ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΣκορπιέ, να περιμένεις να καθαρίσει η ομίχλη πριν κάνεις μεγάλες κινήσεις

Σκορπιέ, να περιμένεις να καθαρίσει η ομίχλη πριν κάνεις μεγάλες κινήσεις

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός

Οι σημερινές ενέργειες δεν είναι ιδανικές για σημαντικές αποφάσεις, καθώς βασικές λεπτομέρειες ή αποχρώσεις θα μπορούσαν να παραλειφθούν ή να αγνοηθούν. Η αγάπη μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο για ένα θέμα ή μπορεί να αισθάνεσαι ελαφρώς στραγγισμένη και διχασμένη στην εστίαση σου. Προσπάθησε να μην παραπλανήσεις τους άλλους, έστω και ακούσια μέσω της γλώσσας του σώματος ή των σφαλμάτων παράλειψης, μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις ξεκάθαρη απάντηση. Με μια μικρή πρόκληση Άρη – Ποσειδώνα στο παιχνίδι μια μικρή απογοήτευση μπορεί να σε αφήσει προσωρινά να αισθάνεσαι εκτός παιχνιδιού.

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να παράγουν κάποια μπερδεμένα σήματα ή συναισθήματα χάους, λόγω ανατρεπόμενων προγραμμάτων ή απροσδόκητων εξελίξεων. Ενώ μπορείς φυσικά να επιμείνεις σε μονότονες δουλειές ή εργασίες εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να είναι ένα σημάδι από τον κόσμο ότι χρειάζεσαι λίγο χρόνο να αναρρώσεις και να ξεκουραστείς. Ίσως χρειάζεσαι λίγη ανανέωση. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι απογοητευμένη από κάποιον ή να νιώθεις πολύ γρήγορα επιβολή, αλλά είναι προσωρινό και πιθανό σημάδι να κάνεις ένα διάλλειμα.

Δίδυμοι

Με τις σημερινές μερικές φορές συγκεχυμένες διελεύσεις , μπορεί να αντιμετωπίζεις απογοητεύσεις ή ενοχές και έλλειψη κατεύθυνσης που μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Οι διαφορές στο στυλ και το γούστο ανάμεσα σε σένα και ένα φίλο μπορεί να είναι πιο εμφανείς και ενοχλητικές τώρα. Η κερδοσκοπία, ο τζόγος και οτιδήποτε περιλαμβάνει ένα σημαντικό ρίσκο με χρήματα ή την καρδιά σου, θα πρέπει πιθανώς να αποφεύγεται κάτω από αυτές τις σκοτεινές συνθήκες. Η σημερινή μέρα ευνοεί τις ευφάνταστες, αβλαβείς δραστηριότητες που παρέχουν μια απόδραση ή ανάπαυλα από τη συνηθισμένη ρουτίνα.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη να κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη για μερικές μέρες, θα μπορούσες να δώσεις περισσότερη προσοχή στις ευθύνες και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Όσο κι αν θέλεις να εστιάσεις ωστόσο, μπορεί να υπάρξει κάποια ατονία μέχρι να ανακατευθύνεις τις ενέργειες σου. Τα συναισθηματικά προβλήματα μπορούν να επηρεάσουν τη σωματική δύναμη, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Είναι μια εποχή που οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες είναι πιο έντονες και θα πρέπει να προσέχεις να μη σε παρασύρουν από το δρόμο σου ή να παραπλανηθείς.

Λέων

Οι αλληλεπιδράσεις σήμερα μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι λίγη σύγχυση ή ιντριγκάρισμα. Αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει να εστιάσεις περισσότερο είναι να μοιράζεσαι ένα διανοητικό πρόβλημα που πρέπει να λύσεις με κάποιον, το οποίο βοηθά να κατευθύνεις την ενέργεια προς ένα εποικοδομητικό πάζλ για επίλυση και όχι μη παραγωγικές συζητήσεις και καταστάσεις. Ωστόσο, η παθητική – επιθετικότητα σε σημεία σήμερα μπορεί να είναι απογοητευτική. Ενδέχεται να λάβεις πληροφορίες που προκαλούν σύγχυση ή να είναι ελλιπείς. Οι δευτερεύουσες προκλητικές πτυχές μπορούν να παίξουν με την ικανότητα σου να διακρίνεις μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Παρθένος

Οι σημερινές διελεύσεις σου υπενθυμίζουν να εξοικονομείς ενέργεια. Μπορεί να υπάρξουν περίπλοκες αλληλεπιδράσεις ή κάποια ανησυχία για τα οικονομικά. Μπορεί να αντιμετωπίζεις κάποια ασάφεια, αβεβαιότητα σχετικά με την εργασία, τις σχέσεις και τα οικονομικά θέματα που μπορεί να οδηγήσουν σε ατονία. Η μείωση του κινήτρου είναι πιθανώς προσωρινή και ο τρόπος που τη λαμβάνεις να σε κάνει να επιβραδύνεις και να δεσμεύσεις τη φαντασία σου. Στην πραγματικότητα, αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ονειρευτείς κάτι ευφάνταστο να κάνεις ή να φέρεις περισσότερα στη ζωή σου.

Ζυγός

Η τήρηση των προγραμμάτων μπορεί να είναι πιο δύσκολη σήμερα. Αν η αναβλητικότητα έχει γίνει συνήθεια πρόσφατα μπορεί τώρα να σε απασχολήσει. Εάν αγνοήσεις κάποια ζητήματα, οι ενοχές εμφανίζονται με ύπουλους τρόπους. Μπορεί να υπάρχουν μπερδεμένα μηνύματα που προέρχονται από άλλους ή μπορεί να αισθανθείς ότι οι επιθυμίες σου αντιμετωπίζονται με αμφιθυμία τώρα. Μπορεί να υπάρχουν πόνοι δυσαρέσκειας ή μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστείς τις καθημερινές σου ρουτίνες. Ωστόσο μπορεί να υπάρχει κάποιο μήνυμα σε όλο αυτό και αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι, ότι πρέπει να κάνεις μικρές αλλαγές σε αυτό που κάνεις ή πως το κάνεις.

Σκορπιός

Οι σημερινές μικρές προκλητικές πτυχές μπορεί να μπερδέψουν τα πράγματα και εσύ κάνοντας το καλύτερο, είναι να περιμένεις να καθαρίσει η ομίχλη πριν κάνεις μεγάλες κινήσεις. Υπάρχει μια τάση να εξετάζουμε στις σχέσεις μέσα από το πέπλο της ευχής. Απέφυγε την αυταπάτη με αυτόν τον τρόπο. Ή μπορεί να χάσεις προσωρινά το κίνητρο ή το ενδιαφέρον σου για αυτό που κάνεις και είναι καιρός να σκεφτείς τρόπους να αλλάξεις την προσέγγιση σου για να ζωντανέψεις τη ζωή σου και να εμπλουτίσεις τη φαντασία σου. Με τις σχέσεις, μην αφήνεις τον εαυτό σου να δικαιολογεί τις πράξεις των άλλων εάν είναι παραπλανητικές ή χειραγωγικές.

Τοξότης

Με κάποια έλλειψη σαφήνειας σήμερα, μπορεί να υπάρξουν μπερδεμένα μηνύματα για διαχείριση. Μπορεί να οδηγήσουν σε σκαμπανεβάσματα ή σύγχυση και αναποφασιστικότητα. Ενώ η υπεκφυγή μπορεί να είναι απογοητευτική, μια σταθερή απάντηση μπορεί να μην είναι διαθέσιμη ή απαραίτητη αυτή τη στιγμή. Είσαι ψυχικά ευαίσθητη και μπορεί να απορροφάς πάρα πολλά συναισθήματα από τους ανθρώπους γύρω σου, σε σημείο υπερφόρτωσης σήμερα. Η απόσυρση στο καβούκι σου ή η απόλαυση του ήσυχου χρόνου μπορεί να είναι ευεργετική.

Αιγόκερως

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στο χαμηλότερο σημείο του ηλιακού σου χάρτη σήμερα, αναζητάς περισσότερη ησυχία, εξοικείωση ή προβλεψιμότητα. Κάποια απλότητα ή χαλάρωση μπορεί να είναι πολύ ευπρόσδεκτη αυτή τη στιγμή. Ίσως χρειαστεί να περάσεις περισσότερο χρόνο σε άνετο περιβάλλον ή μόνη σου για να κατανοήσεις τις ανάγκες σου. Σκέψου ότι υπάρχει μια τάση να είσαι μυστικοπαθής ή ακόμη και παθητικά – επιθετική με τις σημερινές διελεύσεις. Μπορεί να είσαι αρκετά ευαίσθητη σε ανισορροπίες στο περιβάλλον και στις αλληλεπιδράσεις σου.

Υδροχόος

Οι σημερινές διελεύσεις θα μπορούσαν να αναδείξουν μια αίσθηση εξαπάτησης ή απογοήτευσης. Μπορεί να έχεις να κάνεις με κάποιον που είναι παθητικά- επιθετικός ή κυκλικός στις συναλλαγές του μαζί σου. Αντίθετα, μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι το πως προσεγγίζεις ένα άτομο ή μια κατάσταση που δεν εξυπηρετεί πλέον καλά. Η παθητικότητα ή η υπεκφυγή μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα. Εάν τα θέματα δεν είναι γραμμένα, προσπάθησε να μη αναλύεις πολύ την κατάσταση, καθώς οι ενέργειες του σήμερα είναι σκοτεινές. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει και με δυο διαφορετικούς τρόπους, επομένως απέφυγε να οδηγήσεις κάποιον ακούσια, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν σκληρά συναισθήματα.

Ιχθύες

Οι σημερινές μικρές προκλητικές πτυχές μπορεί να θολώσουν λίγο τα πράγματα, αλλά μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν να ανακατευθυνθείς με χρήσιμους τρόπους. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να ακολουθήσεις έναν κυκλικό κόμβο ή μια περίπλοκη διαδρομή προς τους στόχους σου, αλλά είναι απίθανο να το κάνεις τελικά. Τα επίπεδα ενέργειας μπορεί να έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, καθώς μπορεί να διακρίνεις μεταξύ της επιθυμίας να αναλάβεις δράση και της αίσθησης ότι μπορεί να μην είσαι έτοιμη γι’ αυτό. Η τήρηση της ρουτίνας μπορεί επίσης να είναι δύσκολη, καθώς τα κίνητρα φαίνεται να λείπουν προσωρινά.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS