ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια τον μήνα Μάιο

Τα ζώδια τον μήνα Μάιο

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιο της κυριαρχίας του, πράγμα που σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό και αυξάνει την ανάγκη σου για κίνηση, επαφή και επικοινωνία, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη συνεχίζει και παραμένει στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, δίνοντάς σου ακόμη την εύνοιά της σε οικονομικά θέματα.
Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνώντας στους Διδύμους ενεργοποιεί πλέον και για το υπόλοιπο του μήνα θέματα που έχουν να κάνουν με την επαφή που έχεις με το ταίρι σου, η επικοινωνία των συναισθημάτων γίνεται σημαντική και μιλάς πιο γλυκά. Η διέλευση αυτή βοηθά και τις σχέσεις με συγγενείς να μαλακώσουν, αν αντιμετώπιζες τέτοια θέματα..
Το σημαντικό γεγονός του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στους Ιχθύς, θέση που ισχυροποιεί τον πλανήτη καθώς εκεί βρίσκεται η νυχτερινή κατοικία του. Για σένα αυτό μεταφράζεται σε ένα κύμα προστασίας που σε περιβάλλει πλέον και γεμίζεις αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου.
Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και σε βοηθά να δώσεις δύναμη στον λόγο σου και να μπορέσεις να επηρεάσεις με την προσωπικότητά σου, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο Κρόνος αναδρομεί στις 23 του μήνα και ο Ερμής στις 30 και θα σε απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμη ή θα συναντήσεις ανατροπές και καθυστερήσεις σε στόχους και σχέδια που έχεις, ενώ δεν αποκλείεται να συμβούν παρανοήσεις με φιλικά σου πρόσωπα.

 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και έχεις τώρα την ευκαιρία να βελτιώσεις σταδιακά και με τα σωστά βήματα τα έσοδά σου και κυρίως να τα σταθεροποιήσεις. Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα όμως, η οποία είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη, σου αλλάζει πλήρως την κοσμοθεωρία σου και ό,τι πίστευες ότι είναι σταθερό και σε αναγκάζει να δεις τα πράγματα εντελώς διαφορετικά και να πάρεις αποφάσεις. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κρυφά πάθη και συνομωσίες μπορεί να υπάρχουν στο πεδίο της καριέρας σου αυτόν τον μήνα, αλλά εσύ είσαι πολύ πιο έξυπνος από αυτούς και δεν θα αφήσεις την προσοχή σου να ξεφύγει από τις σημαντικές λεπτομέρειες, ούτε θα παρασυρθείς σε διαπληκτισμούς και σε αναζήτηση εκδίκησης. Αυτόν τον μήνα μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή και δυνατή νέα αρχή στα οικονομικά σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες προς όφελός σου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιο της κυριαρχίας του και αφήνοντας το δικό σου ζώδιο τώρα σε καλεί να μειώσεις τις σκέψεις γύρω από τον εαυτό σου και να κινηθείς περισσότερο γύρω από τα οικονομικά σου, βρίσκοντας τρόπους για να σταθεροποιήσεις ή ακόμη και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αλλά και να μιλήσεις πιο ξεκάθαρα και ανοιχτά και να προβάλεις τα ταλέντα σου και τις δυνατότητές σου, κάτι που επίσης μπορεί να σου φέρει κέρδος! Παράλληλα η Αφροδίτη συνεχίζει και παραμένει στο ζώδιό σου, κάνοντάς σε μαγνητικό και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες για να προωθήσεις την ατζέντα σου.
Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνώντας στους Διδύμους ενεργοποιεί πλέον και για το υπόλοιπο του μήνα θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθησή σου και με τα οικονομικά σου και σου δίνει την εύνοια που χρειάζεσαι για να ακμάσεις, αρκεί να μπορέσεις να δεις και την άλλη πλευρά του νομίσματος και να κινηθείς ευέλικτα.
Το σημαντικό γεγονός του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στους Ιχθύς, θέση που ισχυροποιεί τον πλανήτη καθώς εκεί βρίσκεται η νυχτερινή κατοικία του. Για σένα αυτό μεταφράζεται σε ένα κύμα εύνοιας στον τομέα των στόχων σου και μπορείς, όσο διαρκεί αυτή η θετική επιρροή, να στοχεύσεις ψηλότερα!
Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και φωτίζει και αυτός με την σειρά του τα οικονομικά σου, κάνοντας τα ζητήματα αυτά να γίνονται η προτεραιότητά σου, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο Κρόνος αναδρομεί στις 23 του μήνα και ο Ερμής στις 30 και θα σε απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμη ή θα συναντήσεις ανατροπές και καθυστερήσεις στην εργασία σου ή μπορεί να μπεις σε μια διαδικασία εξόδων που δεν τα είχες προβλέψει.

 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου και σε επηρεάζει άμεσα, καθώς τώρα έχεις την ευκαιρία να θέσεις νέες βάσεις στην ζωή σου και να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, η οποία είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη, δημιουργεί άγχος γύρω από οικονομικά ζητήματα και φέρνει εξελίξεις που σε καλούν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις μεγάλες αλλαγές. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικά ο μήνας έχει σκαμπανεβάσματα στα εργασιακά σου και καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε λεπτομέρειες που αφορούν το αντικείμενό σου ή την καθημερινότητα στην εργασία σου. Δεν είναι αρνητική περίοδος για την εργασία σου, πρόσεχε όμως κατά τις τελευταίες ημέρες μπερδέματα και μπλεξίματα που μπορεί να σου στοιχίσουν το καλό σου όνομα. Η πολυαστρία που δημιουργείται σταδιακά στους Διδύμους σε προτρέπει να δώσεις όλη σου την ενέργεια στην κάλυψη των οικονομικών σου αναγκών και να βρεις τρόπους να σταθεροποιήσεις ή ακόμη και να αυξήσεις το εισόδημά σου.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και αυτό δημιουργεί καλύτερες συνθήκες για να επικοινωνήσεις και να κάνεις διάλογο που φέρνει αποτελέσματα και ξεκαθαρίζει καταστάσεις που το τελευταίο διάστημα ήταν θολές ή που δεν ήσουν τόσο σίγουρος για το τι ακριβώς συμβαίνει, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη συνεχίζει και παραμένει κρυμμένη στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, διατηρώντας τα αισθηματικά σου σε κατάσταση αναμονής για εξελίξεις και αυξάνει την περισυλλογή.
Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνώντας και αυτή με την σειρά της στο ζώδιό σου ενεργοποιεί πλέον και για το υπόλοιπο του μήνα την διάθεσή σου να μιλήσεις και να κινηθείς πιο θετικά και δραστήρια στην αισθηματική σου ζωή, αλλά και να ασχοληθείς με το πώς μπορείς να προσελκύσεις περισσότερα οικονομικά οφέλη από τις δραστηριότητές σου.
Το σημαντικό γεγονός του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στους Ιχθύς, θέση που ισχυροποιεί τον πλανήτη καθώς εκεί βρίσκεται η νυχτερινή κατοικία του. Για σένα αυτό μεταφράζεται σε ένα κύμα εύνοιας στον τομέα της καριέρας και για το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και ανοίγματα που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς δεόντως. 
Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει και αυτός στο ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο Κρόνος αναδρομεί στις 23 του μήνα και ο Ερμής στις 30 και θα σε απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμη ή θα συναντήσεις ανατροπές και καθυστερήσεις γύρω από αποφάσεις που έχεις πάρει, αλλά τώρα χρειάζεται να τις αναπροσαρμόσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο και τους κρυμμένους φόβους που σε εμποδίζουν να δεχτείς την πραγματικότητα και να ζήσεις την ζωή σου. Τώρα λοιπόν είναι η ευκαιρία να φανείς γενναίος και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει. Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, η οποία είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη, συμβαίνει στον άξονά σου και φέρνει στο φως θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες, τα οποία εδώ και καιρό έχουν αλλάξει δυναμική.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σαφώς και η είσοδος του Δία στον δέκατο ηλιακό σου οίκο προμηνύει θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου, προαγωγές και γενικότερα εύνοια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα αυτά τα καλά συμβαίνουν αυτόν τον μήνα! Η εργασία σου βρίσκεται σε ανοδική φάση όμως και σταδιακά θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και να χτίσεις μια γερή βάση πάνω στην οποία θα πατήσεις, αρχής γενομένης από αυτόν τον μήνα. Η περίοδος σε θέλει πάντως πολύ επικοινωνιακό και δραστήριο και μπορείς να πάρεις σωστές και άμεσες αποφάσεις. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην ξοδεύεις παραπάνω από αυτά που έχεις.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιο της κυριαρχίας του και αυτό σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τυφλά σημεία ή να μπορείς ακόμη περισσότερο να βασίζεσαι στην διαίσθησή σου και να καταλαβαίνεις ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη συνεχίζει και παραμένει στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, δίνοντάς σου ακόμη την εύνοιά της σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλικές σου σχέσεις και βοηθάει τα σχέδιά σου να κυλήσουν αρμονικά.
Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνώντας στους Διδύμους ενεργοποιεί πλέον και για το υπόλοιπο του μήνα θέματα που σχετίζονται με άγχος γύρω από τα οικονομικά σου και μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις κρυφούς εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν, με αποτέλεσμα να κλείνεσαι λίγο περισσότερο στις επαφές που έχεις με οικεία και αγαπημένα πρόσωπα.
Το σημαντικό γεγονός του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στους Ιχθύς, θέση που ισχυροποιεί τον πλανήτη καθώς εκεί βρίσκεται η νυχτερινή κατοικία του. Για σένα αυτό μεταφράζεται σε ένα κύμα εύνοιας στον τομέα των ιδεών που συλλαμβάνεις και των σχεδίων που προετοιμάζεις.
Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και φωτίζει πλέον τους φόβους και τα μυστικά σου, βοηθώντας σε να αντιμετωπίσεις κάθε σκοτεινό σημείο του μυαλού σου με επιτυχία, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο Κρόνος αναδρομεί στις 23 του μήνα και ο Ερμής στις 30 και θα σε απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμη ή θα συναντήσεις ανατροπές και καθυστερήσεις γύρω από οικονομικά, επενδύσεις και οφειλές, πράγμα που δεν πρέπει όμως να το αφήσεις να σε αγχώσει επηρεάζοντας την υγεία σου, καθώς οι λύσεις υπάρχουν!
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τους στόχους σου, αλλά και με τους φίλους σου και τώρα αρχίζει ένα διάστημα που μπορείς να θέσεις πιο σταθερές βάσεις στα σχέδια σου και να βασιστείς στην βοήθεια από φίλους.  Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, η οποία είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη, σου αλλάζει την καθημερινότητά σου όπως την ήξερες και σου φέρνει ανατροπές, ενώ ταυτόχρονα η περίοδος σε βάζει σε διαδικασία να φέρεις σημαντικές αλλαγές στην εργασία σου.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή και να επενδύσεις με διαφορετικό τρόπο στην εργασία σου, αλλάζοντας τον τρόπο που λειτουργείς έως τώρα και κάνοντας αργά, αλλά σταθερά βήματα προς μια νέα κατεύθυνση. Το σίγουρο είναι πως τώρα μπορείς να πετύχεις περισσότερα, αλλάζοντας ελαφρώς το σενάριο της καθημερινότητας και την φιλοσοφία που έχεις. Στα οικονομικά σου όμως χρειάζεται να δείξεις μια κάποια προσοχή, καθώς μπορεί να προκύψουν αναποδιές και μπερδέματα. 
 
 
Αστρολογικές προβλέψεις – ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιο της κυριαρχίας του και αυτό για σένα μεταφράζεται ως θετικός οιωνός μιας και τώρα ενεργοποιείται αρκετά το κοινωνικό σου κομμάτι και έρχεσαι σε επαφή με φίλους που σου δίνουν ενέργεια και όμορφες ιδέες, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη συνεχίζει και παραμένει στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, δίνοντάς σου ακόμη την εύνοιά της σε θέματα εργασίας, καριέρας και προβολής.
Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνώντας στους Διδύμους ενεργοποιεί πλέον και για το υπόλοιπο του μήνα θέματα που έχουν να κάνουν με τους στόχους σου και τα δημιουργικά σου σχέδια και μπορείς να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα αποτελέσματα των κόπων σου, ενώ παράλληλα ασκείς τεράστια γοητεία στον κύκλο των γνωστών σου, κάτι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με πολλούς τρόπους.
Το σημαντικό γεγονός του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στους Ιχθύς, θέση που ισχυροποιεί τον πλανήτη καθώς εκεί βρίσκεται η νυχτερινή κατοικία του. Για σένα αυτό μεταφράζεται σε ένα κύμα εύνοιας στον τομέα των οικονομικών και τώρα μπορείς να δρομολογήσεις με ευνοϊκότερους όρους την αποπληρωμή χρεών.  
Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και φωτίζει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου δίνοντάς σου δύναμη να προχωρήσεις, να πετύχεις και να λάμψεις, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο Κρόνος αναδρομεί στις 23 του μήνα και ο Ερμής στις 30 και θα σε απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμη ή θα συναντήσεις ανατροπές και καθυστερήσεις γύρω από σχέσεις και συνεργασίες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την καριέρα και το επάγγελμά σου και τώρα σου δίνονται ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις καταστάσεις προς όφελός σου, αν και όχι χωρίς προσπάθεια και αγώνα. Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, η οποία είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη, σου αλλάζει την κατεύθυνση που έχεις δώσει μέχρι τώρα στους στόχους και τα δημιουργικά σου σχέδια και φέρνει ανατροπές στην αισθηματική σου ζωή. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται κάπως στάσιμα στην εργασία σου και η καθημερινότητα να μην σε προδιαθέτει σε τίποτα δημιουργικό, καθώς όχι μόνο επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια, αλλά επιπλέον ανοίγουν εκ νέου θέματα που νόμιζες ότι ήδη είχαν κλείσει μιας και καλή. Το θετικό νέο όμως είναι ότι αυτόν τον μήνα μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή και να θέσεις σταθερές βάσεις για το μέλλον της καριέρας σου, μέσα από ευκαιρίες που παρουσιάζονται και επίσης ότι πλέον αρχίζεις να ευνοείσαι οικονομικά.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο κυβερνήτης σου περνά στους Διδύμους, μια θέση που σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό και σε βοηθά να υπερασπιστείς τις απόψεις σου σε θέματα κοινωνικά ή σε θέματα που αφορούν την καριέρα και φέρνει αρκετή κινητικότητα και εξελίξεις στο αντικείμενο της εργασίας σου, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη συνεχίζει και παραμένει στον ένατο ηλιακό σου οίκο, δίνοντάς σου ακόμη την εύνοιά της σε θέματα φιλοσοφίας της ζωής και σε γεμίζει ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.
Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνώντας στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, ενεργοποιεί πλέον και για το υπόλοιπο του μήνα θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και την δημόσια εικόνα σου, η οποία γλυκαίνει και μπορείς να πείσεις με ήρεμο τρόπο και να έχεις αυτό που θες.
Το σημαντικό γεγονός του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στους Ιχθύς, θέση που ισχυροποιεί τον πλανήτη καθώς εκεί βρίσκεται η νυχτερινή κατοικία του. Για σένα αυτό μεταφράζεται σε ένα κύμα εύνοιας στον τομέα που έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες και οι επόμενοι μήνες φέρνουν ευκαιρίες που καλό είναι να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. 
Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και ενδυναμώνει την ανάγκη σου να λάμψεις και να ξεχωρίσεις, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο Κρόνος αναδρομεί στις 23 του μήνα και ο Ερμής στις 30 και θα σε απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμη ή θα συναντήσεις ανατροπές και καθυστερήσεις γύρω από δημιουργικά σου σχέδια, την καθημερινότητά σου ή ακόμη και την υγεία σου.

 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την φιλοσοφία που εφαρμόζεις στα πράγματα και στην ζωή σου και τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές πιο εύκολα και να έχεις καλύτερα πρακτικά αποτελέσματα. Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, η οποία είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη, σου αλλάζει τις ισορροπίες στο επάγγελμα και την οικογένεια και φέρνει μια περίοδο κατά την οποία θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν τους παραπάνω τομείς.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο επαγγελματικός τομέας τονίζεται αυτόν τον μήνα και τώρα είναι η περίοδος που μπορείς να δεις αποτελέσματα στις προσπάθειές σου και να βάλεις σε τάξη πολλά και σημαντικά θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα μέχρι τώρα. Η επικοινωνία, ή γρήγορη και ευέλικτη σκέψη σου, αλλά και ο προσωπικός σου μαγνητισμός θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον και των πελατών σου, αλλά και των προϊσταμένων σου. Να είσαι, όπως πάντα, προσεκτικός σε κάθε λεπτομέρεια όμως μιας και προς τα τέλη του μήνα οι αναδρομές τόσο του Ερμή, όσο και του Κρόνου επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου με καθυστερήσεις, αναποδιές και αναβολές.
 
 
ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιο της κυριαρχίας του, πράγμα που βοηθά να σκεφτείς πιο ελεύθερα και σου ανοίγει τους ορίζοντες, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη συνεχίζει και παραμένει στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, δίνοντάς σου ακόμη την εύνοιά της σε θέματα οικονομικά και μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και οφειλές με τρόπο εύκολο που σε συμφέρει.
Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνώντας στους Διδύμους ενεργοποιεί πλέον και για το υπόλοιπο του μήνα θέματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που σκέφτεσαι γενικότερα και φιλοσοφείς την ζωή, δίνοντάς σου τώρα την ευκαιρία να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη και πιο γλυκιά.
Το σημαντικό γεγονός του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στους Ιχθύς, θέση που ισχυροποιεί τον πλανήτη καθώς εκεί βρίσκεται η νυχτερινή κατοικία του. Για σένα αυτό μεταφράζεται σε ένα κύμα εύνοιας στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου και σταδιακά θέματα που έχουν να κάνουν με την κούραση ή με την υγεία σου αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις.
Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει και αυτός με την σειρά του στον ένατο ηλιακό σου οίκο δίνοντας δύναμη και πίστη στις ιδέες σου, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο Κρόνος αναδρομεί στις 23 του μήνα και ο Ερμής στις 30 και θα σε απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμη ή θα συναντήσεις ανατροπές και καθυστερήσεις στις προσωπικές σου υποθέσεις, στις ερωτικές σου σχέσεις αλλά και στα δημιουργικά σου σχέδια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και τώρα έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις και να τακτοποιήσεις θέματα, κάνοντας τις απαραίτητες προσαρμογές βέβαια στο πορτοφόλι σου. Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, η οποία είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη, σου αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις σου με κοντινά πρόσωπα και συγγενείς και αρχίζει τώρα μια περίοδος που χρειάζεται να βάλεις νερό στο κρασί σου.  
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η καθημερινή ροή της εργασίας σου γίνεται πιο εύκολη αυτόν τον μήνα και τώρα σου παρουσιάζονται ευκαιρίες να κάνεις την επαγγελματική σου ζωή ακόμη πιο εύκολη και λειτουργική και να ανοίξεις έναν δρόμο που οδηγεί σε επιτυχία και καταξίωση. Οι κόντρες και τα προβλήματα δεν λείπουν βέβαια, ειδικά από προϊσταμένους και ανώτερα πρόσωπα αυτόν τον μήνα, αλλά θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάθε θέμα που προκύπτει μέσω της διπλωματικής οδού.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιο της κυριαρχίας του και πλέον γίνεσαι πολύ περισσότερο διερευνητικός και ψυλλιασμένος για το τι μπορεί να παίζει γύρω σου γενικότερα ή συγκεκριμένα με το άλλο σου μισό, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη συνεχίζει και παραμένει στον έβδομο ηλιακό σου οίκο και ευτυχώς σε προφυλάσσει από σπασμωδικές κινήσεις με το ταίρι, αν και η ζήλεια μπορεί να υπάρχει…
Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνώντας στους Διδύμους ενεργοποιεί πλέον και για το υπόλοιπο του μήνα θέματα που σχετίζονται με το οικονομικό σου κομμάτι και συγκεκριμένα με τις ευθύνες και υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους φορείς ή με τις οικονομικές σου εκκρεμότητες γενικότερα και τώρα μπορείς να διασφαλίσεις μια καλύτερη και ομαλότερη λειτουργία εσόδων-εξόδων.
Το σημαντικό γεγονός του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στους Ιχθύς, θέση που ισχυροποιεί τον πλανήτη καθώς εκεί βρίσκεται η νυχτερινή κατοικία του. Για σένα αυτό μεταφράζεται σε ένα κύμα εύνοιας στον τομέα των αισθηματικών και ανάλογα με την ημερομηνία σου, σταδιακά δίνονται ευκαιρίες και να φλερτάρεις, και να περάσεις όμορφα, αλλά και να δημιουργήσεις κάτι που έχει μέλλον και προοπτικές, ενώ παράλληλα κάθε δημιουργικό σου σχέδιο ευνοείται.  
Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει και αυτός στον όγδοο σου ηλιακό οίκο δίνοντάς σου την δύναμη να παλέψεις με αντιξοότητες ενώ παράλληλα αυξάνει την ανάγκη σου για ερωτική ικανοποίηση, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο Κρόνος αναδρομεί στις 23 του μήνα και ο Ερμής στις 30 και θα σε απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμη ή θα συναντήσεις ανατροπές και καθυστερήσεις σε θέματα σπιτιού, οικογενείας, ακινήτων και επενδύσεων, ενώ παράλληλα μπορεί μια στρωμένη κατάσταση στα αισθηματικά σου να ανατραπεί.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες και τώρα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να σταθεροποιήσεις και να δώσεις πιο συγκεκριμένη μορφή σε αυτό που υπάρχει. Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, η οποία είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη, σου αλλάζει τον τρόπο που κινείσαι στα οικονομικά σου και τώρα αρχίζει μια περίοδος που θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα και να κάνεις πιο έξυπνες κινήσεις τολμώντας κάτι καινούργιο.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής περνά απέναντί σου, πράγμα που τονίζει ζητήματα επικοινωνίας με το ταίρι σου, αλλά και με τους συνεργάτες σου και μπορείς τώρα να συζητήσεις έξυπνα και στοχευμένα, λύνοντας προβλήματα και παρεξηγήσεις, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη συνεχίζει και παραμένει στον έκτο ηλιακό σου οίκο, δίνοντάς σου ακόμη την εύνοιά της σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας και ταυτόχρονα σε βοηθά να διαχειριστείς καλύτερα το άγχος σου.
Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνώντας στους Διδύμους ενεργοποιεί πλέον και για το υπόλοιπο του μήνα θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή και το ταίρι σου και μαζί με την παρουσία του Ερμή, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ακόμη και για μια επανασύνδεση, αν  αυτό είναι κάτι που σε απασχολεί.
Το σημαντικό γεγονός του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στους Ιχθύς, θέση που ισχυροποιεί τον πλανήτη καθώς εκεί βρίσκεται η νυχτερινή κατοικία του. Για σένα αυτό μεταφράζεται σε ένα κύμα εύνοιας στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, διευκολύνονται τώρα υποθέσεις αγοραπωλησιών και γενικότερα θεραπεύεται κατά κάποιο τρόπο το παρελθόν σου. 
Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει και αυτός απέναντί σου δίνοντάς σου την δύναμη να εστιάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και τώρα εμφανίζονται καλές προτάσεις και ευκαιρίες που οφείλεις να διαπραγματευτείς με τον καλύτερο και πιο συμφέροντα τρόπο για σένα, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο Κρόνος αναδρομεί στις 23 του μήνα και ο Ερμής στις 30 και θα σε απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμη ή θα συναντήσεις ανατροπές και καθυστερήσεις σε επικοινωνίες, μετακινήσεις και συμφωνίες.

 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την υγεία σου και την καθημερινότητά σου και τώρα μπορείς να σταθεροποιήσεις θέματα και καταστάσεις που τρέχουν με τέτοιο τρόπο που μειώνει το άγχος σου, ενώ παράλληλα σου δίνονται ευκαιρίες να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις στην εργασία σου και να έχεις χειροπιαστά αποτελέσματα. Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, η οποία είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη, συμβαίνει στον άξονά σου και τώρα αρχίζει για σένα μια περίοδος που πολλά αλλάζουν σε σχέσεις και συνεργασίες με τις αποφάσεις σου να επηρεάζουν σε βάθος χρόνου. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας από τα μέσα και μετά ευνοεί συνεργασίες και συμφωνίες και είναι κατάλληλο διάστημα για να τολμήσεις να κάνεις το βήμα που ίσως σκέφτεσαι και προετοιμάζεις καιρό τώρα. Μια νέα αρχή στην καθημερινότητα της εργασίας σου με θετικά αποτελέσματα για το μέλλον και αυξανόμενη αυτοπεποίθηση που συνοδεύεται από ευκαιρίες για επαγγελματικές κινήσεις και δράση!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιο της κυριαρχίας του και αυτό αυξάνει την κινητικότητα και τις επικοινωνίες στον χώρο της δουλειάς σου, κάτι που μπορεί να σε κάνει να συναντήσεις διαφορετικές απόψεις που σου δημιουργούν διλήμματα, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη συνεχίζει και παραμένει στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, δίνοντάς σου ακόμη την εύνοιά της σε θέματα έρωτα και χαλαρής έκφρασης της προσωπικότητάς σου.
Από τις 9 του μήνα όμως η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνώντας στους Διδύμους ενεργοποιεί πλέον και για το υπόλοιπο του μήνα θέματα που τρέχουν στην δουλειά σου και ενώ εσύ θα ήθελες να χαλαρώσεις, οι συνθήκες δεν το ευνοούν..
Το σημαντικό γεγονός του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στους Ιχθύς, θέση που ισχυροποιεί τον πλανήτη καθώς εκεί βρίσκεται η νυχτερινή κατοικία του. Για σένα αυτό μεταφράζεται σε ένα κύμα εύνοιας που διευκολύνει τις σχέσεις σου με τους στενούς συγγενείς και σε βοηθά να κυνηγήσεις τις μεγάλες σου ιδέες μέσα από πρόσωπα που εμφανίζονται για να σε βοηθήσουν.
Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους φωτίζοντας σκοτεινά σημεία της καθημερινότητάς σου, δίνοντας σου ενέργεια για να ασχοληθείς με την διεκπεραίωση των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων και βοηθώντας στην θεραπεία και την αποκατάσταση της υγείας σου, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο Κρόνος αναδρομεί στις 23 του μήνα και ο Ερμής στις 30 και θα σε απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμη ή θα συναντήσεις ανατροπές και καθυστερήσεις γύρω από οικονομικά θέματα ή θέματα που έχουν να κάνουν με την διεκπεραίωση της εργασίας σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα δημιουργικά σου σχέδια και τώρα μπορείς μέσα από ευκαιρίες που σου δίνονται να προωθήσεις πιο εύκολα την ατζέντα σου και τους σκοπούς σου, ενώ παράλληλα μπορείς να σταθεροποιήσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σου ζωή. Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, η οποία είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη, σου αλλάζει τα δεδομένα στην καθημερινότητα και την εργασία σου και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο μπορείς να ξεπεράσεις φόβους που σε κρατούν πίσω και να τολμήσεις να αλλάξεις την καθημερινή ροή της ζωής σου. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η περίοδος είναι βοηθητική για τα επαγγελματικά σου και μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα ή να βρεις λύσεις μέσα από την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου ή να δημιουργήσεις μεγαλύτερο τζίρο και να έλξεις το ενδιαφέρον και πελάτες μέσα από μια διαφήμιση για παράδειγμα. Προσοχή όμως γιατί από τα τέλη του μήνα κα μετά θα δημιουργηθούν προβλήματα και καθυστερήσεις, τόσο στην καθημερινή ροή της εργασίας σου, όσο και στα οικονομικά σου, οπότε προσπάθησε να μην ρισκάρεις και να ελέγχεις τις αποφάσεις σου πολύ προσεκτικά πριν τις θέσεις σε εφαρμογή.
 
 
ΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιο της κυριαρχίας του και σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό και κινητικό στο φλερτ, τονώνει την επαφή με το πρόσωπο που  σε ενδιαφέρει και σου δίνει ευστροφία στα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη συνεχίζει και παραμένει στον τέταρτο  ηλιακό σου οίκο, δίνοντάς σου ακόμη την εύνοιά της σε θέματα σπιτιού και οικογενείας.
Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνώντας στους Διδύμους ενεργοποιεί πλέον και για το υπόλοιπο του μήνα την ανάγκη σου να περάσεις όμορφα και να φλερτάρεις με καινούργια πρόσωπα ή να αναθερμάνεις την σχέση σου με τον σύντροφό σου, ενώ παράλληλα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις και προωθεί τους σκοπούς και τα σχέδιά σου.
Το σημαντικό γεγονός του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στους Ιχθύς, θέση που ισχυροποιεί τον πλανήτη καθώς εκεί βρίσκεται η νυχτερινή κατοικία του. Για σένα αυτό μεταφράζεται σε ένα κύμα εύνοιας στον τομέα των οικονομικών και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει κατακόρυφα.
Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους τονίζοντας ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου και την δύναμή σου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο Κρόνος αναδρομεί στις 23 του μήνα στο ζώδιό σου και ο Ερμής στις 30 και θα σε απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμη ή θα συναντήσεις ανατροπές και καθυστερήσεις γύρω από αποφάσεις που πήρες πρόσφατα.

 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια και τώρα έχεις την ευκαιρία να φέρεις αρμονία και ισορροπία σε θέματα που σε απασχολούσαν και λειτουργούσαν εμποδιστικά. Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, η οποία είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη, σου αλλάζει τα δεδομένα και πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται διαφορετικά γύρω από δημιουργικά σχέδια και στόχους που έχεις, ενώ παράλληλα επαναπροσδιορίζεις τις φιλικές σου σχέσεις και σε μερικές περιπτώσεις κόβεις δεσμούς και επαφές. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Και αυτός ο μήνας φέρνει δράση από την πλευρά σου πάνω στην καθημερινότητα της εργασίας σου, αλλά και μεγάλη δραστηριότητα από το εργασιακό σου περιβάλλον, κάτι που μερικές φορές, απλά θα σου σπάσει τα νεύρα, όσο επαγγελματίας και αν είσαι! Φρόντισε να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις και μείνει συγκεντρωμένος στους στόχους σου.

 
 
ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιο της κυριαρχίας του και αυτό μεταφράζεται σε κινητικότητα και αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις σε θέματα σπιτιού, οικογενείας ή σχετικά με αγοραπωλησίες και η περίοδος φέρνει διλήμματα και άγχος, αλλά ευτυχώς η Αφροδίτη συνεχίζει και παραμένει στον τρίτο σου ηλιακό σου οίκο, δίνοντάς σου ακόμη την δύναμή της για να ξεπεράσεις θέματα με συγγενείς, ενώ παράλληλα κάνει τον λόγο σου πιο γλυκό και διπλωματικό.
Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνώντας στους Διδύμους ενεργοποιεί πλέον και για το υπόλοιπο του μήνα θέματα που στο παρελθόν δεν ολοκληρώθηκαν και τώρα μπορείς να φέρεις σε ισορροπία τις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα, αλλά και να βάλεις σε καλύτερη ροή οτιδήποτε σε απασχολεί στο σπίτι και την οικογένεια.
Το σημαντικό γεγονός του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στο ζώδιό σου, θέση που ισχυροποιεί τον πλανήτη καθώς εκεί βρίσκεται η νυχτερινή κατοικία του. Για σένα αυτό μεταφράζεται σε ένα γενικότερο κύμα εύνοιας και φυσικά μια μεγάλη τόνωση της αυτοπεποίθησής σου.
Κατά το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο Κρόνος αναδρομεί στις 23 του μήνα και ο Ερμής στις 30 και θα σε απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμη ή θα συναντήσεις ανατροπές και καθυστερήσεις γύρω από στόχους και σχέδιά σου και παράλληλα φίλοι μπορεί να μπλεχτούν στις προσωπικές σου υποθέσεις, παραβιάζοντας κάποια όρια…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τους στενούς σου συγγενείς και το άμεσο περιβάλλον σου, με αποτέλεσμα να μπορέσεις μέσα από ευκαιρίες που σου δίνονται να σταθεροποιήσεις σχέσεις, αλλά και να μιλήσεις πιο πρακτικά, συγκεκριμένα και αποτελεσματικά. Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα, η οποία είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη, σου αλλάζει τα δεδομένα που υπάρχουν σε καριέρα και οικογένεια, φέρνει αναστάτωση στις ισορροπίες και για την επόμενη περίοδο καλείσαι να βρεις καινούργιες λύσεις ή να αλλάξεις τελείως την κατεύθυνση της ζωής σου. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας είναι σημαντικός για την επαγγελματική σου ζωή και την κατεύθυνση που θέλεις εσύ να δώσεις στην καριέρα σου, καθώς τώρα προετοιμάζονται σημαντικές εξελίξεις που δεν αργούν να γίνουν πραγματικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS