ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο

ΚΡΙΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου, αναγκάζοντας σε προσαρμογές που σε αγχώνουν και σε επανεκτιμήσεις καταστάσεων, ενώ στις 13 του μήνα που εισέρχεται στους Διδύμους, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και πλέον κάνει την καθημερινή σου ζωή πιο κινητική, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, μετακινείσαι πιο εύκολα και έρχεσαι σε επαφή με αδέλφια και στενούς συγγενείς.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο της κυριαρχίας της μέχρι και τις 23 του μήνα και σε βοηθά με την δύναμη και τον μαγνητισμό της στον οικονομικό τομέα, καθώς μπορείς ακόμη να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο τους πόρους που έχεις και ταυτόχρονα σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και μπορείς να ασχοληθείς με την βελτίωση του εαυτού σου και της εικόνας σου. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στους Διδύμους, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και αυξάνει τις όμορφες επικοινωνίες και συνεννοήσεις που μπορείς να έχεις με το άμεσο περιβάλλον σου, ενώ το μυαλό σου σκέφτεται πιο θετικά σενάρια…

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιό σου και σου παρέχει την απαραίτητη ενέργεια και το απαιτούμενο σθένος για να κυνηγήσεις τους στόχους σου, αλλά και να κατατροπώσεις εχθρούς και να ξεπεράσεις εμπόδια, ενώ ταυτόχρονα και ο Δίας πλέον από το ζώδιό σου, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του Κριού φέρνει προσωπική βελτίωση, επέκταση και πολλές ευκαιρίες!

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τους ρυθμούς σου σε χαμηλότερες συχνότητες και να περιορίσεις τις απερισκεψίες σου σε θέματα φίλων και κοινωνικών συναναστροφώ.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει άγχος στην καθημερινότητά σου και τρεξίματα, αλλά το μυαλό σου λειτουργεί και μπορείς να δεις καθαρά και σε βάθος τις καταστάσεις. Στις 29 του μήνα, μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να σε βοηθήσει να θέσεις νέες βάσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή στην οικογενειακή σου ζωή ή να ξεκινήσεις εργασίες που σχετίζονται με το σπίτι σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας ⇨ εδώ.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η καριέρα και η οικογενειακή ζωή σε διχάζουν αυτόν τον μήνα και σε κουράζουν μέσα από τα διλήμματα που δημιουργούνται και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για να έχεις και την πίτα ολόκληρη, αλλά και τον σκύλο χορτάτο. Ο Άρης όμως σε ενεργοποιεί δραστικά στα επιχειρηματικά σου σχέδια και τα οικονομικά σου βλέπουν άνθιση, με αποτέλεσμα προς τα τέλη του μήνα να καταφέρεις να ασχοληθείς και με την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με τον Άρη στο ζώδιό σου ενεργοποιείσαι προς όλες τις κατευθύνσεις και γεμίζεις ενέργεια, θέλοντας να κυνηγήσεις και να αποκτήσεις αυτό που θες, πράγμα που συμπεριλαμβάνει και το ερωτικό σου κομμάτι που τώρα έχει απαιτήσεις και σε πιέζει να βιώσεις τον έρωτα, το πάθος και την διεκδίκηση σαν να μην υπάρχει αύριο. Όμως αυτή την  φορά με την Αφροδίτη να είναι στον Ταύρο, είσαι επιλεκτικός και δεν θέλεις οποιοδήποτε πρόσωπο προσφέρεται να ικανοποιήσει τις ορέξεις και τις ανάγκες σου, αλλά αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο που σου βγάζει συναισθήματα και σου δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας, αυτό το πρόσωπο με το οποίο μπορείς να έχεις παρελθόν, αλλά και μέλλον μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες, τονίζοντας την σημασία του να πάρεις σωστές αποφάσεις, ενώ στις 13 του μήνα που εισέρχεται στους Διδύμους, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας κινητικότητα στα οικονομικά σου και τώρα είναι μια καλή περίοδος για να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να έχεις υλικό και ηθικό κέρδος.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι και τις 23 του μήνα και σου χαρίζει μαγνητισμό, αυτοπεποίθηση και δύναμη για να φέρεις τους στόχους σου στα μέτρα σου και να πετύχεις αυτό που θέλεις, ενώ παράλληλα σε ευνοεί στο προσωπικό κομμάτι και μπορείς να δεις βελτίωση στην σχέση σου ή ακόμη και να κάνεις ενδιαφέρουσες και όμορφες γνωριμίες. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στους Διδύμους, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας τώρα στο προσκήνιο εξελίξεις στον οικονομικό τομέα, με ευκαιρίες για να φέρεις σε ισορροπία το πορτοφόλι σου, αρκεί βέβαια να αποφύγεις περιττά έξοδα και αγορές.

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και σε σπρώχνει να κάνεις παρορμητικές κινήσεις για να αισθανθείς ότι λύνεις μια και καλή τα προβλήματά σου, πράγμα που όμως δεν θα γίνει με τον παρορμητισμό, αλλά με σκέψη και σωστή προετοιμασία. Το άγχος σου αυξάνεται αυτό το διάστημα και καλό είναι να εκτονώσεις την ενέργειά σου μέσα από φυσική άσκηση και δημιουργική δράση, ενώ ταυτόχρονα και ο Δίας πλέον από τον Κριό, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει ευκαιρίες να αλλάξεις τον τρόπο που ζεις, σκέφτεσαι και αγαπάς τον εαυτό σου.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φρόντισε να διαλέξεις με προσοχή ανθρώπους που έχουν λόγο στη ζωή σου αυτή την περίοδο, ειδικότερα στην αρένα των επαγγελματικών σου και να κρατήσεις στάση σοβαρότητας και επαγγελματισμού απέναντι τους.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα που σε καλεί να το τακτοποιήσεις άμεσα και τώρα χρειάζεται να είσαι υπομονετικός με τον σύντροφο, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι πρέπει πάλι να υποχωρήσεις. Στις 29 του μήνα, μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να σου δώσει νέα πνοή στην καθημερινότητά σου και σε κάνει πιο επικοινωνιακό με το άμεσο περιβάλλον σου και με τους στενούς σου συγγενείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με την ευθυδρόμηση του Ερμή στο ζώδιό σου και την είσοδο του πλανήτη στους Διδύμους κατά την πορεία του μήνα, οι σκέψεις σου καθαρίζουν και μπορείς να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την δράση σου στα επαγγελματικά σου και την οικονομική σου κατάσταση, που αυτόν τον μήνα έχει προοπτικές αν ανόδου και κέρδους.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, είναι αυτονόητο ότι η αισθηματική σου ζωή μπορεί σαφώς να βελτιωθεί, καθώς τώρα εκπέμπεις πιο γλυκά κύματα που μαγνητίζουν και φέρνουν κοντά σου πρόσωπα, κάνεις καινούργιες γνωριμίες, αλλά και ελκύεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρκεί βέβαια να κινηθείς έξυπνα και χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Ο Άρης, ένα ζώδιο πριν το δικό σου, σε βάζει σε διαδικασία να ξεπεράσεις τα όποια κολλήματα και δεύτερες σκέψεις που έχεις ή τις φοβίες που σε κρατάνε πίσω και να πέσεις με τα μούτρα στο παιχνίδι του έρωτα, της σαγήνης και της ικανοποίησης. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή μάλιστα στο ζώδιό σου, μπορείς πλέον να διορθώσεις παρεξηγήσεις και να φέρεις ξανά την επικοινωνία στην ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου, αναγκάζοντας σε προσαρμογές και επανεκτιμήσεις καταστάσεων που προκαλούν άγχος, ενώ στις 13 του μήνα που ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στο ζώδιό σου, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα με πολλές επικοινωνίες και σημαντικές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις, ενώ ταυτόχρονα το μυαλό σου θέλει να ταξιδέψει και να κάνει καινούργιες διαδρομές.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο της κυριαρχίας της μέχρι και τις 23 του μήνα και σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς περισσότερο γύρω από την αισθηματική σου ζωή και τις ανάγκες που έχεις ή να πάρεις αποφάσεις γύρω από μια σχέση που είναι φανερά αδιέξοδη πλέον. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο και πλέον αποκτάς καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σου, ανοίγεσαι περισσότερο και ελκύεις εύνοια, ζητάς χάρες που γίνονται και κάνεις καινούργιες γνωριμίες.

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και σου δίνει το σθένος για να κυνηγήσεις τα σχέδιά και τους στόχους σου, είσαι σε μια περίοδο που μπορείς να πετύχεις πολλά και  γι’ αυτό μην καθυστερείς και αναβάλλεις τίποτα, ενώ ταυτόχρονα και ο Δίας πλέον από τον Κριό, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει ένα μεγάλο όραμα και σταδιακά αρχίζεις να κάνεις γνωριμίες που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες, δικτυώνεσαι και έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα – κλειδιά.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο ενδοσκόπησης όσο αφορά στα πιστεύω σου και στις πεποιθήσεις σου. Εξετάζεις τις βαθύτερες επιθυμίες και τους στόχους της ψυχής σου και βλέπεις κατά πόσο μπορούν τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος απέναντί σου φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών και είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να πάρεις αποφάσεις και να οριστικοποιήσεις καταστάσεις που σέρνονται καιρό. Στις 29 του μήνα, μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να σε βοηθήσει να θέσεις νέες βάσεις στα οικονομικά σου, αλλά και για να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πολλά θα ξεκαθαρίσουν αυτόν τον μήνα στα επαγγελματικά σου και συγκεκριμένα με συνεργάτες ή πελατολόγιο που αλλάζει και τώρα εσύ χρειάζεται να κάνεις τα απαραίτητες προσαρμοστικές κινήσεις. Ο Άρης από τον Κριό σε βοηθά και σε γεμίζει ενέργεια, δύναμη και αποφασιστικότητα να κυνηγήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, ενώ στα τέλη του μήνα βάζεις καινούργιες βάσεις στα οικονομικά σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα είσαι πολύ δραστήριος και κυνηγάς τα σχέδια και τους στόχους σου, κάτι που σε κάνει να φαίνεσαι ζωντανός και ελκύει τους άλλους που θέλουν να αισθανθούν ζωντανοί μαζί σου, με αποτέλεσμα να έχεις ενδιαφέρον και προτάσεις από πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι ή με τα οποία μοιράζεσαι κοινούς στόχους και σχέδια. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε κάνει όμως επιφυλακτικό και δεν προχωράς σε μια περιπέτεια που μπορεί να φαίνεται δελεαστική, αλλά μπορεί να κρύβει κινδύνους και επιπλοκές που δεν θα ήθελες. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τα μέσα του μήνα αρχίζεις όμως να φλερτάρεις πολύ περισσότερο και όταν η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σου από τις 23 του μήνα και μετά, ο δρόμος για την καρδιά σου ανοίγει και δεν υπάρχουν εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου, αναγκάζοντας σε προσαρμογές και επανεκτιμήσεις καταστάσεων που προκαλούν άγχος, ενώ στις 13 του μήνα που ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στο ζώδιό σου, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα με πολλές επικοινωνίες και σημαντικές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις, ενώ ταυτόχρονα το μυαλό σου θέλει να ταξιδέψει και να κάνει καινούργιες διαδρομές.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο της κυριαρχίας της μέχρι και τις 23 του μήνα και σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς περισσότερο γύρω από την αισθηματική σου ζωή και τις ανάγκες που έχεις ή να πάρεις αποφάσεις γύρω από μια σχέση που είναι φανερά αδιέξοδη πλέον. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο και πλέον αποκτάς καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σου, ανοίγεσαι περισσότερο και ελκύεις εύνοια, ζητάς χάρες που γίνονται και κάνεις καινούργιες γνωριμίες.

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και σου δίνει το σθένος για να κυνηγήσεις τα σχέδιά και τους στόχους σου, είσαι σε μια περίοδο που μπορείς να πετύχεις πολλά και  γι’ αυτό μην καθυστερείς και αναβάλλεις τίποτα, ενώ ταυτόχρονα και ο Δίας πλέον από τον Κριό, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει ένα μεγάλο όραμα και σταδιακά αρχίζεις να κάνεις γνωριμίες που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες, δικτυώνεσαι και έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα – κλειδιά.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο ενδοσκόπησης όσο αφορά στα πιστεύω σου και στις πεποιθήσεις σου. Εξετάζεις τις βαθύτερες επιθυμίες και τους στόχους της ψυχής σου και βλέπεις κατά πόσο μπορούν τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος απέναντί σου φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών και είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να πάρεις αποφάσεις και να οριστικοποιήσεις καταστάσεις που σέρνονται καιρό. Στις 29 του μήνα, μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να σε βοηθήσει να θέσεις νέες βάσεις στα οικονομικά σου, αλλά και για να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πολλά θα ξεκαθαρίσουν αυτόν τον μήνα στα επαγγελματικά σου και συγκεκριμένα με συνεργάτες ή πελατολόγιο που αλλάζει και τώρα εσύ χρειάζεται να κάνεις τα απαραίτητες προσαρμοστικές κινήσεις. Ο Άρης από τον Κριό σε βοηθά και σε γεμίζει ενέργεια, δύναμη και αποφασιστικότητα να κυνηγήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, ενώ στα τέλη του μήνα βάζεις καινούργιες βάσεις στα οικονομικά σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα είσαι πολύ δραστήριος και κυνηγάς τα σχέδια και τους στόχους σου, κάτι που σε κάνει να φαίνεσαι ζωντανός και ελκύει τους άλλους που θέλουν να αισθανθούν ζωντανοί μαζί σου, με αποτέλεσμα να έχεις ενδιαφέρον και προτάσεις από πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι ή με τα οποία μοιράζεσαι κοινούς στόχους και σχέδια. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε κάνει όμως επιφυλακτικό και δεν προχωράς σε μια περιπέτεια που μπορεί να φαίνεται δελεαστική, αλλά μπορεί να κρύβει κινδύνους και επιπλοκές που δεν θα ήθελες. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τα μέσα του μήνα αρχίζεις όμως να φλερτάρεις πολύ περισσότερο και όταν η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σου από τις 23 του μήνα και μετά, ο δρόμος για την καρδιά σου ανοίγει και δεν υπάρχουν εμπόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου, δίνοντας την ευκαιρία να αναπροσαρμόσεις τα σχέδιά σου και να επανεκτιμήσεις καταστάσεις με φίλους, ενώ στις 13 του μήνα που εισέρχεται στους Διδύμους, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αυξάνει το άγχος σου και σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς βαθύτερα και να ερευνήσεις, φτάνοντας σε αποκαλύψεις και στην ρίζα των προβλημάτων σου.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο της κυριαρχίας της μέχρι και τις 23 του μήνα κάνοντας την επαφή με φίλους ευχάριστη και δημιουργική, εσύ είσαι πολύ πιο γλυκός και ανοιχτός, κάνεις καινούργιες γνωριμίες που μιλάνε στην καρδιά σου και τα δημιουργικά σου σχέδια ευνοούνται. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στους Διδύμους, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και τώρα αρχίζει μια περίοδος που το άγχος σου αρχίζει λίγο να αυξάνεται γύρω από οικονομικά θέματα, αλλά ουσιαστικά είναι η στιγμή για να ασχοληθείς με τον βαθύτερο εαυτό σου και να βελτιώσεις κρυφές πτυχές της ζωής σου.

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και φέρνει δράση και εξελίξεις στον τομέα της καριέρας, με τα επαγγελματικά θέματα να σε απασχολούν αρκετά και τώρα μπορείς να αναλάβεις δράση και να ζητήσεις αυτό που σου αξίζει ή να κυνηγήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους με μεγαλύτερο σθένος και αντοχή, ενώ ταυτόχρονα και ο Δίας πλέον από τον Κριό, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει σημαντικές ευκαιρίες ανόδου, εξέλιξης και εύνοιας στον επαγγελματικό τομέα.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Τώρα είναι η στιγμή να επαναξιολογήσεις τον τρόπο που λειτουργείς με το χρήμα, τα δάνεια, τις τράπεζες, τις δόσεις, τις εφορίες και τις ασφάλειες.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος στον Τοξότη σε κάνει να βιάζεσαι και να αγχώνεσαι για θέματα καθημερινότητας, ενώ ταυτόχρονα η πίεση αυξάνεται στην δουλειά σου και τα αναπάντεχα καραδοκούν. Στις 29 του μήνα, η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου έρχεται για να σου δώσει νέα πνοή και όραμα για την καθημερινότητά σου, αλλά και για την ζωή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δέχεσαι πιέσεις και έχεις μεγάλο άγχος στα επαγγελματικά σου αυτόν τον μήνα, αλλά μεγάλες είναι και οι προσδοκίες σου, πράγμα που δεν σε αφήνει να το βάλεις κάτω. Ο μήνας φέρνει επιτυχίες μέσα από δράση που αναλαμβάνεις και οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα είναι καίριες και διαμορφώνουν το μέλλον. Τα οικονομικά σου ωφελούνται μέσα από την επιχειρηματική σου δράση και μπορείς να επενδύσεις σε μια ιδέα που είχες στο συρτάρι περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας σου δίνει πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή μέσα από κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφο που ανανεώνουν την σχέση σας και που σας βοηθάνε να μοιραστείτε ιδέες και οράματα για το μέλλον. Αν είσαι μόνος, ο μήνας φέρνει καινούργια πρόσωπα στην ζωή σου και μια γνωριμία που μπορεί να κάνεις μέσα από κοινό φιλικό περιβάλλον ή ακόμη και με αφορμή την δουλειά, μπορεί τελικά να αποδειχτεί η αρχή για μια όμορφη σχέση.

ΛΕΩΝ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου, αναγκάζοντας σε προσαρμογές και επανεκτιμήσεις καταστάσεων στον επαγγελματικό τομέα, ενώ στις 13 του μήνα που εισέρχεται στους Διδύμους, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δίνοντας πνοή και κίνηση στα σχέδιά σου και φέρνοντάς σε πιο κοντά με φίλους και ευχάριστες στιγμές.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο της κυριαρχίας της μέχρι και τις 23 του μήνα και σε βοηθά να βελτιώσεις την επαγγελματική σου εικόνα, να έρθεις σε επαφή και συνεννόηση με πρόσωπα που έχουν να παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου και να προσελκύσεις ευκαιρίες που σε ανεβάζουν και που προωθούν τα σχέδιά σου. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στους Διδύμους, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και τώρα έχεις την βοήθεια που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, γνωρίζεις πρόσωπα που έχουν ενδιαφέρον σε φιλικό ή ακόμη και προσωπικό επίπεδο και γενικότερα αρχίζει μια θετική περίοδος χαράς.

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και σε γεμίζει με μεγάλη ενέργεια, έχεις πολλές και απανωτές σκέψεις και ιδέες και γενικά σφύζεις από ζωή και ενέργεια, αλλά μερικές φορές το να σκέφτεσαι πολύ και να μην πράττεις μπορεί να βραχυκυκλώνει το σύστημά σου, φρόντισε λοιπόν να μην μένεις μόνο στις ιδέες. Ταυτόχρονα ο Δίας πλέον από τον Κριό, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει μεγάλες ιδέες αλλά και την εύνοια να τις πετύχεις, ετοιμάσου λοιπόν για πράγματα που μπορεί να αλλάξουν πλήρως την ζωή σου και να ανοίξουν τους ορίζοντές σου.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σου ζητά να προσέξεις τις επιλογές σου σε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία που αρχίζει τώρα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος στον Τοξότη φωτίζει τον αισθηματικό σου τομέα και σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις και να τολμάς να φλερτάρεις αλλά και να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Στις 29 του μήνα, μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να σε κάνει να σκεφτείς πιο σοβαρά και σε βάθος γύρω από το τι μπορείς να αλλάξεις στον εαυτό σου και στο σκεπτικό σου ώστε να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Έχεις πολλές ιδέες για αλλαγές και βελτίωση των συνθηκών στην εργασία σου, όμως ίσως τώρα δεν είναι ακόμη η ώρα για να τις κοινοποιήσεις ή να τις εφαρμόσεις. Είναι όμως η ώρα να ωφεληθείς από τις ευκαιρίες που υπάρχουν στην  επαγγελματική αρένα και να χρησιμοποιήσεις την γοητεία σου, τον μαγνητισμό σου και τις γνωριμίες σου για να προχωρήσεις την καριέρα σου ένα βήμα ακόμη. Ο μήνας φέρνει και την δυνατότητα να εκτιμήσεις πιο καθαρά τις καταστάσεις και να σπρώξεις στην σωστή κατεύθυνση τα δημιουργικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου, η περίοδος θέλει ακόμη λίγη προσοχή.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Οι συναισθηματικές ανάγκες κορυφώνονται και όσο προχωρά ο μήνας θέλεις να ξεκαθαρίσουν τα θέματα που σε απασχολούν και σου στερούν την χαρά του έρωτα και την απόλαυση μιας σχέσης που ρέει ομαλά, θετικά και ευχάριστα. Όσο αγχωμένος και να αισθάνεσαι, μην ξεχνάς ότι ο μαγνητισμός σου εκπέμπεται σε μεγάλη ακτίνα γύρω σου και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και την διάθεσή σου ανεβασμένη ώστε να διακρίνεις και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται, ακόμη και στον επαγγελματικό σου χώρο, ενώ αν είσαι σε σχέση, φρόντισε να δείξεις ξεκάθαρα στον σύντροφο τι είναι αυτό που θέλεις και η επιθυμία σου θα είναι προσταγή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου, φέρνοντας σταδιακά απελευθέρωση από εμπόδια και ψυχαναγκασμούς και το μυαλό σου αρχίζει να καθαρίζει, ενώ στις 13 του μήνα που εισέρχεται στους Διδύμους, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και φέρνει κινητικότητα και εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο της κυριαρχίας της μέχρι και τις 23 του μήνα βελτιώνοντας την ιδέα που έχεις για την ζωή και το πώς λειτουργούν τα πράγματα, η κοσμοθεωρία σου αρχίζει να περιλαμβάνει παράγοντες που μέχρι τώρα μπορεί να απέρριπτες και έχεις εύνοια σε θέματα σπουδών, ανώτερης μόρφωσης, ταξιδιών και σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στους Διδύμους, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και πλέον η γενικότερη εύνοια μεταφέρεται στον επαγγελματικό τομέα, όπου εμφανίζονται ευκαιρίες για βελτίωση των καταστάσεων και για άνοδο.

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και σε βασανίζει καθώς προσπαθείς με πλάγιους τρόπους να πείσεις τον σύντροφο ή τον συνεργάτη να ακούσει τις ιδέες σου και να ακολουθήσει την δράση σου, πράγμα που δεν γίνεται τόσο εύκολα και βρίσκεις αντίσταση και εμπόδια. Τα οικονομικά σου είναι ένα πεδίο δράσης και εξέλιξης και καλό θα ήταν να εστιάσεις σε κινήσεις που μπορείς να κάνεις σε αυτόν τον τομέα, αφήνοντας τις κόντρες με τους άλλους, καθώς ταυτόχρονα και ο Δίας πλέον από τον Κριό, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει ευκαιρίες και εύνοια για οικονομική άνοδο.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Συναντάς εμπόδια και σου φαίνεται δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος σου, τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα. Μπορεί ακόμα και να νιώθεις μελαγχολία και τώρα αρχίζεις να αισθάνεσαι τις συνέπειες.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος στον Τοξότη σε φέρνει σε κρίσιμο σημείο και χρειάζεται να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή, θέματα του σπιτιού και της ισορροπίας που χρειάζεται να βρεις ανάμεσα σε προσωπική ζωή και επαγγελματικά. Στις 29 του μήνα, μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να σου δώσει ενέργεια και ώθηση στα σχέδιά σου και να φέρει καινούργιους φίλους και γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι μια περίοδος που σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου ιδιαίτερα και η πορεία που θέλεις να πάρει η καριέρα σου και αυτό σε οδηγεί σταδιακά και γύρω στα μέσα του μήνα να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Ίσως θελήσεις να προσαρμόσεις με διαφορετικό τρόπο τα δεδομένα που υπάρχουν στην προσωπική σου ατζέντα, ίσως πάλι θελήσεις να ανοίξεις τα φτερά σου για κάπου αλλού.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου. Οι κινήσεις του συντρόφου αυτόν τον μήνα είναι περίεργες και σε ωθούν σε αντιδράσεις ή στην καλύτερη περίπτωση σε βάζουν σε σκέψεις και σου δημιουργούν αμφιβολίες και ερωτηματικά που πρέπει να απαντήσεις. Το ερωτικό πάθος βέβαια είναι στα ύψη και αυτό βοηθά στο να καλυφθούν τα κενά, αλλά αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα είναι να έχεις το μυαλό σου ήσυχο και γι’αυτό θα ψάξεις και θα βρεις τις απαντήσεις που σου λείπουν.

ΖΥΓΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου, αναγκάζοντας σε τελικές προσαρμογές στα οικονομικά σου ζητήματα και αρχίζει να σε διευκολύνει στην τακτοποίηση τον εκκρεμοτήτων σου, ενώ στις 13 του μήνα που εισέρχεται στους Διδύμους, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνοντας απελευθέρωση μυαλού, γεμίζεις καινούργιες ιδέες και ευνοούνται πλέον θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με την ανώτερη γνώση.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο της κυριαρχίας της μέχρι και τις 23 του μήνα και σου δίνει τελευταίες ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα, αλλά και για να φτάσεις σε βάθος γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με τον σύντροφο και ίσως να αποδεχτείς τελικά κάποια κομμάτια της προσωπικότητάς του. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στους Διδύμους, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και τώρα μπορείς πλέον πιο εύκολα να δεις και την πλευρά του άλλου, αλλά και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να ωφεληθείς από ευκαιρίες που έρχονται από την πρόσληψη καινούργιας γνώσης ή από άτομα που έρχονται από μακριά.

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα με την σταθερή σου σχέση, ενώ παράλληλα σε καλεί να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός με συνεργασίες, καθώς μπορεί να δεχτείς επιθέσεις, ενώ ταυτόχρονα ο Δίας πλέον από τον Κριό, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει ευκαιρίες και εύνοια στις συνεργασίες σου και σε προστατεύει από πισώπλατα μαχαιρώματα.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες εσύ ακριβώς και αναγκαστικά θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με τις ανάγκες και τις προθέσεις του συντρόφου σου, αφήνοντας στην άκρη την δική σου ανάγκη για έλεγχο και τάξη.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει κινητικότητα και ειδήσεις στην καθημερινότητά σου και επικοινωνίες που σε οδηγούν σε συμπεράσματα και συνειδητοποιήσεις ή ακόμη και αποκαλύψεις. Στις 29 του μήνα, μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να σε βοηθήσει να θέσεις νέες βάσεις στην επαγγελματική σου ζωή και να βρεις τρόπους να τονώσεις την καριέρα σου και την κοινωνική σου θέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας είναι σημαντικός για τα επαγγελματικά σου, όχι τόσο από την άποψη των γεγονότων, όσο γιατί είναι μια περίοδος που σταδιακά σε προετοιμάζει για τις εξελίξεις και έχεις μέχρι τα τέλη του μήνα το περιθώριο και την ευκαιρία ταυτόχρονα α κάνεις αυτές τις κινήσεις και αυτές τις επαφές που θα σε βοηθήσουν αργότερα να πατήσεις ακόμη πιο γερά στα πόδια σου στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά σου θέλουν μια κάποια προσοχή και καλύτερη διαχείριση τώρα, αλλά μπορείς πιο εύκολα να κάνεις ρυθμίσεις και να τακτοποιήσεις οικονομικές σου εκκρεμότητες.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Είναι ένας καυτός και πολύ δραστήριος μήνας για την προσωπική σου ζωή και το πρόσωπο που σε απασχολεί κάνει κινήσεις που δείχνουν ξεκάθαρα το αν σε διεκδικεί ή αν τελικά ενδιαφέρεται για κάτι άλλο, με αποτέλεσμα να καταλάβεις πού βρίσκεσαι μαζί του και να κινηθείς και εσύ ανάλογα. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο όμως σε βασανίζει και σε γεμίζει ανασφάλειες και ερωτηματικά, που από την μια αυξάνουν την ερωτική σου επιθυμία, από την άλλη όμως δεν σε αφήνουν να έχεις το πάνω χέρι στο ερωτικό παιχνίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου, αναγκάζοντας σε να δεις ξεκάθαρα τις συνεργασίες σου ή την σταθερή σου σχέση, ενώ στις 13 του μήνα που εισέρχεται στους Διδύμους, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και φέρνει δραστηριοποίηση και ειδήσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, βοηθώντας σε να κινηθείς πιο ευέλικτα γύρω από εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο της κυριαρχίας της μέχρι και τις 23 του μήνα και κινούμενη απέναντί σου φέρνει εύνοια στις προσωπικές σου σχέσεις και σου δίνει ακόμη ευκαιρίες να πετύχεις με τον τρόπο σου αυτά που θέλεις στα επαγγελματικά σου. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στους Διδύμους, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και τώρα μπορείς να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, να βάλεις τάξη σε έσοδα και έξοδα και να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου πιο αποδοτικά.

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και φέρνει ένταση και γρήγορες εξελίξεις στην εργασία σου τις οποίες πρέπει να προλάβεις για να μην βρεθείς τελικά σε δύσκολη θέση, ενώ ταυτόχρονα ο Δίας πλέον από τον Κριό, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σου δίνει προστασία και οξύνοια και έτσι μπορείς να κάνεις τις σωστές κινήσεις στην εργασία σου και να ωφεληθείς βλέποντας την μεγάλη εικόνα, χωρίς να παγιδεύεσαι από το πώς φαίνονται τα πράγματα στην καθημερινή τους ροή.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τις απογοητεύσεις που έχεις περάσει, τα προβλήματα του παρελθόντος και την συναισθηματική έλλειψη.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει εξελίξεις στα οικονομικά και σου αποκαλύπτει κρυφές πτυχές του συντρόφου σου που αγνοούσες μέχρι τώρα. Στις 29 του μήνα, μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να σου δώσει νέα πνοή και να σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις πιο ψηλά, καθώς το μυαλό σου τώρα δεν συναντά εμπόδια και περιορισμούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι δραστήριος και απαιτητικός ο μήνας για την επαγγελματική σου ζωή και θα χρειαστεί να αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, πράγμα που μπορεί και να σε κουράσει ψυχολογικά ή να σε εξαντλήσει σωματικά, όμως είναι μια περίοδος ιδιαίτερα ικανοποιητική για σένα, καθώς μπορείς να δεις εξέλιξη και φυσικά περισσότερες αποδοχές, καθώς τα οικονομικά σου ευνοούνται μέσα από καλές συνεργασίες. Προσοχή να μην χαλάσεις συμφωνίες που είναι καλές και έχουν αποδείξει την χρησιμότητά σου μέσα από τον χρόνο γιατί δεν θες να χάσεις ευκαιρίες που έρχονται μέσα από αυτές. Βάδισε με αυτοπεποίθηση αλλά και με σύνεση.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη απέναντί σου, στον τομέα των σταθερών σχέσεων, κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, οι συνθήκες σε βοηθούν να βελτιώσεις κατά πολύ την σχέση που διατηρείς ή να κάνεις μια σημαντική νέα γνωριμία που θα έχει μέλλον, τώρα μάλιστα που και ο Ερμής ορθοδρομεί και σε απαλλάσσει από προβλήματα και μπερδέματα του παρελθόντος. Είναι ένας δυνατός μήνας για την αισθηματική σου ζωή και με τον κυβερνήτη σου να σε δυναμώνει από τον Κριό, μπορείς να δράσεις πάνω σε κάθε εμπόδιο στην καθημερινότητά σου και να απομακρύνεις αυτά που δεν σε αφήνουν να χαρείς τον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου, αναγκάζοντας σε προσαρμογές και επανεκτιμήσεις καταστάσεων της υγείας σου και της καθημερινότητάς σου, ενώ στις 13 του μήνα που εισέρχεται στους Διδύμους, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνοντας ειδήσεις, κινητικότητα, επικοινωνίες και εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την σταθερή σου σχέση ή με κάποια συνεργασία σου.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο της κυριαρχίας της μέχρι και τις 23 του μήνα και ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την εργασία σου παρέχοντας την δυνατότητα να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου στην δουλειά αλλά και την υγεία σου κάνοντας κάποιες απαιτούμενες προσαρμογές. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στους Διδύμους, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και πλέον μπορείς να εστιάσεις πιο εύκολα στο προσωπικό σου κομμάτι, να βελτιώσεις την σχέση που έχεις ή να ασκήσεις την γοητεία σου και να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Οι συνεργάτες σου πλέον είναι πολύ πιο θετικοί μαζί σου και μπορείς να ζητήσεις χάρες και εξυπηρετήσεις και να γίνουν.

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και αυτό σε κάνει ακόμη πιο θαρραλέο και τολμηρό στον τρόπο που φλερτάρεις και δραστηριοποιείσαι στο αισθηματικό σου κομμάτι, αλλά και στα δημιουργικά σου σχέδια που παίρνουν ώθηση και πάνε μπροστά. Ταυτόχρονα ο Δίας πλέον από τον Κριό, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ανεβάζει κατά πολύ την ψυχολογία σου και κάνεις μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Πρόσεξε μην κάνεις παρορμητικές επενδύσεις όμως που ενέχουν υψηλό ρίσκο.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και αυτό σημαίνει ότι οι άλλοι γύρω σου δεν συμφωνούν, και θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις, αν τους πιέσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνει εντάσεις και τώρα είναι η στιγμή που κορυφώνονται εξελίξεις, πράγμα που σε οδηγεί σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με νευραλγικούς τομείς της ζωής σου. Στις 29 του μήνα, μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να σε βοηθήσει να θέσεις νέες βάσεις στα οικονομικά σου και να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση των εσόδων και των εξόδων σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ίσως αυτόν τον μήνα να μην θελήσεις να απασχολήσεις το μυαλό σου με τα επαγγελματικά και την καριέρα σου, αντιθέτως να έχεις την ανάγκη να κυνηγήσεις προσωπικά σχέδια και να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι εσύ όμορφα και ζωντανός. Είναι μια περίοδος όμως που οι συνεργάτες ή οι ανώτεροί σου σε χρειάζονται περισσότερο και αυτό μπορεί να σε εκνευρίσει, το σύμπαν όμως δεν συνωμοτεί εναντίον σου, αντιθέτως σου προσφέρει με αυτόν τον τρόπο ευκαιρίες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Όσο προχωρά ο μήνας η ψυχολογία σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες κορυφώνονται με αποτέλεσμα αυτή την περίοδο να θελήσεις να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου ή να αποφασίσεις, αν είσαι μόνος σου, να αποδεχτείς προτάσεις και προσεγγίσεις που έχεις και να δώσεις μια ευκαιρία σε κάτι καινούργιο, παρότι δεν είσαι εντελώς ζεστός με το θέμα. Ο μήνας σου παρέχει όμως τις ευκαιρίες να βελτιώσεις την καθημερινότητα στην προσωπική σου ζωή και να την κάνεις πιο όμορφη, σταθεροποιώντας παραμέτρους που σε αναστατώνουν ή που σε περιορίζουν, ενώ από τα τέλη του μήνα και μετά, τα αισθηματικά σου έχουν πλέον την πρώτη θέση στην ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου, απελευθερώνοντάς σε από εμπόδια που καθυστερούσαν την δημιουργική σου έκφραση και τα προσωπικά σου σχέδια, ενώ στις 13 του μήνα που εισέρχεται στους Διδύμους, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνοντας κινητικότητα, ειδήσεις και τρεξίματα που όμως είναι για καλό στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο της κυριαρχίας της μέχρι και τις 23 του μήνα και σου δίνει μαγνητισμό που χρησιμοποιείς τόσο στις προσωπικές σου σχέσεις, που τώρα γίνονται καλύτερες και πιο αρμονικές, όσο και στα δημιουργικά σου σχέδια και τώρα μπορείς να βρεις την βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να τα προωθήσεις και να τα κάνεις πραγματικότητα. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στους Διδύμους, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και αρχίζει μια περίοδος που οι καταστάσεις στην εργασία σου βελτιώνονται και η καθημερινότητά σου γίνεται πιο ευχάριστη, καθώς εσύ βρίσκεις τρόπους για να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα και πιο όμορφα προσφέροντας τον εαυτό σου στους άλλους.

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και σε κάνει δραστήριο και ενεργό σε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας, αν και δυναμιτίζει κάπως τις καταστάσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που έχουν αντίθετες απόψεις από τις δικές σου σε κάποια θέματα.  Ταυτόχρονα όμως ο Δίας πλέον από τον Κριό, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει κοινό όραμα με τα μέλη της οικογενείας και σου παρουσιάζει ευκαιρίες που σε βοηθάνε να επεκτείνεις το όραμά σου και να βελτιώσεις σημαντικά την ποιότητα της ζωής σου αλλά και των δικών σου προσώπων.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, πρόσεξε λοιπόν να μην κάνεις ατυχείς επενδύσεις ή να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου από δω και από εκεί, σε πράγματα που δεν είναι χρήσιμα, καθώς η τάση για σπατάλη είναι μεγάλη.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει άγχος και βιασύνη και χρειάζεται να παραμείνεις ψύχραιμος μπροστά στις αποκαλύψεις που γίνονται, αλλά και στις συνειδητοποιήσεις που σου συμβαίνουν. Στις 29 του μήνα, μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να δημιουργήσει νέες βάσεις στις συνεργασίες σου ή στην σταθερή σου σχέση και μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή σε αυτά τα θέματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός σε θέματα καριέρας και εργασίας γιατί από την μια οι απαιτήσεις και τα άγχη της οικογένειας και του σπιτιού δεν σε αφήνουν να εστιάσεις πλήρως στα θέματα της δουλειάς σου, από την άλλη υπάρχουν ενέργειες που γίνονται πίσω από την πλάτη σου που δεν στοχεύουν φυσικά στην δική σου επιτυχία, αντιθέτως! Τα μέσα του μήνα είναι ένα απαιτητικό διάστημα και πολλά πράγματα θα αποκαλυφθούν.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, τα αισθηματικά σου παίρνουν τα πάνω τους σαφώς και εσύ είσαι σε διάθεση να φλερτάρεις, να παίξεις με το μυαλό των άλλων και να απολαύσεις την ευχαρίστηση που χαρίζει μια ερωτική σχέση και το παιχνίδι που προκύπτει από την διάδραση των συντρόφων. Αν είσαι σε σχέση, το διάστημα σε βοηθά να ανανεώσεις το πάθος, ενώ αν είσαι μόνος και σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις κάποιον, τότε οι ευκαιρίες είναι πολλές, αρκεί να χαλαρώσεις και να αρχίσεις το παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ  

Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου, φέρνοντας εντάσεις που οδηγούν σε ξεκαθάρισμα καταστάσεων που σε απασχολούν στο σπίτι ή με την οικογένεια, ενώ στις 13 του μήνα που εισέρχεται στους Διδύμους, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και πλέον μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου πιο ελεύθερα και αληθινά, να φλερτάρεις με επιτυχία, αλλά και να κάνεις κινήσεις που προωθούν τα δημιουργικά σου σχέδια.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο της κυριαρχίας της μέχρι και τις 23 του μήνα και φέρνει βελτίωση σε καταστάσεις που σε απασχολούν στην οικογένεια και στις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ παράλληλα σε κάνει να θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και να απολαύσεις την ηρεμία που σου παρέχει ο χώρος σου. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στους Διδύμους, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας κινητικότητα στα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και στον αισθηματικό τομέα κάνοντας πιο εύκολο τώρα το να κάνεις μια νέα γνωριμία ή και να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση.

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και σε κάνει δραστήριο και κινητικό στην καθημερινότητά σου, αλλά μπορεί να φέρει εντάσεις και κόντρες με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα, που όμως είναι ουσιαστικά ευκαιρίες για να έρθετε σε μια κοινή συμφωνία, καθώς πλέον ο Δίας από τον Κριό, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει κοινό όραμα με τους συγγενείς σου και ομοφωνία, ενώ παράλληλα εσύ έχεις ευκαιρίες για να αναπτύξεις και να μοιραστείς προσωπικές σου απόψεις με το άμεσο περιβάλλον σου και να προωθήσεις τις ιδέες σου πιο εύκολα.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σε στρέφει να λειτουργήσεις πιο εσωτερικά, να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να δεις με άλλη ματιά τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχεις βάλει στην ζωή σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος στον Τοξότη κορυφώνει τις προσπάθειές σου στα δημιουργικά σου σχέδια και τώρα βλέπεις αποτελέσματα, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει ένα θέμα με φιλικό σου πρόσωπο που σε απασχολεί. Στις 29 του μήνα, μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα αρχή και να θέσεις καλύτερες βάσεις σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας και σωματικής υγείας και ευεξίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η περίοδος σε θέλει να απασχολείσαι περισσότερο με  αυτό που συμβαίνει στο σπίτι σου και στην ιδιωτική σου ζωή, παρά με την καριέρα και τις επαγγελματικές επιτυχίες, πράγμα που σαφώς χρειάζεσαι και δικαιούσαι. Απόλαυσε αυτά για τα οποία έχεις δουλέψει λοιπόν και τα επαγγελματικά σου μπορούν να περιμένουν, εξάλλου πλέον αρχίζει το καλοκαίρι επίσημα.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί κατά πολύ αυτόν τον μήνα, εφόσον κάνεις βέβαια τις απαραίτητες κινήσεις και αφήσεις πίσω σου θέματα από το παρελθόν που απασχόλησαν ή βασάνισαν την σχέση σου και χαράξεις μια νέα και καθαρή πορεία με στόχο το από τώρα και μετά. Γενικότερα γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και εκφραστικός και αυτό βοηθά την σχέση που διατηρείς ή τις νέες γνωριμίες, αν είσαι μόνος.

ΙΧΘΥΕΣ – ΓΕΝΙΚΑ  

Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου, δίνοντας μια ευκαιρία να επανεκτιμήσεις καταστάσεις και να ξεπεράσεις προβλήματα και εμπόδια στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ στις 13 του μήνα που εισέρχεται στους Διδύμους, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και φέρνει κινητικότητα σε θέματα σπιτιού και οικογενείας ή ειδήσεις και εξελίξεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου και με αγοραπωλησίες.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο της κυριαρχίας της μέχρι και τις 23 του μήνα και κάνει την καθημερινότητά σου πιο όμορφη, μπορείς να έχεις ευχάριστες συζητήσεις και να βρεις κατανόηση και ασφάλεια στον περίγυρό σου και με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να φέρεις αρμονία και ειρήνη στις σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στους Διδύμους, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και τώρα αρχίζει ένα διάστημα που μπορείς να βελτιώσεις την ζωή στο σπίτι με τα οικεία πρόσωπα και να ασχοληθείς με την αναβάθμιση της ακίνητης περιουσίας σου.

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και σε δραστηριοποιεί στον οικονομικό τομέα, παρότι το άγχος σου γύρω από τις ικανότητές σου μπορεί να αυξάνεται και να νιώθεις πως πρέπει να αποδείξεις την αξία σου στους άλλους άμεσα και πρακτικά. Ο Δίας όμως από τον Κριό, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει θετική σκέψη και αποκτάς αυτοπεποίθηση καθώς εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες και έχεις επιτυχίες που ΄κάνουν τους άλλους να τρίβουν τα μάτια τους.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην αφήνεις το άγχος σου να οδηγεί τις σκέψεις σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος στον Τοξότη σε αναστατώνει στα επαγγελματικά σου, φέρνει εμπόδια, εντάσεις και δυσκολίες που σε κάνουν να γίνεσαι δυο κομμάτια, μεταξύ δουλειάς και οικογένειας. Στις 29 του μήνα, μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να σου αναπτερώσει το ηθικό και να σε βοηθήσει να εκφραστείς αληθινά και χωρίς περιορισμούς στην αισθηματική σου ζωή και τα προσωπικά σου σχέδια παίρνουν και πάλι μπρος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα οικονομικά σου είναι ένα θέμα που σε απασχολεί θερμά αυτόν τον μήνα και οι υποχρεώσεις ή οι εκκρεμότητες που υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα φαίνονται πιεστικές, μπορείς όμως να τα καταφέρεις μέσα από μια καλή και ψύχραιμη διαχείριση.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και τρυφερός αυτόν τον μήνα, με τις εκδηλώσεις σου να τραβούν το ενδιαφέρον τόσο του συντρόφου, όσο και του περιβάλλοντός σου, πράγμα που οδηγεί αυτομάτως στο να δεχτείς πολλά κομπλιμέντα και προτάσεις από πρόσωπα που δεν περιμένεις. Η έκπληξη αυτή είναι ευχάριστη και σαφώς ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου, πράγμα που βοηθά την αισθηματική σου ζωή.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS