ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο

Κριός

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ζυγό, δηλαδή απέναντί σου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεδιαλύνεις και να πάρεις αποφάσεις για θέματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή και την σχέση σου ή κάποια συνεργασία σου και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τον χρόνο για να σκεφτείς ψύχραιμα και να περιμένεις την ευθυδρόμηση του πλανήτη για να μιλήσεις ή για να ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου.  Από τις 19 του μήνα και μετά ο πλανήτης γυρίζει ευθύδρομος και πλέον θα μπορείς να υποστηρίξεις τις θέσεις σου και να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως, καθώς μπορεί ο πλανήτης να επανέρχεται σε ορθή φορά, αλλά μέχρι να βγει εντελώς από την σκιά του χρειάζεται μέχρι και τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Η Αφροδίτη παραμένει τις πρώτες μέρες του μήνα στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, κάνοντας τα θέματα που έχουν να κάνουν με την στενή και προσωπική επαφή σου με τον σύντροφο σημαντικά, σε βαθμό που να θεωρείς ότι υποφέρεις και πως κάτι πρέπει να κάνεις για να αλλάξει η κατάσταση. Από τις 7 του μήνα που περνάει στον Τοξότη και στον ένατο ηλιακό σου οίκο, οι συνθήκες αλλάζουν και μπορείς πλέον να φιλοσοφήσεις πιο ψύχραιμα την σχέση σου με τον σύντροφο, αλλά και να βρεις λύσεις και βοήθεια σε σημαντικές πρακτικές εκκρεμότητες που έχεις.

Ο Άρης θα παραμείνει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα απέναντί σου, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και αφήνοντας λίγο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να αναπνεύσουν. Ο μήνας φέρνει έντονη δράση και κινήσεις στον τομέα των σχέσεων αλλά και των συνεργασιών και τώρα είναι η περίοδος που πρέπει να κάνεις αποφασιστικές κινήσεις στους σχετικούς τομείς ή να αντιδράσεις και να ανταπαντήσεις στις κινήσεις που γίνονται από σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σου.

Ο Δίας και ο Κρόνος παραμένουν ανάδρομοι στον Υδροχόο και συνεχίζουν να  φέρνουν καθυστερήσεις, εμπόδια και να αυξάνουν γενικότερα το άγχος σου και να τεστάρουν την υπομονή σου σε θέματα φιλοδοξιών και στόχων, ενώ το κλίμα με τους φίλους σου σε κάνει να σκέφτεσαι και να αναρωτιέσαι για το πραγματικό τους ενδιαφέρον. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 18 του μήνα και ο Κρόνος στις 11, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι παραπάνω καταστάσεις.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες παραμένουν ανάδρομοι καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, με εξαίρεση τον Πλούτωνα που θα ευθυδρομήσει στις 6/10, δημιουργώντας συνθήκες που παίζουν στο αόρατο παρασκήνιο της ζωής σου, οι οποίες όμως επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό τις μελλοντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και γενικότερα την θέση και το στάτους που έχεις κοινωνικά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 6/10 γίνεται απέναντί σου και είναι ιδιαίτερα εκρηκτική καθώς είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου τον Άρη, κάνοντας το πρώτο μισό του μήνα αρκετά απαιτητικό σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και γενικότερα η περίοδος χρειάζεται προσοχή γιατί οι εκρήξεις καιροφυλακτούν. Η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 20/10 γίνεται στο ζώδιό σου και φέρνει ξεκαθαρίσματα στις καταστάσεις που έχουν μπερδευτεί πολύ, χωρίς απαραίτητα τα ξεκαθαρίσματα αυτά να γίνουν με μαχαίρι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Από αυτόν τον μήνα αρχίζει μια περίοδος που βγαίνεις πλέον σταδιακά από μια θέση αδυναμίας και αποκτάς την δύναμη να επηρεάσεις, να ελέγξεις και να στρέψεις στην κατεύθυνση που εσύ θες τα επαγγελματικά σου. Οι συνεργασίες σου αυτόν τον μήνα γίνονται σημαντικές και χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις κάθε τυφλό σημείο και παρανόηση ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και προς όφελός σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα φεγγάρια αυτού του μήνα επηρεάζουν σημαντικά την αισθηματική σου ζωή και ο μήνας σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις φτάσει πλέον σε αυτό το σημείο που δεν είναι αρκετό το να υπάρχει συναίσθημα, αλλά χρειάζεται ταυτόχρονα να υπάρχουν συγκεκριμένες και αντικειμενικές εκδηλώσεις αυτού του συναισθήματος για να μπορέσει η σχέση που έχεις να προχωρήσει θετικά στο μέλλον. Έντονοι διάλογοι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν χρειάζεται όμως τα πράγματα να φτάσουν στο απροχώρητο.

Ταύρος

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ζυγό, κινούμενος στον έκτο σου ηλιακό οίκο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, την εργασία σου, τον χρόνο που επενδύεις στις καθημερινές σου ασχολίες ή με την υγεία σου και την φυσική σου κατάσταση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τον χρόνο για να σκεφτείς ψύχραιμα και να περιμένεις την ευθυδρόμηση του πλανήτη για να μιλήσεις ή για να εφαρμόσεις τις αποφάσεις σου. Είναι όμως ένα διάστημα που μπορείς να αρχίσεις να σκέφτεσαι εναλλακτικούς τρόπους που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Από τις 19 του μήνα και μετά ο πλανήτης γυρίζει ευθύδρομος και πλέον θα μπορείς να υποστηρίξεις τις θέσεις σου και να εφαρμόσεις με επιτυχία τις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως, καθώς μπορεί ο πλανήτης να επανέρχεται σε ορθή φορά, αλλά μέχρι να βγει εντελώς από την σκιά του χρειάζεται μέχρι και τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Ο κυβερνήτης σου παραμένει τις πρώτες μέρες του μήνα απέναντί σου, επηρεάζοντας κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, κάνοντας τα θέματα που έχουν να κάνουν με την στενή και προσωπική επαφή σου με τον σύντροφο σημαντικά και υπάρχει για λίγο ακόμη το περιθώριο να βελτιώσεις τις καταστάσεις και να προχωρήσεις θετικά τα θέματά σου στην σχέση αλλά και στις συνεργασίες σου. Από τις 7 του μήνα που περνάει στον Τοξότη και στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, οι συνθήκες αλλάζουν και πλέον έχεις λιγότερες ευκαιρίες να κινήσεις εσύ τις καταστάσεις και αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις τον ρυθμό που επιβάλλουν οι σημαντικοί άλλοι στην ζωή σου.

Ο Άρης θα παραμείνει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον Ζυγό, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και αφήνοντας λίγο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να αναπνεύσουν. Ο μήνας σε αναγκάζει κατά κάποιο τρόπο να προσαρμοστείς στις συνθήκες της καθημερινότητάς σου και να δράσεις λαμβάνοντας υπόψη τις πρακτικές ανάγκες των άλλων ή τις ευθύνες που έχεις αναλάβει και να μην ξεσπαθώσεις ή να καταστρέψεις, αλλά να υπομείνεις και να διατηρήσεις, όπως επίσης να ασχοληθείς πιο άμεσα και δραστικά γύρω από θέματα υγείας ή εμφάνισης που μπορεί να σε απασχολούν.

Ο Δίας και ο Κρόνος παραμένουν ανάδρομοι στον Υδροχόο και συνεχίζουν να  φέρνουν καθυστερήσεις, εμπόδια και να αυξάνουν γενικότερα το άγχος σου και να τεστάρουν την υπομονή σου σε θέματα επαγγέλματος και καριέρας, ενώ παράλληλα μπορεί να σε απασχολούν στον γάμο σου και να έχουν συσσωρευτεί καιρό τώρα θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και συζητήσεις που πρέπει να γίνουν. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 18 του μήνα και ο Κρόνος στις 11, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι παραπάνω καταστάσεις.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες παραμένουν ανάδρομοι καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, με εξαίρεση τον Πλούτωνα που θα ευθυδρομήσει στις 6/10, δημιουργώντας συνθήκες που παίζουν στο αόρατο παρασκήνιο της ζωής σου, οι οποίες όμως επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό τις εξελίξεις γύρω από νομικά θέματα ή γύρω από όνειρα και μακροπρόθεσμα σχέδια που κάνεις για το μέλλον.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 6/10 γίνεται στον Ζυγό και είναι ιδιαίτερα εκρηκτική καθώς είναι σε σύνοδο με τον Άρη, κάνοντας το πρώτο μισό του μήνα αρκετά απαιτητικό σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υποχρεώσεων. Φρόντισε να αποφύγεις ατυχήματα που γίνονται από βιασύνη.  Η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 20/10 γίνεται στον Κριό και φέρνει ξαφνικές συνειδητοποιήσεις για την ζωή σου γενικότερα και για τους φόβους που σε κρατάνε πίσω ειδικότερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η ευθυδρόμηση των μεγάλων Δία και Κρόνου αυτόν τον μήνα που επηρεάζουν εδώ και μια μεγάλη περίοδο τον τομέα του επαγγέλματος και της καριέρας στον ηλιακό σου χάρτη, δηλώνει πώς αρχίζεις τώρα να κάνεις μια ανασύσταση δυνάμεων και κάνεις βήματα πιο σταθερά και πιο δυναμικά μπροστά. Εμπόδια και καθυστερήσεις αρχίζουν να απομακρύνονται και είσαι έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Γκρίνιες με αφορμή την καθημερινότητα και όχι για ουσιαστικά και σημαντικά πράγματα έχει ο μήνας για σένα και το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να σου φαίνεται αθώο, αλλά αυτό μπορεί να μην αρέσει και τόσο στον σύντροφό σου, όσο νομίζεις, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται σκέψεις και συναισθήματα και στο τέλος να γίνει ένα μεγάλο μπαμ. Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου και εστίασε στην ουσία της σχέσης που έχεις και όχι στο περίβλημα. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Δίδυμοι

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ζυγό, κινούμενος στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια περίοδος που είσαι λίγο μπερδεμένος γύρω από το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον ή ίσως ακόμη και να συναντάς αυτή την περίοδο εμπόδια και καθυστερήσεις στα δημιουργικά σου σχέδια και έτσι να μπαίνεις σε μια διαδικασία αναθεώρησης και επαναξιολόγησης του πλάνου σου και των αναγκών σου. Η αναδρομή μπορεί να επηρεάσει και θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σου, εφόσον είσαι γονιός, ενώ δεν αποκλείεται  να έχεις μηνύματα και ειδήσεις από πρόσωπα που έπαιξαν κάποιον ρόλο στην αισθηματική σου ζωή στο παρελθόν. Η σκέψη σου όμως δεν είναι ξεκάθαρη και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι είναι αλήθεια και τι φαντασία. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να πάρεις τον χρόνο για να σκεφτείς λογικά και να περιμένεις την ευθυδρόμηση του πλανήτη για να δεις τελικά τι είναι αυτό που όντως μπορεί να εξελιχθεί και τι είναι απλά μια ελπίδα η μια φαντασίωση. Από τις 19 του μήνα και μετά ο πλανήτης γυρίζει ευθύδρομος και πλέον θα μπορείς να υποστηρίξεις τις θέσεις σου και να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως, καθώς μπορεί ο πλανήτης να επανέρχεται σε ορθή φορά, αλλά μέχρι να βγει εντελώς από την σκιά του χρειάζεται μέχρι και τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Η Αφροδίτη παραμένει τις πρώτες μέρες του μήνα στον έκτο ηλιακό σου οίκο, κάνοντας τα θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου και την καθημερινότητά σου πιο βατά και διαχειρίσιμα, ειδικά για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Από τις 7 του μήνα που η Αφροδίτη περνάει απέναντί σου σού δίνονται ευκαιρίες να εστιάσεις στις προσωπικές σου σχέσεις και να βελτιώσεις τις καταστάσεις με τον σύντροφο ή με τους συνεργάτες σου, όπως και να δεχτείς έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού από το περιβάλλον σου.

Ο Άρης θα παραμείνει καθ ’όλη την διάρκεια του μήνα στον Ζυγό, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και αφήνοντας λίγο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να αναπνεύσουν. Ο μήνας φέρνει έντονη δράση και κινήσεις στον τομέα της προσωπικής δημιουργίας και έκφρασης και σε κάνει να θέλεις να δράσεις άμεσα και εκδηλωτικά τόσο με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν όσο και με τα δημιουργικά σχέδια που έχεις για το άμεσο μέλλον. Χρειάζεται παρολ’ αυτά να είσαι προσεκτικός και να μην πιέσεις τους άλλους πέρα από όσο μπορούν.

Ο Δίας και ο Κρόνος παραμένουν ανάδρομοι στον Υδροχόο και συνεχίζουν να  φέρνουν καθυστερήσεις, εμπόδια και να αυξάνουν γενικότερα το άγχος σου και να τεστάρουν την υπομονή σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον νόμο ή με υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, ενώ παράλληλα εδώ και καιρό τώρα δεν είσαι μέσα σου εντελώς ξεκάθαρος γύρω από το τι είναι το ηθικό και το σωστό που πρέπει να πράξεις. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 18 του μήνα και ο Κρόνος στις 11, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι παραπάνω καταστάσεις.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες παραμένουν ανάδρομοι καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, με εξαίρεση τον Πλούτωνα που θα ευθυδρομήσει στις 6/10, δημιουργώντας συνθήκες που παίζουν στο αόρατο παρασκήνιο της ζωής σου, οι οποίες όμως επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό τις εξελίξεις στον οικονομικό τομέα και μπορείς να περιμένεις ένα πρώτο ξεμπλοκάρισμα της παραγωγικής σου ενέργειας το επόμενο διάστημα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στις 6/10 γίνεται στον Ζυγό και είναι ιδιαίτερα εκρηκτική καθώς είναι σε σύνοδο με τον Άρη, κάνοντας το πρώτο μισό του μήνα αρκετά απαιτητικό σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, με την δική σου δημιουργική έκφραση και με τα αισθηματικά σου φλερτ. Η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 20/10 γίνεται στον Κριό και φέρνει ξεκαθαρίσματα σε σχέση με φίλους αλλά και με φιλοδοξίες σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το τοπίο στα επαγγελματικά σου συνεχίσει να είναι ομιχλώδες και αβέβαιο, όμως αυτόν τον μήνα παρουσιάζονται ευκαιρίες για μια καινούργια συνεργασία που θα σου φανεί πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη και υπάρχουν οι δυνατότητες να βρεις υποστήριξη και βοήθεια στα σχέδια και στους επαγγελματικούς σου στόχους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αισθηματικά σου γίνονται ένας από τους σημαντικούς και δραστήριους τομείς της ζωής σου αυτόν τον μήνα και τώρα η ανάγκη σου για φλερτ και επιβεβαίωση πάνε ένα βήμα πίσω για να δώσουν την θέση τους στην ανάγκη να εδραιωθεί καλύτερα η σχέση που έχεις και να ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα ώστε να υπάρχει ομόνοια και κοινό βλέμμα στο μέλλον. Από την πλευρά του αγαπημένου σου προσώπου θα δεις συμπεριφορές που σε κάνουν να καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα σοβαρεύουν και η καθημερινότητά σας δεν είναι απλά ένα παιχνίδι μόνο.

Καρκίνος

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ζυγό και στον ηλιακό σου τέταρτο οίκο, πράγμα που σημαίνει ότι η επόμενη περίοδος έχει εντάσεις και προβλήματα στο σπίτι και στην οικογενειακή σου ζωή και σαφώς δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ρίξεις λάδι στην φωτιά και να επιμείνεις στις δικές σου απόψεις, αλλά χρειάζεται να προσαρμόσεις λίγο την κοσμοθεωρία σου με τις ανάγκες των αγαπημένων προσώπων που είναι κοντά σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τον χρόνο για να σκεφτείς ψύχραιμα και να περιμένεις την ευθυδρόμηση του πλανήτη για να μιλήσεις και να προτείνεις τις δικές σου λύσεις.  Από τις 19 του μήνα και μετά ο πλανήτης γυρίζει ευθύδρομος και πλέον θα μπορείς να υποστηρίξεις τις θέσεις σου και να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως, καθώς μπορεί ο πλανήτης να επανέρχεται σε ορθή φορά, αλλά μέχρι να βγει εντελώς από την σκιά του χρειάζεται μέχρι και τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Η Αφροδίτη παραμένει τις πρώτες μέρες του μήνα στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, κάνοντας τα θέματα που έχουν να κάνουν με την απόλαυση και τις δημιουργικές δραστηριότητες σημαντικά και δεν θες να χάσεις χρόνο σε τετριμμένες και επαναλαμβανόμενες διαδικασίες, αλλά να ζήσεις τον έρωτα και την αγάπη στο έπακρο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 7 του μήνα η Αφροδίτη περνά στον έκτο ηλιακό σου οίκο, οι συνθήκες αλλάζουν και πλέον εστιάζεσαι στην καθημερινότητά σου και στο πώς μπορείς να την κάνεις πιο αρμονική και πιο όμορφη. .

Ο Άρης θα παραμείνει καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στον Ζυγό, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και αφήνοντας λίγο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να αναπνεύσουν. Ο μήνας φέρνει έντονη δράση και κινήσεις στον τομέα της οικογένειας και επηρεάζει θέματα που αφορούν το σπίτι και τις σχέσεις με τα οικεία πρόσωπα. Από αυτή την θέση ο Άρης σε προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις και οι κινήσεις σου μπορεί να μην φέρουν θετικά αποτελέσματα, αν γίνουν με υπερβολική παρόρμηση και χωρίς ψυχραιμία.

Ο Δίας και ο Κρόνος παραμένουν ανάδρομοι στον Υδροχόο και συνεχίζουν να  φέρνουν καθυστερήσεις, εμπόδια και να αυξάνουν γενικότερα το άγχος σου και να τεστάρουν την υπομονή σου σε θέματα οικονομικά και σε εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα, ενώ το κλίμα με τον σύντροφο σε κάνει να σκέφτεσαι και να αναρωτιέσαι για το πραγματικό του ενδιαφέρον. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 18 του μήνα και ο Κρόνος στις 11, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι παραπάνω καταστάσεις.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες παραμένουν ανάδρομοι καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, με εξαίρεση τον Πλούτωνα που θα ευθυδρομήσει στις 6/10, δημιουργώντας συνθήκες που παίζουν στο αόρατο παρασκήνιο της ζωής σου, οι οποίες όμως επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 6/10 γίνεται στον Ζυγό και είναι ιδιαίτερα εκρηκτική καθώς είναι σε σύνοδο με τον Άρη και σε δύσκολη σχέση με τον Ήλιο σου, κάνοντας το πρώτο μισό του μήνα αρκετά απαιτητικό σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία και το διάστημα χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην διασαλευτούν οι ισορροπίες που υπάρχουν. Η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 20/10 γίνεται στον Κριό και φέρνει αποτελέσματα που ξεκαθαρίζουν την ατμόσφαιρα, αλλά δημιουργεί και το δίλημμα κατά πόσο αφιερώνεις δημιουργικό χρόνο στην οικογένειά σου ή στην καριέρα σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα φεγγάρια του μήνα ενεργοποιούν τον άξονα επάγγελμα-οικογένεια και η περίοδος σε θέλει να τρέχεις να προλάβεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ενώ παράλληλα χρειάζεται να δώσεις ην προσοχή σου και τον χρόνο σου σε καταστάσεις που το απαιτούν στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι μια περίοδος που φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά σου σαφώς, αλλά το κατά πόσο θα εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες έχει να κάνει μόνο με την γαλήνη της καρδιάς σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι καταστάσεις στο σπίτι με τα οικεία και αγαπημένα πρόσωπα αυτόν τον μήνα είναι κάπως έντονες και σε κάποιο βαθμό ανεξέλεγκτες και καλό είναι να χρησιμοποιήσεις το επόμενο διάστημα για να μετριάσεις, απαλύνεις ή και να εξαφανίσεις, αν αυτό είναι δυνατόν, κάθε στοιχείο που προσθέτει εκνευρισμό και φέρνει ανισορροπία στις σχέσεις σου. Το αισθηματικό κομμάτι θέλει φροντίδα και προσοχή αυτόν τον μήνα και δεν είναι μόνο η δική σου πλευρά, πρέπει να λάβεις υπόψη και την πλευρά και την οπτική του αγαπημένου σου προσώπου σοβαρά αυτή την φορά.

 

Λέων

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ζυγό, κινούμενος στον τρίτο σου ηλιακό οίκο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να μοιραστείς σχέδια και ιδέες με το περιβάλλον σου και οι ειδήσεις που σου έρχονται δεν είναι απαραίτητα ξεκάθαρες και κατατοπιστικές ή ίσως να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι ακριβώς έτσι όπως παρουσιάζονται. Η επαφή σου επίσης με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα γίνεται περίεργη και πολλά υπάρχουν στον αέρα που όμως δεν λέγονται ακόμη. Δεν είναι διόλου απίθανο αυτή η αναδρομή να σου φέρει προβλήματα με τα μέσα μετακίνησης ή με ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ παράλληλα μπορεί να αναβάλλονται προγραμματισμένες συναντήσεις και ραντεβού. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τον χρόνο για να σκεφτείς ψύχραιμα και να περιμένεις την ευθυδρόμηση του πλανήτη για να μιλήσεις ή για να ξεκαθαρίσει το κλίμα.  Από τις 19 του μήνα και μετά ο πλανήτης γυρίζει ευθύδρομος και πλέον θα μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις σου και να διασαφηνίσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως, καθώς μπορεί ο πλανήτης να επανέρχεται σε ορθή φορά, αλλά μέχρι να βγει εντελώς από την σκιά του χρειάζεται μέχρι και τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Η Αφροδίτη παραμένει τις πρώτες μέρες του μήνα στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, κάνοντας τα θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι σημαντικά, σε βαθμό που να θέλεις αν ήταν δυνατόν να περάσεις κάθε μέρα με τις πιζάμες σου χαλαρώνοντας στην αγαπημένη σου γωνιά στο σπίτι, ενώ ακόμη ευνοούνται θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητή σου περιουσία, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 7 του μήνα που περνάει η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη οι συνθήκες αλλάζουν και σε οδηγεί πλέον η ανάγκη να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να μοιράσεις γύρω σου χαρά και ευχαρίστηση. Είναι ένα διάστημα που δίνει ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και βοηθά τις αισθηματικές σου υποθέσεις.

Ο Άρης θα παραμείνει καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στον Ζυγό, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και αφήνοντας λίγο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να αναπνεύσουν. Ο μήνας φέρνει έντονη δράση στην καθημερινότητά σου και κάνει τις επαφές σου, τις συζητήσεις σου και συναλλαγές σου να είναι γεμάτες από πάθος και απαιτητικότητα, κάτι που μπορεί να φέρει μια σημαντική αλλαγή και να απομακρύνει εμπόδια που έστεκαν ανάμεσα σε σένα και αυτό που θες.

Ο Δίας και ο Κρόνος παραμένουν ανάδρομοι στον Υδροχόο και συνεχίζουν να  φέρνουν καθυστερήσεις, εμπόδια και να αυξάνουν γενικότερα το άγχος σου και να τεστάρουν την υπομονή σου σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ενώ παράλληλα οι κινήσεις σου βλέπεις ότι δεν φέρνουν άμεσα το αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύεις και οι σχέσεις σου βρίσκονται σε μια παρατεταμένη αναμονή. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 18 του μήνα και ο Κρόνος στις 11, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αρχίζουν επιτέλους να ξεκαθαρίζουν οι παραπάνω καταστάσεις.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες παραμένουν ανάδρομοι καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, με εξαίρεση τον Πλούτωνα που θα ευθυδρομήσει στις 6/10, δημιουργώντας συνθήκες που παίζουν στο αόρατο παρασκήνιο της ζωής σου, οι οποίες όμως επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό την καθημερινότητά σου, την εργασία σου αλλά και την καλή σου φυσική κατάσταση.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 6/10 γίνεται στον Ζυγό και είναι ιδιαίτερα εκρηκτική καθώς είναι σε σύνοδο με τον Άρη, κάνοντας το πρώτο μισό του μήνα αρκετά απαιτητικό σε θέματα μετακινήσεων και επαφών με τον περίγυρό σου. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός στην οδήγηση και ψύχραιμος στον τρόπο που μιλάς με τους γύρω σου. Η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 20/10 γίνεται στον Κριό και φέρνει έμπνευση και την συνειδητοποίηση ότι χρειάζεσαι να κάνεις μια μεγάλη, καινούργια αρχή στην ζωή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πολλές οι επικοινωνίες και οι επαφές που κάνεις αυτόν τον μήνα γύρω από επαγγελματικά σου θέματα και τα αποτελέσματα φαίνεται ότι θα είναι καλά και θα σε ικανοποιήσουν καθώς κατά το επόμενο διάστημα ανοίγονται ευκαιρίες που εκμεταλλεύεσαι και που σε απελευθερώνουν από τετριμμένες διαδικασίες και ανανεώνουν την δημιουργικότητά σου στην δουλειά φέρνοντας επιτυχίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα γίνεται πιο θετικό γύρω από τις αισθηματικές σου υποθέσεις αυτόν τον μήνα και οι συνθήκες ευνοούν το να φλερτάρεις έντονα και μαγνητικά και να έχεις αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου και θα πλησιάσουν τα όνειρά σου. Αν είσαι μόνος, η περίοδος φέρνει γνωριμίες και συναναστροφές που θα εξάψουν την περιέργειά σου και όχι μόνο, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε είναι το καταλληλότερο διάστημα για να περάσεις ρομαντικό, δημιουργικό και ευχάριστο χρόνο με το ταίρι σου και να αναθερμάνετε την σχέση σας.

 

Παρθένος

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ζυγό, κινούμενος στον δεύτερο σου ηλιακό οίκο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια περίοδος που μπορεί να φέρει αναστάτωση, καθυστερήσεις και αναβολές σε οικονομικά ζητήματα, πράγμα που θα σου δημιουργήσει άγχος, αλλά θα σε σπρώξει να βρεις εναλλακτικούς τρόπους για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου και θα καταφέρεις να φέρεις σε ισορροπία τον οικονομικό σου προγραμματισμό. Η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να επηρεαστεί με την συγκεκριμένη διέλευση και να χρειαστεί να επαναξιολογήσεις την αξία σου σε σχέση με τους άλλους. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να πάρεις τον χρόνο για να σκεφτείς λογικά και να περιμένεις την ευθυδρόμηση του πλανήτη για να μιλήσεις ή να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.  Από τις 19 του μήνα και μετά ο πλανήτης γυρίζει ευθύδρομος και πλέον θα μπορείς να υποστηρίξεις τις θέσεις σου και να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως, καθώς μπορεί ο πλανήτης να επανέρχεται σε ορθή φορά, αλλά μέχρι να βγει εντελώς από την σκιά του χρειάζεται μέχρι και τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Η Αφροδίτη παραμένει τις πρώτες μέρες του μήνα στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, κάνοντας τα θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και την επαφή πιο γλυκά και οι συνεννοήσεις σου γίνονται μέσα από γαλήνη και αρμονία, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και το φλερτ δίνει και παίρνει, ακόμη και αν δεν στοχεύεις σε κάτι συγκεκριμένο. Από τις 7 του μήνα που η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη οι συνθήκες αλλάζουν και πλέον εστιάζεσαι στην οικογενειακή σου ζωή και στο σπίτι, θέλοντας να δημιουργήσεις πιο όμορφες και λειτουργικές συνθήκες στην καθημερινότητά σου με τους οικείους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ο Άρης θα παραμείνει καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στον Ζυγό, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και αφήνοντας λίγο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να αναπνεύσουν. Ο μήνας φέρνει έντονη δράση και κινήσεις στον τομέα των οικονομικών που τώρα χρειάζεται ενίσχυση και άμεση οργάνωση, αλλά και στην αυτοπεποίθησή σου που τώρα καταλαβαίνεις ότι πρέπει να την ανεβάσεις και να αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου κάνοντας πράξεις και όχι μόνο σκέψεις.

Ο Δίας και ο Κρόνος παραμένουν ανάδρομοι στον Υδροχόο και συνεχίζουν να  φέρνουν καθυστερήσεις, εμπόδια και να αυξάνουν γενικότερα το άγχος σου και να τεστάρουν την υπομονή σου σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας και αποτελεσματικότητας, ενώ τα θέματα υγείας και σωματικής ευεξίας συνεχίζουν να σε απασχολούν προβληματίζοντάς σε γύρω από την καταλληλότητα του τρόπου που χρειάζεται να τα αντιμετωπίσεις. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 18 του μήνα και ο Κρόνος στις 11, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι παραπάνω καταστάσεις.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες παραμένουν ανάδρομοι καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, με εξαίρεση τον Πλούτωνα που θα ευθυδρομήσει στις 6/10, δημιουργώντας συνθήκες που παίζουν στο αόρατο παρασκήνιο της ζωής σου, οι οποίες όμως επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό τις ρομαντικές σου σχέσεις, την δημιουργική σου έκφραση και τις σχέσεις με παιδιά ή προστατευόμενα πρόσωπα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 6/10 γίνεται στον Ζυγό και είναι ιδιαίτερα εκρηκτική καθώς είναι σε σύνοδο με τον Άρη, κάνοντας το πρώτο μισό του μήνα αρκετά απαιτητικό σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και που επηρεάζουν σαφώς και την ψυχολογία και αυτοπεποίθησή σου.  Η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 20/10 γίνεται στον Κριό και φέρνει απαντήσεις σε εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα αυξάνει το πάθος με τον σύντροφο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι ένα φλέγον θέμα αυτόν τον μήνα και καλό είναι να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα για κάθε ενδεχόμενο. Οι καταστάσεις δεν είναι τραγικές βέβαια και υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες να τα βάλεις όλα σε μια τάξη και σειρά, αλλά θα χρειαστεί να καταλάβεις ότι κάποιες από τις μέχρι τώρα κινήσεις σου δεν ήταν καλές και αυτό μπορεί τώρα να σου στοιχίζει πρακτικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το πάθος θέλει και αυτό το μερίδιό του από την ζωή σου αυτόν τον μήνα και πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται, να φαντάζεται και να επιθυμεί πράγματα που λείπουν από την ερωτική σου ζωή και που θέλεις να τα επαναφέρεις και να τα ξαναζήσεις. Μια πρόσφατη γνωριμία τώρα θέλει να προχωρήσει ένα βήμα περισσότερο τα πράγματα, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση είναι μια κατάλληλη περίοδος για να αναθερμάνεις την επαφή και την ερωτική σας διάδραση.

Ζυγός

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο και δεν βρίσκεσαι σε μια κατάλληλη ψυχολογία ώστε να μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα την αλήθεια, καθώς η επαφή με τους άλλους σου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και αμφιβολίες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τον χρόνο για να σκεφτείς ψύχραιμα και να περιμένεις την ευθυδρόμηση του πλανήτη για να μιλήσεις ή για να φτάσεις σε ασφαλή συμπεράσματα και να πάρεις καίριες αποφάσεις.  Από τις 19 του μήνα και μετά ο πλανήτης γυρίζει ευθύδρομος και πλέον θα μπορείς να υποστηρίξεις τις θέσεις σου και να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως, καθώς μπορεί ο πλανήτης να επανέρχεται σε ορθή φορά, αλλά μέχρι να βγει εντελώς από την σκιά του χρειάζεται μέχρι και τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Η Αφροδίτη παραμένει τις πρώτες μέρες του μήνα στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, δίνοντας ακόμη την δυνατότητα να ωφεληθείς οικονομικά και να αγοράσεις ίσως όμορφα πράγματα για σένα και τους δικούς σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 7 του μήνα που ο κυβερνήτης σου περνάει στον Τοξότη αρχίζει μια περίοδος που ευνοούνται οι κοινωνικές σχέσεις αλλά και οι καθημερινές σου επαφές που γίνονται αναγκαστικά και για συμβατικούς λόγους γίνονται πιο ευχάριστες και ελκυστικές.

Ο Άρης θα παραμείνει καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και αφήνοντας λίγο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να αναπνεύσουν. Ο μήνας φέρνει έντονη δράση και κινήσεις που σκοπό έχουν να κάνουν την ζωή σου να πάρει τα πάνω της και να νιώσεις γεμάτος ενέργεια και πίστη στο μέλλον, αρκεί βέβαια αυτές οι κινήσεις σου να μην γίνουν με πολύ απότομο και απόλυτο τρόπο, γιατί αυτό θα σου φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.

Ο Δίας και ο Κρόνος παραμένουν ανάδρομοι στον Υδροχόο και συνεχίζουν να  φέρνουν καθυστερήσεις, εμπόδια και να αυξάνουν γενικότερα το άγχος σου και να τεστάρουν την υπομονή σου σε θέματα δημιουργικών σχεδίων και επαγγελματικής δραστηριότητας, ειδικότερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και ο τρόπος που φλερτάρεις γενικότερα δεν φέρνει απαραίτητα τα αποτελέσματα που θα σε ικανοποιούσαν. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 18 του μήνα και ο Κρόνος στις 11, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι παραπάνω καταστάσεις.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες παραμένουν ανάδρομοι καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, με εξαίρεση τον Πλούτωνα που θα ευθυδρομήσει στις 6/10, δημιουργώντας συνθήκες που παίζουν στο αόρατο παρασκήνιο της ζωής σου, οι οποίες όμως επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό την οικογενειακή ζωή, πρακτικά θέματα που αφορούν το σπίτι ή κάποιο ακίνητο και την σχέση που έχεις με τους στενούς συγγενείς σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 6/10 γίνεται στο ζώδιό σου και είναι ιδιαίτερα εκρηκτική καθώς είναι σε σύνοδο με τον Άρη, κάνοντας το πρώτο μισό του μήνα αρκετά απαιτητικό και δραστήριο. Γεμίζεις από δύναμη και αποφασιστικότητα και ξεπερνάς το όρια που βάζεις συνήθως στον εαυτό σου. Η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 20/10 γίνεται απέναντί σου και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με την σχέση σου ή με τις συνεργασίες σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι καλός μήνας για καινούργια ξεκινήματα και αρχές σε πολλά επίπεδα της ζωής σου και τα επαγγελματικά δεν αποτελούν εξαίρεση. Η περίοδος φέρνει ευκαιρίες για εξέλιξη που δεν θα τις αφήσεις να πάνε χαμένες και τώρα πλέον έχεις και εσύ ο ίδιος την ανάγκη να προχωρήσεις και να ανανεώσεις πρακτικά και όχι μόνο τόσο την καθημερινότητά σου στην δουλειά, όσο και την γενικότερη κατεύθυνση που θέλεις να δώσεις στην καριέρα σου. Οι συνεργασίες σου παίζουν σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο και υπάρχουν πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αισθηματική σου ζωή παίρνει φωτιά αυτόν τον μήνα και οι συνθήκες σε καλούν να πάρεις αποφάσεις που φυσικά στόχο έχουν την δική σου ικανοποίηση και ισορροπία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν λαμβάνεις υπόψη τις ανάγκες του συντρόφου. Απλά τώρα χρειάζεται να βάλεις τον εαυτό σου πρώτο και αυτό το ξέρεις καλά. Επιλογές και διλήμματα παρουσιάζονται καθώς το παρελθόν επιστρέφει με κάποιον τρόπο στην ζωή σου και έχεις να σκεφτείς πολλά.

 

Σκορπιός

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ζυγό, κινούμενος στον δωδέκατό σου ηλιακό οίκο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια περίοδος με έντονα αυξημένη την διαίσθησή σου, αλλά αυτό τώρα μπορεί να σε μπερδεύει περισσότερο παρά να σε βοηθά να διακρίνεις την αλήθεια από την φαντασία και γι’αυτό δεν μπορείς εύκολα να πάρεις αποφάσεις και προτιμάς να διατηρήσεις μια μυστικοπαθή στάση απέναντί στα πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα. Είναι όμως μια κατάλληλη περίοδος για να ψάξεις βαθύτερα τον εαυτό σου και να καταφέρεις να βρεις τρόπους για να μειώσεις το άγχος σου και να αντιμετωπίσεις τις φοβίες σου.  Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να πάρεις τον χρόνο για να σκεφτείς λογικά και να περιμένεις την ευθυδρόμηση του πλανήτη για να μιλήσεις ή να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.  Από τις 19 του μήνα και μετά ο πλανήτης γυρίζει ευθύδρομος και πλέον θα μπορείς να υποστηρίξεις τις θέσεις σου και να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως, καθώς μπορεί ο πλανήτης να επανέρχεται σε ορθή φορά, αλλά μέχρι να βγει εντελώς από την σκιά του χρειάζεται μέχρι και τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Η Αφροδίτη παραμένει τις πρώτες μέρες του μήνα για λίγο ακόμη στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου ακόμη λίγη από την μαγνητικότητά της, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 7 του μήνα που περνάει στον Τοξότη η Αφροδίτη εγκαινιάζει μια περίοδο που ευνοούνται τα οικονομικά σου και τώρα μπορείς να κάνεις πιο ευχάριστα σχέδια για το μέλλον σου, έχοντας καλύτερη διάθεση στο παρόν.

Ο κυβερνήτης σου θα παραμείνει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον Ζυγό, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και αφήνοντας λίγο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να αναπνεύσουν. Από αυτή την θέση, ο Άρης σου φέρνει περισσότερο άγχος και έχεις την ανάγκη να δράσεις άμεσα και να ξεσπάσεις ώστε να αποσυμπιεστείς και να χαλαρώσεις, αλλά κάτι τέτοιο χρειάζεται προσοχή καθώς είναι επικίνδυνο και μπορεί αν δεν διατηρήσεις τις ισορροπίες να σου καταστρέψει σχέσεις και θετικές επαφές. Εκτόνωσε καλύτερα όλη αυτή την ενέργεια μέσω σωματικής άθλησης ή στο ερωτικό σου κρεβάτι.

Ο Δίας και ο Κρόνος παραμένουν ανάδρομοι στον Υδροχόο και συνεχίζουν να  φέρνουν καθυστερήσεις, εμπόδια και να αυξάνουν γενικότερα το άγχος σου και να τεστάρουν την υπομονή σου σε θέματα σπιτιού, οικογενείας και ακινήτων, ενώ το κλίμα με τους οικείους σου σε κάνει να σκέφτεσαι και να αναρωτιέσαι για το πραγματικό τους ενδιαφέρον και όσα έχουν γίνει στο παρελθόν να μην έχεις καταφέρει ακόμη να τα αφήσεις πίσω σου. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 18 του μήνα και ο Κρόνος στις 11, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι παραπάνω καταστάσεις.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες παραμένουν ανάδρομοι καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, με εξαίρεση τον Πλούτωνα που θα ευθυδρομήσει στις 6/10, δημιουργώντας συνθήκες που παίζουν στο αόρατο παρασκήνιο της ζωής σου, οι οποίες όμως επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό τις συνεννοήσεις και τις συμφωνίες που κάνεις, τις σημαντικές αγορές και γενικότερα την επικοινωνία και την επαφή σου με το άμεσο περιβάλλον σου, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 6/10 γίνεται στον Ζυγό και είναι ιδιαίτερα εκρηκτική καθώς είναι σε σύνοδο με τον Άρη, κάνοντας το πρώτο μισό του μήνα αρκετά απαιτητικό και γεμάτο από άγχος, ενώ εσύ καλείσαι να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να μην εκραγείς. Είναι ένα κατάλληλο διάστημα για να ασχοληθείς με την υγεία σου, κυρίως την ψυχολογική και να διακρίνεις τους φόβους που σε κρατάνε πίσω. Η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 20/10 γίνεται στον Κριό και φέρνει μεγάλη δραστηριότητα, αλλά και αποκαλύψεις στον εργασιακό σου χώρο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει πολλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και το τοπίο αλλάζει σχεδόν κάθε μέρα, ανάλογα βέβαια και με τις περίεργες και απρόβλεπτες αντιδράσεις και διαθέσεις των συνεργατών σου. Είναι μια περίοδος που μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και διενέξεις στην καθημερινότητά σου στην δουλειά και παράλληλα δεν είναι καλή περίοδος για να θέσεις σε εφαρμογή καινούργια σχέδια και ιδέες που έχεις στο μυαλό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αβεβαιότητα που μπορεί να υπήρξε το τελευταίο διάστημα γύρω από συγκεκριμένες αντιδράσεις του συντρόφου σου ή γύρω από την αισθηματική σου ζωή και πού οδηγείται γενικότερα, σταματάει και πλέον αρχίζεις να βλέπεις πιο καθαρά και να αξιολογείς το πού πατάς και που βρίσκεσαι σε σχέση με τον σύντροφο. Το μυαλό σου βέβαια δεν θα πάει κόντρα στην φυσική σου τάση να υποπτεύεσαι και να θέλεις να εξιχνιάσεις κάθε σκοτεινή γωνιά με αποτέλεσμα αυτόν τον μήνα να περάσουν πολλά σενάρια και να φαντάζεσαι αντιζήλους και τρίτα πρόσωπα, κάτι που όμως δεν στέκει απαραίτητα.

Τοξότης

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ζυγό, κινούμενος στον ενδέκατό σου ηλιακό οίκο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια περίοδος που μπορεί να επαναπροσδιορίζονται οι σχέσεις σου με φίλους και γνωστούς και να έχεις την ανάγκη να διακρίνεις πιο καθαρά τον σκοπό που έχουν αυτά τα φιλικά πρόσωπα προς εσένα και το πώς σε βλέπουν στην πραγματικότητα, ενώ παράλληλα επαναπροσδιορίζεις και επανεξετάζεις τους στόχους σου και τις φιλοδοξίες σου, καθώς τώρα τα δεδομένα που είχες αλλάζουν και η στάση των συνεργατών σου δεν σου δίνει την εικόνα ότι έχεις όντως την υποστήριξή τους για να προχωρήσεις τους στόχους σου ένα βήμα πιο ψηλά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να πάρεις τον χρόνο για να σκεφτείς λογικά και να περιμένεις την ευθυδρόμηση του πλανήτη για να μιλήσεις ή να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.  Από τις 19 του μήνα και μετά ο πλανήτης γυρίζει ευθύδρομος και πλέον θα μπορείς να υποστηρίξεις τις θέσεις σου και να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως, καθώς μπορεί ο πλανήτης να επανέρχεται σε ορθή φορά, αλλά μέχρι να βγει εντελώς από την σκιά του χρειάζεται μέχρι και τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Η Αφροδίτη παραμένει τις πρώτες μέρες του μήνα στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο προβληματίζοντας και βασανίζοντάς σε για λίγο ακόμη με τις αισθηματικές σου υποθέσεις, την ζήλια και την ανασφάλεια, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αλλά από τις 7 του μήνα που περνάει στο ζώδιό σου, οι συνθήκες αλλάζουν και μπορείς πλέον να νοιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά ώστε να κινήσεις εσύ τα νήματα του έρωτα.

Ο Άρης θα παραμείνει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον Ζυγό, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και αφήνοντας λίγο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να αναπνεύσουν. Ο μήνας φέρνει έντονη δράση και κινήσεις στον τομέα των φιλοδοξιών σου και τώρα θέλεις να κυνηγήσεις άμεσα και πρακτικά τα σχέδιά σου και να έχεις χειροπιαστά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα γεμίζεις ενέργεια και είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο, αντίδραση ή καθυστέρηση, βρίσκοντας παράδρομους ή εναλλακτικές οδούς.

Ο Δίας και ο Κρόνος παραμένουν ανάδρομοι στον Υδροχόο και συνεχίζουν να  φέρνουν καθυστερήσεις, εμπόδια και να αυξάνουν γενικότερα το άγχος σου και να τεστάρουν την υπομονή σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνίες, συνεννοήσεις, μετακινήσεις και σημαντικές αγορές, ενώ το κλίμα με τους συγγενείς σου να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και να υπάρχουν σημεία που σε κάνουν να σκέφτεσαι και να είσαι σε επιφυλακή κρατώντας τα χαρτιά σου κλειστά. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 18 του μήνα και ο Κρόνος στις 11, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι παραπάνω καταστάσεις.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες παραμένουν ανάδρομοι καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, με εξαίρεση τον Πλούτωνα που θα ευθυδρομήσει στις 6/10, δημιουργώντας συνθήκες που παίζουν στο αόρατο παρασκήνιο της ζωής σου, οι οποίες όμως επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό τις εξελίξεις και το πώς θα κινηθούν πλέον τα οικονομικά σου θέματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 6/10 γίνεται στον Ζυγό και είναι ιδιαίτερα εκρηκτική καθώς είναι σε σύνοδο με τον Άρη, κάνοντας το πρώτο μισό του μήνα αρκετά απαιτητικό γύρω από τους καινούργιους στόχους που θέτεις, αλλά παράλληλα δυναμιτίζει τις σχέσεις με φίλους και πρόσωπα με τα οποία μοιράζεσαι κοινές ιδέες. Η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 20/10 γίνεται στον Κριό και φέρνει πάθος και ορμή στο ερωτικό παιχνίδι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα δημιουργικά σου σχέδια και τα πρότζεκτ που έχεις στο μυαλό σου μπορούν να πάρουν μπρος και να αρχίσουν να υλοποιούνται από αυτόν τον μήνα καθώς τώρα η ενέργεια  και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνουν κατακόρυφα και είσαι έτοιμος να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό τόσο στην διεκπεραίωση της καθημερινότητάς σου στην δουλεία όσο και στην προώθηση της δικής σου ατζέντας που φέρνει καινοτόμες λύσεις και νέες ιδέες στο επαγγελματικό τραπέζι. Περίοδος που σε ενισχύει καθώς στον δρόμο σου έρχονται πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο μαγνητισμός σου ανεβαίνει κατακόρυφα αυτόν τον μήνα και εσύ αισθάνεσαι ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Με την αυτοπεποίθησή σου και την τόλμη σου να κάνεις κινήσεις που στο παρελθόν απέκλειες ή δεν θεωρούσες κατάλληλες, τώρα βρίσκεσαι στο κέντρο του ερωτικού ενδιαφέροντος πολλών ατόμων. Αν είσαι μόνος, φυσικά και είναι μια περίοδος που θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και σίγουρα θα απολαύσεις το φλερτ, την επικοινωνία και την επαφή, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε η περίοδος σε βοηθά να ανανεώσεις με θεαματικά αποτελέσματα την ποιότητα της αισθηματικής και ερωτικής σου επαφής με τον σύντροφο.

Αιγόκερως

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ζυγό, κινούμενος στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή και να ανακοινώσεις σχέδια ή σε θέματα που αφορούν τον γάμο σου. Οι συνθήκες που επικρατούν είναι τέτοιες που σε μπερδεύουν και δεν έχεις ακόμη ξεκάθαρα δεδομένα και στοιχεία. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τον χρόνο για να σκεφτείς ψύχραιμα και να παρατηρήσεις ή να προετοιμάσεις το έδαφος και να περιμένεις την ευθυδρόμηση του πλανήτη για να μιλήσεις, να ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου και να κάνεις τις κινήσεις σου. Από τις 19 του μήνα και μετά ο πλανήτης γυρίζει ευθύδρομος και πλέον θα μπορείς να υποστηρίξεις τις θέσεις σου και να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως, καθώς μπορεί ο πλανήτης να επανέρχεται σε ορθή φορά, αλλά μέχρι να βγει εντελώς από την σκιά του χρειάζεται μέχρι και τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Η Αφροδίτη παραμένει τις πρώτες μέρες του μήνα στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, κάνοντας την κοινωνικότητά σου πιο έντονη και σε βοηθά να βρεις βοήθεια στα σχέδια σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 7 του μήνα που περνάει στον Τοξότη, οι συνθήκες αλλάζουν και αρχίζεις να μειώνεις τις κοινωνικές σου επαφές, διατηρώντας μόνο τους πολύ στενούς φίλους ενώ παράλληλα το μυαλό σου γεμίζει από βασανιστικές ιδέες.

Ο Άρης θα παραμείνει καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στον Ζυγό, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και αφήνοντας λίγο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να αναπνεύσουν. Ο μήνας φέρνει έντονη δράση και κινήσεις στον τομέα της καριέρας και τώρα η θέση σου και η αξία σου στην κοινωνία γένονται σημαντικά θέματα που πρέπει να κυνηγήσεις και να επιτύχεις. Είναι μια δραστήρια περίοδος όσο αφορά επαγγελματικές εξελίξεις και πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε ευκαιρία που θα σου εμφανιστεί για εξέλιξη και άνοδο, αποφεύγοντας όμως τις κατά μέτωπον επιθέσεις και αναμετρήσεις.

Ο Δίας και ο Κρόνος παραμένουν ανάδρομοι στο ζώδιό σου και συνεχίζουν να  φέρνουν καθυστερήσεις, εμπόδια και να αυξάνουν γενικότερα το άγχος σου και να τεστάρουν την υπομονή σου σε θέματα και στόχους που σε αφορούν προσωπικά, ενώ το κλίμα με τους φίλους σου και με την σχέση σου σε κάνει να σκέφτεσαι και να αναρωτιέσαι για το πραγματικό τους ενδιαφέρον. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 18 του μήνα και ο Κρόνος στις 11, γεγονός που θα σε βοηθήσει επιτέλους να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι παραπάνω καταστάσεις και να δρομολογούνται πλέον οι αποφάσεις σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, καθώς πλέον ξεμπλοκάρουν πολλά και μέσα σου και γύρω σου.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες παραμένουν ανάδρομοι καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, με εξαίρεση τον Πλούτωνα που θα ευθυδρομήσει στις 6/10, δημιουργώντας συνθήκες που παίζουν στο αόρατο παρασκήνιο της ζωής σου, οι οποίες όμως επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό την αυτοπεποίθησή σου και ταυτόχρονα ανακαλύπτεις τρόπους για να μπορέσεις να πείθεις πιο εύκολα τους άλλους και να περνάς πιο άμεσα την γνώμη σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 6/10 γίνεται στον Ζυγό και είναι ιδιαίτερα εκρηκτική καθώς είναι σε σύνοδο με τον Άρη, κάνοντας το πρώτο μισό του μήνα αρκετά απαιτητικό σε θέματα καριέρας, γάμου και δημόσιας εικόνας και σου δίνει την ευκαιρία να αρχίζεις να προετοιμάζεις κάτι καινούργιο στην δουλειά σου.  Η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 20/10 γίνεται στον Κριό και φέρνει την προσοχή σου στο σπίτι, την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Νέα ξεκινήματα και φρέσκια ενέργεια αρχίζει να επικρατεί στην επαγγελματική σου ζωή, πράγμα που σαφώς είναι θετικό και σε βοηθά να βγεις από το βάλτωμα και την επαναληπτικότητα που όσο χρήσιμη και αν είναι, ακόμη και για σένα έχει καταντήσει πλέον βαρετή. Προσοχή όμως γιατί δεν θα λείψουν αυτόν τον μήνα εμπόδια και καθυστερήσεις που θα μπερδέψουν τα πράγματα και σίγουρα δεν θες να ζημιωθείς ηθικά ή και πρακτικά, επειδή σου διέφυγαν σημαντικές λεπτομέρειες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής γίνεται λίγο πιο πικάντικο αυτόν τον μήνα και μπορείς να πειραματιστείς, είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι μόνος, και να ανανεωθείς σε μεγάλο βαθμό, κάτι που σαφώς το χρειάζεσαι. Μια ξαφνική γνωριμία θα σου ανατρέψει όλα τα δεδομένα και θα σε κάνει να αλλάξεις πολλές από τις απόψεις και τις συνήθειές σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις τα πράγματα από την γνωριμία στην επαφή. Το μέλλον δεν σε απασχολεί και στέκεσαι μόνο στο παρόν και αυτό σε κάνει άμεσο και ερωτικό.

Υδροχόος

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ζυγό, κινούμενος στον ένατό σου ηλιακό οίκο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια περίοδος με έντονα αυξημένη την περιέργεια και την ανάγκη σου να μάθεις περισσότερα, να ανοίξεις μεγαλύτερους ορίζοντες και ταυτόχρονα μια περίοδος που έχεις την ανάγκη να διακρίνεις και να ξεκαθαρίσεις στοιχεία από την κοσμοθεωρία σου και τις πεποιθήσεις σου που πρέπει να αλλάξουν, να προσαρμοστούν στην τρέχουσα πραγματικότητα ή ακόμη και να εξαλειφθούν. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με ον νόμο ή με μεγάλα ταξίδια μπορεί να συναντήσουν καθυστερήσεις, προβλήματα και αλλαγές, κάτι που δεν πρέπει να σε εκνευρίσει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να πάρεις τον χρόνο για να σκεφτείς λογικά και να περιμένεις την ευθυδρόμηση του πλανήτη για να μιλήσεις ή να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα και να κάνεις σωστές κινήσεις.  Από τις 19 του μήνα και μετά ο πλανήτης γυρίζει ευθύδρομος και πλέον θα μπορείς να υποστηρίξεις τις θέσεις σου και να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως, καθώς μπορεί ο πλανήτης να επανέρχεται σε ορθή φορά, αλλά μέχρι να βγει εντελώς από την σκιά του χρειάζεται μέχρι και τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Η Αφροδίτη παραμένει τις πρώτες μέρες του μήνα στον δέκατο ηλιακό σου οίκο και δίνει ευκαιρίες να βελτιώσεις την καριέρα σου ή και να βρεις εργασία, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 7 του μήνα που η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, τα πράγματα γενικότερα σου φαίνονται πιο θετικά, οι στόχοι σου πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν και ανανεώνεις τον κύκλο σου με καινούργιες φιλίες και γνωριμίες.

Ο Άρης θα παραμείνει καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στον Ζυγό, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και αφήνοντας λίγο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να αναπνεύσουν. Ο μήνας φέρνει δράση σε ιδέες και θεωρίες ή σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και τώρα οι συνθήκες σε ευνοούν να κάνεις βήματα και να αναπτύξεις δράση που στοχεύει στο να υλοποιήσεις τις ιδέες σου αλλά και να ξεκαθαρίσεις αντιπαραθέσεις που οφείλονται σε διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου.

Ο Δίας και ο Κρόνος παραμένουν ανάδρομοι στον Υδροχόο και συνεχίζουν να  φέρνουν καθυστερήσεις, εμπόδια και να αυξάνουν γενικότερα το άγχος σου και να τεστάρουν την υπομονή σου σε θέματα φιλοδοξιών και στόχων, ενώ το κλίμα με τους φίλους σου σε κάνει να σκέφτεσαι και να αναρωτιέσαι για το πραγματικό τους ενδιαφέρον. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 18 του μήνα και ο Κρόνος στις 11, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι παραπάνω καταστάσεις.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες παραμένουν ανάδρομοι καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, με εξαίρεση τον Πλούτωνα που θα ευθυδρομήσει στις 6/10, δημιουργώντας συνθήκες που παίζουν στο αόρατο παρασκήνιο της ζωής σου, οι οποίες όμως επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό την αίσθηση δύναμης που έχεις επάνω στους άλλους και στο τι μπορείς πλέον να απαιτήσεις από το περιβάλλον σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 6/10 γίνεται στον Ζυγό και είναι ιδιαίτερα εκρηκτική καθώς είναι σε σύνοδο με τον Άρη, κάνοντας το πρώτο μισό του μήνα αρκετά απαιτητικό σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, με σπουδές ή με ιδέες που ενώ είναι ξένες ακόμη για σένα, αρχίζεις να τις επεξεργάζεσαι. Η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 20/10 γίνεται στον Κριό και φέρνει πολλές επαφές και επικοινωνίες που μπορούν να σε διαφωτίσουν σε πολλά θέματα και να ανακαλύψεις αυτό που σου έκρυβαν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα εστιάζεσαι περισσότερο πρακτικά στους στόχους και τα επαγγελματικά σου σχέδια και θέλεις να προχωρήσεις τα πλάνα σου έτσι ώστε να μπορέσεις να έχεις την επιτυχία που αναζητάς και την ανάδειξή σου στην επαγγελματική αρένα. Δίπλα σου στέκονται άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου μιας και μπορούν και τα ίδια να επωφεληθούν από τις ιδέες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επικοινωνιακός και κινητικός μήνας που σου προσφέρει δυνατότητες να αναβαθμίσεις την σχέση που έχεις μέσα από την επαφή και την συζήτηση αλλά και να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή αν είσαι μόνος, μέσα από καινούργιες γνωριμίες που θα σου προσφέρουν φυσική ευχαρίστηση και διανοητική διέγερση, καλύπτοντας το πρακτικό αλλά και το εγκεφαλικό σου κομμάτι. Ένα πρόσωπο από τον φιλικό σου κύκλο μπορεί αυτόν τον μήνα να δείξει ένα περισσότερο προσωπικό ενδιαφέρον προς το άτομό  σου και θα χρειαστεί να σκεφτείς και να αποφασίσεις αν θέλεις πραγματικά να περάσεις το όριο της φιλίας και να μεταμορφώσεις την σχέση σε κάτι διαφορετικό.

Ιχθείς

ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής καθ’όλη την διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ζυγό, κινούμενος στον όγδοό σου ηλιακό οίκο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια περίοδος σοβαρής ενδοσκόπησης και κυρίως διάκρισης των ορίων που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου και του κατά πόσο διατηρείς την αυτονομία σου ή αναγκάζεσαι να κινηθείς σύμφωνα με το πώς θέλει ο σύντροφος για παράδειγμα ή ο συνεργάτης σου. Επίσης είναι μια περίοδος που μπορεί να φέρει αναστάτωση, καθυστερήσεις και αναβολές σε οικονομικά ζητήματα, πράγμα που θα σου δημιουργήσει άγχος, αλλά θα σε σπρώξει να βρεις εναλλακτικούς τρόπους για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου και αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο να ψάξεις βαθύτερα τον εαυτό σου και να καταφέρεις να βρεις τρόπους για να μειώσεις το άγχος σου και να αντιμετωπίσεις τις φοβίες σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να πάρεις τον χρόνο για να σκεφτείς λογικά και να περιμένεις την ευθυδρόμηση του πλανήτη για να μιλήσεις ή να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.  Από τις 19 του μήνα και μετά ο πλανήτης γυρίζει ευθύδρομος και πλέον θα μπορείς να υποστηρίξεις τις θέσεις σου και να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως, καθώς μπορεί ο πλανήτης να επανέρχεται σε ορθή φορά, αλλά μέχρι να βγει εντελώς από την σκιά του χρειάζεται μέχρι και τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Η Αφροδίτη παραμένει τις πρώτες μέρες του μήνα στον ένατο ηλιακό σου οίκο παρέχοντας μια ευχάριστη κοσμοθεώρηση που σε φέρνει πιο κοντά ακόμη και με τα πρόσωπα που υπήρχε απόσταση και το μυαλό σου βρίσκει τρόπους  που κάνουν την ζωή σου πιο ευχάριστη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από τις 7 του μήνα που η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, οι συνθήκες αλλάζουν και αφοσιώνεσαι στην εργασία σου και την κοινωνική σου άνοδο.

Ο Άρης θα παραμείνει καθ’όλη την διάρκεια του μήνα στον Ζυγό, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και αφήνοντας λίγο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να αναπνεύσουν. Ο μήνας φέρνει έντονη δράση αλλά και άγχος γύρω από οικονομικά θέματα και πρέπει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κλείσεις λογαριασμούς που δεν σε βοηθάνε πλέον να προχωρήσεις θετικότερα στο μέλλον.

Ο Δίας και ο Κρόνος παραμένουν ανάδρομοι στον Υδροχόο και συνεχίζουν να  φέρνουν καθυστερήσεις, εμπόδια και να αυξάνουν γενικότερα το άγχος σου και να τεστάρουν την υπομονή σου, ενώ οι σκέψεις που κάνεις και οι συλλογισμοί που ακολουθείς δεν σε οδηγούν στην άκρη του τούνελ, αλλά αντιθέτως σε περιορίζουν ακόμη περισσότερο και σκέφτεσαι μόνο το αρνητικό σενάριο ακούγοντας περισσότερο τους φόβους σου, παρά ακολουθώντας την λογική. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 18 του μήνα και ο Κρόνος στις 11, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι παραπάνω καταστάσεις.

Οι εξωκρόνιοι πλανήτες παραμένουν ανάδρομοι καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, με εξαίρεση τον Πλούτωνα που θα ευθυδρομήσει στις 6/10, δημιουργώντας συνθήκες που παίζουν στο αόρατο παρασκήνιο της ζωής σου, οι οποίες όμως επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό τις φιλοδοξίες σου και τα σχέδιά σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 6/10 γίνεται στον Ζυγό και είναι ιδιαίτερα εκρηκτική καθώς είναι σε σύνοδο με τον Άρη, κάνοντας το πρώτο μισό του μήνα αρκετά απαιτητικό σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές σου εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα τα συναισθήματα ζήλιας και έντονης ανασφάλειας παίρνουν το πάνω χέρι. Η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 20/10 γίνεται στον Κριό σε απελευθερώνει από δεσμά και σου αποκαλύπτει την αξία σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Νέες ιδέες αρχίζουν να σε απασχολούν και το μυαλό σου κινείται με πιο γρήγορους ρυθμούς πράγμα που σε κάνει να πετάς κυριολεκτικά στην δουλειά και να βλέπεις τα πράγματα να προχωρούν θετικά και να παρουσιάζονται ευκαιρίες που τις εκμεταλλεύεσαι και σε βοηθάνε να φτάσεις ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στην επιτυχία.  Τα οικονομικά σου από την άλλη θέλουν προσοχή και καλό προγραμματισμό γιατί αυτόν τον μήνα ξαφνικά και απρόβλεπτα έξοδα σε βγάζουν εκτός οικονομικού πλάνου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αισθηματική σου ζωή γίνεται μια από τις σημαντικές σου προτεραιότητες αυτόν τον μήνα και η νέα θέση της Αφροδίτης σε κάνει να θέλεις να προχωρήσει η σχέση που έχεις ένα βήμα ακόμη σε μια κατεύθυνση πιο ξεκάθαρη και πιο σταθερή. Τα μυστικά που σου κρατά ο σύντροφος σαφώς δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι, αλλά υπάρχουν και αυτή την περίοδο θα γίνουν συζητήσεις που θα φέρουν στο φως λεπτομέρειες που έχουν σημασία τόσο για σένα όσο και για την εξέλιξη της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, ο μήνας δεν φέρνει σημαντικές ευκαιρίες για μια καινούργια γνωριμία, αλλά σίγουρα το ενδιαφέρον ενός προσώπου που ήδη γνωρίζεις θα εξελιχθεί σε κάτι πιο προσωπικό.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS