ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου

Ένας μήνας φωτιά και λαύρα κυριολεκτικά λόγω των θερμοκρασιών που συνεχώς ανεβαίνουν, αλλά και στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων που αυτή την περίοδο κινούνται και εξελίσσονται, θετικά ή όχι τόσο θετικά, ανάλογα με τον ατομικό χάρτη του καθενός μας. Το σίγουρο είναι ότι όλοι μας αυτόν τον μήνα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το πάθος και τον έρωτα, ακόμη και μέσα από τις εντάσεις του και τους θεατρικούς του παραλογισμούς και καλό θα ήταν όλα τα ζώδια να αφήσουμε λίγο στην άκρη τώρα παγιωμένες πεποιθήσεις και περιορισμούς και απλά να αφεθούμε στο φλερτ, στο παιχνίδι, στην δράση, την διεκδίκηση και στην ερωτική απόλαυση και χαρά που μπορεί να προσφέρει ο μήνας.

ΚΡΙΟΣ  
Τα αισθηματικά σου κινούνται και ζωντανεύουν αυτόν τον μήνα και καθώς βγαίνεις από την συναισθηματική νάρκη της τελευταίας περιόδου, τώρα βουτάς με το κεφάλι και παραδίνεσαι στο φλερτ, στο κυνήγι του πάθους και μαρκάρεις το ερωτικό σου αντικείμενο στενά και αμείλικτα. Η σχέση σου μπορεί να ανανεωθεί πλήρως και να ξυπνήσει το πάθος που κοιμόταν, ενώ αν είσαι μόνος, η περίοδος προσφέρει πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες που θα σε συγκλονίσουν. Για λίγο ή για πολύ αυτό θα το δείξει το απώτερο μέλλον, αλλά σίγουρα αυτόν τον μήνα μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα της μοναξιά και να συνδεθείς με το σώμα και την ψυχή ενός άλλου προσώπου σε βάθος και με ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο μήνας φέρνει ανανέωση και πάθος στην αισθηματική σου ζωή και αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σταθερή σχέση, παρά την τριβή της καθημερινότητας και τα προβλήματα που πάντα δημιουργεί η συμβίωση, τώρα μπορείς να δεις το πάθος να φουντώνει και πάλι και να έρχεσαι πολύ πιο κοντά με τον σύντροφο, κάτι που γενικότερα συμβάλει στην δημιουργία ενός ευρύτερου θετικού κλίματος στην οικογενειακή σου ζωή. Αν από την άλλη είσαι μόνος, η περίοδος σου φέρνει ευκαιρίες να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα και να μπεις σε μια διαδικασία ερωτικής προσμονής και φαντασίωσης, αλλά η καινούργια γνωριμία μπορεί να έχει και στοιχεία εντελώς ξένα από την δική σου ψυχοσύνθεση και όσο μαγνητικό και να είναι το άτομο, τελικά εσύ μπορεί να αποφασίσεις να μην το προχωρήσεις περισσότερο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Είσαι αρκετά επικοινωνιακός και κινητικός αυτόν τον μήνα και θέλεις να απολαύσεις την καθημερινότητα και τον χρόνο σου ευχάριστα και δημιουργικά, πράγμα που σε κάνει κόμη πιο ανάλαφρο και ποθητό στα μάτια των άλλων. Αυτό το καταλαβαίνεις και το εκμεταλλεύεσαι όσο μπορείς με αποτέλεσμα να κάνεις καινούργιες επαφές και γνωριμίες σχεδόν από το πουθενά και χάρη στην εξυπνάδα και την καλή σου διάθεση, κάτι να αρχίζει να προχωρά και να προδιαγράφεται. Αν είσαι σε σχέση, η περίοδος φέρνει θετικές εξελίξεις και μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, παρά το ότι τα προβλήματα τα άγχη της καθημερινότητας συνεχίζουν να σας απασχολούν. Είναι μια περίοδος που μπορείς να ανανεώσεις την αγάπη, το ενδιαφέρον και το πάθος φυσικά στην σχέση σου και να απολαύσετε κοινό χρόνο μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο έρωτας πάντα σου δίνει δύναμη και σε δραστηριοποιεί και αυτόν τον μήνα η αισθηματική σου ζωή γίνεται μια σημαντική προτεραιότητα για σένα. Η περίοδος σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή και να ανανεώσεις την σχέση που έχεις μέσα από το να απολαύσεις μαζί με το ταίρι σου κοινό χρόνο και δραστηριότητες και να δώσεις περισσότερο από τον εαυτό σου στην σχέση, αφήνοντας για λίγο πίσω την δουλειά και τις υποχρεώσεις. Αν είσαι μόνος και σε αναζήτηση ερωτικού συντρόφου, τότε η αυτοπεποίθησή σου και η τόλμη σου να κάνεις τις κινήσεις που πρέπει χωρίς να περιμένεις, θα σε οδηγήσουν στην αγκαλιά μια νέας γνωριμίας που έχει καλές προοπτικές για μελλοντική εξέλιξη. Μην αφήνεις τον φόβο του αγνώστου να σε κρατά πίσω και τόλμησε να κάνεις το βήμα.

ΛΕΩΝ
Το κορυφαίο γεγονός του μήνα είναι η διάπυρη σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης στα μέσα του μήνα και στο ζώδιό σου, πράγμα που δημιουργεί τις καταλληλότερες των συνθηκών για την αισθηματική σου ζωή! Τώρα το πάθος θριαμβεύει και παρά τις υπόλοιπες δυσκολίες του μήνα, εσύ μπορείς να διεκδικήσεις και να έχεις το αντικείμενο του ερωτικού σου πόθου στο πιάτο σου.  Και φυσικά η μερίδα του λέοντος ανήκει μόνο σε σένα! Προσοχή όμως να μην ξεπεράσεις τα όρια και να μην πιέσεις αψήφιστα τον σύντροφο, καθώς ο Κρόνος καιροφυλακτεί απέναντί σου και ο Ουρανός σε δύσκολη θέση για το ζώδιό σου μπορεί να φέρει αυτόν τον μήνα αρκετές ανατροπές. Προς τα τέλη του μήνα, ένα παλιό ερωτικό σου ενδιαφέρον αναθερμαίνεται, με όποιες προεκτάσεις μπορεί να υπάρχουν για την κατάσταση των αισθηματικών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κρυφοί πόθοι και ανομολόγητοι έρωτες κυριαρχούν αυτόν τον μήνα και μέσα σου βράζεις και καίγεσαι από την σκέψη του τι θα μπορούσε να γίνει, αν οι περιστάσεις ήταν διαφορετικές με το άτομο που έχεις στο μυαλό σου και στην καρδιά σου. Αν όμως έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και είσαι θετικός στις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτόν τον μήνα, μπορείς να αφήσεις για λίγο πίσω αυτό το άπιαστο όνειρο και να αφεθείς σε μια νέα γνωριμία που θα σε ανανεώσει και θα σου δημιουργήσει καινούργια συναισθήματα μέσα από ένα πρόσωπο που το συναντάς σε απόσταση ή που έρχεται μέσα από ένα εντελώς ξένο και άγνωστο περιβάλλον. Οι εξελίξεις μπορεί λοιπόν και να σε εκπλήξουν και η επόμενη περίοδος να σε κάνει να βιώσεις πρωτόγνωρες καταστάσεις τόσο σε σεξουαλικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ
Ο μήνας φέρνει κινητικότητα και εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή και το ταίρι αυτή την περίοδο είναι πιο δραστήριο και σου δείχνει με τον τρόπο του το ενδιαφέρον του για σένα και το πόσο σε θέλει και σε επιθυμεί. Εσύ από την άλλη δέχεσαι αυτό που συμβαίνει και δίνεις σημασία, αλλά ταυτόχρονα κρατάς και επιφυλάξεις γιατί ο ξαφνικός παρορμητισμός δημιουργεί διλήμματα. Παράλληλα δέχεσαι το ενδιαφέρον και από άλλες πλευρές και αν είσαι μόνος σου, αυτή είναι μια ιδανική περίοδος για να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο ή δεν είναι καθόλου απίθανο μια φιλία να γίνει πιο στενή, κάτι που σίγουρα θα φέρει πάθος και έξαψη. Είσαι όμως γενικότερα σε μια φάση της ζωής σου που θέλεις ξεκάθαρα πράγματα και δεν φοβάσαι τόσο την μοναξιά πλέον, οπότε τα γεγονότα του μήνα μπορεί να σε βάζουν σε πειρασμό να αφεθείς και να τα ζήσεις, αλλά μια φωνή μέσα σου συνεχίζει και βάζει όρους και προϋποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το γενικό κλίμα του μήνα έχει υποχρεώσεις και τρέξιμο, αλλά μέσα σε όλα αυτά βρίσκεις τις ευκαιρίες να ζήσεις το πάθος και τον έρωτα, ακόμη και αν ξέρεις ότι η καινούργια επαφή που έκανες μπορεί απλά να είναι μια περιπέτεια του καλοκαιριού και δεν είναι απαραίτητο ότι έχει μέλλον. Αυτόν τον μήνα όμως, παρά την κούραση και το άγχος, είσαι αρκετά μαγνητικός και χωρίς να το προσπαθείς πολύ δέχεσαι βλέμματα ενδιαφέροντος και προτάσεις που ανοίγουν πόρτες στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο το ερωτικό σου θύμα να κινείται σε χώρους εργασίας. Αν είσαι ήδη σε σχέση, φρόντισε οι ευθύνες στην εργασία σου ή οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις να μην στερήσουν την προσοχή σου από το ταίρι, γιατί αυτόν τον μήνα κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει έντονες αντιδράσεις και ξεσπάσματα, που σίγουρα δεν τα θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους και πάλι αυτόν τον μήνα και να σε απασχολήσουν τα καινούργια δεδομένα που διαμορφώνονται σε βαθμό που να μπερδευτείς και να θελήσεις να πειραματιστείς, απλά για να δεις αποτελέσματα και να επιβεβαιώσεις υποψίες σου. Η περίοδος φέρνει ούτως ή άλλως κινητικότητα στην αισθηματική σου ζωή, καθώς το μυαλό σου δουλεύει αρκετά και η ανάγκη συναισθηματικής και ιδεολογικής ταύτισης είναι μεγάλη με αποτέλεσμα η σχέση που έχεις ήδη να ανανεωθεί αρκετά και το πάθος να ξαναγεμίσει την ζωή σου μέσα από κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφο σε ταξίδια και αποδράσεις. Αν είσαι μόνος και σε αναζήτηση συντρόφου, τότε ο μήνας παρέχει ευκαιρίες για γνωριμίες και ενδιαφέρουσες επαφές με πρόσωπα που σε διεγείρουν εγκεφαλικά και ανοίγουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας υπόσχεται μια νέα αρχή και μια καινούργια σελίδα στην αισθηματική σου ζωή, αρκεί να κινηθείς έξυπνα και προσγειωμένα και να εκτιμήσεις τις καταστάσεις έτσι όπως έχουν στο τώρα και να λάβεις τα δεδομένα που υπάρχουν. Μπορείς να χτίσεις πάνω σε αυτό που υπάρχει με αποτέλεσμα να ανανεώσεις σημαντικά την σχέση που έχεις ή να εξελίξεις μια ήδη υπάρχουσα γνωριμία σε κάτι περισσότερο, εφόσον βλέπεις ότι και από την άλλη πλευρά υπάρχουν ανάλογες προθέσεις και διαθέσεις. Το σίγουρο είναι ότι το βασικό ένστικτο σε οδηγεί και σε σπρώχνει αυτόν τον μήνα πολύ περισσότερο να κινηθείς και να δημιουργήσεις καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την ικανοποίηση της σάρκας αλλά και του μυαλού σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δραματική και πανίσχυρη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη απέναντί σου κάνει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα να είναι αρκετά έντονο όσο αφορά τα αισθηματικά σου θέματα και μπορείς πολύ εύκολα να κινήσεις τις καταστάσεις προς όφελός σου, απολαμβάνοντας τον έρωτα και το πάθος με το ταίρι σου ή ακόμη και να μπεις σε έναν λαβύρινθο πόθου μέσα από μια νέα γνωριμία που θα έχει την τάση να φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σου. Με την παρουσία του Κρόνου βέβαια στο ζώδιό σου, εσύ μπορεί να μην θελήσεις να βουτήξεις στα καυτά νερά και να κρατήσεις στεγανά ή να προβάλεις αντιστάσεις για δικούς σου λόγους που έχουν να κάνουν με κούραση, ευθύνες, υποχρεώσεις και άλλα πρέπει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο μήνας υπόσχεται μια νέα αρχή στον αισθηματικό τομέα και μπορείς να ανανεώσεις την πίστη σου στο μέλλον, μέσα από το παιχνίδισμα και το φλερτ που κάνεις και από τα αποτελέσματα που βλέπεις να έρχονται και τα οποία και σε επιβεβαιώνουν αλλά και σε φέρνουν πιο κοντά με άτομα που μέχρι τώρα δεν φανταζόσουν ότι μπορεί να ενδιαφέρονται ερωτικά για σένα. Η περίοδος φέρνει μια καινούργια γνωριμία λοιπόν, αν τολμήσεις να φλερτάρεις και να αφήσεις πίσω τους περιορισμούς που βάζει το μυαλό σου και οι εξελίξεις μπορούν να είναι πολύ θετικές! Το ίδιο θετικές μπορούν να είναι και οι εξελίξεις αν είσαι ήδη σε σχέση και η καθημερινότητα με τον σύντροφο γίνεται πιο καυτή και ερωτική, καθώς αφήνεσαι σε πειραματισμούς και καινούργιες εμπειρίες μαζί του.

Ιούλιος Ανδρέου

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS