ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΣκορπιέ, πρόσεξε την κυκλοθυμία σου για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις

Σκορπιέ, πρόσεξε την κυκλοθυμία σου για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις

Σήμερα Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ο Κρόνος στους Ιχθείς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα φέρει στα ζώδια εξάρσεις και παρορμητικές ενέργειες που οδηγούν σε λάθη.

Ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις, αυταπάτες, ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις. Βελτίωση σε προσωπικές, επαγγελματικές και αισθηματικές σχέσεις.

Κριός
Διώξε το άγχος και ασχολήσου με ό,τι σε χαλαρώνει. Φύγε μακριά από θέματα του παρελθόντος που σε πληγώνουν. Συγκεντρώσου για να αποφύγεις πιθανά λάθη στις υποχρεώσεις που έχεις. Προσοχή σε αποφάσεις που θα πάρεις στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος
Κάνεις απολογισμό και αυτό σε οδηγεί σε απομόνωση από το περιβάλλον σου. Ταλαιπωρείς την ψυχολογία σου από τις αναμνήσεις που έχεις στο μυαλό σου. Δες, το σήμερα και αντιμετώπισε την καθημερινότητά σου χωρίς να σου κοστίσει πράγματα.

Δύδυμος
Αναλαμβάνεις πολλά στον χώρο εργασίας σου και πετυχαίνεις. Η αδιαλλαξία, σου δημιουργεί προβλήματα με προϊσταμένους σου. Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Καρκίνος
Μία νέα γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Προχωράς σε σημαντικές συμφωνίες από το εξωτερικό και αξιοποιείς κάθε ευκαιρία επειδή οι συνθήκες λειτουργούν θετικά. Η ψυχολογία σου σε απογειώνει και προχωράς σε σημαντικές συμφωνίες από το εξωτερικό.

Λέων
Απολαμβάνεις την βραδιά καθώς συναντάς αγαπημένα πρόσωπα. Ισορροπείς με τις σημαντικές σου σχέσεις και νιώθεις ασφάλεια. Έχεις πολλά οφέλη από τις συνεργασίες σου και προχωράς μπροστά καθώς δημιουργείς κλίμα εμπιστοσύνης.

Παρθένος
Οιικονομικές συζητήσεις με πρόσωπα από το εργασιακό σου περιβάλλον έχουν θετικά αποτελέσματα για εσένα. Πολλές υποχρεώσεις αλλά η ενεργητικότητά σου σε βγάζει ασπροπρόσωπο/η. Έχεις αποτελέσματα με όποιο θέμα καταπιαστείς.

Ζυγός
Η μέρα έχει αντιπαραθέσεις λόγω ανταγωνιστικών συμπεριφορών που σε ενοχλούν. Επίσης, ενισχύεις τις αμφιβολίες σου και υπάρχει ένταση σε προσωπική ζωή και συνεργασίες. Διαχειρίσου ψύχραιμα υπόγειες συμπεριφορές που γνωρίζεις.

Σκορπιός
Έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με άτομα από την οικογένειά σου. Πρόσεχε την κυκλοθυμία σου για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας σε απασχολούν και διεκδικείς ό,τι καλύτερο για εσένα.

Τοξότης
Μην κάνεις συζητήσεις με πρόσωπα που σε κατευθύνουν λάθος στον χώρο εργασίας σου. Απέφυγε να ωραιοποιείς ανωτέρους σου και συνεργάτες για να αποφύγεις σημαντικά λάθη. Γενικά πρόσεχε τις εξιδανικεύσεις κάθε είδους.

Αιγόκερως
Οι φίλοι σου δίνουν πολύ καλές συμβουλές και εσύ θα περάσεις τέλεια μαζί τους. Δείχνεις κατανόηση στα πρόσωπα που είσαι κοντά. Δημιουργείς κατάλληλες συνεργασίες που σου αποδίδουν οφέλη.

Υδροχόος
Πρωταγωνιστείς και πάλι μετά τις ημέρες εσωστρέφειας. Καιρός να προσέξεις τον παρορμητισμό σου επειδή δημιουργεί αντιπαραθέσεις στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Προχώρησε με σκέψη τα επαγελματικά σου σχέδια αλλά οι πρωτοβουλίες σου ίσως επηρεάσουν τους συνεργάτες σου.

Ιχθύς
Μεταδίδεις την καλή σου διάθεση σε συγγενείς και φίλους. Η δημιουργικότητά σου εντυπωσιάζει άτομα του εξωτερικού και αυτό βοηθάει την επαγγελματική σου εξέλιξη.

instyle.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS