ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια τον μήνα Μάρτιο

Τα ζώδια τον μήνα Μάρτιο

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα συνεχίζει την διέλευσή του από τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές σε επικοινωνίες και συνεννοήσεις που σκοπό έχουν να οργανώσουν την επαγγελματική σου ζωή και τα σχέδιά σου. Από τις 10 του μήνα περνά στους Ιχθύς και ενεργοποιεί θέματα δωδέκατου οίκου, όπως το υποσυνείδητο, οι φοβίες και οι καλά κρυμμένοι εχθροί σου και τώρα μπορείς να καταλάβεις καλύτερα και πιο σφαιρικά τα παραπάνω θέματα, να επεξεργαστείς βαθύτερα τους φόβους σου και να ανακαλύψεις το κρυμμένο παρασκήνιο. Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 27, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει στο ζώδιό σου και θα αρχίσει να ενεργοποιεί καταστάσεις που σε κάνουν να κινείσαι και να επικοινωνείς περισσότερο ανοιχτά και άμεσα, ενώ παράλληλα κοινοποιείς και ανακοινώνεις σχέδια.

Το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτης-Άρη συνεχίσει για λίγο ακόμη την διέλευσή του από τον δέκατο ηλιακό σου οίκο, παρέχοντας μια τελευταία ευκαιρία να ενώσεις και να συνθέσεις δημιουργικά πτυχές της επαγγελματικής σου ζωής, ενώ από τις 6 του μήνα και οι δύο πλανήτες περνάνε στον Υδροχόο και ενεργοποιούν τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας στο προσκήνιο την ανάγκη σου για κοινωνικότητα, για επαφή με φίλους, θέλεις να περάσεις καλά και να χαρείς και φυσικά θέλεις να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Ο έρωτας εξάλλου σε περιμένει στην γωνία αυτόν τον μήνα.
Ο Δίας αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 14η έως την 21η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, κάνοντας τον εσωτερικό σου κόσμο να αλλάζει προς το καλύτερο.
Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 19η έως την 22η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί  στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σου, παίρνεις πολύ πιο σοβαρά τα οράματά σου και επιδιώκεις να δώσεις σάρκα και οστά σε όσες θεωρίες είχες ως τώρα στο μυαλό σου, για να δεις τελικά ποιες είναι υλοποιήσιμες και ποιες όχι


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στην 13η μοίρα των Ιχθύων ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο και τα κρυμμένα πράγματα και τώρα μπορείς να θέσεις μια καλύτερη βάση και να επεξεργαστείς τους φόβους σου, αλλά και να ανακαλύψεις κρυφούς εχθρούς. Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα στην 28η μοίρα της Παρθένου σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με την υγεία σου ή με την ροή της καθημερινότητάς σου στην εργασία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει αρκετές εξελίξεις και ανακατατάξεις στην επαγγελματική σου ζωή και είναι μια περίοδος που είτε γίνονται αλλαγές που δεν περνάνε από το χέρι σου, είτε προβαίνεις εσύ σε αλλαγές που φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Σταδιακά αφήνεις πίσω σου τις υποχρεώσεις που αφορούν την καριέρα σου, οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα περνάνε σε δεύτερη μοίρα και με την είσοδο της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο ενεργοποιείσαι γύρω από θέματα πιο κοινωνικά, θέλεις να δράσεις και να περάσεις ευχάριστα με πρόσωπα που γνωρίζεις, αλλά και με καινούργιες γνωριμίες που αυτή την περίοδο σου φαίνονται ενδιαφέρουσες ή ακόμη και ακαταμάχητες. Τα δημιουργικά σου σχέδια δεν μένουν πίσω φυσικά, αλλά τώρα θέλεις να απολαύσεις πιο ξέγνοιαστες και σίγουρα πιο ερωτικές στιγμές και αν είσαι σε δέσμευση, το μάτι και το μυαλό θα παίζει αριστερά και δεξιά, κάτι που μπορεί να οδηγήσεις σε προβλήματα στην σχέση σου. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες;

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα συνεχίζει την διέλευσή του από τον δέκατο ηλιακό σου οίκο, κρατώντας σε ακόμη σε εγρήγορση και επαγρύπνηση στα επαγγελματικά σου θέματα και φροντίζεις κάθε λεπτομέρεια που έχεις να κάνει με την καλύτερη οργάνωση και προώθηση της καριέρας σου. Από τις 10 του μήνα περνά στους Ιχθύς και ενεργοποιεί θέματα ενδέκατου οίκου, όπως κέρδη μέσα από την επιχείρηση που δουλεύεις, προωθείς τα σχέδια σου καλύτερα και με λιγότερες τριβές, ενώ παράλληλα κοινωνικοποιείσαι περισσότερο και κάνεις συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους. Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 27, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει στον Κριό και θα αρχίσει να ενεργοποιεί καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τον εσωτερικό σου κόσμο, καλώντας σε να διερευνήσεις βαθύτερα φόβους, αλλά και να ανακαλύψεις κρυμμένους εχθρούς και παρασκήνιο.

Το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτης-Άρη συνεχίσει για λίγο ακόμη την διέλευσή του από τον ένατο ηλιακό σου οίκο, παρέχοντας μια τελευταία ευκαιρία να ενώσεις και να συνθέσεις δημιουργικά πτυχές της φιλοσοφίας και της κοσμοθεωρίας σου, ενώ από τις 6 του μήνα και οι δύο πλανήτες περνάνε στον Υδροχόο και ενεργοποιούν τον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας δημιουργική δράση στα επαγγελματικά σου, ενώ ταυτόχρονα οι ερωτικές σχέσεις γίνονται πεδίο με νάρκες που εκρήγνυνται. Αυτό μπορεί να είναι καλό φυσικά, αρκεί να ξέρεις πού δεν πρέπει να πατήσεις..
Ο Δίας αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 14η έως την 21η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ανανεώνοντας τον τομέα της φιλίας και σε κάνει γενικότερα πιο κοινωνικό από ποτέ.
Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 19η έως την 22η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί  στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σου και σε καλεί να αναρωτηθείς αν είσαι τελικά ευτυχισμένος με αυτά που έχεις πετύχει μέχρι τώρα ή αν χρειάζεται να προσπαθήσεις για κάτι περισσότερο.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στην 13η μοίρα των Ιχθύων ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με τους φίλους, τα δημιουργικά σου επαγγελματικά σχέδια και με τις φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο και τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στα παραπάνω θέματα. Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα στην 28η μοίρα της Παρθένου σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή και με την ευχαρίστηση που παίρνεις γενικότερα από την ζωή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μεγάλη δραστηριότητα στα επαγγελματικά σου και η καριέρα σου μπορεί να ανανεωθεί και να ανέβεις ακόμη περισσότερο ή το όνομά σου να ακουστεί σε πρόσωπα κλειδιά στο επαγγελματικό σου αντικείμενο και να έχεις οφέλη. Παίξε τα χαρτιά σου σωστά!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αρχής γενομένης από αυτόν τον μήνα, αποφασίζεις να ασχοληθείς πολύ πιο πρακτικά και άμεσα με τον αισθηματικό σου κομμάτι και κινείσαι με τρόπο ξεκάθαρο, πράγμα που μαγνητίζει με έναν εντελώς περίεργο τρόπο και φέρνει αποτελέσματα. Είναι σημαντικός και δραστήριος μήνας για τις αισθηματικές σου υποθέσεις και οι κύριες φάσεις της Σελήνης ενεργοποιούν εξελίξεις με πρόσωπα που έρχονται στον δρόμο σου ως νέες γνωριμίες, αλλά και με πρόσωπα που ήδη τα γνωρίζεις και με τα οποία έχεις μια επαγγελματική ή κοινωνική επαφή. Πολλά μπορούν λοιπόν να συμβούν, μην καθυστερείς τις εξελίξεις με τις δικές σου σκέψεις, αναβολές και αμφιβολίες και άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν προς την κατεύθυνση που πραγματικά θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Ερμής για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα συνεχίζει την διέλευσή του από τον ένατο ηλιακό σου οίκο και φέρνει νέα και ειδήσεις από μακριά ή αποτελέσματα που περίμενες από εξετάσεις ή από νομικά ζητήματα. Από τις 10 του μήνα, ο κυβερνήτης σου περνά στους Ιχθύς και ενεργοποιεί θέματα δέκατου οίκου, όπως τα επαγγελματικά σου και τώρα είσαι πολύ πιο κινητικός και επικοινωνιακός με οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει την καριέρα σου και να ακουστεί το όνομά σου. Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 27, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει στον Κριό και θα αρχίσει να ενεργοποιεί καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τα σχέδιά σου και σου δίνει ευκαιρίες να δικτυωθείς περισσότερο επαγγελματικά, αλλά και να δεις φίλους που έχεις καιρό να δεις.   

Το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτης-Άρη συνεχίσει για λίγο ακόμη την διέλευσή του από τον όγδοο ηλιακό σου οίκο, παρέχοντας μια τελευταία ευκαιρία να ενώσεις και να συνθέσεις δημιουργικά πτυχές της ερωτικής σου ζωής, να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο και να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ από τις 6 του μήνα και οι δύο πλανήτες περνάνε στον Υδροχόο και ενεργοποιούν τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας πιο κοντά έναν έρωτα από μακριά ή παρέχοντας δυναμική ενέργεια και βοήθεια για να αντιμετωπίσεις νομικά ζητήματα.
Ο Δίας αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 14η έως την 21η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δίνοντας σου μια πιο αισιόδοξη προσέγγιση στους επαγγελματικούς σου στόχους.
Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 19η έως την 22η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί  στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σου, σταθεροποιώντας τα εγχειρήματά σου.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στην 13η μοίρα των Ιχθύων ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με το επάγγελμα, την καριέρα και τις φιλοδοξίες σου και τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στα παραπάνω θέματα. Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα στην 28η μοίρα της Παρθένου σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με την οικογενειακή σου ζωή και με πρακτικά θέματα σπιτιού.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η επαγγελματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της αυτό τον μήνα, υπάρχει εύνοια και το όνομά σου ταξιδεύει στα αυτιά ατόμων που σχετίζονται με το αντικείμενό σου ή η πελατεία σου αυξάνεται, με αποτέλεσμα οι επαγγελματικοί σου ορίζοντες να διευρύνονται.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Πολλές οι νέες ιδέες αυτόν τον μήνα και η ανάγκη να ανανεωθείς σωματικά και πνευματικά είναι τέτοια που σε οδηγεί να πάρεις αποφάσεις και να λήξεις μια σχέση που σε προβληματίζει εδώ και κάποιο διάστημα αρκετά έντονα ή να προσπαθήσεις να αλλάξεις άρδην τα δεδομένα που υπάρχουν ώστε να βελτιωθεί αντικειμενικά και με χειροπιαστό τρόπο, ώστε να λειτουργεί και για τις δυο πλευρές. Αν είσαι χωρίς σχέση, ο μήνας φέρνει καινούργιες γνωριμίες και πάθος με άτομα από το εξωτερικό, που βρίσκονται γενικότερα μακριά ή που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση και την γνώση. Ένα ταξίδι αυτόν τον μήνα μπορεί θα σου φέρει τα πάνω κάτω στην αισθηματική σου ζωή, με την καλή έννοια βεβαίως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα συνεχίζει την διέλευσή του από τον όγδοο ηλιακό σου οίκο, δημιουργώντας για λίγο ακόμη ένα έντονο συναίσθημα ανασφάλειας και αμφιβολίας ή άγχους. Από τις 10 του μήνα όμως, περνά στους Ιχθύς και ενεργοποιεί θέματα ένατου οίκου, όπως τα ταξίδια, οι ανώτερες σκέψεις που σου ανοίγουν ορίζοντες και η έρευνα πάνω σε αντικείμενα που σε απασχολούν. Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 27, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει στον Κριό και θα αρχίσει να ενεργοποιεί καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το επάγγελμα και την καριέρα σου και οι πληροφορίες που έχεις συλλέξει το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα σου φανούν χρήσιμες. 

Το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτης-Άρη συνεχίσει για λίγο ακόμη την διέλευσή του από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο, παρέχοντας μια τελευταία ευκαιρία να ενώσεις και να συνθέσεις δημιουργικά πτυχές της σχέσης σου ή να καταλήξεις σε μια συνεργασία, ενώ από τις 6 του μήνα και οι δύο πλανήτες περνάνε στον Υδροχόο και ενεργοποιούν τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, κάτι που μπορεί να φέρει αυξημένη λίμπιντο, αλλά και εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα.
Ο Δίας αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 14η έως την 21η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, διευρύνοντας τους ορίζοντές σου και δίνοντάς σου γνώση και πρόσβαση σε ανώτερες έννοιες ή γνωστικά αντικείμενα.
Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 19η έως την 22η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί  στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σου και σε βοηθά να διαχειριστείς με μεγαλύτερη σύνεση οικονομικά ζητήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Η νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στην 13η μοίρα των Ιχθύων ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την κοσμοθεωρία σου και τα όνειρα που έχεις για την ζωή σου ή με νομικά ζητήματα και τώρα μπορείς να θέσεις καινούργιες βάσεις και να ωθήσεις τα σχέδιά σου και το όραμά σου.  Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα στην 28η μοίρα της Παρθένου σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με αδέλφια και στενούς συγγενείς και σε κάνει πολύ πιο ανοιχτό και επικοινωνιακό ως προς τις απόψεις που θέλεις να περάσεις στο περιβάλλον σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας δεν φέρνει τόσο εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα και καριέρα, αλλά κάτι προετοιμάζεται για σένα στο επόμενο διάστημα ή κάτι εσύ ο ίδιος προετοιμάζεις που θα πάει καλά. Αυτή την περίοδο όμως τα οικονομικά σου βλέπουν άνθιση, καλό είναι να μην ξοδέψεις το πλεόνασμα απερίσκεπτα και να το επενδύσεις σοφά.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας σε οδηγεί σταδιακά στο να καταφέρεις να λύσεις τις διαφορές με το ταίρι σου και να μπορέσετε να συγχρονιστείτε τόσο στα ωράρια, όσο και στις επιθυμίες σας και αφού περάσει το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και εκτονωθούν και οι τελευταίες εντάσεις μεταξύ σας, το διάστημα είναι θετικό και παθιασμένο και μπορείς να αναβιώσεις την ένταση των συναισθημάτων που υπήρχε στην αρχή της σχέσης. Προσοχή όμως γιατί ακόμη το βασικό θέμα της εμπιστοσύνης δεν έχει λυθεί και μπορεί να υπάρξουν ζήλιες και ανασφάλειες ή και παρεξηγήσεις που θολώνουν το καθαρό συναίσθημα.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα συνεχίζει την διέλευσή του από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο, και γίνονται τώρα οι τελευταίες συζητήσεις  που θα καθορίσουν το μέλλον μιας σχέσης ή μια συνεργασίας. Από τις 10 του μήνα, ο Ερμής  περνά στους Ιχθύς και ενεργοποιεί θέματα ογδόου οίκου, όπως οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα και φορείς, την επαφή σου με τον σύντροφο, την ανάγκη σου να μάθεις μυστικά και να διαβάσεις το μυαλό ων άλλων και η περίοδος φέρνει κινητικότητα και συζητήσεις σε αυτά τα θέματα. Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 27, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει στον Κριό και θα αρχίσει να ενεργοποιεί καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τις σκέψεις σου που τώρα θα αρχίσουν να αλλάζουν και γίνεσαι σταδιακά πιο ξεκάθαρος σε αυτά που θέλεις και αυτά που λες, ενώ μπορείς να προετοιμάσεις σχέδια γύρω από ένα ταξίδι.
Το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτης-Άρη συνεχίσει για λίγο ακόμη την διέλευσή του από τον έκτο ηλιακό σου οίκο, παρέχοντας μια τελευταία ευκαιρία να ενώσεις και να συνθέσεις δημιουργικά πτυχές της καθημερινότητάς σου και της  εργασίας σου, ενώ από τις 6 του μήνα και οι δύο πλανήτες περνάνε στον Υδροχόο και ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας πλέον στο προσκήνιο θέματα σταθερής σχέσης, η λίμπιντό σου αυξάνεται και οι εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή είναι έντονες και γρήγορες.
Ο Δίας αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 14η έως την 21η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, βοηθώντας σε να υιοθετήσεις έναν νέο τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου.
Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 19 έως την 22 μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί  στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σου και σε βάζει σε διαδικασία να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στην 13η μοίρα των Ιχθύων ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και συγκεκριμένα με τις οφειλές και τις εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα και τώρα μπορείς να θέσεις καλύτερες βάσεις και να αρχίσεις να δρομολογείς λύσεις. Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα στην 28η μοίρα της Παρθένου σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται και πάλι με τα οικονομικά σου και τώρα μπορείς να εντοπίσεις ξεκάθαρα τους τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Εξελίξεις στα οικονομικά σου φέρνει αυτός ο μήνας και σου δίνεται η ευκαιρία να ρυθμίσεις οφειλές και χρέη προς τρίτες πλευρές, ενώ παράλληλα διαμορφώνεται ένα νέο πλαίσιο σε συνεργασίες με πελάτες ή με καινούργιους συνεργάτες που αρχίζουν να συνδιαμορφώνουν μια νέα κατεύθυνση.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει το έντονο παρασκήνιο στο προσκήνιο και η αισθηματική σου ζωή έχει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσει και  να μπει σε τάξη, εφόσον βέβαια και εσύ θελήσεις να το κάνεις αυτό και να μην περιμένεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να πάρει τις πρωτοβουλίες. Το πάθος και η ερωτική έλξη πρωτοστατούν αυτή την περίοδο, πράγμα που μπορεί να θολώσει όμως την ψύχραιμη κρίση σου και το πώς θα αποφασίσεις να χειριστείς τις καταστάσεις και τα δεδομένα που έχεις αυτή τη περίοδο προς όφελος της αισθηματικής σου ζωής. Τα συναισθήματα πρέπει αυτόν τον μήνα να οδηγούνται από την λογική και όχι το αντίστροφο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα συνεχίζει την διέλευσή του από τον έκτο ηλιακό σου οίκο, κάνοντας τις επικοινωνίες και τις απαιτήσεις έντονες στον χώρο εργασίας, ενώ εσύ αγχώνεσαι παράλληλα για να προλάβεις την καθημερινότητά σου και να κάνεις τις προσαρμογές που απαιτούνται. Από τις 10 του μήνα. ο κυβερνήτης σου περνά στους Ιχθύς και ενεργοποιεί θέματα εβδόμου οίκου, όπως οι σταθερές σου σχέσεις και οι συνεργασίες και το διάστημα είναι ιδιαίτερα κινητικό σε αυτά τα θέματα καθώς τώρα έχεις περισσότερα στοιχεία από την απέναντι πλευρά που χρειάζεται να τα επεξεργαστείς κατάλληλα. Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 27, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει στον Κριό και θα αρχίσει να ενεργοποιεί καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, αλλά και με τον τρόπο που μπορείς να μπεις βαθύτερα στην ψυχή και το μυαλό του συντρόφου.  

Το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτης-Άρη συνεχίσει για λίγο ακόμη την διέλευσή του από τον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, παρέχοντας μια τελευταία ευκαιρία να ενώσεις και να συνθέσεις δημιουργικά πτυχές της αισθηματικής σου ζωής και της προσωπικής σου ελευθερίας, ενώ από τις 6 του μήνα και οι δύο πλανήτες περνάνε στον Υδροχόο και ενεργοποιούν τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας δυναμική ενέργεια και εξελίξεις στην καθημερινότητά σου αλλά και στην εργασία σου, όπου το πρόγραμμα γίνεται πιο έντονο αλλά και πιο ενδιαφέρον καθώς υπάρχουν αισθηματικές νότες ενδιαφέροντος…
Ο Δίας αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 14η έως την 21η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αυξάνοντας την ανάγκη για συντροφικότητα.
Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 19η έως την 22η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί  στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σου και σε κατευθύνει να φροντίσεις περισσότερο το σώμα σου και την υγεία σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Αρκετές συζητήσεις και επαφές έχει το πρώτο δεκαήμερο του μήνα στα εργασιακά σου και αρχίζει να διαμορφώνεται ένα κλίμα πιο θετικό και ξεκάθαρο, ενώ εσύ ανακτάς δυνάμεις και πέφτεις στην δουλειά, με θεαματικά αποτελέσματα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Εξελίξεις στα οικονομικά σου φέρνει αυτός ο μήνας και σου δίνεται η ευκαιρία να ρυθμίσεις οφειλές και χρέη προς τρίτες πλευρές, ενώ παράλληλα διαμορφώνεται ένα νέο πλαίσιο σε συνεργασίες με πελάτες ή με καινούργιους συνεργάτες που αρχίζουν να συνδιαμορφώνουν μια νέα κατεύθυνση.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Πολλά μπορεί να παίξουν αυτόν τον μήνα στο εργασιακό σου περιβάλλον και κάποιο πρόσωπο με το οποίο μοιράζεσαι κοινές αρμοδιότητες ή που βρίσκεται στον επαγγελματικό σου χώρο μπορεί να μην σε βλέπει καθαρά και αυστηρά μόνο σαν συνεργάτη του. Γενικότερα πάντως αυτή η περίοδος φέρνει στην καθημερινότητά σου και στους χώρους που κινείσαι την ευκαιρία να κάνεις μια ενδιαφέρουσα και γεμάτη πάθος γνωριμία, καλό είναι να μην έχεις ανεβασμένες λοιπόν τις άμυνές σου και να δώσεις μια ευκαιρίας στην αισθηματική σου ζωή να προχωρήσει. Αν είσαι σε σχέση, η περίοδος φέρνει εντάσεις με το άλλο σου μισό, κάτι που όμως μπορεί εύκολα να λυθεί κάτω από τα σκεπάσματα του κρεβατιού.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ερμής για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα συνεχίζει την διέλευσή του από τον έκτο ηλιακό σου οίκο, κάνοντας τις επικοινωνίες και τις απαιτήσεις έντονες στον χώρο εργασίας, ενώ εσύ αγχώνεσαι παράλληλα για να προλάβεις την καθημερινότητά σου και να κάνεις τις προσαρμογές που απαιτούνται. Από τις 10 του μήνα. ο κυβερνήτης σου περνά στους Ιχθύς και ενεργοποιεί θέματα εβδόμου οίκου, όπως οι σταθερές σου σχέσεις και οι συνεργασίες και το διάστημα είναι ιδιαίτερα κινητικό σε αυτά τα θέματα καθώς τώρα έχεις περισσότερα στοιχεία από την απέναντι πλευρά που χρειάζεται να τα επεξεργαστείς κατάλληλα. Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 27, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει στον Κριό και θα αρχίσει να ενεργοποιεί καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, αλλά και με τον τρόπο που μπορείς να μπεις βαθύτερα στην ψυχή και το μυαλό του συντρόφου.

Το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτης-Άρη συνεχίσει για λίγο ακόμη την διέλευσή του από τον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, παρέχοντας μια τελευταία ευκαιρία να ενώσεις και να συνθέσεις δημιουργικά πτυχές της αισθηματικής σου ζωής και της προσωπικής σου ελευθερίας, ενώ από τις 6 του μήνα και οι δύο πλανήτες περνάνε στον Υδροχόο και ενεργοποιούν τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας δυναμική ενέργεια και εξελίξεις στην καθημερινότητά σου αλλά και στην εργασία σου, όπου το πρόγραμμα γίνεται πιο έντονο αλλά και πιο ενδιαφέρον καθώς υπάρχουν αισθηματικές νότες ενδιαφέροντος…
Ο Δίας αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 14η έως την 21η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αυξάνοντας την ανάγκη για συντροφικότητα.
Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 19η έως την 22η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί  στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σου και σε κατευθύνει να φροντίσεις περισσότερο το σώμα σου και την υγεία σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στην 13η μοίρα των Ιχθύων ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με τα εργασιακά σου θέματα και την ροή των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων και τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή και να ενισχύσεις τα παραπάνω θέματα. Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα στην 28η μοίρα της Παρθένου σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με βαθύτερα κομμάτια του εαυτού σου και να αντιμετωπίσεις ξεκάθαρα και δυναμικά τους φόβους σου, αλλά και τους κρυμμένους εχθρούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αλλαγές στην καθημερινότητα της δουλειάς σου φέρνει ο μήνας και θα χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση που θα καθορίσει τις εξελίξεις για το επόμενο διάστημα.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αφού καταφέρεις να φέρεις σε ισορροπία θέματα που σε απασχολούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να ενώσεις αντιμαχόμενες πλευρές στο σπίτι κατά τις πρώτες ημέρες του μήνα, το διάστημα που ακολουθεί είναι αφιερωμένο στο προσωπικό σου κομμάτι και οι συνθήκες αρχίζουν να ευνοούν τον αισθηματικό σου τομέα, καθώς τώρα μπορείς να αναθερμάνεις το πάθος στην σχέση που διατηρείς ή να επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία δίνοντας την ευκαιρία να εξελιχθεί γρήγορα σε κάτι έντονο και παθιασμένο. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και της εργασίας δεν σε αφήνουν βέβαια να έχεις τον χρόνο που θα ήθελες για να απολαύσεις την χαρά που δίνει η επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά οι λύσεις και σε αυτό το θέμα θα βρεθούν προς τα τέλη του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα συνεχίζει την διέλευσή του από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο  και βάζει την τελική πινελιά σε συζητήσεις και συνεννοήσεις που έχουν να κάνουν με όρια που χρειάζεται να τεθούν στην οικογενειακή ζωή και στο σπίτι. Από τις 10 του μήνα, ο Ερμής περνά στους Ιχθύς και ενεργοποιεί θέματα πέμπτου οίκου, γίνεσαι εμφανώς πιο επικοινωνιακός στο φλερτ και απλώνεις τα δίχτυα της γοητείας σου απλόχερα και προς πολλές πλευρές. Πέρα από τις νέες γνωριμίες που μπορείς να κάνεις, το διάστημα αυτό σε βοηθά να κάνεις σχέδια που έχουν να κάνουν με ταξίδια και μετακινήσεις που σου φέρνουν απόλαυση.  Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 27, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει στον Κριό και θα αρχίσει να ενεργοποιεί καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα στην εργασία σου και οι ρυθμοί αρχίζουν να γίνονται πιο γρήγορα.  

Το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτης-Άρη συνεχίσει για λίγο ακόμη την διέλευσή του από τον τρίτο ηλιακό σου οίκο, παρέχοντας μια τελευταία ευκαιρία να ενώσεις και να συνθέσεις δημιουργικά πτυχές της καθημερινότητάς σου και να  βελτιώσεις σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς, ενώ από τις 6 του μήνα και οι δύο πλανήτες περνάνε στον Υδροχόο και ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μετατοπίζοντας την δράση και την ευχαρίστηση που μπορεί να προέλθει από αυτή την δράση, στον τομέα του σπιτιού και της οικογενειακής ζωής.
Ο Δίας αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 14η έως την 21η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνοντας πειρασμούς που σε σπρώχνουν να απολαύσεις και να διασκεδάσεις περισσότερο.
Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 19η έως την 22η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί  στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σου και σε σπρώχνει να φροντίσεις περισσότερο την οικογένειά σου ή να ασχοληθείς πρακτικά με θέματα σπιτιού


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στην 13η μοίρα των Ιχθύων ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την αισθηματική σου ζωή, το φλερτ, τα παιδιά, τις απολαύσεις και τις χαρές που αντλείς από την ζωή και τα δημιουργικά σου σχέδια και τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στα παραπάνω θέματα. Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα στην 28η μοίρα της Παρθένου σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου σχέδια και να ξεκαθαρίσεις θέμα που σε απασχολεί με ένα φιλικό σου πρόσωπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι απαιτήσεις της προσωπικής σου ζωής και η διάθεση που επικρατεί σε αποσπούν από τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα και αυτός ο μήνας πηγαίνει κάπως στον αυτόματο, αν και μέσα σου πλάθεις καινούργια σενάρια και ιδέες επαγγελματικών κινήσεων.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η αισθηματική σου ζωή αυτόν τον μήνα σοβαρεύει και δεν θέλεις να χάνεις τον χρόνο σου από εδώ και από εκεί, κυνηγώντας μόνο την επιβεβαίωση, αλλά έχεις πλέον την ανάγκη να σταθεροποιήσεις, να επενδύσεις συναισθηματικά και να δεις χειροπιαστά αποτελέσματα, κυρίως στην σταθερή σου σχέση με απώτερο στόχο να υπάρξει μακροημέρευση αλλά και δημιουργική χαρά. Οι σταθερές σχέσεις αυτόν τον μήνα ευνοούνται ώστε να τεθούν σωστές βάσεις και να ξεπεραστούν θέματα που προβληματίζουν, ενώ για τους ελεύθερους η περίοδος μπορεί να μην φέρνει πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, καθώς το βάρος πέφτει σε άλλους τομείς της ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΓΕΝΙΚΑ  

Ο Ερμής για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα συνεχίζει την διέλευσή του από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο  και βάζει την τελική πινελιά σε συζητήσεις και συνεννοήσεις που έχουν να κάνουν με όρια που χρειάζεται να τεθούν στην οικογενειακή ζωή και στο σπίτι. Από τις 10 του μήνα, ο Ερμής περνά στους Ιχθύς και ενεργοποιεί θέματα πέμπτου οίκου, γίνεσαι εμφανώς πιο επικοινωνιακός στο φλερτ και απλώνεις τα δίχτυα της γοητείας σου απλόχερα και προς πολλές πλευρές. Πέρα από τις νέες γνωριμίες που μπορείς να κάνεις, το διάστημα αυτό σε βοηθά να κάνεις σχέδια που έχουν να κάνουν με ταξίδια και μετακινήσεις που σου φέρνουν απόλαυση.  Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 27, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει στον Κριό και θα αρχίσει να ενεργοποιεί καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα στην εργασία σου και οι ρυθμοί αρχίζουν να γίνονται πιο γρήγορα.
Το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτης-Άρη συνεχίσει για λίγο ακόμη την διέλευσή του από τον τρίτο ηλιακό σου οίκο, παρέχοντας μια τελευταία ευκαιρία να ενώσεις και να συνθέσεις δημιουργικά πτυχές της καθημερινότητάς σου και να  βελτιώσεις σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς, ενώ από τις 6 του μήνα και οι δύο πλανήτες περνάνε στον Υδροχόο και ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μετατοπίζοντας την δράση και την ευχαρίστηση που μπορεί να προέλθει από αυτή την δράση, στον τομέα του σπιτιού και της οικογενειακής ζωής.
Ο Δίας αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 14η έως την 21η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνοντας πειρασμούς που σε σπρώχνουν να απολαύσεις και να διασκεδάσεις περισσότερο.
Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 19η έως την 22η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί  στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σου και σε σπρώχνει να φροντίσεις περισσότερο την οικογένειά σου ή να ασχοληθείς πρακτικά με θέματα σπιτιού


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στην 13η μοίρα των Ιχθύων ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια και τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή, να ξεκαθαρίσεις θέματα και να θέσεις έναν καινούργιο τόνο στην οικογενειακή σου ζωή. Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα στην 28η μοίρα της Παρθένου σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με το επάγγελμα και την καριέρα σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πολλές επικοινωνίες, συζητήσεις και ιδέες γύρω από τα επαγγελματικά σου, όμως η περίοδος δεν ευνοεί κάτι πιο συγκεκριμένο και όλα παραμένουν στα λόγια και στον αέρα για να υλοποιηθούν κάποια στιγμή αργότερα. Ο μήνας σε καλεί να πάρεις αποφάσεις για το πώς θα βελτιώσεις τις υπάρχουσες συνθήκες και όχι να σχεδιάζεις για το μέλλον χωρίς να υπάρχει μια καλή βάση στο παρόν.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας είναι ένας από τα πιο κινητικά και δραστήρια διαστήματα της τελευταίας περιόδου και σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να εξελίξεις την αισθηματική σου ζωή και να βελτιώσεις την σχέση που έχεις μέσα από συζήτηση, επεξεργασία των δεδομένων που υπάρχουν από κοινού με τον σύντροφο με αποτέλεσμα να μπορέσεις να βιώσεις στην προσωπική σου ζωή την χαρά που προκύπτει από κοινά σχέδια και εξορμήσεις. Αν είσαι μόνος, τότε ο μήνας φέρνει ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία που μπορεί να μην κρατήσει απαραίτητα πολύ, αλλά σίγουρα θα σε γεμίζει πάθος, θα σε ζωντανέψει και θα απασχολήσεις το μυαλό σου αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα συνεχίζει την διέλευσή του από τον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και σε βοηθά να κάνεις συνεννοήσεις που στόχο έχουν το υλικό κέρδος ή την συλλογή πληροφοριών που θα σου φανούν πρακτικά χρήσιμες. Από τις 10 του μήνα ο Ερμής περνά στους Ιχθύς και ενεργοποιεί θέματα τρίτου οίκου, γίνεσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός με το περιβάλλον σου, χαλαρώνεις και αφήνεις τους άλλους να δουν ένα διαφορετικό σου πρόσωπο. Από τα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 27, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει στον Κριό και θα αρχίσει να ενεργοποιεί καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή, φέρνοντας πολλές επικοινωνίες και συζητήσεις που μπορεί όμως να δημιουργήσουν προβλήματα και να διασαλέψουν τις ισορροπίες.  

Το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτης-Άρη συνεχίσει για λίγο ακόμη την διέλευσή του από το ζώδιό σου, παρέχοντας μια τελευταία ευκαιρία να ενώσεις και να συνθέσεις δημιουργικά πτυχές του εαυτού σου και να κατευθύνεις την ορμή σου στα θέλω και στους στόχους σου, ενώ από τις 6 του μήνα και οι δύο πλανήτες περνάνε στον Υδροχόο και ενεργοποιούν τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας την ορμή και την δράση πλέον στον τομέα των οικονομικών σου.
Ο Δίας αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 14η έως την 21η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και ίσως σε σπρώχνει στην αγορά ενός καινούργιου μεταφορικού μέσου.
Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 19 έως την 22 μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί  στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σου, τονίζοντας θέματα υλικής ασφάλειας και προσωπικής αυτοπεποίθησης.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στην 13η μοίρα των Ιχθύων ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την επικοινωνία σου γενικότερα και ειδικότερα με τις σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς και τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στα παραπάνω θέματα. Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα στην 28η μοίρα της Παρθένου σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με ανώτερες σπουδές και σεμινάρια, να δεις ξεκάθαρα και να φιλτράρεις τις απόψεις και την κοσμοθεωρία σου και ίσως να κλείσεις ένα ταξίδι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η δράση σου εστιάζεται στα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα και κάνεις κινήσεις που φέρνουν άμεση αλλαγή σε αυτόν τον τομέα, πετυχαίνοντας ανόρθωση και υλική αύξηση με τρόπους που μπορεί και να μην σχετίζονται άμεσα με το επαγγελματικό σου, αλλά ίσως μέσα από αξιοποίηση ταλέντου ή των ήδη υπαρχόντων πόρων.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Είναι ο μήνας που αποφασίζεις να δώσεις μεγάλη σημασία στην αξία που δίνει το συναίσθημα και οι σχέσεις στην ζωή σου και δεν θέλεις πλέον να φθείρεσαι από καταστάσεις που σε πάνε πίσω και να χάνεις όχι μόνο τον χρόνο σου, αλλά και την αυτοπεποίθησή σου και την δύναμη να συνεχίσεις δυναμικά την ζωή σου στο μέλλον. Η περίοδος φέρνει εξελίξεις και εσύ εκμεταλλεύεσαι τα δεδομένα ώστε να δείξεις ξεκάθαρα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ότι δεν παίζεται παιχνίδια, τουλάχιστον όχι αυτόν τον μήνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιό σου και σου παρέχει ακόμη ένα μικρό διάστημα ώστε να μπορέσεις να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία ή να κάνεις την επικοινωνία που τόσο καιρό σκέφτεσαι και θέλεις. Από τις 10 του μήνα, ο Ερμής περνά στους Ιχθύς και ενεργοποιεί θέματα δεύτερου οίκου, δίνει έμφαση και κινητικότητα στις οικονομικές σου υποθέσεις και μπορείς να βρεις τρόπους ώστε να αξιοποιήσεις πρακτικά τα ταλέντα σου. Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 27, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει στον Κριό και θα αρχίσει να ενεργοποιεί καταστάσεις που έχουν να κάνουν με επαφές με φίλους, μετακινήσεις ή σύντομες αποδράσεις και γενικότερα αρχίζεις να ανοίγεσαι περισσότερο στο περιβάλλον σου και να γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και διαδραστικός.

Το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτης-Άρη συνεχίσει για λίγο ακόμη την διέλευσή του από τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, παρέχοντας μια τελευταία ευκαιρία να ενώσεις και να συνθέσεις δημιουργικά πτυχές της εσωτερικής σου ζωής και να συνδυάσεις σκέψεις που μέχρι τώρα φαίνονταν αντίθετες, ενώ από τις 6 του μήνα και οι δύο πλανήτες περνάνε στο ζώδιό σου και σου δίνουν πολλές ευκαιρίες να δράσεις και να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου, να ενεργοποιήσεις την ερωτική σου ζωή και να επενδύσεις στην πειθώ που έχεις λόγω του μαγνητισμού σου.
Ο Δίας αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 14η έως την 21η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, τονώνοντας σε οικονομικά και ανεβάζοντας την ψυχολογία σου.
Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 19 έως την 22 μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί  στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σου και σε βάζει σε διαδικασία να έρθεις σε επαφή με την αληθινή σου ταυτότητα και όχι με το ποιος πρέπει να είσαι.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στην 13η μοίρα των Ιχθύων ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και την διαχείριση των πόρων σου και τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στα παραπάνω θέματα. Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα στην 28η μοίρα της Παρθένου σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με τα έξοδά σου και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις με τον σύντροφο που σε βασανίζουν χωρίς να το ομολογείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δραστήριος και ενεργός μήνας σε πολλούς τομείς, ένας από τους οποίους και το επαγγελματικό σου, όπου αναλαμβάνεις δράση, εφαρμόζεις ιδέες και κινητοποιείς τα άτομα που υπάρχουν γύρω σου για να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου, κάτι που σταδιακά φέρνει πρακτικά και χειροπιαστά αποτελέσματα, τόσο σε υλικό όσο και σε ηθικό επίπεδο.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Φοβερά έντονος και δραστήριος αυτός ο μήνας για την αισθηματική σου ζωή και το πάθος και η ένταση του έρωτα κυριαρχούν και επισκιάζουν κάθε άλλον τομέα της ζωής σου. Αυτή την περίοδο η ανάγκη σου για έρωτα και συναίσθημα, αλλά και για αμοιβαία συνεννόηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, για κοινές δραστηριότητες και για ξεκάθαρα πράγματα είναι τόσο ισχυρή που δεν Θα αφήσεις τίποτα να πάει πίσω της σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, ο μαγνητισμός σου και η βοήθεια της τύχης δημιουργούν τις ευκαιρίες για να γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σε κάνει να χάσεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ερμής για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα συνεχίζει την διέλευσή του από τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, διατηρώντας τα επίπεδα του άγχους σου υψηλά, αλλά πλέον μπορείς να ανακαλύψεις τις βαθύτερες αιτίες. Από τις 10 του μήνα, ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και αυτό σε κάνει να είσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και τις σκέψεις τις οποίες τις κοινοποιείς με μεγαλύτερη σαφήνεια και αποφασιστικότητα. Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 27, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει στον Κριό και θα αρχίσει να ενεργοποιεί καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα μπροστά που ευνοεί μια σημαντική συμφωνία που αποφέρει κέρδος.

Το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτης-Άρη συνεχίσει για λίγο ακόμη την διέλευσή του από τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, παρέχοντας μια τελευταία ευκαιρία να ενώσεις και να συνθέσεις δημιουργικά πτυχές των δημιουργικών σου σχεδίων ή να ανακαλύψεις τι κρύβεται πίσω από το χαμόγελο και τις προτάσεις ενός φιλικού προσώπου, ενώ από τις 6 του μήνα και οι δύο πλανήτες περνάνε στον Υδροχόο και ενεργοποιούν τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ωθώντας σε να συγκαλύψεις και να κρατήσεις μυστική την ερωτική σου ζωή από περίεργα βλέμματα που μόνο πρόβλημα θα δημιουργήσουν.
Ο Δίας αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 14η έως την 21η μοίρα του ζωδίου σου και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ανεβάζοντάς σου την διάθεση.
Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 19η έως την 22η μοίρα του Υδροχόου και σε επηρεάζει περισσότερο αν έχεις γεννηθεί  στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σου, δίνοντάς σου μέσα από καταστάσεις το μήνυμα να πάψεις να σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Η νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στην 13η μοίρα του ζωδίου σου σε ενεργοποιεί και σε γεμίζει ενέργεια, δύναμη και ελπίδα για το μέλλον, καθώς τώρα αρχίζεις να ασχολείσαι πολύ πρακτικά με τις υποθέσεις που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα στην 28η μοίρα της Παρθένου σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με σταθερές σχέσεις και συνεργασίες και είναι μια περίοδος που πολλά αλλάζουν και οι εξελίξεις τρέχουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ιδιαίτερος μήνας για τα επαγγελματικά σου και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στις σχέσεις και τις ισορροπίες με συνεργάτες, πελάτες και πρόσωπα που σχετίζονται άμεσα με την δουλειά σου. Είσαι δραστήριος και τα φώτα πέφτουν πάνω σου, πετυχαίνοντας αναγνώριση, όμως τις δημιουργικές σου ιδέες κράτησέ τες ακόμη λίγο στο μυαλό σου και μην κοινοποιείς σχέδια που ακόμη δεν είναι έτοιμα με κάθε λεπτομέρεια.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Μια πολύ σημαντική περίοδος για την αισθηματική σου ζωή, καθώς τώρα έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις ανθρώπους που μπορεί να μείνουν στην ζωή σου, είτε ως φίλοι, είτε ως κάτι παραπάνω και η ψυχολογία σου ανεβαίνει σταδιακά με αποτέλεσμα να μπορείς να δείχνεις τον καλύτερο και πιο γοητευτικό σου εαυτό στους άλλους, πράγμα που σαφώς μετράει υπέρ σου και σου ανοίγει πόρτες. Μην αφήνεις λοιπόν φόβους ή τραύματα από το παρελθόν να δημιουργούν εμπόδια και καθυστερήσεις στην προσωπική σου ζωή, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, είναι ένα καλό διάστημα να θεραπεύσεις κάθε μελανό σημείο με συζήτηση, αλλά και πράξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS