ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια τον μήνα Μάιο

Τα ζώδια τον μήνα Μάιο

Κριός
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, κάνοντας πιο διαδραστική την επαφή σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς και γενικότερα έχεις πολλές ευκαιρίες να βγεις, να επικοινωνήσεις και να ασχοληθείς με μικροπράγματα που είναι στην ατζέντα σου και δεν είχες μέχρι τώρα τον χρόνο για να τα διεκπεραιώσεις.  Στις 10 του μήνα είναι ο Ερμής είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος, πράγμα που μπορεί να φέρει ασυνεννοησία και να αναβληθούν συναντήσεις που έχεις κανονίσει για το επόμενο διάστημα ή να αντιμετωπίσεις εμπόδια στις μετακινήσεις σου. Στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στον Ταύρο, φέρνοντας καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις σε θέματα οικονομικά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της ρομαντικής έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να σε ενεργοποιεί πλήρως και κάθε σου βήμα και κίνηση σου φέρνει επιβεβαίωση και αισθάνεσαι ότι τώρα όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές και πως μπορείς να πετύχεις τα πάντα! Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου σε θέματα οικονομικά, συνεχίζοντας να αυξάνει την αυτοπεποίθηση.

Ο κυβερνήτης σου Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και δημιουργεί άγχος να προλάβεις ή κάνει τους κρυφούς σου εχθρούς να έχουν δύναμη πάνω σου, πράγμα που δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στο ζώδιό σου και πλέον από την θέση κυριαρχίας του σου δίνει όλη την δύναμη που χρειάζεσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα όποιον και ό,τι στέκεται στον δρόμο σου και να προχωρήσεις μπροστά τα σχέδια και τους σκοπούς σου.

Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου και σε βοηθάει να τοποθετήσεις στο περιθώριο τυχόν υπαρξιακές ανασφάλειες ή άλλους ανεξήγητους φόβους που είχες μέχρι πρότινος. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και φέρνει θετική διάθεση, ιδιαίτερη αισιοδοξία και ανάγκη για προσωπική επέκταση.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Το διαδίκτυο γίνεται εργαλείο στα χέρια σου, χειρίζεσαι πιο ώριμα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ασχολείσαι μόνο με ομάδες που έχουν να σου δώσουν κάτι ουσιαστικό.

Ταύρος
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, κάνοντας το μυαλό σου πιο εύστροφο γύρω από τα οικονομικά σου θέματα και τώρα μπορείς να βρεις άμεσα τις λύσεις που χρειάζεσαι, αλλά και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν την αξία σου. Στις 10 του μήνα ο πλανήτης είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και πλέον χρειάζεται να ελέγξεις εκ νέου το οικονομικό σου πλάνο και να κάνεις προσαρμογές συμπεριλαμβάνοντας τις καθυστερήσεις ή τις αλλαγές που προκύπτουν. Στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στο ζώδιό σου και σε κάνει να αναθεωρείς πολλές αποφάσεις σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο κυβερνήτης σου αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο και τις κρυφές σου σκέψεις κάνοντας την έλξη προς το απαγορευμένο μεγάλη. Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σε θέματα αισθηματικά και οικονομικά.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Θα υπάρχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα γύρω σου, εμπνέεις τους ανθρώπους που έρχονται κοντά σου. Θα μπορούσες να κάνεις νέες φιλίες με τους πιο απροσδόκητους και περίεργους τρόπους,  Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του και πλέον η ενέργεια στρέφεται προς τα μέσα, ασχολείσαι περισσότερο δραστικά με τον εαυτό σου και προσπαθείς να βρεις τρόπους να καταπολεμήσεις το άγχος σου.

Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου, ανανεώνει τον τομέα της φιλίας, αισθάνεσαι πιο ομαδικός από ποτέ και ταυτόχρονα αποκτάς νέο όραμα στις διάφορες συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Ο εσωτερικός σου κόσμος μοιάζει να αλλάζει προς το καλύτερο και ο ίδιος επιθυμείς να συντονιστείς με τα αιτήματα του ανώτερου εαυτού σου.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Αν βρίσκεσαι σε ένα επάγγελμα για το οποίο έχεις κοπιάσει, τώρα είναι η περίοδος που ανταμείβεσαι, αναλαμβάνοντας υψηλότερη θέση.

Δίδυμοι
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιό σου και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αυξάνοντας την προσοχή σου σε λεπτομέρειες και κάνοντάς σε ιδιαίτερα επικοινωνιακό και δραστήριο. Τώρα μπορείς να σκεφτείς γρήγορα και έξυπνα, να είσαι ετοιμόλογος και να βρεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί. Στις 10 του μήνα ο κυβερνήτης σου είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και αρχίζει πλέον ένα διάστημα κατά το οποίο πολλά μπορούν να αλλάξουν, ν υπάρξουν ανατροπές κι καθυστερήσεις και εσύ ο ίδιος να αρχίσεις να αναθεωρείς τις αποφάσεις σου. Στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στον Ταύρο, δημιουργώντας άγχος και φοβίες γύρω από παρασκήνιο και κρυφούς εχθρούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της ρομαντικής έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και σε βοηθά να καταλάβεις από πού χάνεις χρήματα και ενέργεια και να το διορθώσεις πρακτικά.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας έντονη κινητικότητα και δράση στην εργασία σου πράγμα το οποίο σου δημιουργεί άγχος, ίσως ακόμα και θυμό. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του, και ίσως οι φίλοι σου σε εξαντλήσουν συναισθηματικά με τις απαιτήσεις τους, έτσι λάβε υπόψη σου και τις δικές σου ευαισθησίες και ανάγκες.

Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου και προσπαθείς τώρα με ιδιαίτερο ενθουσιασμό να σχεδιάσεις τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου ολοκλήρωση. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, η επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα εξομαλύνεται και ο ίδιος μοιάζεις να απολαμβάνεις τη συντροφιά και την παρέα τους, ενώ είναι πιθανό να συνάψεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες, να κάνεις καινούριους φίλους και να διευρύνεις την αποδοχή που εισπράττεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Το αξιακό σου σύστημα μπαίνει στο μικροσκόπιο, κατά πόσο εννοείς πραγματικά όσα κατά καιρούς υπερασπίζεσαι και πιστεύεις ως κοσμοθεωρία…

Καρκίνος
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η περίοδος μπορεί να συνοδεύεται από άγχος και από φόβους που τώρα γίνονται μεγαλύτεροι, αλλά είναι μια καλή στιγμή να αντιμετωπίσεις αυτό που σε κρατά πίσω και να μιλήσεις ξεκάθαρα, χωρίς φόβο αλλά με πάθος για αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις να πεις. Στις 10 του μήνα ο πλανήτης είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και πλέον αρχίζεις να έχεις δεύτερες σκέψεις για πολλά θέματα και να νιώθεις ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να σκεφτείς, καθώς η λήψη αποφάσεων αυτή την περίοδο γίνεται πιο δύσκολη. Στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στον Ταύρο, φέρνοντας καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις σε δημιουργικά σου σχέδια ή με φίλους, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την καριέρα σου και τα επαγγελματικά σου και τώρα είναι μια περίοδος που ασκείς μαγνητισμό και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες πολύ πιο εύκολα και να προωθήσεις την επαγγελματική σου ατζέντα, ενώ το κλίμα στην δουλειά σου γίνεται πολύ πιο ευχάριστο. Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου σε θέματα φιλίας ή φέρνει μια όμορφη γνωριμία στην ζωή σου.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σε βοηθά να αποβάλεις ένα παλιό αρνητικό μοτίβο συμπεριφοράς ή ακόμα και να αλλάξεις σύστημα πεποιθήσεων ή φιλοσοφία ζωής. Θα έχεις την ευκαιρία να απομακρυνθείς από ανθρώπους που παρεμποδίζουν την εξέλιξή σου ή αποκτάς μια πιο πνευματική προσέγγιση στη ζωή. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του, και αν νιώθεις αδικημένος από μια κατάσταση στην εργασία σου, θα βρεις το θάρρος να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Επίσης αισθάνεσαι πίεση για να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις στη ζωή σου.

Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου, έχεις την ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις καινούρια πράγματα, να εμπλουτίσεις τις ιδέες σου και να διαμορφώσεις μια νέα φιλοσοφία γύρω από την ίδια τη ζωή. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και γενικότερα η επαγγελματική σου ζωή εισέρχεται σε μια νέα φάση, η οποία μοιάζει συναρπαστική και εντυπωσιακή.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Θα κληθείς να βάλεις σε τάξη όλα εκείνα τα ζητήματα που σχετίζονται με τις οφειλές σου, αν για παράδειγμα είναι μεγάλος ο όγκος των οφειλών σου, θα πρέπει να κάνεις έναν διακανονισμό.

Λέων
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνοντας εξελίξεις και κινητικότητα στα επιχειρηματικά σου πρότζεκτ, σε βοηθά να βρεις γρήγορες και έξυπνες λύσεις στα δημιουργικά σου σχέδια και κάνει την επαφή με φίλους πιο συχνή και ικανοποιητική. Στις 10 του μήνα ο πλανήτης  είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και πλέον αρχίζεις να βλέπεις καθυστερήσεις και να αναθεωρείς κάποια από τα σχέδιά σου, ενώ στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στον Ταύρο, φέρνοντας προβληματισμούς στην εργασία και την καριέρα σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με τις σπουδές και την γνώση και τώρα έχεις την ανάγκη να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, μαθαίνοντας κάτι καινούργιο ή βελτιώνοντας τις γνώσεις που έχεις πάνω σε ένα αντικείμενο. Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου σε θέματα φέρνοντας εύνοια στις επαγγελματικές υποθέσεις.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Νιώθεις ότι αγωνίζεσαι μάταια για ένα ομιχλώδες ζήτημα, στα οικονομικά σου ή την ερωτική σου ζωή, και αυτό έχει δυσμενή επιρροή στη σωματική και ψυχική σου κατάσταση. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του, και πλέον έχεις μεγάλο όραμα για το μέλλον, θέλεις να επεκταθείς και να ασχοληθείς μόνο με πρόσωπα και καταστάσεις που μιλάνε στην ψυχή σου, εκφράζεις την αλήθεια σε εσένα και στους άλλους, ακόμα και αν αυτό που θα πεις ξέρεις ότι θα τους πληγώσει.

Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου δημιουργώντας την ανάγκη να βελτιώσεις την οικονομική σου ζωή και να υιοθετήσεις ένα νέο τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα και τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και ο τομέας των σπουδών ευνοείται σημαντικά. Αν σπουδάζεις, μπορεί να πάρεις πτυχίο, ενώ είναι πιθανά και άλλου είδους επιτεύγματα στον τομέα της ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Ο Κρόνος μπορεί να λειτουργήσει μέσω ενός προσώπου που μπαίνει στην ζωή σου (ή που υπάρχει ήδη) και παίζει τον ρόλο του αυστηρού δασκάλου, ο οποίος σου δίνει επίπονα αλλά χρήσιμα μαθήματα.

Παρθένος
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δημιουργώντας ένα ζωντανό κλίμα με γρήγορες εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου, υπάρχουν ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς αν κινηθείς έξυπνα όμως και ψύχραιμα, χωρίς παρορμητισμό. Στις 10 του μήνα ο κυβερνήτης σου είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και αρχίζει πλέον μια περίοδος που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και αναβολές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στον Ταύρο, φέρνοντας αναθεώρηση σε σχέδια και σκέψεις και σου ζητά προσαρμογή και προσαρμοστικότητα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και σε βοηθά τώρα να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό ή να έχεις διευκολύνσεις που αφορούν εκκρεμότητες με τράπεζες, δάνεια και παρόμοιες οφειλές σε τρίτα πρόσωπα. Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου ανανεώνοντας και κάνοντας πιο γλυκές τις σκέψεις που κάνεις γύρω από την ζωή.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και δημιουργεί ασάφειες και παρανοήσεις με το σύντροφό σου ή κάποιο συνεργάτη. Ίσως αντιδράσεις με οργή και θυμό για μια ανεπίλυτη κατάσταση η οποία έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του, και πλέον αρχίζεις να νιώθεις ότι αγωνίζεσαι μάταια για ένα ομιχλώδες ζήτημα, στα οικονομικά σου ή την ερωτική σου ζωή, και αυτό έχει δυσμενή επιρροή στη σωματική και ψυχική σου κατάσταση.

Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου και μπορείς να συνάψεις εποικοδομητικές συνεργασίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους επαγγελματικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, η σεξουαλική σου όρεξη αυξάνεται και, ως εκ τούτου, η ερωτική σου ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, ενώ ο ίδιος αρχίζεις να ξεπερνάς τις φοβίες και τα άγχη σου.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Στην εργασία σου βάζεις τα δυνατά σου και γενικότερα θέλεις να κάνεις την ρουτίνα της καθημερινότητας να είναι αποδοτική και να έχει όρια.

Ζυγός
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνοντας καινούργιες και έξυπνες ιδέες που σε ανανεώνουν και σου ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες γεμάτους αισιοδοξία. Στις 10 του μήνα ο πλανήτης είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και αρχίζει τώρα ένα διάστημα κατά το οποίο το μυαλό σου αρχίζει να λειτουργεί διαφορετικά και αναθεωρείς πολλές σκέψεις, πεποιθήσεις και αντιλήψεις σου. Στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στον Ταύρο, φέρνοντας καθυστερήσεις και αναγκαστικές προσαρμογές στα οικονομικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της ρομαντικής έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την σταθερή σου σχέση και τις συνεργασίες σου, φέρνοντας ευκαιρίες που πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς! Από τις 28 του μήνα, ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει δύναμη και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υποστήριξη και την βοήθεια που μπορείς να έχεις από τον σύντροφο.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και ο τρόπος που λειτουργείς στην καθημερινή σου ζωή και την εργασία σου αλλάζει, θέλεις να ασχοληθείς με δραστηριότητες που γεμίζουν την ψυχή σου. Γίνεσαι πιο συμπονετικός στην εργασία σου, βοηθάς τους συναδέλφους σου, ίσως ακόμα θελήσεις να παρέχεις αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες σου. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του, και Ίσως αντιδράσεις με οργή και θυμό για μια ανεπίλυτη κατάσταση η οποία έρχεται τώρα στο προσκήνιο και αφορά την σχέση σου ή μια συνεργασία σου.

Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου. Αν είσαι άνεργος, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες. Αν εργάζεσαι, μπορεί να βρεις άλλη καλύτερη δουλειά. Επίσης, μπορεί να αλλάξεις πόστο εντός του ίδιου εργασιακού περιβάλλοντος και να καταλήξεις να εργάζεσαι πάνω σε ένα πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο αντικείμενο. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου βελτιώνοντας, σε γενικές γραμμές, τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και αυξάνοντας την ανάγκη σου για συντροφικότητα.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Παίρνεις πιο σοβαρά τον ρόλο που παίζει η αγάπη στη ζωή σου και πλέον δεν συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που πιστεύεις πως αξίζεις.

Σκορπιός
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, κάνοντας το διάστημα κινητικό γύρω από οικονομικά θέματα, με ιδέες και ευκαιρίες να διευθετήσεις καλύτερα οικονομικές εκκρεμότητες ή να ωφεληθείς από τον σύντροφο. Στις 10 του μήνα ο πλανήτης είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος, εγκαινιάζοντας μια περίοδο κατά την οποία μπορεί να αντιμετωπίσεις αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές στα οικονομικά σου, με αποτέλεσμα να αυξηθεί λίγο περισσότερο το άγχος σου. Στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει απέναντί σου, και δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες που θέλει προσοχή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την καθημερινότητα και την εργασία σου κάνοντας το κλίμα πιο ευχάριστο, ενώ εσύ γίνεσαι πιο αποδοτικός χωρίς να κουράζεσαι τόσο. Παράλληλα ευνοείται και ο τομέας της υγείας σου καθώς χαλαρώνεις πιο συχνά και ασχολείσαι με πιο ευχάριστα πράγματα που κάνουν καλό σε σώμα και πνεύμα. Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου σε θέματα σχέσεων.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και τώρα είσαι πιο σεξουαλικός και έχεις αυξημένη λίμπιντο. Θα ορμήσεις στη φωτιά του πάθους όμως μόνο αν υπάρχουν παράλληλα με το σεξουαλικό πόθο και έντονα συναισθήματα. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του, και αυτή είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις ένα τσεκάπ και να αποβάλεις τυχόν τοξίνες από το σώμα σου, πίνοντας άφθονο νερό.

Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου κάνοντάς σε να αισθάνεσαι την επιθυμία να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι και να εκφράσεις τα ταλέντα σου και η δημιουργικότητά σου εκτοξεύεται στα ύψη. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να γυμναστείς και να εξισορροπήσεις το νου με το σώμα σου. Αν ήδη αντιμετωπίζεις ιάσιμα προβλήματα υγείας, τότε η οποιαδήποτε μορφή θεραπείας που θα ακολουθήσεις θα στεφθεί με επιτυχία και τα αποτελέσματα αυτής θα είναι γρήγορα και θαυμαστά.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Σε ωθεί να σκεφτείς γύρω από ένα νέο μέλλον που θα ήθελες να έχεις επαγγελματικά ή και κοινωνικά και με την δύναμή του σε τρέπει να ασχοληθείς με μοτίβα συμπεριφοράς σου που δεν συνειδητοποιούσες μέχρι τώρα και να τα αλλάξεις, ώστε να έχεις, χωρίς εμπόδια από εσένα, αυτό που θες.

Τοξότης
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται απέναντί σου και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας κινητικότητα, ειδήσεις και επαφές με συνεργάτες και τονίζει την επικοινωνία με τον σταθερό σου σύντροφο. Στις 10 του μήνα ο πλανήτης είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και τώρα αρχίζει μια περίοδος που συμβαίνουν απρόοπτα και ανατροπές που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις αρκετά στον τομέα των σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών. Στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στον Ταύρο, φέρνοντας καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις στην εργασία σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου και η καθημερινότητά σου παρουσιάζει συνεχώς απρόοπτα.

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την προσωπική σου έκφραση, το φλερτ και τα δημιουργικά σου σχέδια και είναι μια διέλευση που μπορεί να φέρει μια όμορφη καινούργια γνωριμία στην ζωή σου! Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου σε θέματα ρουτίνας, εργασίας και υγείας.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Τώρα αγωνίζεσαι για να αποβάλεις τραύματα το παρελθόντος ή διενέξεις με ένα μέλος της οικογένειάς σου, ένα συγγενή ή ένα οικείο προς σε σένα πρόσωπο. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του και η μυστηριώδης γοητεία σου και ο κρυφός μαγνητισμός σου τονίζονται τώρα.

Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου και δημιουργεί την ανάγκη να βελτιώσεις την οικογενειακή σου ζωή και να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με την πατρική σου οικογένεια. Δεν αποκλείεται να ανακαινίσεις ή να διευρύνεις το σπίτι σου, να αλλάξεις τη διακόσμηση του χώρου στον οποίο διαμένεις ή ακόμη και να μετακομίσεις σε ένα μεγαλύτερο σπίτι. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα. Σε γενικές γραμμές, θα υπάρξουν αρκετές ερωτικές περιπέτειες οι οποίες θα σε ανανεώσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή και την αυτοεκτίμησή σου. Αν είσαι παντρεμένος και έχεις παιδιά, μπορεί κάποιος από τους απογόνους σου να σημειώσει μία μεγάλη επιτυχία σε κάποιον τομέα της ζωής του.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Επενδύεις πιο πολύ στην γνώση και πιθανώς να ασχοληθείς με επιμορφωτικά σεμινάρια, ενώ γενικότερα θέλεις να εμβαθύνεις πιο πολύ στις γνώσεις σου, κάτι που μπορεί να σου επιφέρει και κέρδη.

Αιγόκερως
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου στον τομέα της καθημερινότητας και της εργασίας, φέρνοντας κινητικότητα, ειδήσεις και γρήγορες εξελίξεις. Στις 10 του μήνα ο πλανήτης είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και πλέον αρχίζει μια περίοδος που συναντάς ακυρώσεις, παρανοήσεις και αναβολές στην εργασία σου, ενώ στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στον Ταύρο και σε προτρέπει να αναθεωρήσεις ή να προσαρμόσεις τα δημιουργικά σου σχέδια ή να δεις μια νέα σου γνωριμία να μην προχωρά όπως θα ήθελες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, κάνοντας το κλίμα και τις σχέσεις με τα οικεία πρόσωπα λίγο πιο θετικό και συνεννοήσιμο. Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου σε θέματα αισθηματικά, φέρνει μια καινούργια γνωριμία ή αναζωπυρώνει ένα φλερτ, ενώ παράλληλα μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να ξαναπαίρνουν μπρος.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και τώρα χρησιμοποιείς τη φαντασία σου και τη δημιουργικότητά σου περισσότερο από ποτέ. Υπερέχεις με τις μοναδικές ιδέες σου στη δημόσια ομιλία, ίσως ακόμα θελήσεις να λάβεις επιπλέον επαγγελματική κατάρτιση που σε βοηθά στη δουλειά σου. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του, και ακόμα και αν είσαι χαρούμενος εξωτερικά, τώρα θα κρύβεις τις διαθέσεις σου. Από τη φύση σου είσαι δραστήριος, σπάνια περιμένεις τα πράγματα να συμβούν από μόνα τους αλλά τώρα ο Άρης θα σου διδάξει ότι θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο σύμπαν.

Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Και πράγματι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, ενώ οι μετακινήσεις σου αναμένεται να γίνουν πιο εύκολες. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και σε βάζει στη διαδικασία να θεραπεύσεις τυχόν ψυχικά σου τραύματα και να ασχοληθείς με τον βαθύτερο εαυτό σου, προκειμένου να αξιοποιήσεις τυχόν ταλέντα σου τα οποία είναι «κρυμμένα» και παρέμεναν ανενεργά μέχρι πρότινος.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Επηρεάζονται τα οικονομικά σου και τονίζονται θέματα υλικής ασφάλειας και προσωπικής αυτοπεποίθησης. Η επιρροή θα στοχεύσει στο να σε κάνει να καταλάβεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και είναι απαραίτητο και τι είναι αυτό που είναι περιττό.

Υδροχόος
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Το φλερτ γίνεται πιο έξυπνο και πιο αποτελεσματικό, τα δημιουργικά σου σχέδια κινούνται γρήγορα και έχεις πολλές ιδέες για το πώς μπορείς να απελευθερωθείς από την στασιμότητα και την κοινοτυπία της ζωής. Στις 10 του μήνα ο πλανήτης είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και τώρα αρχίζει μια περίοδος που φέρνει αναθεώρηση και δεύτερες σκέψεις γύρω από αποφάσεις που πήρες πρόσφατα και επηρεάζει την εξέλιξη των δημιουργικών σου σχεδίων. Στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στον Ταύρο, φέρνοντας καθυστερήσεις και εμπόδια στο σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη αφήνει τους Ιχθύς και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με το άμεσο περιβάλλον σου, τις σύντομες μετακινήσεις σου και τις σχέσεις που έχεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς, ενώ από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου γλυκαίνοντας την ατμόσφαιρα στο σπίτι με τους οικείους ή ευνοεί αγοραπωλησίες και θέματα ακίνητης περιουσίας.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας ασάφεια ή ανασφάλεια στα οικονομικά σου καθώς ο Άρης κινείται στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων. Εάν αναζητούσες κάποια μετρητά ή δεν μπορούσες να βρεις τρόπους για την ισορροπία της οικονομικής σου κατάστασης, τα πάντα θα βελτιωθούν. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του, και μπορείς να ψυχολογήσεις πολύ καλά τους άλλους, παρέχεις σωστές συμβουλές, κάνεις πιο αισθητή την παρουσία σου όπου και αν πας.

Ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου φέρνοντας μπόνους παραγωγικότητας που σε  «τονώνουν» σε οικονομικό επίπεδο και αυξάνουν την αυτοεκτίμησή σου. Ωστόσο, θα έχεις ροπή στην υπερκατανάλωση και θα σου γεννηθεί η επιθυμία να ψωνίσεις ρούχα, παπούτσια και άλλα υλικά αγαθά κυρίως για τον εαυτό σου αλλά και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και η σχέση σου με αδέλφια και συγγενείς βελτιώνεται σημαντικά και αποκομίζεις κέρδη.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Είναι ο μήνας που όλα αυτά που θα έπρεπε να είχες κάνει κάποτε ή όλα αυτά που θα κάνεις στο μέλλον, τα αφήνεις πίσω σου χωρίς καμία ενοχή και επικεντρώνεσαι στο εδώ και τώρα.

Ιχθείς
Ο Ερμής κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε κάνει πιο ομιλητικό και κινητικό σε θέματα σπιτιού και στις σχέσεις σου με τα οικεία πρόσωπα, ενώ παράλληλα σου δίνει ιδέες και έξυπνες λύσεις για το πώς μπορείς να διαχειριστείς θέματα ακίνητης περιουσίας. Στις 10 του μήνα ο πλανήτης είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και τώρα αρχίζει μια περίοδος με αναθεωρήσεις και δεύτερες σκέψεις γύρω από την οικογένεια ή για κάποιο θέμα που σε απασχόλησε έντονα στο παρελθόν σου. Στις 23 του μήνα και παραμένοντας σε ανάδρομη τροχιά, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στον Ταύρο, φέρνοντας καθυστερήσεις και εμπόδια με αδέλφια και στενούς συγγενείς και οι συνεννοήσεις σου γίνονται δύσκολα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σου και εισέρχεται στον Κριό στις 2 του μήνα και πλέον ο πλανήτης της έλξης και της υλικής ικανοποίησης αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την αυτοπεποίθησή σου και τα οικονομικά σου. Από τις 28 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, ζώδιο στο οποίο έχει την κυριαρχία της και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, γλυκαίνει τις σχέσεις με συγγενείς και σε κάνει πιο μαγνητικό στην καθημερινότητά σου, ανοίγοντάς σου μικρές, αλλά πολλές πόρτες.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας αυτόν τον μήνα τους γεννημένους κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και οι ενέργειες που κάνεις για την προσωπική σου ανάπτυξη και τη φροντίδα του εαυτού σου θα είναι ένα μείζον θέμα στη ζωή σου τώρα. Από τις 25 του μήνα, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Κριό, ζώδιο στο οποίο έχει και την κυριαρχία του, και μπορεί να συμμετάσχεις σε φιλανθρωπικές προσπάθειες γύρω από το περιβάλλον, τη φύση ή τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα των ανθρώπων.

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι και τις 11 του μήνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους των τελευταίων ημερών και φέρνει θετική διάθεση, ιδιαίτερη αισιοδοξία και ανάγκη για προσωπική επέκταση. Οι γύρω σου απολαμβάνουν τη συντροφιά σου και την καλοπροαίρετη φύση και ιδιοσυγκρασία σου. Από τις 11 του μήνα, ο μεγάλος ευεργέτης αφήνει το ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης και εισέρχεται στον Κριό, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Προσπάθησε να φανείς εγκρατής και να μην προβείς σε αλόγιστες σπατάλες για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις. Βέβαια, ως επί το πλείστον αναμένονται θετικές αλλαγές στην οικονομική σου ζωή, ενώ μπορεί να σου δημιουργηθεί η επιθυμία να βρεις νέους πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σου θεμάτων.

Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα διανύει την 24η και την 25η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Σε ωθεί μέσω καταστάσεων να δεις κατάματα ανασφάλειες, ενοχές, φοβίες, ενώ σου αποκαλύπτει και μυστικούς εχθρούς. Ως εκ τούτου δημιουργείται η τάση να μείνεις λίγο περισσότερο μόνος με τον εαυτό σου και να απομακρυνθείς κάπως από φίλους, διασκεδάσεις, έρωτες και κοινωνική ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS