάει και πλέον αρχίζεις να βλέπεις πιο καθαρά και να αξιολογείς το πού πατάς και που βρίσκεσαι σε σχέση με τον σύντροφο. Το μυαλό σου βέβαια δεν θα πάει κόντρα στην φυσική σου τάση να υποπτεύεσαι και να θέλεις να εξιχνιάσεις κάθε σκοτεινή γωνιά με αποτέλεσμα αυτόν τον μήνα να περάσουν πολλά σενάρια και να φαντάζεσαι αντιζήλους και τρίτα πρόσωπα, κάτι που όμως δεν στέκει απαραίτητα..

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μαγνητισμός σου ανεβαίνει κατακόρυφα αυτόν τον μήνα και εσύ αισθάνεσαι ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Με την αυτοπεποίθησή σου και την τόλμη σου να κάνεις κινήσεις που στο παρελθόν απέκλειες ή δεν θεωρούσες κατάλληλες, τώρα βρίσκεσαι στο κέντρο του ερωτικού ενδιαφέροντος πολλών ατόμων. Αν είσαι μόνος, φυσικά και είναι μια περίοδος που θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και σίγουρα θα απολαύσεις το φλερτ, την επικοινωνία και την επαφή, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε η περίοδος σε βοηθά να ανανεώσεις με θεαματικά αποτελέσματα την ποιότητα της αισθηματικής και ερωτικής σου επαφής με τον σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής γίνεται λίγο πιο πικάντικο αυτόν τον μήνα και μπορείς να πειραματιστείς, είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι μόνος, και να ανανεωθείς σε μεγάλο βαθμό, κάτι που σαφώς το χρειάζεσαι. Μια ξαφνική γνωριμία θα σου ανατρέψει όλα τα δεδομένα και θα σε κάνει να αλλάξεις πολλές από τις απόψεις και τις συνήθειές σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις τα πράγματα από την γνωριμία στην επαφή. Το μέλλον δεν σε απασχολεί και στέκεσαι μόνο στο παρόν και αυτό σε κάνει άμεσο και ερωτικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επικοινωνιακός και κινητικός μήνας που σου προσφέρει δυνατότητες να αναβαθμίσεις την σχέση που έχεις μέσα από την επαφή και την συζήτηση αλλά και να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή αν είσαι μόνος, μέσα από καινούργιες γνωριμίες που θα σου προσφέρουν φυσική ευχαρίστηση και διανοητική διέγερση, καλύπτοντας το πρακτικό αλλά και το εγκεφαλικό σου κομμάτι. Ένα πρόσωπο από τον φιλικό σου κύκλο μπορεί αυτόν τον μήνα να δείξει ένα περισσότερο προσωπικό ενδιαφέρον προς το άτομό  σου και θα χρειαστεί να σκεφτείς και να αποφασίσεις αν θέλεις πραγματικά να περάσεις το όριο της φιλίας και να μεταμορφώσεις την σχέση σε κάτι διαφορετικό. Μην μένεις όμως στα γενικά!

ΙΧΘΥΕΣ
Η αισθηματική σου ζωή γίνεται μια από τις σημαντικές σου προτεραιότητες αυτόν τον μήνα και η νέα θέση της Αφροδίτης σε κάνει να θέλεις να προχωρήσει η σχέση που έχεις ένα βήμα ακόμη σε μια κατεύθυνση πιο ξεκάθαρη και πιο σταθερή. Τα μυστικά που σου κρατά ο σύντροφος σαφώς δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι, αλλά υπάρχουν και αυτή την περίοδο θα γίνουν συζητήσεις που θα φέρουν στο φως λεπτομέρειες που έχουν σημασία τόσο για σένα όσο και για την εξέλιξη της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, ο μήνας δεν φέρνει σημαντικές ευκαιρίες για μια καινούργια γνωριμία, αλλά σίγουρα το ενδιαφέρον ενός προσώπου που ήδη γνωρίζεις θα εξελιχθεί σε κάτι πιο προσωπικό. Μην μένεις όμως στα γενικά!

Ιούλιος Ανδρέου

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS