ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Η Αφροδίτη εισέρχεται αυτόν τον μήνα στον Καρκίνο και στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, δίνοντάς σου ευκαιρίες να χαλαρώσεις στο σπίτι και να απολαύσεις την οικογενειακή σου ζωή και παράλληλα βοηθά γενικότερα στο να ηρεμήσει αρκετά η ψυχολογία σου και να αισθανθείς άνετα με το παρόν αλλά και με το παρελθόν σου, ενώ τις τελευταίες ημέρες του μήνα με την είσοδό της στον Λέοντα σε ζωντανεύει και σε κάνει αρκετά μαγνητικό ώστε να μπορείς να φέρεις πιο κοντά σου επιτυχίες και δημιουργικά σχέδια κάθε είδους.

Ο Άρης παραμένει για τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα και αυτός στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και μαζί με την Αφροδίτη σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεσαι για να πολεμήσεις κάθε κατάσταση και να υπερβείς κάθε εμπόδιο που εμφανίζεται μπροστά σου στο μέλλον, ενώ από τις 11 του μήνα περνώντας στον Λέοντα σε γεμίζει θάρρος και αυτοπεποίθηση!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η αναδρόμηση του Δία και του Ποσειδώνα στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο δημιουργούν συνθήκες περισυλλογής και βαθιάς σκέψης, καθώς τώρα χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις την τακτική σου και γενικότερα μπορεί να αυξάνονται οι φόβοι σου και τα διλήμματά σου, αλλά ο Ερμής που ευθυδρομεί στις 23 του μήνα βάζει τα πράγματα στην θέση τους και πλέον η σκέψη σου είναι πιο καθαρή και η δράση σου πιο στοχευμένη.

Το σημαντικό τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται αυτόν τον μήνα φέρνει ανατροπές και περιορισμούς πάνω σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και σε καλεί να κινηθείς ριζοσπαστικά και να χρησιμοποιήσεις τα κρυφά σου ταλέντα…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η ηλιακή έκλειψη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί γεγονότα που έχουν να κάνουν με τους στενούς σου συγγενείς και σε αναγκάζει να δραστηριοποιηθείς και να κινηθείς γενικότερα με τις υποθέσεις σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 του μήνα σε καλεί να ολοκληρώσεις θέματα που σχετίζονται με την καριέρα και τα οποία επηρεάζουν και την οικογενειακή σου ζωή. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι οικονομικές απολαβές από την εργασία σου αυτόν τον μήνα μπορεί να μην είναι αυτές που περίμενες και χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις την τακτική που χρησιμοποιείς μέχρι τώρα για να διεκπεραιώνεις τον φόρτο της εργασίας σου. Οι ανώτεροί σου σε παρατηρούν και καλό είναι να είσαι σε όλα σωστός και τυπικός. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Η Αφροδίτη εισέρχεται αυτόν τον μήνα στον Καρκίνο και στον τρίτο ηλιακό σου οίκο κάνοντας τις συνθήκες που σε περιβάλλουν να γίνονται πιο ευχάριστες και το άγχος της τελευταίας περιόδου να αρχίζει τώρα να απομακρύνεται. Είναι πιο εύκολο τώρα να μιλήσεις και να κάνεις δημιουργικές και ευχάριστες επαφές με συγγενείς ή με κοντινά σου πρόσωπα, ενώ τις τελευταίες ημέρες του μήνα με την είσοδό της στον Λέοντα, η Αφροδίτη σου προσφέρει ουσιαστική και πραγματική ηρεμία και χαρά, καθώς μπορείς να ασχοληθείς πιο άνετα με τον εαυτό σου και με τους δικούς σου.

Ο Άρης παραμένει για τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα και αυτός στον τρίτο ηλιακό σου οίκο και μαζί με την Αφροδίτη σε σπρώχνει σε δράση και σε κάνει πιο απαιτητικό και ξεκάθαρο με το περιβάλλον σου, κάτι που είναι καλό γιατί φέρνει αποτελέσματα, αρκεί βέβαια να το χρησιμοποιήσεις σωστά, ενώ από τις 11 του μήνα περνώντας στον Λέοντα, ο πλανήτης της δράσης στρέφει την ενέργειά του εσωτερικά και σε καλεί να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια και να δώσεις άμεσες λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν σε αυτόν τον τομέα, ακόμη και αν αυτό συνεπάγεται εντάσεις και προστριβές ή χρειάζεται να καταναλώσεις περισσότερη ενέργεια από αυτήν που θέλει η νωχελική σου φύση.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η αναδρόμηση του Δία και του Ποσειδώνα στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο δημιουργεί ένα θολό τοπίο μέσα από το οποίο εσύ καλείσαι να αναθεωρήσεις σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο, ενώ παράλληλα κάτι αλλάζει στις φιλικές σου σχέσεις και επαφές, αλλά ο Ερμής που ευθυδρομεί στις 23 του μήνα βάζει τα πράγματα στην θέση τους σε βοηθά να δεις καθαρά και να συνειδητοποιήσεις την αξία σου και την σημασία που έχεις για τους άλλους.

Το σημαντικό τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται αυτόν τον μήνα φέρνει ανατροπές και περιορισμούς πάνω σε θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας και σε καλεί να κινηθείς ριζοσπαστικά και να τολμήσεις να πάρεις ρίσκα που είναι απαραίτητα, ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις θετικά και δημιουργικά και να μην καταπιέζεις πια τον εαυτό σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η ηλιακή έκλειψη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί γεγονότα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και σε αναγκάζει να κινηθείς άμεσα και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 του μήνα σε καλεί να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις σου και να εκφραστείς με σιγουριά και ξεκάθαρα, ακόμη και αν αυτό ενοχλεί κάποιους. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικονομικά σου επηρεάζονται άμεσα αυτόν τον μήνα και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός σε κάθε κίνηση του λογαριασμού σου, όπως επίσης είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνεις απρόσμενα έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Φρόντισε να έχεις μια καθαρή εικόνα εσόδων-εξόδων και μην παρασύρεσαι από επιθυμίες που τις βαφτίζεις ανάγκες. Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να είσαι σωστός και συνεπής, καθώς μπορεί να υπάρξουν ανατροπές και οι καταστάσεις να πάρουν διαστάσεις από μικρές λεπτομέρειες που σε άλλη χρονική περίοδο μπορεί και να ήταν ασήμαντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ
Η Αφροδίτη εισέρχεται αυτόν τον μήνα στον Καρκίνο και στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και σε βοηθά να αναπτύξεις μια καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σου, να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και  αισθανθείς ότι αξίζεις. Η ψυχολογική ώθηση του πλανήτη θα μεταφραστεί και ως έντονο ενδιαφέρον των άλλων για σένα και τις υποθέσεις σου, ενώ τις τελευταίες ημέρες του μήνα με την είσοδό της στον Λέοντα, η Αφροδίτη σου δίνει το δικαίωμα να ζητήσεις και να λάβεις, σε κάνει πιο γλυκό με τις επαφές σου και διορθώνει προβλήματα με στενούς συγγενείς και οικεία πρόσωπα.

Ο Άρης παραμένει για τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα και αυτός στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι για να διεκδικήσεις αυτό που χρειάζεσαι και σου αξίζει, τονίζοντας την μαχητικότητα και την επιμονή σου ειδικά σε προσωπικά και συναισθηματικά ζητήματα, ενώ από τις 11 του μήνα περνώντας στον Λέοντα σε βοηθά να αισθανθείς μεγαλύτερη σιγουριά και να κινηθείς με αποφασιστικότητα, κάτι που όμως που μπορεί να φέρει προστριβές ή να δημιουργήσει ζήλιες.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η αναδρόμηση του Δία και του Ποσειδώνα στον δέκατο ηλιακό σου οίκο θολώνει το τοπίο που υπάρχει στον τομέα της καριέρας και δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις τώρα που επηρεάζουν το μέλλον. Η περίοδος μπορεί να φέρνει μπερδεμένες πληροφορίες και τα στοιχεία που έχεις το ένα να αναιρεί το άλλο, αλλά ο Ερμής που ευθυδρομεί στις 23 του μήνα βάζει τα πράγματα στην θέση τους και πλέον εσύ μπορείς να δεις πιο καθαρά τις καταστάσεις.

Το σημαντικό τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται αυτόν τον μήνα φέρνει ανατροπές και περιορισμούς πάνω σε θέματα μετακινήσεων και εξωτερικού, ενώ αναγκάζεσαι παράλληλα να κάνεις πιο συγκεκριμένη την φιλοσοφία σου και να την εφαρμόσεις πρακτικά, πράγμα που σε οδηγεί να  κινηθείς ριζοσπαστικά και να αφήσεις πίσω σου φόβους και δισταγμούς, κάνοντας τολμηρά βήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η ηλιακή έκλειψη στις 10 του μήνα στο ζώδιό σου ενεργοποιεί γεγονότα που έχουν να κάνουν με σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε σπρώχνει σε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 του μήνα σε καλεί να ολοκληρώσεις θέματα που έχουν να κάνουν με εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως και σε οδηγεί σε συμβιβαστικές κινήσεις που όμως φέρνουν λύσεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται στον τομέα της καριέρας και κατά την πορεία του μήνα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε λεπτομέρειες που είναι σημαντικές, αλλά και να αναθεωρήσεις και να αναπροσαρμόσεις σχέδια και επαγγελματικούς στόχους. Ευτυχώς όμως τα οικονομικά σου δεν βάλλονται τόσο και μπορείς αυτόν τον μήνα να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που σου φέρνουν κέρδος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Η Αφροδίτη εισέρχεται αυτόν τον μήνα στο ζώδιό σου και φυσικά αυτό σου δίνει μια γενικότερη αίσθηση χαλάρωσης και διευκολύνει συνθήκες να μαλακώσουν και προβλήματα που σε απασχολούν να λυθούν, μέσα από μια πιο συνενωτική συμπεριφορά και στάση που κρατάς πλέον προς πρόσωπα και καταστάσεις. Το μήνυμα αυτής της διέλευσης είναι να μην αφήσεις τα εμπόδια και τις διαφορές να σε χωρίζουν από τους άλλους και να έρθεις με αρμονικό τρόπο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και να λύσεις τις διαφορές στρώνοντας το έδαφος έτσι ώστε τις τελευταίες ημέρες του μήνα με την είσοδό της στον Λέοντα να μπορείς να διεκδικήσεις πιο σθεναρά αυτό που θες και σου αξίζει.

Ο Άρης παραμένει για τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα στο ζώδιό σου και αυτό μπορεί να σε κάνει για λίγο ακόμη πιο ορμητικό από ό,τι χρειάζεται και να γυροφέρνουν μέσα σου σκέψεις και αντικρουόμενα αισθήματα, αλλά από τις 11 του μήνα ο πλανήτης του κινήτρου και της δράσης περνά στον Λέοντα και στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και πλέον οι συνθήκες αρχίζουν να ευνοούν την άμεση δράση, τα ξεκάθαρα λόγια και την τόνωση της αυτοπεποίθησής σου με πολύ πρακτικούς τρόπους.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η αναδρόμηση του Δία και του Ποσειδώνα στον ένατο ηλιακό σου οίκο θολώνει το τοπίο και αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι η γενικότερη κοσμοθεωρία σου και η τακτικές που προσεγγίζεις τις καταστάσεις χρειάζεται να αλλάξουν και να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα, ενώ παράλληλα το κλίμα δεν σε βοηθά να είσαι ξεκάθαρος μέσα σου, καθώς επηρεάζεσαι από απόψεις που μάλλον όμως θέλουν να σε πείσουν για πράγματα που δεν είναι προς όφελός σου…Ο Ερμής που ευθυδρομεί στις 23 του μήνα βάζει τα πράγματα στην θέση τους και σε βοηθά ξεδιαλύνεις την αλήθεια από την προπαγάνδα και να απομακρύνεις φόβους ή ενοχές, παίρνοντας πιο σωστές αποφάσεις.

Το σημαντικό τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται αυτόν τον μήνα φέρνει ανατροπές και περιορισμούς στην οικονομική διαχείριση που κάνεις ή στα έσοδα του συντρόφου σου και σε καλεί να κινηθείς ριζοσπαστικά και να ρισκάρεις κάνοντας αλλαγές και εφαρμόζοντας καινοτόμα σχέδια που εκπλήσσουν τους άλλους.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η ηλιακή έκλειψη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί γεγονότα που έχουν να κάνουν με κρυφές καταστάσεις που τώρα βγαίνουν στο φως και με γενικότερες αποκαλύψεις, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 του μήνα απέναντί σου σε καλεί να ολοκληρώσει καταστάσεις που έχουν να κάνουν με σχέσεις και με συνεργασίες.  Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι ένα καυτό θέμα αυτόν τον μήνα, καθώς από την μια εσύ είσαι ορμητικός και θέλεις να κερδίσεις περισσότερα μέσα από δραστηριότητες που ανοίγουν καινούργιους δρόμους, αλλά από την άλλη οι υποχρεώσεις προς τρίτα πρόσωπα και φορείς δεν σε αφήνουν να αποταμιεύσεις αυτά που θα ήθελες ή θα μπορούσες. Δίνεις μεγάλη σημασία σε κάθε λεπτομέρεια στην καριέρα σου αυτόν τον μήνα και προσπαθείς να αλλάξεις τα κακώς κείμενα και να εξυγιάνεις καταστάσεις, κάτι που είναι φυσικά καλό, αρκεί να μην καταπιέσεις υφισταμένους και συνεργάτες σου.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ
Η Αφροδίτη εισέρχεται αυτόν τον μήνα στον Καρκίνο και στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο δημιουργώντας ίσως κάποιες περισσότερες αμφιβολίες γύρω από την αξία σου ή την ικανότητά σου να εναρμονίζεσαι δημιουργικά και θετικά με τους άλλους και παράλληλα μεγαλώνει την ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά με τα ιδανικά σου και τα όνειρά σου και να παλέψεις με τους φόβους που δε κρατούν μακριά από αυτό, αλλά τις τελευταίες ημέρες του μήνα όλα αυτά αλλάζουν και με την Αφροδίτη από τις 27 του μήνα στο ζώδιό σου παίρνεις σαφώς τα πάνω σου, η γοητεία και ο μαγνητισμός αυξάνονται και πλέον νοιώθεις πολύ μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σου.

Ο Άρης παραμένει για τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα και αυτός στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, θέση που κάνει ακόμη πιο έντονο το άγχος και τα νεύρα σου δοκιμάζονται καθώς θέλεις να κάνεις τόσα πολλά, αλλά οι συνθήκες ακόμη δεν είναι ώριμες και πρέπει να περιμένεις ή απλά δεν το επιτρέπουν.  Από τις 11 του μήνα όμως ο Άρης περνώντας στο ζώδιό σου σού δίνει το θάρρος να τολμήσεις και να κυνηγήσεις τις υποθέσεις σου και τα θέλω σου με τον αέρα του νικητή και είναι πλέον μια περίοδος που δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να μην πετύχεις!

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η αναδρόμηση του Δία και του Ποσειδώνα στον όγδοο ηλιακό σου οίκο σου εφιστά την προσοχή σε συμπεριφορές που πρέπει να τις ελέγξεις καλύτερα γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και παράλληλα αρχίζεις να βλέπεις καθυστερήσεις ή νέα δεδομένα που σε καλούν να κάνεις προσαρμογές στα οικονομικά σου. Το θολό τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει μετά τις 23 του μήνα, όταν ο Ερμής ευθυδρομήσει και θα μπορέσεις να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πώς κινούνται οι στόχοι σου και οι φιλοδοξίες σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η ηλιακή έκλειψη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί γεγονότα που έχουν να κάνουν με τον φιλικό σου κύκλο και σε σπρώχνει να επαναπροσδιορίσεις στόχους και σχέδια ή ακόμη και να αλλάξεις εντελώς ρότα πλεύσης, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 του μήνα σε καλεί να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τη εργασία σου και να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο, να χαλαρώσεις και να ξεδιαλύνεις τις σκέψεις σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται αυτόν τον μήνα φέρνει ανατροπές και περιορισμούς  σε συνεργασίες και σε καλεί να κινηθείς ριζοσπαστικά και να εκπλήξεις τον κόσμο, αλλά και τους υπεύθυνους στην δουλειά σου με φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες και προτάσεις. Μην περιμένεις απόλυτη αποδοχή όμως, καθώς οι συνεργάτες δεν είναι τόσο τολμηροί όσο εσύ αυτή την περίοδο…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Η Αφροδίτη εισέρχεται αυτόν τον μήνα στον Καρκίνο και στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο προσφέροντας χαρά και ευχαρίστηση μέσα από την κοινωνική δικτύωση και την επαφή με φίλους. Η διέλευση που θα κρατήσει σχεδόν όλον τον μήνα σε βοηθά επίσης να δεις πιο θετικά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο και ακόμη να βρεις και υποστήριξη και βοήθεια για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, ενώ τις τελευταίες ημέρες του μήνα με την είσοδό της Αφροδίτης στον Λέοντα περνάς σε μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με το βαθύτερο κομμάτι σου και αναζητάς λύσεις που θεραπεύουν την ψυχή σου.

Ο Άρης παραμένει για τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και σε ωθεί σε δράση που στοχεύει στην υλοποίηση στόχων και στην προώθηση της ατζέντας σου και οι κινήσεις σου έχουν  την δύναμη του συναισθήματος και της πίστης που εμπνέει το περιβάλλον σου, ενώ από τις 11 του μήνα περνώντας στον Λέοντα, ο Άρης σου αναστατώνει τον ψυχισμό και σε κάνει να βλέπεις κρυφούς εχθρούς και εμπόδια στα σχέδιά σου και παράλληλα σε εξουθενώνει σωματικά και συναισθηματικά.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η αναδρόμηση του Δία και του Ποσειδώνα απέναντί σου θολώνει το τοπίο σε σχέσεις και συνεργασίες και πλέον θα πρέπει να κινείσαι με προσοχή και με περίσκεψη, γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και είναι πιθανόν να συναντήσεις αρκετά εμπόδια, καθυστερήσεις ή ακόμη και αναβολές στις συνεργασίες σου. Ο Ερμής που ευθυδρομεί στις 23 του μήνα βάζει τα πράγματα στην θέση τους όμως και θα καταφέρεις να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα και την χειραγώγηση.

Το σημαντικό τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται αυτόν τον μήνα φέρνει ανατροπές και περιορισμούς στην καθημερινότητα και την υγεία σου και σε καλεί να κινηθείς ριζοσπαστικά και να αλλάξεις πλήρως την κοσμοθεωρία σου, χρησιμοποιώντας εναλλακτικές μεθόδους διαχείρισης της καθημερινότητας και αφήνοντας και κάποιες ευθύνες για τους άλλους…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η ηλιακή έκλειψη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί γεγονότα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και σε σπρώχνει σε συνειδητοποιήσεις και αποφάσεις, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 του μήνα σε καλεί να ολοκληρώσεις θέματα που έχουν να κάνουν με κάποιο φλερτ ή ρομαντική περιπέτεια και παράλληλα σε βάζει σε διαδικασία να καταλήξεις γύρω από δημιουργικά σου σχέδια και να δεις αποτελέσματα. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η αναδρομή του Ερμή αλλά και η ηλιακή έκλειψη του μήνα μπερδεύουν την καριέρα σου και προκύπτουν θέματα που ίσως να υπήρχαν και στο παρελθόν, αλλά τώρα δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν άλλο και χρειάζονται την άμεση επέμβασή σου και την λήψη σημαντικών αποφάσεων.

ΖΥΓΟΣ


ΓΕΝΙΚΑ
Η Αφροδίτη εισέρχεται αυτόν τον μήνα στον Καρκίνο και στον δέκατο ηλιακό σου οίκο προσφέροντας ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που μπορούν να αναβαθμίσουν την καριέρα σου και να βελτιώσουν καταστάσεις που δεν σε άφηναν μέχρι τώρα να προχωρήσεις και παράλληλα βελτιώνει κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα, τον μαγνητισμό και τις μετοχές σου, ενώ τις τελευταίες ημέρες του μήνα με την είσοδό της στον Λέοντα σε κάνει να μονοπωλείς το ενδιαφέρον ανάμεσα στους φίκους σου και σαφώς δίνει ώθηση και στα ‘κέρδη’ που έρχονται μέσα από τον μαγνητισμό σου, ειδικότερα αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση και αναζητάς κάτι..

Ο Άρης παραμένει για τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα και αυτός στον δέκατο ηλιακό σου οίκο κάνοντάς σε να κινείσαι με δύναμη και να διεκδικείς αυτό που σου αξίζει, αν και η περίοδος μπορεί να σε εξουθενώσει και να σε αποστραγγίσει ψυχικά μέσα από τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν, ενώ από τις 11 του μήνα περνώντας στον Λέοντα, ο Άρης πλέον λειτουργεί καθαρά προς όφελός σου καθώς τώρα οι διεκδικήσεις σου φέρνουν αποτελέσματα και προσωπική ικανοποίηση. Φρόντισε όμως να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με φίλους γιατί ο εγωισμός θα κοστίσει και στις δυο πλευρές.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η αναδρόμηση του Δία και του Ποσειδώνα στον έκτο ηλιακό σου οίκο φέρνει ένα θολό τοπίο στην καθημερινότητα, τα πράγματα αρχίζουν να μην φαίνονται όπως είναι και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στις αποφάσεις σου, αλλά και στην υγεία σου. Ο Ερμής που ευθυδρομεί στις 23 του μήνα βάζει αρκετά πράγματα στην θέση τους όμως και σε βοηθά διαμορφώσεις μια σφαιρική εικόνα των καταστάσεων.

Το σημαντικό τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται αυτόν τον μήνα φέρνει ανατροπές και περιορισμούς σε δημιουργικά σχέδια και σε καλεί να κινηθείς ριζοσπαστικά και να απελευθερωθείς από αυτό που σε εγκλωβίζει και σε κάνει να εξαρτάσαι από τους άλλους.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η ηλιακή έκλειψη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί γεγονότα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή με κάποιο μεγαλόπνοο σχέδιο που εκκολάπτεται τους τελευταίους μήνες, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 του μήνα σε καλεί να ολοκληρώσεις θέματα που σε απασχολούν στο σπίτι και με την οικογένεια και τα οποία παρεμβαίνουν ή επηρεάζουν και την επαγγελματική σου ζωή.  Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η εργασία σου πηγαίνει καλά, πρόσεχε όμως γιατί από τα μέσα του μήνα και μετά πολλά πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και μην υπερεκτιμάς τις ικανότητές σου, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να γίνουν λάθη για τα οποία θα κληθείς να απολογηθείς ή που θα σου χαλάσουν τα σχέδια για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Η Αφροδίτη εισέρχεται αυτόν τον μήνα στον Καρκίνο και στον ένατο ηλιακό σου οίκο και σε βοηθά να δεις τα πράγματα και τις καταστάσεις πιο σφαιρικά, να φιλοσοφήσεις με πιο απλό τρόπο την ζωή και να ανακαλύψεις, ίσως ξανα, την αξία που έχουν οι απλές, καθημερινές απολαύσεις, όπως ο έρωτας που αποκτά με αυτή την διέλευση μια διαφορετική διάσταση, ενώ τις τελευταίες ημέρες του μήνα με την είσοδό της Αφροδίτης στον Λέοντα η παρουσία σου γίνεται γοητευτική και πολλές πόρτες μπορεί να ανοίξουν και να σε οδηγήσουν  σε επιτυχία, προσωπική ή επαγγελματική.

Ο Άρης παραμένει για τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα και αυτός στον ένατο ηλιακό σου οίκο και δυναμιτίζει το μυαλό σου με ιδέες και κυρίως τρόπους που μπορείς να εφαρμόσεις ώστε να σπάσεις το όρια και τα σύνορα που σε εμποδίζουν από το να πετύχεις αυτό που θες, ενώ από τις 11 του μήνα περνώντας στον Λέοντα, ο Άρης σε σπρώχνει σε διεκδικήσεις που σου προσφέρουν ατομική ικανοποίηση, κάνοντας το κλίμα όμως ελαφρώς πολεμικό..

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η αναδρόμηση του Δία και του Ποσειδώνα στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο μπορεί να φρενάρει κάπως τα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και να φέρει ανατροπές ή μπερδέματα στην αισθηματική σου ζωή, μιας και τα πράγματα δεν είναι πλέον όπως φαίνονται, αλλά ο Ερμής που ευθυδρομεί στις 23 του μήνα βάζει τα πράγματα στην θέση τους και μπορείς να βασιστείς για άλλη μια φορά στο διερευνητικό σου μυαλό και στην αλάνθαστη διαίσθησή σου.

Το σημαντικό τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται αυτόν τον μήνα φέρνει ανατροπές και περιορισμούς που έρχονται από το παρελθόν ή σχετίζονται με την οικογένειά σου και σε καλεί να κινηθείς ριζοσπαστικά και να αλλάξεις το σενάριο σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η ηλιακή έκλειψη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί γεγονότα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και σε ωθεί σε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν σε βαθύτερα επίπεδα την ζωή σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 του μήνα σε καλεί να επικοινωνήσεις πιο ξεκάθαρα τις ιδέες και τις απόψεις σου με το στενό σου περιβάλλον αλλά και να αλλάξεις σε κάποιο βαθμό την μέχρι τώρα κοσμοθεωρία σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή αυτόν τον μήνα, καθώς επηρεάζονται με τρόπο απρόβλεπτο. Μπορεί να είναι μια κατάλληλη περίοδος για μια σημαντική επένδυση, αλλά αυτό εξαρτάται από τον ατομικό σου χάρτη και γενικότερα θα συμβουλεύαμε προσοχή. Η επαγγελματική αρένα αυτόν τον μήνα είναι όλη δική σου και μπορείς να δράσεις άμεσα, ευθύβολα και στοχευμένα, ικανοποιώντας προσωπικές σου επαγγελματικές επιδιώξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Η Αφροδίτη εισέρχεται αυτόν τον μήνα στον Καρκίνο και στον όγδοο ηλιακό σου οίκο δημιουργώντας ένα πολύ έντονα ερωτικό κλίμα που καλό είναι να το αξιοποιήσεις με τον γνωστό θετικό τρόπο και όχι με το να ζηλέψεις ή να μπεις σε διαδικασίες εξακρίβωσης και παρακολούθησης… Είναι μια καλή στιγμή για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο και να ενώσεις την ψυχή και το σώμα, ενώ τις τελευταίες ημέρες του μήνα με την είσοδό της στον Λέοντα η Αφροδίτη σε βοηθά να δεις πιο σφαιρικά εσένα και τις αξίες σου και να καταλάβεις ότι οι αξίες σου δεν εξαρτώνται από την έγκριση κάποιου άλλου… για να έχουν αξία!

Ο Άρης παραμένει για τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα και αυτός στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και αυτό σαφώς δυναμιτίσει την ερωτική σου ζωή αρκετά, αλλά ταυτόχρονα η διέλευση αυτή φέρνει εντάσεις και επιπλέον έξοδα, ενώ από τις 11 του μήνα περνώντας στον Λέοντα, ο Άρης σε φορτίζει πλέον θετικά και σου δίνει την δύναμη να συνεχίσεις.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η αναδρόμηση του Δία και του Ποσειδώνα στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο αρχίζει να δημιουργεί ένα θολό κλίμα στο σπίτι και την οικογένεια και φέρνει καθυστερήσεις και αλλαγές σε θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητα ή με το παρελθόν σου, αλλά ο Ερμής που ευθυδρομεί στις 23 του μήνα βάζει τα πράγματα στην θέση τους και μπορείς να πάρεις πιο ξεκάθαρες και λογικές αποφάσεις που σχετίζονται με τους σημαντικούς άλλους στην ζωή σου.

Το σημαντικό τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται αυτόν τον μήνα φέρνει ανατροπές και περιορισμούς σε μετακινήσεις, επικοινωνίες αλλά και στην σχέση σου με τα αδέλφια ή με στενούς συγγενείς και σε καλεί να κινηθείς ριζοσπαστικά και να εφαρμόσεις καινούργιες μεθόδους επίλυσης προβλημάτων και διαχείρισης του χρόνου και των υποχρεώσεών σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η ηλιακή έκλειψη στις 10 του μήνα συμβαίνει απέναντί σου και ενεργοποιεί γεγονότα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 του μήνα σε καλεί να ολοκληρώσεις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικονομικά σου έχουν αυξομειώσεις αυτόν τον μήνα, αλλά η γενικότερη τάση είναι να έχεις θετικό πρόσημο και ίσως κάποια κέρδη να έρθουν μέσα από γυναικεία πρόσωπα ή μέσα από τον σύντροφο ή κάποια ξαφνική συνεργασία. Η επαγγελματική αρένα είναι κάπως δύσκολη αυτή την περίοδο με αντιπάλους που θα πρέπει να προσέχεις και με παγίδες που πρέπει να εντοπίσεις πριν είναι αργά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Η Αφροδίτη αυτόν τον μήνα βρίσκεται απέναντί σου και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να τραβήξει την προσοχή σου από τις έγνοιες και τις σκοτούρες και να σε γεμίσει ευχάριστες και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου, το οποίο όμως θα έχει και τις απαιτησούλες του, αλλά και να κάνει το κλίμα πιο ευχάριστο και αρμονικό με τους συνεργάτες σου, ενώ τις τελευταίες ημέρες του μήνα με την είσοδό της στον Λέοντα, η Αφροδίτη σε βάζει σε διαδικασία πλέον να ασχοληθείς με το κέρδος που μπορείς να έχεις μέσα από τις ξαφνικές ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Ο Άρης παραμένει απέναντί σου για τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα δυναμιτίζοντας ίσως λίγο περισσότερο τους αντιπάλους σου, αν και δεν μπορούν να σε αγγίξουν και να σε πλήξουν ουσιαστικά, ενώ από τις 11 του μήνα και με το πέρασμά του στον Λέοντα, η περίοδος που διαμορφώνεται έχει στοιχεία μυστικών δολοπλοκιών και ζήλειας που στρέφεται γύρω από το άτομό σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η αναδρόμηση του Δία και του Ποσειδώνα στον τρίτο ηλιακό σου οίκο θολώνει το τοπίο σε σχέση με μετακινήσεις, επικοινωνίες, αλλά και με την σχέση σου με στενούς συγγενείς και έχεις ανατροπές, καθυστερήσεις ή αλλαγές στο κοντινά σου σχέδια, αλλά ο Ερμής που ευθυδρομεί στις 23 του μήνα βάζει τα πράγματα στην θέση τους και πλέον μπορείς να καθορίσεις και να ρεγουλάρεις καλύτερα την καθημερινότητά σου.

Το σημαντικό τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται αυτόν τον μήνα φέρνει ανατροπές και περιορισμούς σε οικονομικά ζητήματα και γενικότερα στην αυτοπεποίθησή σου και σε καλεί να κινηθείς ριζοσπαστικά και να δώσεις την ενέργειά σου σε καινοτόμα δημιουργικά σχέδια που έχουν κάποιο ρίσκο, αλλά η επιτυχία τους θα σε ανταμείψει πολλαπλά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η ηλιακή έκλειψη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί γεγονότα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και την εργασία σου και μέσα από πίεση και εντάσεις σε σπρώχνει να προσαρμοστείς σε καινούργια δεδομένα, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 του μήνα στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με σημαντικούς τομείς της ζωής σου, όπως οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η καθημερινότητα στην εργασία σου διακόπτεται πολύ συχνά αυτόν τον μήνα από ξαφνικές αλλαγές, το πρόγραμμά σου ανατρέπεται και αναγκάζεσαι να ξανακάνεις πράγματα που έκανες γιατί κάτι πήγε στραβά. Προσοχή και στα οικονομικά σου, καθώς ο μήνας έχει έξοδα και μάλιστα απρόβλεπτα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Η Αφροδίτη εισέρχεται αυτόν τον μήνα στον Καρκίνο και στον έκτο ηλιακό σου οίκο δημιουργώντας κατάλληλες συνθήκες και δίνοντας ευκαιρίες να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου και να ασχοληθείς με αυτά που σου δίνουν χαρά και που μέχρι τώρα δεν είχες χρόνο να απολαύσεις εξαιτίας του πιεσμένου προγράμματός σου, ενώ τις τελευταίες ημέρες του μήνα με την είσοδό της στον Λέοντα, η Αφροδίτη περνά απέναντί σου και πλέον οι σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες απαιτούν τον καλύτερο και πιο γοητευτικό εαυτό σου.

Ο Άρης παραμένει για τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα στον έκτο ηλιακό σου οίκο και σου δίνει την απαιτούμενη ενέργεια για να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αν και χρειάζεται να είσαι γενικότερα ψύχραιμος αυτό το διάστημα και να μην δίνεις αφορμές για προστριβές και αντιπαραθέσεις, ενώ από τις 11 του μήνα και μετά, με την νέα του θέση από τον Λέοντα σε κάνει πιο διεκδικητικό και φέρνει δράση και αποτελέσματα σε στόχους που έχεις.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η αναδρόμηση του Δία και του Ποσειδώνα στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο θολώνει κάπως το κλίμα και η αυτοπεποίθησή σου έχει σκαμπανεβάσματα μιας και παρατηρείς καθυστερήσεις και αλλαγές σε σχέδια που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, αλλά ο Ερμής που ευθυδρομεί στις 23 του μήνα βάζει τα πράγματα στην θέση τους και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να κερδίσεις το χαμένο έδαφος μέσα από δημιουργικά σχέδια.

Το σημαντικό τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται αυτόν τον μήνα φέρνει ανατροπές και περιορισμούς σε σένα τον ίδιο και τα σχέδιά σου και σε καλεί να κινηθείς ριζοσπαστικά και να εκφράσεις γνώμες και απόψεις που μπορεί να μην είναι ευρέως αποδεκτές, αλλά είναι κάτι που χρειάζεται να κάνεις!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η ηλιακή έκλειψη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί γεγονότα που έχουν να κάνουν με τον αισθηματικό σου τομέα και σε σπρώχνει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να εκφράσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 του μήνα σε καλεί να φέρεις στο φως τις αλήθειες και τα μυστικά που κρύβεις και να ξεκαθαρίσεις κάθε υπόθεση και κάθε παρανόηση.  Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η καθημερινότητα στην εργασία σου, αυτόν τον μήνα γίνεται ευκολότερη και δεν είναι καθόλου δύσκολο τώρα να σου γίνουν διευκολύνσεις, που ίσως μεταφράζονται σε λιγότερο φόρτο εργασίας, αλλά προσοχή στα οικονομικά σου, ειδικά από τα μέσα του μήνα και μετά, καθώς ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και δεν είναι καλή περίοδος τώρα για σημαντικές επενδύσεις ή μεγάλα σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Η Αφροδίτη εισέρχεται αυτόν τον μήνα στον Καρκίνο και στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που σε κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό, η έμπνευση σε οδηγεί και έχεις πολλά δημιουργικά σχέδια. Οι μετοχές σου και στο προσωπικό κομμάτι ανεβαίνουν και είναι μια περίοδος που το φλερτ είναι στην ημερήσια διάταξη, είτε με το ταίρι σου, είτε με μια καινούργια γνωριμία, ενώ τις τελευταίες ημέρες του μήνα με την είσοδό της στον Λέοντα η καθημερινότητά σου ομορφαίνει και οι δυσκολίες μειώνονται αισθητά.

Ο Άρης παραμένει για τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα και αυτός στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο και με την ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης, αναπτύσσεις έντονη δράση γύρω από τα σχέδιά σου και κινείσαι δυναμικά και διεκδικητικά στα ερωτικά θέματα, ενώ από τις 11 του μήνα περνώντας ο Άρης στον Λέοντα σε αναγκάζει να προσγειωθείς λίγο από το συννεφάκι σου και να ασχοληθείς επισταμένως με την καθημερινότητα και τις δουλειές σου, που μάλλον έχουν μείνει πίσω..

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η αναδρόμηση του Δία και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δημιουργούν ένα αρκετά θολό κλίμα και πρέπει να είσαι προσεκτικός σε κάθε σημαντική απόφαση που παίρνεις, γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και μπορεί να συναντήσεις αρκετές αλλαγές και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου ή ακόμη και να έχεις μια μεταβαλλόμενη ψυχολογία και αναποφασιστικότητα εσύ ο ίδιος, αλλά ο Ερμής που ευθυδρομεί στις 23 του μήνα βάζει τα πράγματα στην θέση τους και μπορείς σιγά-σιγά να αρχίσεις να βλέπεις πιο καθαρά.

Το σημαντικό τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται αυτόν τον μήνα φέρνει ανατροπές σε μυστικά σου σχέδια και ψυχολογικούς περιορισμούς και σε καλεί να κινηθείς ριζοσπαστικά και να χρησιμοποιήσεις ταλέντα και ικανότητες που για κάποιο λόγο δεν ήθελες να αποδεχτείς ότι έχεις μέχρι τώρα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η ηλιακή έκλειψη στις 10 του μήνα ενεργοποιεί γεγονότα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, τα οποία οδηγούν στο να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό η καθημερινότητά σου, αλλά και να διακόψεις αρνητικές καταστάσεις που επαναλαμβάνονταν, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 του μήνα σε καλεί να δώσεις όλη σου την ενέργεια σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο, χωρίς να ξεχάσεις να απολαύσεις τον ρομαντισμό και το όνειρο. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας αρχικά είναι καλός για οικονομικά ζητήματα, αλλά όσο προχωρά, οι παγίδες αυξάνονται και καλό είναι να είσαι προσεκτικός στην διαχείριση που κάνεις. Από την άλλη όμως, η εργασία σου τρέχει με ρυθμούς που σε ικανοποιούν και διανύεις μια δημιουργική περίοδο με πρακτικά και χειροπιαστά αποτελέσματα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS