ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΟ αισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Μάιο

Ο αισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Μάιο

Με τους προσωπικούς πλανήτες να εισέρχονται σταδιακά αυτόν τον μήνα στον αέρινο και παιχνιδιάρικο ζωδιακό χώρο των Διδύμων, είναι σίγουρα μια περίοδος που ευνοεί το φλερτ, την επαφή, την επικοινωνία και το παιχνίδι του μυαλού, όλα σημαντικά στοιχεία για μια καινούργια γνωριμία ή ακόμη και για την ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης. Για τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς οι συνθήκες αυτόν τον μήνα είναι λίγο περισσότερο ευνοϊκές για να κινηθούν πιο εύκολα και άμεσα οι προσωπικές υποθέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες και για τα ζώδια του νερού και της γης, καθώς ο Άρης συνεχίζει να βράζει από τον Καρκίνο και να ζητά άμεσα την απελευθέρωση της ερωτικής ενέργειας με κάθε τρόπο.

ΚΡΙΟΣ  
Ο μήνας σε κάνει πιο επικοινωνιακό και διατίθεσαι να μιλήσεις πιο ανοιχτά για τα συναισθήματά σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αν είσαι μόνος το επόμενο διάστημα σου δίνει ευκαιρίες να κινηθείς στους σωστούς χώρους και να γνωρίσεις τα κατάλληλα άτομα. Η ανάγκη σου για πνευματική επαφή μεγαλώνει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και τώρα είναι η στιγμή για να ζήσεις την αλήθεια μέσα στην σχέση σου. Μην μένεις όμως στα γενικά!

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτόν τον μήνα αρχίζεις να βγαίνεις από το καβούκι σου και μέσα από μια καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σου, μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένων και των αισθηματικών. Αν όμως θέλεις κάτι να συμβεί, μην περιμένεις από την άλλη πλευρά, αλλά κάνε εσύ την κίνηση, άνοιξε εσύ την συζήτηση, κάνε εσύ την πρόταση και όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Καθώς οι προσωπικοί πλανήτες εισέρχονται σταδιακά στο ζώδιό σου, αυτός ο μήνας σε καθιστά ακόμη πιο επικοινωνιακό και μαγνητικό και τώρα μπορείς να στοχεύσεις εκεί που θες και να αποκτήσεις αυτό που έχεις βάλει στο μάτι. Μην παίξεις όμως με την φωτιά γιατί πολλά μπορεί να συμβούν από εκεί που δεν το περιμένεις και με τρόπο που μπορεί να σε ξαφνιάσει, θετικά ή αρνητικά ανάλογα με το προσωπικό σου ωροσκόπιο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανάγκη σου για στενή επαφή και για γεγονότα που σε διεγείρουν και σε ζωντανεύουν είναι μεγάλη και αυτό μπορεί αυτόν τον μήνα να δημιουργήσει προστριβές και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, που βρίσκεται σε άλλο μήκος κύματος. Ο φιλικός σου κύκλος θα σώσει την κατάσταση όμως, καθώς αυτόν τον μήνα μπορείς να βασιστείς συναισθηματικά στα στενά σου πρόσωπα και μην αποκλείεις καθόλου το ενδεχόμενο, αν είσαι αδέσμευτος, να προκύψει κάτι πιο στενό με ένα φιλικό σου πρόσωπο.
   
ΛΕΩΝ
 
Οι σχέσεις αυτόν τον μήνα δεν ευνοούνται και τόσο πολύ και πέρα από την καθημερινότητα που όσο να είναι κάνει το πάθος που τόσο χρειάζεσαι να σβήνει, δημιουργούνται και εμπόδια από παρανοήσεις και ξαναζωντανεύουν θέματα που νόμιζες ότι έχουν πλέον ξεπεραστεί. Η επιστροφή προσώπου από το παρελθόν πάντως δεν είναι καθόλου απίθανη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες να βρεις λύσεις σε θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει με τον σύντροφο και να δρομολογήσεις πιο ευχάριστες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, με αποτέλεσμα να μην ζεις τον μεγάλο έρωτα με τις γνωστές διακυμάνσεις του, αλλά να νοιώθεις την χαρά του μοιράσματος και την συντροφιά του αγαπημένου σου προσώπου που πλέον σε υποστηρίζει περισσότερο. 

ΖΥΓΟΣ 
Το πάθος συνεχίσει να υπάρχει, αλλά αυτό ο μήνας θέλει την ενέργειά σου να στρέφεται σε άλλους τομείς με αποτέλεσμα η αισθηματική σου ζωή να μένει λίγο πίσω, κάτι που δεν σημαίνει όμως ότι δεν συμβαίνει τίποτα! Το αντίθετο μάλιστα, μιας και δεν είναι καθόλου απίθανη μια επιστροφή από το παρελθόν που θα σε βάλει σε διλήμματα ή ακόμη και μια επανασύνδεση με καλύτερες προοπτικές αυτή την φορά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  
Αυτόν τον μήνα μπορείς να κάνεις μια νέα και φρέσκια αρχή στα αισθηματικά σου καθώς σου δίνονται οι ευκαιρίες να γνωρίσεις κάποιον που θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα από την αρχή και θα δείξει σημάδια ότι ενδιαφέρεται για δέσμευση, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, ο μήνας σε βοηθά να ξεπεράσεις σχετικά γρήγορα τα όποια προβλήματα υπάρχουν και να ανανεώσεις πλήρως την σχέση σου. Η ανάγκη σου να βιώσεις έντονα τον ρομαντισμό και της σεξουαλικότητά σου γίνεται ακόμη πιο έντονη αυτόν τον μήνα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Με τους πλανήτες να μετακινούνται σταδιακά κατά την διάρκεια του μήνα απέναντί σου, ενεργοποιείται το αισθηματικό σου κομμάτι και τώρα θέλεις να κάνεις κάτι σοβαρό ή με διάρκεια, αν είσαι μόνος, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση είναι η κατάλληλη περίοδος για να αναθερμάνεις την επαφή σου με το πρόσωπο της καρδιάς σου. Από τα τέλη του μήνα και μετά, δεν αποκλείονται επαναφορές από το παρελθόν και το αν θα οδηγήσουν σε επανασύνδεση, αυτό το ξέρει μόνο ο αστρολόγος σου. 
   
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  
Αυτός ο μήνας υπόσχεται μια νέα αρχή στα αισθηματικά σου και αν παίξεις τα χαρτιά σου σωστά, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις! Άφησε τα πείσματα όμως και μην δημιουργείς προστριβές με το ταίρι σου, παρατείνοντας έτσι τις εντάσεις και κινήσου διπλωματικά και ήρεμα και θα δεις ότι θα έχεις ακριβώς αυτό που θέλεις! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  
Ιδιαίτερα δραστήριος και ευνοϊκός μήνας για τις αισθηματικές σου υποθέσεις και είτε είσαι μόνος προς αναζήτηση συντρόφου, είτε είσαι σε σχέση, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να επικοινωνήσεις, να περάσεις όμορφα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή ακόμη και να προχωρήσεις την σχέση που έχεις στο επόμενο στάδιο.

ΙΧΘΥΕΣ
 
Ο Άρης συνεχίζει να πυροδοτεί τα πάθη και η ανάγκη σου για έρωτα και ρομαντισμό μεγαλώνει με αποτέλεσμα αυτόν τον μήνα να τολμήσεις εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση! Αν είσαι σε σχέση, τώρα μπορείς να αναθερμάνεις τα πράγματα και να επαναφέρεις στην μνήμη του συντρόφου τις πρώτες μέρες της σχέσης σας ζωντανά, ενώ αν είσαι μόνος τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις το πρώτο βήμα σε μια περίεργη γνωριμία που δεν έχει τίποτα από αυτά που ήξερες μέχρι τώρα. 

Ιούλιος Ανδρέου

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS