ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια τον μήνα Αύγουστο

Τα ζώδια τον μήνα Αύγουστο

Κριός
ΓΕΝΙΚΑ
Η παραμονή του κυβερνήτη σου καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον έκτο ηλιακό σου οίκο συνεχίζει και σου δίνει την δύναμη να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο της καθημερινότητας και να τρέχεις έναν κυριολεκτικό αγώνα δρόμου στα εργασιακά σου και παρά τα εμπόδια και την σωματική σου κούραση ή εξάντληση, εσύ αντέχεις και συνεχίζεις διεκπεραιώνοντας, τακτοποιώντας και εξασφαλίζοντας επιτυχίες. Από την άλλη όμως, η αναδρόμηση του Ουρανού μέσα στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο από τις 20 του μήνα και μετά προαναγγέλλει ένα μεγάλο διάστημα ανατροπών και ξαφνικών εξελίξεων σε οικονομικά θέματα και αναθεωρείς κινήσεις που ουσιαστικά στόχευαν στο να αναπτύξεις καλύτερη αυτοπεποίθηση και αίσθηση αξίας του εαυτού.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον πέμπτο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη από τον έκτο σου, κάνοντας τα προσωπικά σου θέματα να κινούνται και να έρχεσαι πιο κοντά όχι μόνο με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και με αγαπητά πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου που γίνονται αυτή την περίοδο μέρος της καθημερινότητάς σου.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές και το κλίμα ανανεώνεται καθώς ο Ερμής περνά πλέον στον έκτο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη στον έβδομό σου,  πράγμα που κάνει σαφώς την αισθηματική σου ζωή να κυλά πιο αρμονικά και να εμφανίζονται σημαντικές ευκαιρίες αν είσαι αδέσμευτος για μια σημαντική γνωριμία που σε μαγνητίζει ή αν είσαι δεσμευμένος μπορείς πλέον να λύσεις πιο εύκολα θέματα που σε προβληματίζουν.  Ο Ήλιος παραμένει στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο φωτίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με την ελεύθερη έκφραση του εαυτού σου, την δημιουργικότητα και τα παιδιά σου ή ακόμη και την δική σου παιδική και παιχνιδιάρικη φύση  και πλέον καλείσαι να αναλάβεις την ευθύνη, αλλά και να δράσεις πάνω στα δημιουργικά σου σχέδια ώστε να αισθανθείς ότι έχεις κάνει το καλύτερο!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνά στον έκτο ηλιακό σου οίκο μεταφέροντας πλέον το εστιακό σημείο στην καθημερινότητα και την εργασία, πράγμα που μπορεί να σε κουράσει ψυχολογικά, αλλά δίνονται ευκαιρίες να  βάλεις σε τάξη πολλά πράγματα, ενώ παράλληλα οι πέντε πλέον ανάδρομοι πλανήτες (βλέπε στην αρχή για την αναδρόμηση του Ουρανού), κάνουν γενικά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις να παγώνουν ή να πάνε προς τα πίσω και οι εξελίξεις εξαρτώνται από την ατομική σου δράση και μόνο. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την προτελευταία μέρα του μήνα προμηνύει καλύτερες εξελίξεις και ένα πιο συνεννοήσιμο κλίμα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 8 του μήνα σε φιλικό για σένα ζώδιο σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις μια νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή ή να προωθήσεις περισσότερο ένθερμα τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ η Πανσέληνος στις 22 του μήνα σε καλεί να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στους φίλους και τον ευχάριστο χρόνο από την μια και στην παραγωγικότητά σου από την άλλη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η πίεση στην επαγγελματική σου καθημερινότητα συνεχίζει και αυτόν τον μήνα, αλλά μπορείς να βρεις υποστήριξη και βοήθεια από συνεργάτες σου ή από φίλους που δίνουν λύσεις. Παρά την κούραση και τις εντάσεις όμως μπορείς να καταστρώσεις σχέδια και να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου.

Ταύρος
ΓΕΝΙΚΑ
Η παραμονή του Άρη καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο σε κάνει ανυπόμονο και τα γεγονότα που σε περιβάλλουν σου δημιουργούν ένταση και την ανάγκη να δράσεις, αυτή την φορά για τον εαυτό σου και να ασκήσεις την επιρροή σου έτσι ώστε να γίνουν τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, ενώ η αναδρόμηση του Ουρανού στο ζώδιό σου σε επηρεάζει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, φέρνοντας καθυστερήσεις στις αποφάσεις σου και τα σχέδιά σου και επαναφέρει θέματα από το παρελθόν που δεν έχουν ακόμη λυθεί και η επόμενη περίοδος σε αναγκάζει να δώσεις λύσεις μια και καλή!

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από την βάση του ηλιακού σου ωροσκοπίου και η Αφροδίτη από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φέρεις αρμονία στο σπίτι και στην οικογενειακή σου ζωή μέσα από συζητήσεις που εκφράζουν περισσότερο τις ανάγκες σου και μιλώντας πιο καθαρά και με λεπτομέρειες πάνω σε αυτό που θέλεις να αλλάξεις, ενώ παράλληλα επενδύεις ένα κομμάτι από τα οικονομικά σου σε ανανέωση του χώρου σου ή σε αγορές χρήσιμες για το σπίτι.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές και το κλίμα ανανεώνεται καθώς ο Ερμής περνά πλέον στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη στον έκτο σου, φέρνοντας την ζωντανή και παιχνιδιάρικη επικοινωνία στο προσκήνιο, πράγμα που σε βοηθά να περάσεις το δικό σου με έναν ανάλαφρο, χαριτωμένο τρόπο, αλλά παράλληλα πλήρως προσχεδιασμένο και στοχευμένο εκεί ακριβώς που πρέπει.  Ο Ήλιος παραμένει στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο φωτίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια ή κάποιο θέμα ακίνητης περιουσίας και πλέον καλείσαι να αναλάβεις την ευθύνη, αλλά και να δράσεις πάνω σε σχετικά ζητήματα ώστε να αισθανθείς ότι έχεις κάνει το καλύτερο!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνά στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο μεταφέροντας πλέον το εστιακό σημείο στον εαυτό σου και στη απόλαυση που αντλείς από την καθημερινότητα και την ζωή και τώρα θέλεις να ξεκουραστείς, να περάσεις όμορφα, να νιώσεις τον έρωτα και να απολαύσεις ξέγνοιαστές στιγμές, όμως οι πέντε πλέον ανάδρομοι πλανήτες (βλέπε στην αρχή για την αναδρόμηση του Ουρανού), κάνουν γενικά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις να παγώνουν ή να πάνε προς τα πίσω και οι εξελίξεις εξαρτώνται από την ατομική σου δράση και μόνο. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την προτελευταία μέρα του μήνα προμηνύει καλύτερες εξελίξεις και ένα πιο συνεννοήσιμο κλίμα στα εργασιακά σου και την καθημερινότητα, ενώ αρχίζεις και σκέφτεσαι περισσότερο την υγεία σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 8 του μήνα σε κόντρα ζώδιο φέρνει δυσκολίες στην οικογενειακή σου ζωή και σε καλεί να φανείς περισσότερο αυστηρός με δικά σου πρόσωπα ή με θέματα που άπτονται της οικογενείας και του σπιτιού, ενώ η Πανσέληνος στις 22 του μήνα φωτίζει τις κινήσεις σου και σου δίνει σημάδια για το πού χρειάζεται να βελτιώσεις τις δράσεις σου ή να τροποποιήσεις τις αποφάσεις που πήρες το προηγούμενο διάστημα. Γενική συμβουλή, μην είσαι απόλυτος!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει εντάσεις και ξεκαθαρίσματα στην επαγγελματική σου ζωή που το τελευταίο διάστημα λειτουργούσε εις βάρος της προσωπικής σου ηρεμίας και γαλήνης. Τώρα μπορείς να βρεις τις ισορροπίες, όχι αναίμακτα βέβαια και χωρίς αγώνα, αλλά το αποτέλεσμα που θα έρθει μετά την οριοθέτηση που θα κάνεις θα σε ικανοποιήσει πολύ!

Δίδυμοι
ΓΕΝΙΚΑ
Η παραμονή του Άρη καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στην βάση του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει δραστήριο και σε γεμίζει δύναμη και ενέργεια που θέλεις να την διοχετεύσεις στο σπίτι ή σε θέματα που αφορούν τα οικεία σου πρόσωπα, κάτι που όμως μπορεί να φέρει βιασύνες ή εντάσεις, καθώς δεν είναι απαραίτητο όλοι να συμφωνούν με τις ιδέες σου ή να σου δημιουργηθεί άγχος γύρω από θέμα που απασχολεί κάποιο στενό σου πρόσωπο. Η  αναδρόμηση του Ουρανού επίσης μέσα στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο στις 20 του μήνα αυξάνει το άγχος σου και έχεις την ανάγκη να υπερβείς κάθε όριο και ψυχολογικό περιορισμό και να σπάσεις τα δεσμά σου.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο κυβερνήτης σου συνεχίζει να διελαύνει από τον τρίτο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη από τον τέταρτό σου δημιουργώντας συνθήκες τέτοιες που ευνοούν τις μετακινήσεις σου και τα σχέδιά σου και το κλίμα των ημερών σε ωθεί να επικοινωνήσεις περισσότερο, μα μετακινηθείς. να ανταλλάξεις ιδέες και να ανανεωθείς, ενώ παράλληλα μπορείς να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου στο σπίτι και να ξεκαθαρίσεις ή να τακτοποιήσεις θέματα που σε απασχολούν με τα μέλη της οικογένειάς σου και με τους οικείους σου.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές και το κλίμα ανανεώνεται καθώς ο κυβερνήτης σου περνά πλέον στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη στον πέμπτο σου,  φέρνοντας περισσότερες συζητήσεις γύρω από θέματα σπιτιού και τώρα οι συνθήκες σου επιτρέπουν να μιλήσεις και να ακουστεί η γνώμη σου και έτσι μπορείς να πείσεις πιο εύκολα και να δρομολογήσεις καταστάσεις προς κατευθύνσεις που επιθυμείς, ενώ παράλληλα δίνεις μεγαλύτερη βάση στα δημιουργικά σου σχέδια και εμφανίζονται ευκαιρίες για να το προωθήσεις. Το φλερτ επίσης γίνεται σημαντικό και τώρα είναι μια περίοδος που μπορείς να επενδύσεις στην σχέση σου ή σε μια νέα γνωριμία. Ο Ήλιος παραμένει στον τρίτο ηλιακό σου οίκο φωτίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια και στενούς συγγενείς  και πλέον καλείσαι να αναλάβεις την ευθύνη, αλλά και να δράσεις πάνω σε αυτά ώστε να αισθανθείς ότι έχεις κάνει το καλύτερο!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνά στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο μεταφέροντας πλέον το εστιακό σημείο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ παράλληλα οι πέντε πλέον ανάδρομοι πλανήτες (βλέπε στην αρχή για την αναδρόμηση του Ουρανού), κάνουν γενικά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις να παγώνουν ή να πάνε προς τα πίσω και οι εξελίξεις εξαρτώνται από την ατομική σου δράση και μόνο. Η είσοδος του κυβερνήτη σου στον Ζυγό την προτελευταία μέρα του μήνα προμηνύει καλύτερες εξελίξεις και ένα πιο συνεννοήσιμο κλίμα που θα ευνοήσει τα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά θα αυξήσει και τα ρίσκα…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 8 του μήνα σε φιλικό ζώδιο με το δικό σου, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με τους στενούς σου συγγενείς ή γενικότερα με την κίνηση και την επικοινωνία σου, ενώ η Πανσέληνος στις 22 του μήνα φωτίζει τον άξονα που έχει να κάνει με την γενικότερη φιλοσοφία της ζωής σου και κατά πόσο την εφαρμόζεις πρακτικά στην καθημερινότητά σου. Μην είσαι λοιπόν μόνο λόγια και ιδέες!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα χαλαρώνει από την επαγγελματική πίεση και τώρα μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και τις προσωπικές ανάγκες τρέφοντας το μυαλό και απελευθερώνοντας την ψυχή σου. Είναι μια κατάλληλη περίοδος όμως αν θες να βελτιώσεις τις γνώσεις σου πάνω στο επαγγελματικό σου αντικείμενο μέσα από κάποιο ειδικό σεμινάριο. Μην αφήνεις τον χρόνο να χάνεται και προετοιμάσου για το μέλλον!

Καρκίνος
ΓΕΝΙΚΑ
Η παραμονή του Άρη καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στον τρίτο ηλιακό σου οίκο σε κάνει ευέξαπτο και εριστικό καθώς οι περιβάλλουσες συνθήκες αλλά και τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητά σου σε προκαλούν να δείξεις την δύναμη που έχουν οι δαγκάνες σου… Εσύ όμως προσπαθείς να συγκρατηθείς και να διοχετεύσεις όλη αυτή την τεράστια ενέργεια μέσα από κανάλια που διεγείρουν περισσότερο το μυαλό σου και την περιέργειά σου. Από τις 20 του μήνα και μετά η αναδρόμηση του Ουρανού μέσα στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο σου φέρνει καθυστερήσεις και ανατροπές σε δημιουργικά σχέδια που έχεις, σε στόχους και οράματα, αλλά και στη  επαφή σου με φιλικά πρόσωπα που για το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη από τον τρίτο σου, κάνοντας το διάστημα να είναι αρκετά κινητικό και να χρειάζεται να αναλάβεις πρωτοβουλίες στα οικονομικά σου θέματα και να κάνεις συμφωνίες που μπορούν να φανούν ευνοϊκές στο μέλλον, ενώ παράλληλα η γοητεία σου και ο γλυκός σου χαρακτήρας σου ανοίγουν πόρτες και σε διευκολύνουν στις σχέσεις και στις επαφές που χρειάζεται να κάνεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές και το κλίμα ανανεώνεται καθώς ο Ερμής περνά πλέον στον τρίτο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη στον τέταρτο και οι συνθήκες πλέον σε ευνοούν να μιλήσεις πιο άνετα και πιο ξεκάθαρα πάνω σε πρακτικά ζητήματα, αλλά και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς, ενώ παράλληλα μπορείς να βιώσεις όμορφες και αρμονικές στιγμές στο σπίτι με την οικογένεια, να βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσης και να φέρεις σε ισορροπία τις ανάγκες της ιδιωτικής σου ζωής με τις απαιτήσεις του επαγγελματικού βίου. Ο Ήλιος παραμένει στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο φωτίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθησή σου και τα οικονομικά σου  και πλέον καλείσαι να αναλάβεις την ευθύνη, αλλά και να δράσεις πάνω σε αυτά ώστε να αισθανθείς ότι έχεις κάνει το καλύτερο!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνά στον τρίτο ηλιακό σου οίκο μεταφέροντας πλέον το εστιακό σημείο στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και στην ανταλλαγή ιδεών, ενώ παράλληλα οι πέντε πλέον ανάδρομοι πλανήτες (βλέπε στην αρχή για την αναδρόμηση του Ουρανού), κάνουν γενικά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις να παγώνουν ή να πάνε προς τα πίσω και οι εξελίξεις εξαρτώνται από την ατομική σου δράση και μόνο. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την προτελευταία μέρα του μήνα προμηνύει καλύτερες εξελίξεις και ένα πιο συνεννοήσιμο κλίμα σε θέματα οικογένειας, σπιτιού ή αγοραπωλησιών.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 8 του μήνα σε βάζει σε διαδικασία να θέσεις καινούργιες βάσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή στα οικονομικά σου, ίσως εφαρμόζοντας μια εντελώς πρωτόγνωρη τακτική, ενώ η Πανσέληνος στις 22 του μήνα κορυφώνει τις προσπάθειές σου και σου δείχνει αν οι αποφάσεις που πήρες από τις αρχές του μήνα σε οδηγούν σε έναν καλύτερο δρόμο στα οικονομικά σου και αν τελικά παχαίνουν το πορτοφόλι σου ή όχι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικονομικά είναι ένα φλέγον θέμα πάντα, αλλά ειδικότερα αυτόν τον μήνα κατά τον οποίο μπορείς να βρεις καινούργιες λύσεις σε παλιά προβλήματα και να καταφέρεις να σταθεροποιήσεις τα έσοδα και τα έξοδα με τρόπο που να είναι βιώσιμος για σένα και για την επιχείρησή σου. Τόλμησε να αλλάξεις συνήθειες που ξέρεις πολύ καλά ότι δεν βοηθούν το πορτοφόλι σου!

Λέων
ΓΕΝΙΚΑ
Η παραμονή του Άρη καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο σε κάνει ιδιαίτερα δραστήριο και αποφασισμένο να πετύχεις τα θέλω σου και να παλέψεις κάθε εμπόδιο που απειλεί την ευτυχία και την ικανοποίηση που θέλεις να πάρεις από την ζωή αυτό το διάστημα και ταυτόχρονα σε δραστηριοποιεί αρκετά στα οικονομικά σου θέματα, καθώς βρίσκεις τρόπους να αυξήσεις ενεργητικά το εισόδημά σου ή να οριοθετήσεις και να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου.  Από τις 20 του μήνα όμως η αναδρόμηση του Ουρανού στην κορυφή του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει αντίθετες δυνάμεις στο προσκήνιο που λειτουργούν με τρόπο που πάει να υποβαθμίσει την θέση σου επαγγελματικά ή αυτό που έχεις πετύχει μέχρι τώρα και αυτό δεν είναι κάτι που θα το αφήσεις να περάσει έτσι!

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιό σου και η Αφροδίτη από τον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και το διάστημα παραμένει δυνατό και ικανό να σε βοηθήσει να προωθήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου, αν και σε κάποιο βαθμό οι καταστάσεις σε εκνευρίζουν και σε καλούν σε άμεση δράση, πράγμα που δεν είναι άσχημο φυσικά εφόσον υπάρχει η ψυχραιμία και η λογική, ενώ παράλληλα υπάρχουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου και να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες που αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σου και τις επιτυχίες σου.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές και το κλίμα ανανεώνεται καθώς ο Ερμής περνά πλέον στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη στον τρίτο και τώρα μπορείς να σκεφτείς πιο έξυπνα και πρακτικά γύρω από τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις ώστε να αποκτήσεις ασφάλεια και σταθερότητα και να είσαι πιο συνεπής με τα οικονομικά σου θέματα, ενώ παράλληλα οι σχέσεις γίνονται πιο κινητικές και η επικοινωνίες σου πιο διαδραστικές ικανοποιώντας επιθυμίες που καιρό περίμενες να γίνουν πραγματικότητα. Ο Ήλιος παραμένει στο ζώδιό σου φωτίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με τον εαυτό σου και την αυτοεπιβεβαίωση και πλέον καλείσαι να αναλάβεις την ευθύνη, αλλά και να δράσεις ώστε να αισθανθείς ότι έχεις κάνει το καλύτερο για σένα!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνά στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο μεταφέροντας πλέον το εστιακό σημείο σε οικονομικά και σε θέματα αυτοπεποίθησης, καλώντας σε να εκμεταλλευτείς κρυμμένα σου ταλέντα,  ενώ παράλληλα οι πέντε πλέον ανάδρομοι πλανήτες (βλέπε στην αρχή για την αναδρόμηση του Ουρανού), κάνουν γενικά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις να παγώνουν ή να πάνε προς τα πίσω και οι εξελίξεις εξαρτώνται από την ατομική σου δράση και μόνο. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την προτελευταία μέρα του μήνα προμηνύει καλύτερες εξελίξεις και ένα πιο συνεννοήσιμο κλίμα γύρω από θέματα με αδέλφια και στενούς συγγενείς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 8 του μήνα στο ζώδιό σου σε επηρεάζει έντονα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί γύρω από αυτή την ημερομηνία και σε καλεί να θέσεις νέους στόχους για την ζωή σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ενώ η Πανσέληνος στις 22 του μήνα που κορυφώνεται απέναντί σου, τονίζει και εντείνει το κλίμα γύρω από σταθερές σχέσεις και συνεργασίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί θέλουν προσοχή αυτόν τον μήνα, καθώς τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και την τελευταία στιγμή μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σε συμφωνίες ή να βρεθείς προ εκπλήξεων.

Παρθένος
ΓΕΝΙΚΑ
Η παραμονή του Άρη καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιό σου σε κάνει υπερβολικά δραστήριο και ικανό να εκμεταλλευτείς κάθε μικρή και μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται για  να πετύχεις τους στόχους σου και να κάνεις την επιθυμία σου πράξη. Είναι μια περίοδος ιδιαίτερα δυναμική λοιπόν και δεν θα πρέπει να αφήσεις φόβους και δεύτερες σκέψεις να σε κρατήσουν πίσω, αλλά να τολμήσεις και να διεκδικήσεις την πραγματοποίηση των σχεδίων σου χωρίς φόβο, αλλά με πάθος και επιμονή. Μια σειρά από αλυσιδωτές εκρήξεις στο περιβάλλον σου, σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, ενώ η αναδρόμηση του Ουρανού από τις 20 του μήνα σε κάνει να αλλάζεις κοσμοθεωρία και να προσεγγίζεις τις καταστάσεις εντελώς διαφορετικά και περισσότερο αντιδραστικά.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο κυβερνήτης σου συνεχίζει την διέλευσή του από τον μυστικό δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σου, κάνοντας το κλίμα της περιόδου να είναι θετικό και να σου παρέχει αρκετές ευκαιρίες ακόμη που σε βοηθούν να εδραιώσεις την θέση σου και να πείσεις με τα επιχειρήματά σου, αλλά στον αέρα παραμένει αδιόρατος ο φόβος της αποτυχίας και πρέπει να είσαι προσεκτικός και σε επιφυλακή γιατί οι άλλοι μπορεί να κρύβουν τα πραγματικά τους σχέδια και να σε κρατάνε στο σκοτάδι.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές και το κλίμα ανανεώνεται καθώς ο κυβερνήτης σου περνά πλέον στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, και πλέον είσαι πολύ πιο ξεκάθαρος και ευθύς ως προς τις αποφάσεις σου και τις κινήσεις σου, αλλά και ως προς τις προθέσεις των άλλων που τώρα πλέον έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα χαρτιά τους ή εσύ με τον τρόπο σου έχεις ανακαλύψει τα κρυμμένα τους χαρτιά. Η περίοδος σου δίνει την δυνατότητα να κινηθείς με μεγαλύτερη επιτυχία ως προς τα οικονομικά σου και μπορείς να κάνεις ασφαλέστερες επενδύσεις χρόνου και χρήματος. Ο Ήλιος παραμένει στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο φωτίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με το υποσυνείδητο και την υγεία σου και σου τονίζει τι πρέπει να κάνεις για να απαλλαγείς από φόβους και προβλήματα. Πλέον καλείσαι να αναλάβεις την ευθύνη, αλλά και να δράσεις πάνω σε αυτά ώστε να αισθανθείς ότι έχεις κάνει το καλύτερο για τον εαυτό σου!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου μεταφέροντας πλέον το εστιακό σημείο σε εσένα τον ίδιο και τις ατομικές σου ανάγκες, ενώ παράλληλα οι πέντε πλέον ανάδρομοι πλανήτες (βλέπε στην αρχή για την αναδρόμηση του Ουρανού), κάνουν γενικά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις να παγώνουν ή να πάνε προς τα πίσω και οι εξελίξεις εξαρτώνται από την ατομική σου δράση και μόνο. Η είσοδος του κυβερνήτη σου στον Ζυγό την προτελευταία μέρα του μήνα προμηνύει καλύτερες εξελίξεις στα οικονομικά σου, με δραστηριότητα και συνεννοήσεις…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 8 του μήνα σε στρεσάρει και σου αυξάνει τις αρνητικές σκέψεις και τους φόβους σου και αυτό μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία που χρειάζεσαι για να κάνεις μια καινούργια και καθαρή αρχή γύρω από θέματα που σε βασανίζουν προσωπικά, ενώ η Πανσέληνος στις 22 του μήνα κορυφώνεται στον άξονα του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει με την καθημερινότητα και την εργασία σου και φέρνει επιπλέον άγχος μέσα από φόρτο εργασίας ή επιπλέον αρμοδιότητες. Φρόντισε την υγεία σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι ένας αρκετά απαιτητικός μήνας για την επαγγελματική σου ζωή, οι ευθύνες που έχεις επωμιστεί μπορεί να αυξηθούν ή να τεθούν θέματα γύρω από τον τρόπο που κάνεις την δουλειά σου σε καθημερινή βάση. Είναι καλό αυτόν τον μήνα να εξοικονομήσεις κάποιο ποσό που θα σου χρειαστεί αργότερα στην πορεία ίσως για κάποια απρόβλεπτα έξοδα που θα χρειαστεί να κάνεις εσύ ή κάποιο δικό σου πρόσωπο.

Ζυγός
ΓΕΝΙΚΑ
Η παραμονή του Άρη καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο σε κάνει να βράζεις μέσα σου και όσο δεν εκτονώνεις την ένταση και τις ανασφάλειές σου τόσο περισσότερο το κλίμα γίνεται πιο απαιτητικό και οι καταστάσεις σε πιέζουν για να δράσεις.  Ταυτόχρονα η αναδρόμηση του Ουρανού στον όγδοο ηλιακό σου οίκο από τις 20 του μήνα και μετά προσθέτει στην ένταση και στην αγωνία που προέρχονται από κρυμμένα μυστικά του συντρόφου και ο μήνας σε καλεί να  ξεσπαθώσεις και να αναζητήσεις την αλήθεια, όσο και αν αυτή πονάει.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη από τον δωδέκατό σου, δημιουργώντας ένα κλίμα θετικό για επαφές με φίλους και μπορείς να τρέξεις τις ιδέες σου και τα δημιουργικά σου σχέδια, ίσως ακόμη και να βρεις τρόπους να προωθήσεις περισσότερο δραστικά τις φιλοδοξίες σου και τα οράματά σου, αλλά παράλληλα φρόντισε να μην επενδύσεις σε πηγές εισοδήματος ή σε ευκαιρίες που δεν είναι ξεκάθαρα σταθερές και σίγουρες γιατί αυτή η περίοδος ενέχει τον κίνδυνο της απώλειας ή της εξαπάτησης.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές και το κλίμα ανανεώνεται καθώς ο Ερμής περνά πλέον στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στο ζώδιό σου,  φέρνοντας την δύναμη στα χέρια σου και δίνοντάς σου τώρα ευκαιρίες τόσο για προσωπικές εξελίξεις καθώς ο μαγνητισμός σου ανεβαίνει κατακόρυφα και δέχεσαι προτάσεις, όσο και για σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις και έξυπνες κινήσεις από μέρους σου. Όμως τα μάτια σου πρέπει να  είναι συνεχώς ανοιχτά καθώς πολλά λέγονται πίσω από την πλάτη σου αυτή την περίοδο και οι εχθροί με τις γλυκές τους κουβέντες παραμονεύουν κάθε σου βήμα. Ο Ήλιος παραμένει στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο φωτίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου και πλέον καλείσαι να αναλάβεις την ευθύνη, αλλά και να δράσεις πάνω σε αυτά ώστε να αισθανθείς ότι έχεις κάνει το καλύτερο!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνά στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο μεταφέροντας πλέον το εστιακό σημείο στον βαθύτερο εαυτό σου και τώρα πρέπει να φωτίσεις τα μύχια κομμάτια της ύπαρξής σου για να ξεπεράσεις φόβους και εμπόδια που θέτεις εσύ στον εαυτό σου, ενώ παράλληλα οι πέντε πλέον ανάδρομοι πλανήτες (βλέπε στην αρχή για την αναδρόμηση του Ουρανού), κάνουν γενικά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις να παγώνουν ή να πάνε προς τα πίσω και οι εξελίξεις εξαρτώνται από την ατομική σου δράση και μόνο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου την προτελευταία μέρα του μήνα προμηνύει καλύτερες εξελίξεις και ένα πιο συνεννοήσιμο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και μια καλύτερη και πιο υγιή προσέγγιση και σκέψη που κάνεις εσύ προς τις καταστάσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 8 του μήνα σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στο κομμάτι της φιλίας ξεκαθαρίζοντας την λίστα σου και κάνοντας νέους φίλους εφόσον αυτό είναι που χρειάζεσαι και παράλληλα μπορείς να ανανεώσεις τους στόχους της περιόδου και να θέσεις καινούργιους, ενώ η Πανσέληνος στις 22 του μήνα ενεργοποιεί και δίνει σημαντική ώθηση στα δημιουργικά σου σχέδια. Αλλά και στην αισθηματική σου ζωή!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα δημιουργικά σου σχέδια παίρνουν μπρος αυτόν τον μήνα και μην διστάσεις να τολμήσεις κάτι καινούργιο είτε στον χώρο που εργάζεσαι είτε σε κάποιον καινούργιο χώρο που βρίσκεις και βολιδοσκοπείς. Από τα μέσα το μήνα ο φόρτος εργασίας αυξάνεται και οι απαιτήσεις σε εξαντλούν, πράγμα που όμως αυξάνει τα έσοδά σου.

Σκορπιός
ΓΕΝΙΚΑ
Η παραμονή του κυβερνήτη σου καθ ’όλη την διάρκεια του μήνα στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο σε κάνει ιδιαίτερα δυναμικό ως προς την διεκδίκηση των στόχων σου και σου δίνει ευκαιρίες να ανοίξεις καινούργιους δρόμους που σε οδηγούν πιο κοντά στην επιτυχία και στην ικανοποίηση μιας μεγάλης σου φιλοδοξίας. Ο μήνας φέρνει εντάσεις όμως με φιλικά σου πρόσωπα και καλό είναι να είσαι σίγουρος για τα κίνητρά τους, αλλά κυρίως να είσαι σίγουρος ότι εσύ δεν το έχεις παρακάνει και δεν τους έχεις εξωθήσει με την συμπεριφορά σου στα άκρα. Η αναδρόμηση του Ουρανού απέναντί σου από τις 20 του μήνα φέρνει εκπλήξεις αλλά και ανατροπές στις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από την κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και η Αφροδίτη από τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, κάνοντας το διάστημα ιδανικό για αποφάσεις και κινήσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου και προετοιμάζουν καλύτερες και ευνοϊκότερες μελλοντικές συνθήκες, ενώ παράλληλα μπορείς τώρα να συζητήσεις πιο αποτελεσματικά τα δημιουργικά σου σχέδια και α προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου. Το διάστημα είναι επίσης θετικό για κοινωνικά θέματα και μπορείς να απολαύσεις την παρέα των φίλων σου και να μάθεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες ή ακόμη και να φλερτάρεις και να έχεις θετικά αποτελέσματα.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές και το κλίμα ανανεώνεται καθώς ο Ερμής περνά πλέον στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο αλλά η Αφροδίτη μεταφέρεται στον δωδέκατό σου, δημιουργώντας από την μια τις συνθήκες που χρειάζονται για να προωθήσεις ακόμη περισσότερο τα σχέδιά σου και να έρθεις σε καλές επαφές και συνεννοήσεις με πρόσωπα που μπορούν και διατίθενται να υποστηρίξουν με τον τρόπο τους τα σχέδιά σου, αλλά προσοχή γιατί δεν είναι όλοι και όλα έτσι όπως φαίνονται και κάποιοι μπορεί απλά να δίνουν υποσχέσεις χωρίς όμως απαραίτητα να μπορούν να τις πραγματοποιήσουν. Τα οικονομικά σου, αλλά και τα αισθηματικά σου χρειάζονται επίσης προσοχή καθώς υπάρχουν πολλά μυστικά… Ο Ήλιος παραμένει στην κορυφή του χάρτη σου φωτίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και την κοινωνική σου θέση και πλέον καλείσαι να αναλάβεις την ευθύνη, αλλά και να δράσεις πάνω σε αυτά ώστε να αισθανθείς ότι έχεις κάνει το καλύτερο!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνά στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο μεταφέροντας πλέον το εστιακό σημείο στις φιλίες σου και στις κοινωνικές σου επαφές, ενώ παράλληλα οι πέντε πλέον ανάδρομοι πλανήτες (βλέπε στην αρχή για την αναδρόμηση του Ουρανού απέναντί σου), κάνουν γενικά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις να παγώνουν ή να πάνε προς τα πίσω και οι εξελίξεις εξαρτώνται από την ατομική σου δράση και μόνο. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την προτελευταία μέρα του μήνα προμηνύει μυστικές πληροφορίες που έρχονται στην αντίληψή σου και γενικότερα αρχίζεις να καταλαβαίνεις πολύ περισσότερα από αυτά που σου λένε..

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 8 του μήνα σε κόντρα ζώδιο σε βάζει σε ένταση και φέρνει προβληματισμούς γύρω από θέματα καριέρας. Η πίεση αυξάνεται αλλά ταυτόχρονα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή που να σε καλύπτει περισσότερο ή που να διορθώνει λάθη του παρελθόντος, ενώ η Πανσέληνος στις 22 του μήνα τονίζει την ανάγκη να βρεθεί ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας είναι έντονος και απαιτητικός γύρω από την καθημερινότητα στην εργασία σου, αλλά και σε σχέση με την καριέρα σου και τις ευθύνες που επωμίζεσαι ή τις φιλοδοξίες που σε καίνε να γίνουν πραγματικότητα! Είναι διάστημα που έχει ευκαιρίες τις οποίες όμως πρώτα θα πρέπει να τις μετρήσεις και να μην το παρακάνεις θυσιάζοντας την υγεία σου ή την προσωπική σου ζωή στον βωμό της επαγγελματικής επιτυχίας. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

Τοξότης
ΓΕΝΙΚΑ
Η παραμονή του Άρη καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στην κορυφή του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο που παρουσιάζεται στην αρένα των επαγγελματικών σου και παράλληλα έχεις αμεσότητα στην δράση σου και μπορείς να κινήσεις δυναμικά τα πράγματα προς όφελός σου, αρκεί να μην υπερβείς συγκεκριμένα όρια που τίθενται από ανωτέρους ή από την πολιτική της εταιρείας που δουλεύεις. Φρόντισε να είσαι νομότυπος στις υποθέσεις σου και να μην εξωθήσεις τις συνθήκες στα άκρα, καθώς  από τις 20 του μήνα και μετά, η αναδρόμηση του Ουρανού στον έκτο σου ηλιακό οίκο μπορεί να φέρει αναπάντεχα προβλήματα και ανατροπές στην εργασία σου.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον ένατο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη από τον δέκατο, κάνοντας την περίοδο ιδιαίτερα δραστήρια εγκεφαλικά και μπορείς να έχεις πολλές και καινούργιες ιδέες που φέρνουν λύσεις σε πρακτικά καθημερινά σου προβλήματα ή ακόμη και σε πιο θεωρητικά θέματα καθώς η κοσμοθεωρία σου αλλάζει. Το μυαλό σου είναι πιο έντονα τώρα στο να ταξιδέψεις και να μετακινηθείς και η ανάγκη σου για επαφή και ελευθερία αυξάνονται. Παράλληλα όμως οι συνθήκες παρουσιάζουν ευκαιρίες και στην επαγγελματική σου ζωή και δεν θέλεις να τις χάσεις, οπότε μπορεί να βρεθείς σε δίλημμα και να χρειαστεί να βρεις τρόπους για να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές και το κλίμα ανανεώνεται καθώς ο Ερμής περνά πλέον στον δέκατο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη στον ενδέκατό σου και το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα δυναμικό και δραστήριο τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και γύρω από σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο και που σχετίζονται με την καριέρα σου, αυτά που θέλεις να πετύχεις και φυσικά με το χειροπιαστό αποτέλεσμα και τις οικονομικές σου απολαβές. Ο Ήλιος παραμένει στον ένατο ηλιακό σου οίκο φωτίζοντας την διάνοιά σου περισσότερο και σε οδηγεί σε έναν σοφό δρόμο αποφάσεων, ενώ πλέον καλείσαι να αναλάβεις την ευθύνη των πεποιθήσεων και των πράξεών σου αλλά και να δράσεις ώστε να αισθανθείς ότι έχεις κάνει το καλύτερο!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος φωτίζει την κορυφή του ηλιακού σου ωροσκοπίου μεταφέροντας πλέον το εστιακό σημείο στην κοινωνική σου θέση και στην καριέρα, ενώ παράλληλα οι πέντε πλέον ανάδρομοι πλανήτες (βλέπε στην αρχή για την αναδρόμηση του Ουρανού), κάνουν γενικά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις να παγώνουν ή να πάνε προς τα πίσω και οι εξελίξεις εξαρτώνται από την ατομική σου δράση και μόνο. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την προτελευταία μέρα του μήνα προμηνύει ευκαιρίες που έρχονται μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 8 του μήνα σε φιλικό ζώδιο σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή που θα σε ωφελήσει και θα σου ανοίξει περισσότερο τους ορίζοντές σου, πιθανότατα γύρω από θέματα σπουδών, εξειδίκευσης ή ενός πρακτικού σεμιναρίου, ενώ η Πανσέληνος στις 22 του μήνα κορυφώνει επαφές και επικοινωνίες και μπορείς να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι μέσα από συζήτηση με φίλους ή πρόσωπα της καθημερινότητάς σου. Οι σχέσεις σου με τα αδέλφια όμως ή με στενούς συγγενείς μπορεί και να παρεκτραπούν, κάτι που καλό είναι να αποφύγεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι ορίζοντες στα επαγγελματικά σου ανοίγουν πέρα από την καθημερινότητα και τον χώρο που κινείσαι έως τώρα, καθώς δίνονται ευκαιρίες επέκτασης, αν όχι σε άλλες χώρες, τότε σε μέρη που είναι μακρύτερα από την επαγγελματική σου βάση. Αν αυτό δεν μπορεί κυριολεκτικά να συμβεί γιατί δεν είναι σχετικό με το επάγγελμά σου, τότε ο μήνας φέρνει επέκταση με κάποιον άλλον τρόπο στην δουλειά σου και σίγουρα η πελατεία σου αυξάνεται.

Αιγόκερως
ΓΕΝΙΚΑ
Η παραμονή του Άρη καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στον ένατο ηλιακό σου οίκο λειτουργεί σαν γροθιά στο μυαλό σου και σε αναγκάζει να αλλάξεις άμεσα συμπεριφορά και φιλοσοφία ζωής, αν θέλεις να διευκολύνεις τα σχέδια και τους στόχους σου, αλλά και την γενικότερη ποιότητα της ζωής σου. Είναι ένα διάστημα που σίγουρα καλείσαι να αντιμετωπίσεις έντονες συμπεριφορές, ακόμη και εχθρικές από τον περίγυρό σου, με τρόπο ψύχραιμο και έξυπνο που δεν θα σε κάνει να χάσεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου και όλα αυτά που έχεις χτίσει μέχρι τώρα. Η  αναδρόμηση του Ουρανού από τις 20 του μήνα και μετά στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο σου δίνει την δύναμη να αλλάξεις γραμμή πλεύσης και να δοκιμάσεις πειραματικούς τρόπους επίλυσης προβλημάτων αλλά και να αναζητήσεις την ευχαρίστηση και την απόλαυση στο παρελθόν…

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον όγδοο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη από τον ένατο καθιστώντας το κλίμα γενικά περίεργο, καθώς προσπαθείς να καταλάβεις βαθύτερα την αιτία που κρύβεται πίσω από γεγονότα και συμπεριφορές προσώπων ενώ παράλληλα προσπαθείς να υπερβείς κατώτερα ένστικτα και να καθαρίσεις το νοητικό σου πεδίο σκεπτόμενος θετικά. Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες σε απασχολούν πιο έντονα τώρα, αλλά υπάρχει βοήθεια και δεν μένεις μετέωρος.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές και το κλίμα ανανεώνεται καθώς ο Ερμής περνά πλέον στον ένατο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη στην κορυφή του χάρτη σου και πλέον μπορείς να σκεφτείς πιο ξεκάθαρα γύρω από τα γεγονότα της περιόδου και να διακρίνεις με ασφάλεια και διαύγεια τις προθέσεις του περιβάλλοντός σου, αλλά και να καταστρώσεις μια σίγουρη γραμμή πλεύσης. Οι επαφές σου με το εξωτερικό ή με πρόσωπα που έχουν μακρινή καταγωγή ζωντανεύουν και η θέση σου μέσα στα πράγματα γίνεται πιο ισχυρή και ελκύεις τώρα περισσότερα θετικά σχόλια, μεγαλύτερη υποστήριξη και έχεις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στους στόχους σου. Ο Ήλιος όμως παραμένει στον όγδοο ηλιακό σου οίκο φωτίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με την εξάρτηση που υπάρχει με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη  και πλέον καλείσαι να αναλάβεις την ευθύνη, αλλά και να δράσεις πάνω σε δεσμευτικές σχέσεις ώστε να αισθανθείς ότι έχεις κάνει το καλύτερο για τον εαυτό σου!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνά στον ένατο ηλιακό σου οίκο μεταφέροντας πλέον το εστιακό σημείο στην φιλοσοφία της ζωής σου και στα ανώτερα πράγματα, απομακρύνοντάς σε από τετριμμένες και χαμερπείς επαφές και συμπεριφορές, ενώ παράλληλα οι πέντε πλέον ανάδρομοι πλανήτες (βλέπε στην αρχή για την αναδρόμηση του Ουρανού), κάνουν γενικά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις να παγώνουν ή να πάνε προς τα πίσω και οι εξελίξεις εξαρτώνται από την ατομική σου δράση και μόνο. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την προτελευταία μέρα του μήνα προμηνύει καλύτερες εξελίξεις και ένα πιο συνεννοήσιμο κλίμα στα επαγγελματικά σου και στην καριέρα σου και θετικότερες καταστάσεις αρχίζουν να προετοιμάζονται.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 8 του μήνα ενεργοποιεί τον όγδοο ηλιακό σου οίκο και δίνει την δυνατότητα να ελιχθείς πιο έξυπνα γύρω από ένα οικονομικό θέμα προσχεδιάζοντας καλύτερα το μέλλον και αποφεύγοντας τις παγίδες, ενώ η Πανσέληνος στις 22 του μήνα κορυφώνει τις προσπάθειές σου αλλά και το άγχος σου γύρω από τα οικονομικά σου και πλέον μπορείς με πιο καθαρό βλέμμα να πάρεις τις πιο σωστές αποφάσεις και να κάνεις τις κινήσεις που πρέπει για να έχεις καλύτερες εξελίξεις σε οικονομικά και πρακτικά θέματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι ένα θέμα που χρειάζεται προσοχή αυτή την περίοδο, καθώς οι προσφορές είναι πολλές και η ευκαιρία για κέρδος μεγάλη, αλλά ταυτόχρονα τα ρίσκα είναι υπαρκτά και πρέπει να τα λάβεις υπόψη ή τα έξοδά σου δεν σε αφήνουν να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται σημαντικά.

Υδροχόος
ΓΕΝΙΚΑ
Η παραμονή του Άρη καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στον όγδοο ηλιακό σου οίκο δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα γύρω από οικονομικά θέματα που χρειάζεται προσοχή και στενή παρακολούθηση εσόδων-εξόδων τόσο των δικών σου όσο και του συντρόφου, καθώς το πορτοφόλι σου τώρα μπορεί να επηρεάζεται αρκετά και από τρίτους παράγοντες, ενώ η αναδρόμηση του Ουρανού από τις 20 του μήνα και μετά στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο σε φέρνει αντιμέτωπο με εντάσεις και αλλαγές που συμβαίνουν στην οικογενειακή σου ζωή, κάτι που σε βάζει σταδιακά σε μια διαδικασία λήψης σοβαρών αποφάσεων για το πώς πρόκειται να αντιμετωπίσεις το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται σε σπίτι και οικογένεια. Όπως και να έχουν τα πράγματα πάντως, αυτός ο μήνας κορυφώνει τις προσπάθειές σου και βλέπεις σημαντικά αποτελέσματα στις προσπάθειες που καταβάλεις.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του απέναντί σου και η Αφροδίτη παραμένει στον όγδοο ηλιακό σου οίκο δημιουργώντας ένα έντονο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, το οποίο όμως πέρα από τις προστριβές ή τις δεύτερες σκέψεις που μπορεί να δημιουργεί, φέρνει και την ευκαιρία να συζητηθούν ανοιχτά τα θέματα που σε απασχολούν και να βρεθούν λύσεις που ξεκαθαρίζουν το τοπίο. Το διάστημα πάντως θέλει προσοχή σε συνεργασίες και συμφωνίες που θα πρέπει να τις επεξεργαστείς με κάθε λεπτομέρεια προτού προχωρήσεις και γενικότερα απόφυγε σημαντικές επενδύσεις, οικονομικές ή άλλου είδους, γιατί δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις από δεσμεύσεις που κάνεις τώρα.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές και το κλίμα ανανεώνεται καθώς ο Ερμής περνά πλέον στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη στον ένατο και το μυαλό σου μπορεί τώρα να σκεφτεί βαθύτερα και να πάει στην ρίζα των θεμάτων που σε απασχολούν. Οι σχέσεις αποκτούν άλλη διάσταση καθώς τώρα εσύ μπορείς να συλλάβεις πιο εύκολα τα νοήματα που σου κρύβει ο σύντροφος και να δράσεις ανάλογα, όπως επίσης δίνεται και μια σημαντική ώθηση στα οικονομικά σου. Ο Ήλιος παραμένει στον έβδομο ηλιακό σου οίκο φωτίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με τις σταθερές και επίσημες σχέσεις σου και πλέον καλείσαι να αναλάβεις την ευθύνη, αλλά και να δράσεις πάνω σε αυτά ώστε να αισθανθείς ότι έχεις κάνει το καλύτερο!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνά στον όγδοο ηλιακό σου οίκο μεταφέροντας πλέον το εστιακό σημείο σε οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες παρόμοιας φύσης, ενώ παράλληλα οι πέντε πλέον ανάδρομοι πλανήτες (βλέπε στην αρχή για την αναδρόμηση του Ουρανού), κάνουν γενικά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις να παγώνουν ή να πάνε προς τα πίσω και οι εξελίξεις εξαρτώνται από την ατομική σου δράση και μόνο. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την προτελευταία μέρα του μήνα προμηνύει καλύτερες εξελίξεις, ανάταση πνεύματος και ορίζοντες που διευρύνονται…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 8 του μήνα απέναντί σου σε βάζει σε μια διαδικασία να δεις με άλλο μάτι τις σταθερές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να κάνεις μια νέα αρχή σε αυτόν τον τομέα που σκοπό έχει να βελτιώσει την προσωπική ζωή σου και τις συμφωνίες που κάνεις το επόμενο διάστημα, ενώ η Πανσέληνος στις 22 του μήνα στον άξονά σου κορυφώνει τις προσπάθειές σου και σου φέρνει εξελίξεις και αποτελέσματα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κοντά στις μοίρες που γίνεται το φαινόμενο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με την σχέση σου ή με κάποιον συνεργάτη και οφείλεις να είσαι προσεκτικός και ψύχραιμος!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι συνεργασίες σου αυτή την περίοδο χρειάζονται προσοχή και εάν βρίσκεσαι σε υφιστάμενη θέση, καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να είσαι ιδιαίτερα σωστός και προσεκτικός με κάθε λεπτομέρεια σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με την δουλειά σου. Αν φεύγεις σε άδεια, μην αφήσεις καμία ευθύνη σου σε εκκρεμότητα και να τακτοποιήσεις τα πάντα προτού φύγεις, ενώ αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας, τώρα είναι η περίοδος που εμφανίζονται κάποιες καλές ευκαιρίες.

Ιχθείς
ΓΕΝΙΚΑ
Η παραμονή του Άρη καθ’όλη την διάρκεια του μήνα απέναντί σου ενεργοποιεί το κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών αρκετά και τώρα είναι μια δραστήρια περίοδος για τα παραπάνω θέματα, καθώς τόσο εσύ ο ίδιος όσο και η απέναντι πλευρά έχετε την διάθεση να κάνετε κινήσεις και να προβείτε σε δράση, χωρίς πλέον αμφιβολίες και πισωγυρίσματα ή αναβολές! Παρολαυτά η αναδρόμηση του Ουρανού από τις 20 του μήνα και μετά που για σένα συμβαίνει στον τρίτο ηλιακό σου οίκο μπορεί να φέρει αλλαγές και ανατροπές σε συμφωνίες και κάποιες υποσχέσεις να μην τηρηθούν, ενώ παράλληλα οι σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς σε απασχολούν περισσότερο καθώς θέματα από το παρελθόν κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους για να δοθούν νέες λύσεις.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον έκτο ηλιακό σου οίκο και η Αφροδίτη παραμένει απέναντί σου, στον έβδομο οίκο, κάνοντας το διάστημα ιδιαίτερα κινητικό και δραστήριο στην καθημερινότητά σου και μπορείς να συζητήσεις και μιλώντας να βρεις λύσεις σε καθημερινά μικροπροβλήματα και να ξεπεράσεις εμπόδια με εξυπνάδα ή ακόμη και με λίγη πονηριά. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου ευνοούνται ακόμη καθώς μπορείς να μαγνητίσεις και να στρέψεις την προσοχή του προσώπου που σε ενδιαφέρει προσωπικά ή επαγγελματικά στην κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές και το κλίμα ανανεώνεται καθώς ο Ερμής περνά πλέον απέναντί σου και η Αφροδίτη μετατοπίζεται στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, δημιουργώντας πιο ξεκάθαρες καταστάσεις σε  σχέσεις και συνεργασίες και μπορείς πλέον να μιλήσεις χωρίς περιστροφές για τα θέματά σου, αλλά και οι άλλοι γίνονται το ίδιο ευθείς με αποτέλεσμα να βρεθείς ίσως μπροστά σε καταστάσεις που δεν μπορείς να διαφύγεις διπλωματικά και θα χρειαστεί να δηλώσεις ξεκάθαρα την θέση και την άποψή σου. Ο Ήλιος παραμένει στον έκτο ηλιακό σου οίκο φωτίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία και την υγεία σου και πλέον καλείσαι να αναλάβεις την ευθύνη, αλλά και να δράσεις πάνω σε αυτά ώστε να αισθανθείς ότι έχεις κάνει το καλύτερο για τον εαυτό σου!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνά απέναντί σου  μεταφέροντας πλέον το εστιακό σημείο στις σταθερές σχέσεις και τις συνεργασίες και εμφανίζει τους φίλους, αλλά και τους εχθρούς σου ώστε να μπορείς πλέον να διακρίνεις ξεκάθαρα ποιος είναι με το μέρος σου και ποιος όχι, ενώ παράλληλα οι πέντε πλέον ανάδρομοι πλανήτες (βλέπε στην αρχή για την αναδρόμηση του Ουρανού), κάνουν γενικά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις να παγώνουν ή να πάνε προς τα πίσω και οι εξελίξεις εξαρτώνται από την ατομική σου δράση και μόνο. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την προτελευταία μέρα του μήνα προμηνύει καλύτερες εξελίξεις και ένα πιο συνεννοήσιμο κλίμα γύρω από οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με χρηματοπιστωτικούς φορείς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 8 του μήνα ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας σου και τώρα μπορείς να θέσεις καινούργιους στόχους που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και την αποτελεσματικότητά σου στην δουλειά, ενώ παράλληλα μπορείς να ξεκινήσεις να ακολουθείς πρόγραμμα διατροφής ή να κάνεις κινήσεις που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου. Η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 22 του μήνα κορυφώνει φοβίες που έχεις και άγχη και σε κάνει να βλέπεις παντού γύρω σου κρυφούς εχθρούς. Δεν είναι όλα στο μυαλό σου και καλό είναι να ψάξεις ψύχραιμα και να καταλήξεις λογικά για το ποιος είναι αυτός που σου σκάβει τον λάκκο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα στα εργασιακά σου γίνεται όλο και πιο απαιτητικό όσο προχωρά ο μήνας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές, αλλαγές σε προγραμματισμό και μπερδέματα με παραγγελίες και πελάτες, Διατήρησε την ψυχραιμία σου και δώσε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, μικρή ή μεγάλη, για να μην πάει κάτι πολύ σημαντικό στραβά!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS