ΖΩΔΙΑΠαρθένε, τελικά θα έρθει η ευκαιρία για μια νέα αρχή ή δέσμευση

Παρθένε, τελικά θα έρθει η ευκαιρία για μια νέα αρχή ή δέσμευση

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Σήμερα πραγματοποιείται μια έκλειψη Ηλίου στον τομέα της συνεργασίας σου. Έτσι θα εξερευνήσεις ζητήματα που αφορούν την ανεξαρτησία και τη συντροφικότητα και θα λάβεις έξτρα ενέργεια σε αυτούς τους τομείς. Οι ανάγκες από και για τις σχέσεις ξυπνούν και οι ασυνήθιστες παρορμήσεις μπορούν να σε ξεπεράσουν τις επόμενες βδομάδες και να σε ωθήσουν σε μια νέα αρχή. Αυτό μπορεί να αφορά τον τερματισμό ή την έναρξη μιας συνεργασίας, τον επαναπροσδιορισμό μιας υπάρχουσας, ή τον καθορισμό του τι κάνεις και τι δε θέλεις από τους άλλους. Με ισχυρότερη επίγνωση του ρόλου που παίζει κάποιος στην ζωή σου ή η ανάγκη για υποστήριξη και συντροφικότητα μπορεί να είναι στο επίκεντρο.

Ταύρος

Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη μπορεί να προκαλέσει μια ανανέωση ή ένα κεφάλαιο την επόμενη περίοδο που σχετίζεται με τη δουλειά, την υγεία, τις συνήθειες και τις ρουτίνες. Προαναγγέλλει μια περίοδο κατά την οποία μπορείς να ξεκινήσεις με επιτυχία νέα προγράμματα διατροφής, υγιεινές ρουτίνες και ικανοποιητικά προγράμματα εργασίας ή να βελτιώσεις και να ανανεώσεις τα τρέχοντα. Οι περιστάσεις γύρω σου μπορεί να πιέσουν αυτά τα θέματα ή να σε παρακινήσουν να κάνεις μεγάλες αλλαγές. Είναι μια καλή στιγμή να αναγνωρίσεις και να τιμήσεις τα όρια σου, σχετικά με τα πόσα μπορείς να δώσεις και να κάνεις. Οι επόμενες βδομάδες είναι εξαιρετικές για να φέρεις περισσότερη δομή στις καθημερινές σου υποθέσεις.

Δίδυμοι

Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη συμβαίνει στον τομέα του ρομαντισμού, της δημιουργικής έκφρασης, της ψυχαγωγίας, των παιδιών και των χόμπι σου. Τα γεγονότα τις επόμενες εβδομάδες σε προετοιμάζουν για νέα ξεκινήματα σε έναν ή περισσότερους από αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Οι ρομαντικές τάσεις βρίσκονται στο επίκεντρο, όπως και οι εορταστικές, παιχνιδιάρικες και διασκεδαστικές. Μπορεί να είναι μια περίοδος με πάθος ή μια στιγμή που μπορεί να νιώθεις πιο τολμηρή στο να μοιραστείς τον εαυτό σου ή τις δημιουργίες σου. Τα νέα ξεκινήματα μπορεί να προκύψουν από τελειώματα και είναι μια ισχυρή στιγμή για να θέσεις τους στόχους και τις προθέσεις σου επιδιώκοντας τη χαρά, την αγάπη και τη δημιουργικότητα σου.

Καρκίνος

Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη ανοίγει το δρόμο για νέα ξεκινήματα και για εσένα, αυτό σχετίζεται κυρίως με την προσωπική σου ζωή ή τις συνθήκες και τις ρυθμίσεις διαβίωσης. Οι επόμενες εβδομάδες είναι δυνατές για να αναλάβεις την ευθύνη της ζωής σου στο σπίτι, την εξαιρετική προσοχή σε θέματα ασφάλειας και τη σύνδεση με την οικογένεια και τα δικά σου συναισθήματα. Αυτή η έκλειψη μπορεί να χρησιμεύσει ως κοσμική ώθηση για να βρεις τις ρίζες σου, να μάθεις τις αξίες σου, να βελτιώσεις την αίσθηση ασφάλειας και να εστιάσεις στην οικοδόμηση του συστήματος υποστήριξης σου ή της βάσης των εργασιών σου. Ωστόσο σκέψου, ότι η ενέργεια σου μπορεί να είναι χαμηλή την ώρα της έκλειψης και ότι δε βλέπεις ακόμα την πλήρη εικόνα μιας κατάστασης.

Λέων

Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη συμβαίνει στον οίκο της επικοινωνίας σου. Μια διαδρομή ή ένα έργο μάθησης, ένα στυλ επικοινωνίας ή ακόμα και μια μέθοδος μεταφοράς, μπορεί να τελειώσει για να ανοίξει ο δρόμος για μια νέα αρχή. Είναι καιρός για νέους και βελτιωμένους τρόπους επικοινωνίας και μετακίνησης. Τις επόμενες βδομάδες και μήνες θα μπορούσες να βρεις νέες ευκαιρίες για μάθηση και κοινή χρήση ή οδούς για αυτοέκφραση. Θα αναλαμβάνεις τις καθημερινές εργασίες με αυξημένη και ανανεωμένη ενέργεια. Ωστόσο θα μπορούσες να αισθανθείς ένα αρχικό αίσθημα κατάθλιψης, καθώς οι εκλείψεις μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις ότι αδειάζεις από ενέργεια και σταδιακά ξαναγεμίζεις.

Παρθένος

Με τη σημερινή Ηλιακή έκλειψη θα ανοίξεις το δρόμο για νέα ξεκινήματα σε οικονομικό ή επιχειρηματικό μέτωπο. Μετά από μια σύντομη περίοδο επαναπροσανατολισμού, νιώθεις ότι έχεις περισσότερο έλεγχο. Στην αρχή μπορεί να μην ξέρεις ακριβώς που πηγαίνεις, αλλά εμπιστεύεσαι περισσότερο το σύμπαν και τη διαίσθηση σου για να σε καθοδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Τελικά θα έρθει η ευκαιρία για μια νέα αρχή ή δέσμευση για ένα στόχο χρημάτων. Μπορεί να έχεις επιπλέον κίνητρο για να κάνεις κάτι σημαντικό με τα ταλέντα ή τους πόρους σου. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να καθιερωθείς, να ανακαλύψεις και να αναπτύξεις τους προσωπικούς σου πόρους.

Ζυγός

Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και βοηθά στο να ανοίξει ο δρόμος για σημαντικές αλλαγές τις επόμενες εβδομάδες ή ακόμη και μήνες. Είναι καιρός να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου με κάποιο προσωπικό τρόπο. Όπως με μια νέα εμφάνιση ή τρόπο έκφρασης και παρουσίασης. Επικεντρώσου στην αλλαγή των προσωπικών σου συνηθειών με τέτοιο τρόπο, ώστε να βελτιώσεις την αυτοπεποίθηση σου και να βάλεις τα δυνατά σου, καθώς αυτή είναι η στιγμή που θα γίνεις αντιληπτή και θα κάνεις ισχυρή εντύπωση στους άλλους. Όμως ενώ θα σε προσέξουν, πριν και γύρω από την έκλειψη θα μπορούσες να νιώσεις ότι σε παραβλέπουν ή σε υποτιμούν. Αυτή η ενέργεια της έκλειψης μπορεί να είναι αποπροσανατολιστική στην αρχή, αλλά τελικά πολύ ικανοποιητική.

Σκορπιός

Εάν είσαι δυσαρεστημένη με την τρέχουσα κατεύθυνση της ζωής σου, είναι πιο πιθανό να καταστρώσεις ένα σχέδιο για να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις, παρά να ζήσεις με αυτό απλώς τις επόμενες βδομάδες. Με την έκλειψη Ηλίου ξεκινά μια περίοδο αναθεώρησης, εγκατάλειψης και επαναφόρτισης των πνευματικών ή συναισθηματικών μπαταριών σου και θα ανακαλύψεις ότι οι επόμενες βδομάδες είναι δυνατές για απελευθέρωση, κάθαρση και θεραπεία. Αυτή η έκλειψη σε ενθαρρύνει να αφήσεις πίσω σου ορισμένα ξεπερασμένα εγχειρήματα ή καταστάσεις. Τα θαμμένα ή παραμελημένα θέματα μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σου και η εργασία πάνω σε αυτά μπορεί να ανοίξει δρόμο για μελλοντική επιτυχία.

Τοξότης

Η σημερινή έκλειψη Ηλίου δίνει έμφαση στην πραγματοποίηση επαφών και στην προσέγγιση των άλλων τις επόμενες βδομάδες και μήνες. Γεγονότα και περιστάσεις ανοίγουν το δρόμο για νέα ξεκινήματα, που σχετίζονται κυρίως με το πως ταιριάζεις με τους φίλους και τις κοινότητες. Στόχοι που περιλαμβάνουν τη δικτύωση, τη δημιουργία συνδέσεων με άλλους, την ένταξη ή την ενίσχυση των δεσμών σε ένα ομαδικό έργο ή δραστηριότητα και η καλλιέργεια καλής θέλησης είναι το επίκεντρο κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Αυτή η περίοδος ευνοεί τη διαμόρφωση στόχων που αφορούν τη μακροπρόθεσμη ευτυχία ή την αίσθηση της αποστολής ή του σκοπού, ευθυγραμμίζοντας τον εαυτό σου με σημαντικές αιτίες.

Αιγόκερως

Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη φέρνει νέα ξεκινήματα τις επόμενες βδομάδες και ακόμη και μήνες, στην κατεύθυνση της ζωής σου, την πορεία, τις επαγγελματικές σου συναλλαγές ή τη φήμη σου. Μπορεί να υπάρξουν νέες επαγγελματικές εξελίξεις ή έντονη εστίαση στους μακροπρόθεσμους στόχους της πορείας της ζωής σου. Αυτή η έκλειψη ασκεί κάποια πίεση σε αυτά τα θέματα, αν και είναι καλύτερο να αναγνωρίσουμε ότι μεγεθύνεται προσωρινά, παραμορφώνοντας την κρίση σου. Δεν είναι εύκολο ούτε καν να δεις την άλλη όψη του νομίσματος. Τα αφεντικά και οι γονείς ειδικά, παρατηρούν τι κάνεις και τι δεν έχεις κάνει. Αισθάνεσαι πιο υπεύθυνη και οι άλλοι περιμένουν από εσένα να αναλάβεις δράση.

Υδροχόος

Η σημερινή έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά το πνεύμα σου να αναπτυχτεί πέρα από τις καθημερινές εμπειρίες στη ζωή σου. Ενώ μπορεί να αισθανθείς στο σκοτάδι γύρω από την ώρα της έκλειψης, τις επόμενες βδομάδες που ακολουθούν είναι πιθανές νέες μελέτες, ενδιαφέροντα και δραστηριότητες. Είσαι περισσότερο διατεθειμένη να ακολουθήσεις την καρδιά και τα πάθη σου, αν και μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις το ανάχωμα που βρίσκεται ήδη στο πιάτο σου και να καταλήξεις σε κάποια μορφής συμβιβασμού για να βρεις το χρόνο να το κάνεις. Κάτι που σε συνδέει με ένα νέο, διαφορετικό ή ευρύτερο κοινό ή με άλλες ιδέες και πολιτισμούς μπορεί να είναι στο επίκεντρο.

Ιχθύες

Με μια Ηλιακή έκλειψη που φέρνει ισχυρή ενέργεια στον τομέα της οικειότητας σου σήμερα, το επόμενο διάστημα είναι μια περίοδος ενδυνάμωσης και ανακάλυψης. Είναι καιρός να δουλέψεις με τον εαυτό σου από μέσα προς τα έξω, να αντιμετωπίσεις εξαρτήσεις και θέματα υποστήριξης ή να βελτιώσεις μια σημαντική σχέση. Στο επίκεντρο βρίσκονται στόχοι για τη μείωση του χρέους, τη λήψη υποστήριξης, την κατανόηση ή την εξάλειψη μιας συναισθηματικής εμπλοκής, την εγκατάλειψη μιας κακής συνήθειας ή την καλύτερη κατανόηση της ψυχολογικής σου κατάστασης. Το να ζεις μια πιο δυναμική ζωή δε σημαίνει απαραίτητα λιγότερες εξαρτήσεις, αλλά σημαίνει εξάλειψη των ανθυγιεινών συστημάτων υποστήριξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS