ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Απρίλιο

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Απρίλιο

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τις τέσσερις του μήνα η επικοινωνία σου γίνεται πιο ορμητική και ξεκάθαρη και μιλάς με σκοπό να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε απασχολούν, να ανοιχτείς και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Από τις 19 του μήνα ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνά στον Ταύρο και μαζί με την ταυτόχρονη είσοδο του Ήλιου στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, η σκέψη σου και η δράση σου στοχεύουν στο να ικανοποιηθούν προσωπικά κομμάτια που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και την ανάγκη σου να διασφαλίσεις αυτά που χρειάζεσαι και αυτά που θέλεις.
Ο Άρης από τους Διδύμους συνεχίζει να σε κάνει απαιτητικό και εριστικό σε σχέση με τους στενούς συγγενείς, αλλά με το πέρασμα του στον Καρκίνο από τις 23 του μήνα το σκηνικό αλλάζει και η δράση σου στοχεύει πλέον στο να κινηθείς φέρνοντας ηρεμία στο σπίτι και την οικογένεια σου. Η Αφροδίτη κατά το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει την διέλευσή της από το ζώδιό σου και συνεχίζει να σου προσφέρει την έλξη και την γοητεία που χρειάζεσαι για να διατηρήσεις την φλόγα ζωντανή στην προσωπική σου ζωή, ενώ από τις 14 του μήνα εισέρχεται στον Ταύρο και με την δύναμη που έχει από το ζώδιο της κυριαρχίας της, σου δίνει την εύνοια που χρειάζεσαι για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις.
Η αναδρομή του Πλούτωνα σε κάνει να αρχίζεις να αναγνωρίζει σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου και σε βάζει σε διαδικασία να κάνει σημαντικές τομές που οδηγούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα σελήνη στις 12 του μήνα στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον Άρη από τους διδύμους σε κάνει ιδιαίτερα ομιλητικό δραστήριο και κινητικό. Φρόντισε οι αποφάσεις που θα πάρεις να μην φέρνω σε δύσκολη θέση τον μελλοντικό σου εαυτό. Η πανσέληνος στις 27 του μήνα συμβαίνει σε μια ιδιαίτερη περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με μια βαθύτερη μεταμόρφωση και τώρα είναι η στιγμή που θα μπορέσεις να δεις αποτελέσματα στις πράξεις σου και να σχεδιάσεις το μέλλον σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Από τα μέσα του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και μπορείς να δεις εύνοια και βελτίωση στα οικονομικά σου, αλλά και να δραστηριοποιηθείς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καθώς λίγο πιο μετά ο Ερμής και ο Ήλιος σου δίνουν ιδέες και δύναμη να αξιοποιήσεις τα δικά σου μοναδικά ταλέντα. Προς τα τέλη του μήνα, η πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον όγδοο ηλιακό σου οίκο κινεί θέματα εκκρεμοτήτων και οικονομικών υποχρεώσεων προς τρίτους και παράλληλα, η αναδρομή του Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια θέματα γενικότερης διαχείρισης και ελέγχου που έχεις (ή που λείπει) από τον τομέα της εργασίας και καριέρας και αυτό είναι κάτι που θα σε απασχολήσει, καθώς επηρεάζονται σημαντικές εξελίξεις σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.
ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Το πρώτο κομμάτι του μήνα έχει συσσωρευμένους τους προσωπικούς πλανήτες στον 12ο ηλιακό σου οίκο κάτι που κάνει τα πράγματα να φαίνονται πιο βαριά από ό,τι ίσως είναι και σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς βαθύτερα δικά σου σημεία τα οποία χρειάζονται αλλαγή και μεταμόρφωση. Από τις τέσσερις του μήνα συγκεκριμένα, ο Ερμής στον Κριό κάνει την επικοινωνία σου να είναι πιο συγκρατημένη και το ενδιαφέρον σου γυρίζει γύρω από θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την βαθύτερη ψυχολογία σου, από τις 19 του μήνα όμως ο Ερμής αλλάζοντας ζώδιο περνάει στο δικό σου και πλέον η επικοινωνία γίνεται πιο ξεκάθαρη, η σκέψη σου είναι πιο συγκροτημένη και μπορείς να στοχεύσεις ακριβώς εκεί που πρέπει. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου, δίνοντας σου την απαραίτητη ζωτική ενέργεια που χρειάζεσαι για να πετύχεις αυτά που θέλεις και να ξαναγίνεις ο εαυτός σου.
Ο Άρης από τους Διδύμους συνεχίζει να σε προβληματίζει σε θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την οικονομική σου κατάσταση αλλά με το πέρασμα του από τις 23 του μήνα στον Καρκίνο το σκηνικό σε βοηθάει πλέον να κινηθείς πιο άνετα και πιο έξυπνα.
Η Αφροδίτη κατά το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει την διέλευση της από τον 12ο ηλιακό σου οίκο, κάνοντας την περίοδο ιδιαίτερα ευάλωτη γύρω από θέματα προσωπικής και συναισθηματικής ζωής καθώς οι κρυφές επιθυμίες σου τονίζονται αρκετά, αλλά από τις 14 του μήνα που εισέρχεται στο ζώδιό σου και με την δύναμη που έχει η Αφροδίτη από αυτή την θέση, μπορείς να ξεκαθαρίσεις πράγματα στην προσωπική σου ζωή και ταυτόχρονα να ευνοηθείς σε οικονομικές εξελίξεις.
Η αναδρομή του Πλούτωνα σε κάνει να αρχίσεις να αναγνωρίζει σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου και σε βάζει σε διαδικασία να κάνει σημαντικές τομές που οδηγούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές στον τομέα που έχει να κάνει με την φιλοσοφία και τις σκέψεις που οδηγούν την ζωή σου και τις αποφάσεις σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα σελήνη στις 12 του μήνα ενεργοποιεί ένα κομμάτι του εαυτού σου που έχει να κάνει με σχέδια που μέχρι τώρα δεν τολμούσες να θέσεις σε εφαρμογή. Τώρα είναι η στιγμή για να τολμήσεις αυτό που φοβάσαι περισσότερο. Η πανσέληνος στις 27 του μήνα ενεργοποιεί το κομμάτι του ηλιακού σου χαρτί που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες και φέρνει στο φως προβλήματα αλλά και λύσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας σε βοηθά να ξαναβρείς την δύναμη και την αποφασιστικότητα να κυνηγήσεις πιο δραστήρια τα επαγγελματικά σου και παρότι δεν επηρεάζονται θετικά ή αρνητικά τα θέματα καριέρας, τώρα μπορείς να εδραιώσεις καλύτερες βάσεις και να διαφημίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου.
ΔΙΔΥΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον κυβερνήτη σου να εισέρχεται από τις τέσσερις του μήνα στον Κριό, η επικοινωνία σου γίνεται πιο ξεκάθαρη και στοχευμένη πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις αυτήν την περίοδο. Από τις 19 του μήνα όμως ο Ερμής περνάει στον 12ο ηλιακό σου οίκο και μαζί με την ταυτόχρονη είσοδο του Ήλιου στον ίδιο τομέα του ωροσκοπίου σου, η σκέψη σου και η δράση σου στοχεύουν στο να ικανοποιηθούν προσωπικά κομμάτια που έχουν να κάνουν με κρυμμένους πόθους και επιθυμίες.
Ο Άρης από το ζώδιό σου συνεχίζει να σε κάνει δραστήριο και ενεργητικό και σου δίνει τη δύναμη να πετύχεις αυτά που θέλεις, αλλά με το πέρασμα τους στον Καρκίνο από τις 23 του μήνα και μετά το σκηνικό αλλάζει και η δράση σου στοχεύει ιδιαίτερα πλέον στα οικονομικά και στο πώς μπορείς να αυξήσεις την δύναμη που έχει το πορτοφόλι σου.
Η Αφροδίτη κατά το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει την διέλευση της από τον Κριό και τον 11ο ηλιακό σου οίκο, δίνοντας σου την δυνατότητα να γοητεύσεις το κοινό σου και να προωθήσεις τους στόχους σου, ενώ δεν θα ήταν καθόλου περίεργο αν αυτό το διάστημα ένα φιλικό πρόσωπο αρχίζει να κινείται προς εσένα με διαφορετικό τρόπο. Από τις 14 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και με την δύναμη που έχει από το ζώδιο της κυριαρχίας της, αυξάνει ιδιαίτερα κρυμμένους πόθους και επιθυμίες με αποτέλεσμα να σε βάλει σε πολλούς πειρασμούς και να σκεφτείς να ξεπεράσεις κάποια όρια τα οποία δεν θα έπρεπε να ξεπεράσεις.
Η αναδρομή του Πλούτωνα σε κάνει να αρχίζεις να αναγνωρίζεις σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου και σε βάζει σε διαδικασία να κάνει σημαντικές τομές που οδηγούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές στον τομέα που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και ειδικά με οικονομικές εκκρεμότητες προς φορείς και τρίτα πρόσωπα, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζώδιό σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα σελήνη στις 12 του μήνα ενεργοποιεί το κομμάτι του χάρτη σου που έχει να κάνει με τα σχέδια και τις φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο και με την θετική συμμετοχή του Άρη από το ζώδιό σου είναι η περίοδος κατά την οποία προχωράς μπροστά τα σχέδιά σου ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο. Η πανσέληνος στις 27 του μήνα ενεργοποιεί έντονα καταστάσεις καθημερινότητας και σε κάνει να τρέχεις με απρόοπτα που συμβαίνουν στη δουλειά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας είναι σχετικά αδρανής σε σχέση με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την ηρεμία για να οργανώσεις καλύτερα τα επόμενά σου βήματα. Φρόντισε να είσαι σε όλα σωστός όμως γιατί προς τα τέλη του μήνα οι ευθύνες αρχίζουν να συσσωρεύονται και να απαιτούν χρόνο από την προσωπική σου ζωή, ενώ κάτι σημαντικό από το παρελθόν θα σε απασχολήσει που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Ερμή στον Κριό από τις τέσσερις του μήνα, η επικοινωνία σου γίνεται πιο έντονη και ορμητική σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αξία σου και την θέση σου στην κοινωνία και μπορείς να προβάλλεις και να διαφημίσεις τον εαυτό σου με καλά αποτελέσματα. Από τις 19 του μήνα ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και μαζί με την ταυτόχρονη είσοδο του Ήλιου στον 11ο ηλιακό σου οίκο, η σκέψη σου και η δράση σου στοχεύουν στο να ικανοποιηθούν προσωπικά κομμάτια που έχουν να κάνουν με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο.
Ο Άρης από τους Δίδυμους συνεχίζει να σου δημιουργεί εσωτερικές εντάσεις και να αναμοχλεύει φόβους και άγχη, αλλά με το πέρασμα του στο ζώδιό σου από τις 23 του μήνα, το σκηνικό αλλάζει και πλέον νιώθεις έτοιμος και ικανός να αντιμετωπίσεις κάθε φόβο, κάθε εχθρό και κάθε εμπόδιο.
Η Αφροδίτη κατά το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει την διέλευση της από τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την καριέρα σου φέρνοντας εύνοια και απαλύνοντας τυχόν αντιδράσεις ή προστριβές, ενώ από τις 14 του μήνα που εισέρχεται στο ζώδιο της δύναμης της, σε βοηθάει ιδιαίτερα και σου δίνει έμπνευση και δύναμη να κυνηγήσεις στόχους σου που έχουν να κάνουν είτε με την καριέρα την ίδια είτε με τις απολαβές από το επάγγελμα σου.
Η αναδρομή του Πλούτωνα σε κάνει να αρχίζεις να αναγνωρίζει σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου και σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις σημαντικές τομές που οδηγούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές στον τομέα που έχει να κάνει με την σχέση σου και τις συνεργασίες σου ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα σελήνη στις 12 του μήνα ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και την θέση του στην κοινωνία. Είναι η κατάλληλη περίοδος να εξορκίσεις κάθε φόβο και με τη βοήθεια του Άρη από τους διδύμους να προχωρήσεις τα σχέδια που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου όσο το δυνατόν μακρύτερα. Η πανσέληνος στις 27 του μήνα σε βοηθάει να δεις πιο καθαρά τα πράγματα και να φιλοσοφήσεις τη ζωή σου με διαφορετικό τρόπο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Ερμή στον Κριό από τις τέσσερις του μήνα, η επικοινωνία σου γίνεται πιο έντονη και ορμητική σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία και την καριέρα σου, πράγμα που ίσως δημιουργήσει κάποιες αντιδράσεις από συνεργάτες ή ακόμη και από προϊσταμένους, αλλά η νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τώρα μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου και να οδηγήσεις εσύ τις εξελίξεις.
ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Ερμή στον Κριό από τις τέσσερις του μήνα, αρχίζεις και φιλοσοφείς διαφορετικά τη ζωή σου ενώ ταυτόχρονα σου έρχονται πολλές ιδέες σχεδόν από το πουθενά, οι οποίες μπορούν να σε βοηθήσουν να δώσεις μια διαφορετική μορφή και κατεύθυνση στη ζωή σου. Από τις 19 του μήνα ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και μαζί με την ταυτόχρονη είσοδο του Ήλιου στον 10ο ηλιακό σου οίκο, η σκέψη σου και η δράση σου στοχεύουν στο να ικανοποιηθούν προσωπικά κομμάτια που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου αλλά και με την γενικότερη θέση και εικόνα σου στην κοινωνία.
Ο Άρης από τους Διδύμους συνεχίζει να σε ωθεί στα δημιουργικά σου σχέδια και σου δίνει την δύναμη που χρειάζεσαι για να πετύχεις στόχους και να ολοκληρώσεις σχέδια που τρέχουν αυτή την περίοδο, αλλά με το πέρασμα του στον Καρκίνο από τις 23 του μήνα και μετά το σκηνικό αλλάζει και η ενέργεια σου στρέφεται πλέον προς τα μέσα, καθώς πλέον έχεις την ανάγκη να διερευνήσεις δικά σου βαθύτερα κομμάτια.
Η Αφροδίτη κατά το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει την διέλευση της από τον 9ο ηλιακό σου οίκο και αυτό σε βοηθάει να μορφοποιήσεις με πιο πρακτικό τρόπο τις ιδέες σου, ενώ από τις 14 του μήνα εισέρχεται στον Ταύρο και με την δύναμη που έχει από το ζώδιο της κυριαρχίας της, σε ευνοεί και σε διευκολύνει στην καριέρα σου και στις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.
Η αναδρομή του Πλούτωνα σε κάνει να αρχίζεις να αναγνωρίζεις σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου και σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις σημαντικές τομές που οδηγούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές στον τομέα που έχει να κάνει με την καθημερινότητα, τις ευθύνες σου αλλά και την υγεία σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα σελήνη στις 12 του μήνα σε βοηθάει να θέσεις τις βάσεις για να αλλάξεις τη ζωή σου και να προσπαθήσεις μέσα από μία καινούργια φιλοσοφία να δράσης αποτελεσματικά πάνω σε στόχους και φιλοδοξίες. Η πανσέληνος στις 27 του μήνα φωτίζει θέματα σπιτιού και οικογένειας και ανοίγει μια περίοδος τώρα κατά την οποία βλέπεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας είναι αρκετά ευνοϊκός σε θέματα επαγγέλματος και καριέρας και αυτή την περίοδο μπορείς να βρεις την βοήθεια από συνεργάτες ή να έχεις την διευκόλυνση που χρειάζεσαι από πρόσωπα σε θέση κλειδί. Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα μπορείς να διεκδικήσεις πιο ορμητικά και πιο έξυπνα τα θέλω σου, ενώ η επαγγελματική σου θέση βελτιώνεται μέσα από σημαντικές επικοινωνίες και συμφωνίες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Ερμή στον Κριό από τις τέσσερις του μήνα, η επικοινωνία σου και ο τρόπος που συλλογίζεσαι και καταλαβαίνεις την πραγματικότητα πάει ακόμη πιο βαθιά με αποτέλεσμα να μπορείς να διακρίνεις περισσότερες αποχρώσεις και νοήματα στα λόγια των άλλων, πράγμα που ίσως να σε μπερδέψει ακόμη πιο πολύ. Από τις 19 του μήνα όμως ο Ερμής περνώντας στον Ταύρο και μαζί με την ταυτόχρονη είσοδο του Ήλιου στον ένατο ηλιακό σου οίκο, η σκέψη σου γίνεται πιο καθαρή και η δράση σου πλέον στοχεύει στο να ικανοποιηθούν προσωπικά κομμάτια που έχουν να κάνουν με τα σχέδιά σου για το μέλλον, αφήνοντας πίσω κάθε μπέρδεμα και κάθε αμφιβολία.
Ο Άρης από τους Διδύμους συνεχίζει να σε κάνει δραστήριο και σου δίνει την απαραίτητη δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσεις να επιμένεις σε αυτό που πιστεύεις ότι είναι σωστό στα θέματα της καριέρας και της εργασία σου, αλλά με το πέρασμα του στον Καρκίνο από τις 23 του μήνα, το σκηνικό αλλάζει και η δράση σου στοχεύει πλέον το να πετύχεις προσωπικές φιλοδοξίες και στόχους αλλά και να αυξήσεις όσο είναι αυτό δυνατό το κέρδος από την εργασία σου.
Η Αφροδίτη κατά το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει την διέλευση της από τον όγδοο ηλιακό σου οίκο, κάνοντας θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου να γίνονται σημαντικά και ταυτόχρονα σε βοηθάει να βρεις λύσεις που χρειάζονται, ενώ από τις 14 του μήνα που εισέρχεται στον Ταύρο και με την δύναμη που έχει από το ζώδιο της κυριαρχίας της, σου ανοίγει τους ορίζοντες και εξυγιαίνει σκέψεις και καταστάσεις φέρνοντας ισορροπία στο μυαλό σου.
Η αναδρομή του Πλούτωνα σε κάνει να αρχίζεις να αναγνωρίζεις σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου και σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις σημαντικές τομές που οδηγούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές στον τομέα που έχει να κάνει με την αισθηματική σου ζωή, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα σελήνη στις 12 του μήνα Εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία αυξάνονται ακόμη περισσότερο οι προβληματισμοί σου γύρω από θέματα εργασίας ευτυχώς όμως η θετική συμμετοχή του Άρη σε βοηθάει να δράσης έγκαιρα και αποτελεσματικά. Η πανσέληνος στις 27 του μήνα φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τους στενούς σου συγγενείς και με τον τρόπο που επικοινωνείς μαζί τους. Είναι μία περίοδος που μπορείς να πεις τα πράγματα με το όνομά τους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν αυτόν τον μήνα ιδιαίτερες μεταβολές στην καριέρα σου και στις εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, όμως το πρώτο μισό του μήνα είναι αρκετά σημαντικό για τα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς μπορείς να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες αλλά και να δημιουργήσεις ένα καλύτερο πλάνο διαχείρισης που προβλέπει έξτρα έξοδα που έρχονται κατά το δεύτερο μισό του μήνα.
ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Ο μήνας ξεκινά με τους προσωπικούς πλανήτες να βρίσκονται ακόμη στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Με τον Ερμή στον Κριό από τις τέσσερις του μήνα, η επικοινωνία σου στοχεύει ειδικά στην σχέση που έχεις αυτή την περίοδο και θέλεις να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που υπάρχουν μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο σου. Από τις 19 του μήνα ο Ερμής περνάς στον Ταύρο και μαζί με την ταυτόχρονη είσοδο του Ήλιου στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, η σκέψη σου και η δράση σου στοχεύουν στο να ικανοποιηθούν προσωπικές επιθυμίες που έχουν να κάνουν με το βαθύτερο και ίσως καλά κρυμμένο κομμάτι του συντρόφου σου.
Ο Άρης από τους Διδύμους συνεχίζει να σε κάνει δραστήριο και να σου γεννά ιδέες οι οποίες σε οδηγούν στο να εφαρμόσεις μια διαφορετική φιλοσοφία και δράση στη ζωή σου, αλλά με το πέρασμα του στο Καρκίνο από τις 23 του μήνα, το σκηνικό αλλάζει και πλέον η δράση σου στοχεύει περισσότερο στο να πετύχεις περισσότερα πράγματα στην καριέρα σου, με αποτέλεσμα η προσωπική σου ζωή να περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Ο κυβερνήτης σου όμως, η Αφροδίτη, κατά το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει την διέλευση της από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο, κάνοντας τα θέματα των σχέσεων να σε απασχολούν βαθύτερα και να σε καίνε, ενώ από τις 14 του μήνα εισέρχεται στον Ταύρο και με την δύναμη που έχει από το ζώδιο της κυριαρχίας της σε αναγκάζει να ασχοληθείς με τον σύντροφο και τις δικές του ανάγκες, πιθανότατα εις βάρος των δικών σου προτεραιοτήτων.
Η αναδρομή του Πλούτωνα σε κάνει να αρχίζεις να αναγνωρίζεις σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου και σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις σημαντικές τομές που οδηγούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές στον τομέα που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζώδιό σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα σελήνη στις 12 του μήνα ενεργοποιεί το κομμάτι του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τις σχέσεις και συνεργασίες και καθιστά την περίοδο ιδιαίτερα σημαντική για νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς, Ενώ η πανσέληνος που συμβαίνει στις 27 του μήνα φωτίζει θέματα τα οποία έχουν να κάνουν τόσο με τα οικονομικά σου, όσο και με την αυτοπεποίθηση σου. Είναι μία σημαντική περίοδος για να αναλάβεις δράση και να κάνεις τα πράγματα έτσι όπως εσύ ακριβώς τα θέλεις!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα προετοιμάζεις τις κινήσεις σου στην επαγγελματική αρένα και ετοιμάζεσαι για δράση πάνω σε κομβικά σημεία και κινήσεις που φέρνουν αποτελέσματα, ειδικά κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Στα οικονομικά σου θέματα, ο μήνας σε βοηθά να φέρεις σε ισορροπία την λίστα με τα έσοδα και έξοδα και να καταφέρεις να διαπραγματευτείς τις καταστάσεις ώστε να έχεις όφελος και να περιορίσεις την χασούρα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Ερμή στον Κριό από τις τέσσερις του μήνα, η επικοινωνία γίνεται το πιο ισχυρό σου εργαλείο στην δουλειά αλλά και στην καθημερινότητα. Σε αυτή τη φάση μπορείς να διακρίνεις κάθε λεπτομέρεια η οποία μέχρι τώρα σου είχε διαφύγει και να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις και την αντίληψη σου προς όφελος σου. Από τις 19 του μήνα ο Ερμής περνάει απέναντι σου και μαζί με την ταυτόχρονη είσοδο του Ήλιου στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, η σκέψη σου και η δράση σου στοχεύουν πλέον στο να ικανοποιηθούν προσωπικά κομμάτια που έχουν να κάνουν με την σχέση σου και το σύντροφό σου.
Ο Άρης από τους Διδύμους συνεχίζει να σε απασχολεί γύρω από οικονομικά θέματα και σε αναγκάζει να κινηθείς με τρόπο ώστε να διεκπεραιώσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά με το πέρασμα του στον Καρκίνο από τις 23 του μήνα και μετά, το σκηνικό αλλάζει και πλέον η βασικότερη σου ανάγκη είναι να απελευθερωθείς από καθετί που σε δεσμεύει και να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο να δράσει με νέα σχέδια που σε ανανεώνουν ψυχικά.
Η Αφροδίτη κατά το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει την διέλευση της από τον έκτο ηλιακό σου οίκο, βοηθώντας σε να βρεις λύσεις που χρειάζονται στην καθημερινότητα σου και κάνοντας το περιβάλλον της εργασίας σου αρκετά πιο ευχάριστο, ενώ από τις 14 του μήνα εισέρχεται στον Ταύρο και εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία τα θέματα με τον σύντροφο μπορούν να έρθουν πλέον σε μία ισορροπία.
Η αναδρομή του Πλούτωνα σε κάνει να αρχίζεις να γνωρίζεις σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου και σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις σημαντικές τομές που οδηγούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές στον τομέα που έχει να κάνει με τις σχέσεις που έχεις με στενούς συγγενείς ή με τις μετακινήσεις σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα σελήνη στις 12 του μήνα ενεργοποιεί έντονα την καθημερινότητα σου και σε εμπνέει για να θέσεις καινούργιους στόχους οι οποίοι όμως μπορεί και να μην είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν άμεσα. Η περίοδος σε θέλει να σε απασχολεί έντονα η δουλειά αλλά και η υγεία σου ενώ με την πανσέληνο στις 27 του μήνα, η οποία γίνεται στο ζώδιό σου, είσαι εσύ πλέον ο πρωταγωνιστής στην δράση και τα πράγματα εξελίσσονται ανάλογα με την κατεύθυνση που εσύ θα τους δώσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας έχει κούραση και τρέξιμο μέσα από τις διάφορες απαιτήσεις που υπάρχουν στην καθημερινότητα της εργασίας σου και στον τρόπο που γίνονται τα πράγματα. Η σωστή συνεννόηση με τους συνεργάτες σου είναι υψίστης σημασίας αυτή την περίοδο ώστε να μπορέσεις να είσαι σωστός, ακριβής και έγκαιρος στις επαγγελματικές ευθύνες σου, ενώ ταυτόχρονα δεν πρέπει να εξωθήσεις τον εαυτό σου στα άκρα και χρειάζεται να προσέξεις την υγεία σου και την φυσική σου κατάσταση.
ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Ερμή στον Κριό από τις τέσσερις του μήνα, η ανάγκη σου για επικοινωνία γίνεται πιο χαλαρή και τώρα θέλεις να παίξεις με τις λέξεις και να δημιουργήσεις συνθήκες οι οποίες ευνοούν τον έρωτα, το φλερτ, την δημιουργία και γενικότερα το παιχνίδι της ζωής. Από τις 19 του μήνα όμως ο Ερμής περνώντας στον Ταύρο σε κάνει να σκέφτεσαι περισσότερο και να στοχεύεις στην εργασία σου και στους τρόπους με τους οποίους μπορείς να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου.
Ο Άρης απέναντι σου συνεχίζει να σε κάνει να θέλεις να κυνηγήσεις θέματα τα οποία σχετίζονται είτε με τις συνεργασίες σου είτε με τον σύντροφο σου, αλλά με το πέρασμα του στον Καρκίνο από τις 23 του μήνα, το σκηνικό αλλάζει και η δράση σου στοχεύει πλέον στο να μπορέσεις να καταφέρεις να επιλύσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα.
Η Αφροδίτη κατά το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει την διέλευση της από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο και σε συνεργασία με τον Ερμή σε βοηθάει να κάνεις την καθημερινότητα σου πολύ πιο ανάλαφρη, το φλερτ πολύ πιο έξυπνο, και γενικότερα έχεις ευκαιρίες να προωθήσεις δημιουργικά σχέδια σου. Από τις 14 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και με την δύναμη που έχει από το ζώδιο της κυριαρχίας της, σου δίνει τη δύναμη, τα εφόδια αλλά και την γοητεία που χρειάζεται για να μπορέσεις να βρεις λύσεις και να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν σε καθημερινό επίπεδο.
Η αναδρομή του Πλούτωνα σε κάνει να αρχίζεις να αναγνωρίζεις σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου και σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις σημαντικές τομές που οδηγούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές στον τομέα που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα σελήνη στις 12 του μήνα σε ενεργοποιεί έντονα και με τρόπο που ίσως κι εσύ ο ίδιος δεν περιμένεις γύρω από τα αισθηματικά σου ζητήματα. Το φλερτ αυτή την περίοδο μπορεί να οδηγήσει σε μία γνωριμία η οποία έχει μέλλον, ενώ αν έχει σταθερή σχέση η περίοδος βοηθάει την αναζωπύρωση των συναισθημάτων. Η πανσέληνος στις 27 του μήνα φέρνει στην επιφάνεια βαθιά κρυμμένα απωθημένα και πόθους που θέλεις τώρα να τους κάνεις πράξη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πολυάσχολος μήνας με σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Η καθημερινότητά σου και οι ρυθμοί είναι απαιτητικοί και αυτό μπορεί να σε εξαντλήσει, αλλά από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά τα πράγματα αρχίσουν κάπως να ηρεμούν και η καθημερινότητά σου να γίνεται πιο αρμονική. Δεν θα πρέπει να χαλαρώσεις όμως και να βάλεις τον αυτόματο πιλότο, καθώς τότε αρχίζουν και παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες που σε ευνοούν επαγγελματικά. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα, κάνε σωστό προγραμματισμό και απόφυγε κάθε υπερβολή ή ρίσκο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Ερμή στο Κριό από τις τέσσερις του μήνα, η επικοινωνία σου και το ενδιαφέρον σου γενικότερα εστιάζεται περισσότερο στην οικογένεια και στη ζωή στο σπίτι, καθώς πλέον θέλεις να συζητήσεις πιο ξεκάθαρα και να μιλήσεις ανοιχτά γύρω από ιδέες και λύσεις που προτείνεις εσύ ο ίδιος στα προβλήματα που υπάρχουν. Από τις 19 του μήνα ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και μαζί με την ταυτόχρονη είσοδο του Ήλιου στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο, η ατμόσφαιρα αλλάζει, γίνεσαι πιο ανεκτικός στις απόψεις των άλλων, αλλά ταυτόχρονα και εσύ ο ίδιος χρησιμοποιείς έναν πιο ευχάριστο τρόπο για να περάσεις τα μηνύματά σου.
Ο Άρης από τους Διδύμους συνεχίζει να σε προβληματίζει και να σου φέρνει εμπόδια και αντιδράσεις στην καθημερινότητα σου και στην εργασία σου, ενώ παράλληλα κάποιο θέμα υγείας μπορεί να σε απασχολήσει. Με το πέρασμα του απέναντί σου από τις 23 του μήνα, η δράση μεταφέρεται στον τομέα που έχει να κάνει με την σχέση σου και τις συνεργασίες σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις και αρκετές προστριβές και κόντρες.
Η Αφροδίτη κατά το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει την διέλευση της από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, βοηθώντας την οικογενειακή γαλήνη και την συμφωνία γύρω από θέματα που σχετίζονται με αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για το σπίτι, ενώ από τις 14 του μήνα εισέρχεται στον Ταύρο και με την δύναμη που έχει από το ζώδιο της κυριαρχίας της, σε βοηθά να δεις τις καταστάσεις πιο χαλαρά, να κινηθείς με πιο γλυκό τρόπο, να καταλάβεις ότι η ζωή μπορεί να λειτουργήσει και σαν ευχάριστο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να χαλαρώσεις και η αισθηματική σου ζωή να πάρει μεγάλη ώθηση.
Η αναδρομή του Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε κάνει να αρχίζεις να αναγνωρίζεις σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου και σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις σημαντικές τομές που οδηγούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές στον τρόπο που παίρνεις αποφάσεις και διάγεις πλέον τη ζωή σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα σελήνη στις 12 του μήνα εγκαινιάζει μία θετική περίοδο για σένα κατά την οποία μπορείς να ασχοληθείς με ενέργεια, δράση και αποφασιστικότητα γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογενειακή σου ζωή βρίσκοντας λύσεις μαζί με τον σύντροφό σου. Η πανσέληνος στις 27 του μήνα σε βάζει σε διαδικασία να δεις καθαρά και να λειτουργήσεις πιο αποτελεσματικά και πιο συγκεκριμένα πάνω σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας δεν ενεργοποιεί σημαντικές περιοχές του χάρτη σου που σχετίζονται με την καριέρα σου ή με τις επαγγελματικές σου εξελίξεις και  αυτό σου δίνει τον χρόνο και την ευκαιρία να εστιάσεις και να σχεδιάσεις με ψυχραιμία τα επόμενά σου βήματα. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα μπορεί όμως να υπάρξουν κόντρες και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες, οπότε φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για καθυστερήσεις και εμπόδια στα σχέδιά σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Ερμή στο Κριό από τις τέσσερις του μήνα, αρχίζεις και επικοινωνείς με πολύ πιο εύκολο και χαλαρό τρόπο τις ιδέες, τις σκέψεις και τις ανάγκες σου στο περιβάλλον σου, ειδικότερα μάλιστα με τα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται πιο κοντά σου, συμπεριλαμβανομένων και των συγγενών. Από τις 19 του μήνα ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και μαζί με την ταυτόχρονη είσοδο του Ήλιου στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, η σκέψη σου και η δράση σου στοχεύουν στο να ικανοποιηθούν προσωπικά κομμάτια σου που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, το σπίτι και την εσωτερική σου ζωή.
Ο Άρης από τους Διδύμους συνεχίζει να σου βάζει φωτιά και να σε σπρώχνει στο να θέλεις να ικανοποιήσεις το προσωπικό σου κομμάτι και να δράσεις άμεσα και αποτελεσματικά πάνω στα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά με το πέρασμα του στον Καρκίνο από τις 23 του μήνα, το σκηνικό αλλάζει και η δράση σου στοχεύει πλέον στο να προλάβεις να τακτοποιήσεις και να διεκπεραιώσεις θέματα και ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας, ενώ καλό θα ήταν να φροντίσεις να προσέξεις λίγο περισσότερο την υγεία σου και να μην κουράζεις τον εαυτό σου.
Η Αφροδίτη κατά το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει την διέλευση της από τον τρίτο σου ηλιακό οίκο κάνοντας τον λόγο σου και γενικότερα την συμπεριφορά σου πιο ευχάριστη προς τους άλλους με αποτέλεσμα να πετύχεις περισσότερα με αυτό τον τρόπο από αυτά που νόμιζες, ενώ από τις 14 του μήνα εισέρχεται στον Ταύρο και με την δύναμη που έχει από το ζώδιο της κυριαρχίας της, μπορεί να φέρει βελτίωση και λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν στο σπίτι και στην οικογενειακή σου ζωή.
Η αναδρομή του Πλούτωνα σε κάνει να αρχίζεις να αναγνωρίζεις σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου και σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις σημαντικές τομές που οδηγούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές στον τομέα που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο και τους κρυμμένους φόβους που σε διακατέχουν, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα σελήνη στις 12 του μήνα είναι ιδιαίτερα θετική για το ζώδιό σου καθώς τώρα μπορείς πολύ πιο εύκολα να μιλήσεις και να εκφράσεις ιδέες, σκέψεις και επιθυμίες που έχεις. Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή τη νέα σελήνη μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις ένα ιδιαίτερο πρόσωπο που θα παίξει ρόλο για σένα και την αισθηματική σου ζωή στο μέλλον. Η πανσέληνος στις 27 του μήνα τονίζει θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και σε καλεί να λάβεις σημαντικές αποφάσεις οι οποίες μπορεί και να επηρεάσουν βαθύτερα στο μέλλον οπότε καλό είναι να είσαι προσεκτικός στην συμπεριφορά και στις αποφάσεις σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται ελεγχόμενα και προβλέψιμα στην επαγγελματική αρένα αυτόν τον μήνα, αλλά τα φαινόμενα απατούν και αυτό το διάστημα προετοιμάζονται σημαντικές εξελίξεις που θα σε απασχολήσουν καθώς αρχίζουν να γίνονται ορατές κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Η πανσέληνος προς τα τέλη του μήνα φέρνει σημαντικές εξελίξεις και ανατροπές στην καριέρα σου, μην αφήνεις τίποτε στην τύχη!
ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο μισό του μήνα, οι προσωπικοί πλανήτες βρίσκονται στον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση σου, και αυτό σημαίνει πως το μεγαλύτερο κομμάτι του μήνα έχει να κάνει με προσπάθειες που καταβάλλεις για να σταθείς καλύτερα στα πόδια σου και να δημιουργήσεις καλύτερες βάσεις στη ζωή σου. Με τον Ερμή στο Κριό από τις τέσσερις του μήνα, η επικοινωνία σου γίνεται πιο συγκεκριμένη και η σκέψη σου στοχεύει στο να βρεις λύσεις και να κινηθείς γύρω από οικονομικά θέματα, ενώ από τις 19 του μήνα ο Ερμής περνάς στον Ταύρο και μαζί με την ταυτόχρονη είσοδο του Ήλιου στον τρίτο σου ηλιακό οίκο, οι ενέργειες και οι προσπάθειές σου στοχεύουν στο να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες στο περιβάλλον σου γενικότερα και πιο συγκεκριμένα στην σχέση που έχεις με τους στενούς συγγενείς.
Ο Άρης από τους Διδύμους συνεχίζει να σε προβληματίζει και να φέρνει εντάσεις στην οικογένεια ή σε θέματα που σχετίζονται πρακτικά με το σπίτι, αλλά με το πέρασμα του στον Καρκίνο από τις 23 του μήνα, το σκηνικό αλλάζει και η δράση σου στοχεύει πλέον στο να μπορέσεις να καταφέρεις με πιο δημιουργικούς τρόπους να βρεις λύσεις που ικανοποιούν τόσο την οικογένεια, όσο και τις δικές σου δημιουργικές ανησυχίες.
Η Αφροδίτη κατά το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει την διέλευση της από τον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, κάνοντας τα θέματα που έχουν να κάνουν με το πορτοφόλι σου σημαντικά και φέρνει εύνοια στις κινήσεις και στα οφέλη που έχεις μέσα από επενδυτικά σχέδια, ενώ από τις 14 του μήνα εισέρχεται στον Ταύρο και με την δύναμη που έχει από το ζώδιο της κυριαρχίας της, σε αναζωογονεί εσένα και την καθημερινότητά σου όπως επίσης και την σχέση σου με τους γύρω σου.
Η αναδρομή του Πλούτωνα σε κάνει να αρχίζεις να αναγνωρίζεις σκοτεινές πλευρές του εαυτού σου και σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις σημαντικές τομές που οδηγούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές στον τομέα που έχει να κάνει με τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου ή με τον ευρύτερο κύκλο των φίλων και των γνωριμιών σου, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα σελήνη στις 12 του μήνα συμβαίνει σε μια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου αλλά και με την αυτοπεποίθηση σου. Η θετική συμμετοχή του Άρη σε αυτή τη νέα σελήνη σε βοηθάει να αντλήσεις δύναμη από το παρελθόν σου και να εκμεταλλευτείς πλήρως τα ταλέντα και τις ικανότητες σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι ένας κατάλληλος  μήνας για να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στην επαγγελματική αρένα και να προσχεδιάσεις σωστά τα βήματά σου, καθώς τα δημιουργικά σου σχέδια χρειάζονται πρώτα μια σταθερή βάση και αξιόπιστους συνεργάτες. Βασίσου στα ταλέντα σου και αξιοποίησέ τα στο έπακρον, ενώ παράλληλα κάνε σωστές και προσεκτικές κινήσεις στην διαχείριση των οικονομικών σου.
Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS