ΖΩΔΙΑΠαρθένε:Ο αυξημένος συναισθηματισμός που θα νιώθεις θα φέρει πολλές συγκινήσεις και ευμετάβλητη...

Παρθένε:Ο αυξημένος συναισθηματισμός που θα νιώθεις θα φέρει πολλές συγκινήσεις και ευμετάβλητη διάθεση

Οι ζωδιακές προβλέψεις για την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024.


ΚΡΙΟΣ

Οι θέσεις των πλανητών κατά τη στιγμή της γέννησης ενός ατόμου θεωρούνται να επηρεάζουν την προσωπικότητα και τη συμπεριφορά του. Σύμφωνα με αυτήν την προσέγγιση, μια θέση της Σελήνης στον 9ο οίκο, μαζί με ένα τετράγωνο της Αφροδίτης στον 12ο οίκο, μπορεί να προβλέψει μια τάση προς την οκνηρία και την αποφυγή ευθυνών. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απολαύσεις και ακολασίες, ενώ ταυτόχρονα νιώθεις αυξημένο συναισθηματικό φορτίο. Αν και μπορεί να έχεις καλή διάθεση και αισιοδοξία, ενδέχεται να νιώθεις ανικανοποίητος από τις συναισθηματικές σου ανάγκες, οδηγώντας σε ακόμη περισσότερες πειρατικές συμπεριφορές. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να προκύψουν οικογενειακά θέματα λόγω μυστικών ή να αισθάνεσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και θες να επικοινωνείς περισσότερο

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον 8ο οίκο και ένα τετράγωνο της Αφροδίτης από τον 11ο σου, είναι πιθανό να κρύβεις τα συναισθήματά σου για κάποιον από το φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο. Ίσως νιώθεις ντροπή ή να είσαι δεσμευμένος αλλού, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν εκφράζεις καθόλου το ενδιαφέρον σου. Στο οικονομικό μέτωπο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να έχεις τάση για σπατάλη. Αν και γενικά είσαι στοργικός και τρυφερός, μπορεί να περιορίσεις τις ελευθερίες του αγαπημένου σου ή των φίλων σου αν οι προτιμήσεις τους συγκρούονται με τις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με τη Σελήνη στον 7ο σου οίκο και την Αφροδίτη και τον Άρη στον 10ο σου, εστιάζεις περισσότερο στα κοινωνικά θέματα. Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, ενθαρρύνοντάς σε να απολαμβάνεις την παρουσία κοινωνικού κύκλου και εκδηλώσεων. Αν είσαι μόνος, ίσως να προκύψει ένα φλερτ, αλλά ακόμα και αν είσαι σε σχέση, μπορεί να νιώσεις την έλξη για κάτι πιο ακατάλληλο, καθώς η τάση προς την ακολασία είναι έντονη. Επιπλέον, είναι πιθανό να είσαι αρκετά σπαταλητής και γενναιόδωρος, με την τάση για καλοπέραση και επιδειξιομανία. Αν εργάζεσαι, μπορεί να βρεις δύσκολο να επικεντρωθείς και να αφήνεις τα δύσκολα καθήκοντα σε άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα θα ήταν ιδανική για να αναλάβεις δραστηριότητες στο σπίτι, αλλά η Σελήνη στον 6ο σου οίκο, σε κινητοποιεί μεν αλλά το τετράγωνο της με την Αφροδίτη από τον 9ο σου, σε καθιστά τεμπέλη. Είναι πιθανό να αρχίσεις μια εργασία αλλά να την εγκαταλείψεις στη μέση, μετά από πολλά διαλείμματα. Το άσχημο είναι ότι αυτή η τεμπελιά ενδέχεται να επεκταθεί και στη διατροφή σου, με τάση για υπερβολική κατανάλωση γλυκών και φαγητού, αγνοώντας την πειθαρχία. Ειδικά αν αισθάνεσαι συναισθηματικά δυσαρεστημένος, είναι πιθανό να επιδιώξεις την απόδραση από τη ρουτίνα σου, χάνοντας τον έλεγχο.


ΛΕΩΝ

Οτιδήποτε σχετίζεται με την ψυχαγωγία και τη διασκέδασή σου, δεν θα υπολείπεται. Με τη Σελήνη στον 5ο σου οίκο, θα νιώθεις ενθουσιασμένος και θα απολαμβάνεις την αυξημένη κοινωνικότητα και τις προσκλήσεις για εξόδους. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον 8ο σου οίκο, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρώνεται στις ερωτικές σχέσεις. Θα υπάρχει αυξημένη απαίτηση στον σεξουαλικό τομέα, έντονες επιθυμίες και τάση προς την απιστία και την ασωτία. Μπορείς να παρατηρήσεις την τάση να περιθωριοποιήσεις τον εαυτό σου, να επιλέγεις ακριβά μαγαζιά και να αποφεύγεις τους περιορισμούς. Να είσαι προσεκτικός στις δαπάνες και να αποφύγεις τις υπερβολές στον τομέα του τζόγου και των τυχερών παιχνιδιών, καθώς η έλλειψη όριων μπορεί να είναι επικίνδυνη. Αν διαχειριστείς σωστά τις δαπάνες και αποφύγεις τις υπερβολές, μπορείς να απολαύσεις μια ευχάριστη περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο αυξημένος συναισθηματισμός που θα νιώθεις θα φέρει πολλές συγκινήσεις και ευμετάβλητη διάθεση. Στο σπίτι, θα είσαι τρυφερός και γενναιόδωρος, αλλά με το τετράγωνο της Σελήνης από τον 4ο σου στον 7ο σου οίκο, η τάση σου θα είναι να υπερβάλλεις. Μπορείς να γίνεις υπερβολικά χαλαρός, προσπαθώντας να κάνεις τους αγαπημένους σου να περάσουν καλά, με αποτέλεσμα να τους κακομαθαίνεις και στη συνέχεια να γκρινιάζεις. Συνολικά, θα επικρατεί ευχάριστο κλίμα με τον αγαπημένο σου, και αν έχει παιδιά από προηγούμενη σχέση, είναι πιθανό να τα γνωρίσεις σήμερα ή να καλέσετε φίλους τους για να τους περιποιηθείς. Πρέπει όμως να προσέξεις την υπερβολή σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στις σχέσεις, για να μην περιορίσεις τις ελευθερίες των άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα αισθάνεσαι υπεραισιοδοξία, γεμάτος ευχάριστες σκέψεις και όμορφες ιδέες για μια χαλαρή Κυριακή, χωρίς ευθύνες και υποχρεώσεις. Με τη Σελήνη στον 3ο σου σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον 6ο σου, είναι πιθανό να απολαύσεις τον χρόνο σου με συγγενείς, ανακαλύπτοντας παλιές μνήμες και ανταλλάσσοντας ευχάριστες κουβέντες. Αν αποφασίσεις να διακοσμήσεις τον χώρο σου, φρόντισε να μην υπερβείς στις φιοριτούρες και τα μπιχλιμπίδια, για να μην πέσεις στην παγίδα του κιτς. Σε γενικές γραμμές, επίσης, θα δώσεις έμφαση στις λέξεις και την κίνηση σου, η οποία μπορεί να είναι κάπως εξεζητημένη, αναδεικνύοντας την εκλεπτυσμένη πλευρά της προσωπικότητάς σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

“Γενναιόδωροι και Αισιόδοξοι: Η Κυρίαρχη Στάση Σήμερα” Με τη Σελήνη στον 2ο σου σε τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον 5ο σου, αισθάνεσαι ανοιχτός στο να μοιράζεσαι αγάπη, φιλιά και χρήματα ευχάριστα. Σκέφτεσαι να διαθέσεις γενναιόδωρα ποσά για να αγοράσεις δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, έχοντας την τάση να εκφράζεις τα συναισθήματά σου με ενέργειες. Ενδέχεται ακόμα να δεχτείς δώρα με χαρά. Παρόλη την αισιοδοξία σου, μπορεί να παρουσιάσεις κάποια κτητικότητα ή να δώσεις την εντύπωση ότι επιθυμείς να ελέγχεις την κατάσταση. Συνεπώς, προσπάθησε να αποφύγεις την υπερβολική εξουσία ή οποιαδήποτε συμπεριφορά που δημιουργεί αίσθηση υποταγής. Τέλος, κράτα τον ενθουσιασμό σου υπό έλεγχο και απέφυγε τα τυχερά παιχνίδια που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες οικονομικές επιπτώσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, με τη Σελήνη στον 1ο σου σε τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον 4ο σου, θα αντιμετωπίζεις μια διπλή φύση: από τη μια, θα είσαι διαθέσιμος για διασκέδαση και χαλάρωση, ενώ από την άλλη, θα έχεις την τάση να εκφράσεις κτητικές συμπεριφορές και υπερβολικές απαιτήσεις από την οικογένειά σου. Ειδικά κατά τις απογευματινές προς βραδινές ώρες, αυτή η αντίφαση θα είναι εμφανής και μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις και εντάσεις στο περιβάλλον σου. Παρόλο που ενδέχεται να δείχνεις το καλό παιδί της οικογένειας, η οκνηρία και η παθητικότητά σου μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό σε ορισμένα μέλη της. Επιπλέον, η έντονη ανάγκη να αποδείξουν οι άλλοι την αγάπη τους προς εσένα μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές εκδηλώσεις κτητικότητας από την πλευρά σου. Αν κάποιοι είναι πιο ανεκτικοί φύση, μπορεί να κατανοήσουν τις αντιφάσεις σου, αλλά με άλλους είναι καλύτερο να μην προκαλέσεις συγκρούσεις. Είναι σημαντικό να είσαι επίσης επίσημος και προσεκτικός με την αντιμετώπιση των σχέσεων σου με την οικογένειά σου, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, με τη Σελήνη στον 12ο σου σε τετράγωνο με τον Αφροδίτη από τον 3ο σου, θα νιώθεις συναισθηματικά φορτισμένος και αποκομμένος από τον κόσμο γενικότερα. Ωστόσο, κατά τις απογευματινές προς βραδινές ώρες, ενδέχεται να αποφασίσεις να συναντήσεις συγγενείς ή να βγεις μια βόλτα, καθώς θα έχεις καλύτερη ψυχολογική διάθεση τότε. Πρέπει να προσέξεις, ωστόσο, να μην παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου και να μην κάνεις υπερβολικά σενάρια ή κουτσομπολιά από ζηλοτυπία. Είναι σημαντικό να είσαι επίσης προσεκτικός σε ποιον μιλάς και τι λες, καθώς μπορεί να παρασυρθείς από επιπολαιότητα και να μπλέξεις σε περιστάσεις που θα έχουν τάση να σε απομονώσουν από την πραγματικότητα. Παρά ταύτα, θα προσπαθήσεις να δίνεις την εντύπωση πως όλα είναι καλά και θα προσπαθήσεις να κρύψεις τα πραγματικά σου συναισθήματα. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως η ειλικρίνεια μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων και στην εξίσωση των σχέσεών σου με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, με τη Σελήνη στον 11ο σου σε τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον 2ο σου, βρίσκεσαι σε μια παράδοξη κατάσταση. Ενώ σκέφτεσαι να κρατήσεις το ένα ευρώ, τείνεις να είσαι ασύδοτος στα έξοδά σου. Είναι σαν να θέλεις να δείξεις πλούσιος χωρίς να έχεις πραγματικά τα μέσα. Θέλεις να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου με την εμφάνισή σου και να δείχνεις ότι έχεις γεμάτες τσέπες, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι αλήθεια. Από την άλλη πλευρά, στον ερωτικό τομέα είσαι αισθησιακός και απαιτητικός. Η ανάγκη σου για επιβεβαίωση και η επιθυμία σου για απολαυστικές εμπειρίες μπορεί να σε οδηγήσουν να επιλέξεις ακριβά μαγαζιά και να το ρίξεις στο φαγητό και στα γλυκά. Ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν σε οικονομικές δυσκολίες. Συνολικά, η ημέρα σου είναι γεμάτη αντιθέσεις και παράλληλες δυνάμεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια πολύπλοκη και πολυδιάστατη εμπειρία.

ΙΧΘΥΣ

Η σημερινή σου διάθεση φαίνεται να επικεντρώνεται στο νάζι και την τσαχπινιά, αλλά ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζεις αντικρουόμενες επιθυμίες και προτιμήσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει αυτή την αστάθεια, καθιστώντας δύσκολο να εκπληρωθούν οι συναισθηματικές σου ανάγκες.Σε στιγμές που οι ανάγκες σου δεν ικανοποιούνται, ενδέχεται να αποφασίσεις να πάρεις μια θέση τεμπελιάς, αφήνοντας τους άλλους να αναλάβουν τις ευθύνες. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονο αν εργάζεσαι σήμερα. Επίσης, στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να αντιμετωπίσεις παρόμοιες δυσκολίες, με την τάση να αναζητάς διασκέδαση και απόκλιση από τις συνήθειες, χωρίς όμως να μπορείς να ξεκαθαρίσεις τι επιθυμείς πραγματικά από τη σχέση σου. Γενικά, ενώ θα έχεις την τάση να διασκεδάζεις και να ξοδεύεις, ενδέχεται να αντιμετωπίζεις δυσκολίες στο να καθορίσεις τις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS