ΖΩΔΙΑΣκορπιέ, σήμερα μπορεί να βιώσεις κάποια επιπλέον ευαισθησία στις αντιδράσεις άλλων

Σκορπιέ, σήμερα μπορεί να βιώσεις κάποια επιπλέον ευαισθησία στις αντιδράσεις άλλων

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός

Με τη Σελήνη στον ηλιακό 3ο οίκο σου σήμερα, απολαμβάνεις κάποια ποικιλία και ακολουθείς την περιέργεια σου. Αν και μπορεί να μην είναι η καλύτερη μέρα για συγκέντρωση, έχεις ενθουσιασμό και κίνητρα. Ο Ερμής ο αγγελιοφόρος πλανήτης κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου μέχρι τις 22 και θα έχεις το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις. Λαμβάνεις υπόψη την άλλη όψη του νομίσματος, η οποία σε βοηθά να γίνεις αγαπητή στους άλλους και σου επιτρέπει να απολαύσεις μια εντελώς νέα προοπτική. Η λήψη αποφάσεων ωστόσο, μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη αφού βλέπεις τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Ταύρος

Θα μπορούσες να αισθάνεσαι κάπως διχασμένη ανάμεσα στο να θέλεις να συνεργαστείς και να προτιμάς να κρατήσεις τη δική σου συμβουλή σήμερα. Ένας συμβιβασμός σε αυτό έχει νόημα. Μπορεί να είναι η στιγμή να κάνεις προσαρμογές και να λάβεις μέτρα για να βελτιώσεις την κατάσταση σου. Με τη Σελήνη στον τομέα των πόρων σου, είναι μια καλή ιδέα να ανασυνταχθείς ή να αφιερώσεις χρόνο για τα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία. Επίσης σήμερα, ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Μέχρι τις 22/10 αυτός ο αγγελιοφόρος πλανήτης στρέφει την προσοχή σου σε διαδικασίες και μεθόδους, τελειοποιώντας έργα, ολοκληρώνοντας δουλειές και οργανώνοντας τους χώρους εργασίας και διαβίωσης.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και το να πάρεις την ηγεσία ή να αναλάβεις την ευθύνη έρχεται εύκολα. Οι άλλοι ελκύονται από τη φυσική σου αυτοπεποίθηση. Μπορεί να υπάρξει κάποια διασπορά ενεργειών σήμερα και είναι λογικό να ελέγξεις τον εαυτό σου για να καταλάβεις εάν οι παρορμήσεις σου βασίζονται στην πραγματική ανάγκη και όχι μόνο στην πλήξη. Επίσης σήμερα ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 5ο οίκο σου . Αυτός είναι ένας καλός κύκλος που θα διαρκέσει έως τις 22, για αυτοέκφραση, κοινωνικοποίηση και αυθόρμητη συνομιλία ή μάθηση.

Καρκίνος

Θα μπορούσες να αισθάνεσαι άκρως εγκλωβισμένη αν οι άνθρωποι προσπαθούν να σε καθηλώσουν ή να σε πιέσουν για μια απάντηση ή μια δέσμευση σήμερα. Κάνε επιπλέον διαλείμματα αν είναι εφικτό. Η Σελήνη περνάει σήμερα στο φόντο του ηλιακού σου χάρτη και η αρμονία της με τον Άρη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, ενισχύει το κίνητρο σου να αξιοποιήσεις τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματα σου. Επίσης σήμερα ο Ερμής κατευθύνεται στον τομέα της καρδιάς, του σπιτιού και της οικογένειας σου.

Λέων

Αν και η σημερινή μέρα μπορεί να ξεκινήσει με αναποφάσιστους τρόπους, καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να εξομαλύνεις τα πράγματα καθώς η μέρα προχωρά. Είσαι έτοιμη να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια κατάσταση. Κρατώντας τις επιλογές σου ανοιχτές μπορεί να προσκαλέσεις θετικές, ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Επίσης σήμερα ο Ερμής κατευθύνεται στον ηλιακό 3ο οίκο σου, όπου θα παραμείνει έως τις 22/10, ενισχύοντας και επιταχύνοντας τις καθημερινές σου υποθέσεις και πυροδοτώντας την περιέργεια σου. Αυτή είναι μια ευχάριστη θέση για τον Ερμή και να νιώθεις φρέσκια, αν και μπορεί να υπάρχουν στιγμές που είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς.

Παρθένος

Αν και μπορεί να μην είναι ιδανική ημέρα για εργασίες που απαιτούν σκόπιμη δράση ή συγκέντρωση, απορροφάς πολλά. Φρόντισε να παρακολουθείς επικοινωνίες που δεν εκφράζουν αυτό που πραγματικά νιώθεις. Καθώς η μέρα προχωρά,απολαμβάνεις συναισθήματα έμπνευσης. Σκέψου πως αν έχεις πολλά στο πιάτο σου, μπορεί να καταλήξεις να αισθάνεσαι αρκετά στριμωγμένη ή ανήσυχη. Επίσης σήμερα,ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 2ο οίκο σου, καθώς απομακρύνεται από το ζώδιο σου μετά από μια παρατεταμένη διαμονή. Αυτή η διέλευση βοηθά στην απλοποίηση της ζωής σου σε ορισμένα επίπεδα αν και μερικές φορές μπορεί να χάνεις κρίσιμες πνευματικές σκέψεις όταν παίρνεις αποφάσεις και βγάζεις συμπεράσματα.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος σου, ενθαρρύνοντας σε να εξερευνήσεις, να επεκταθείς και να διαφοροποιηθείς. Αναζητάς λίγη περισσότερη έμπνευση τώρα. Επίσης σήμερα, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο σου, όπου θα παραμείνει έως τις 22. Τα λόγια σου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από ότι συνήθως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και οι αποφάσεις έρχονται πιο εύκολα και αυθόρμητα. Μπορείς να απολαύσεις βελτιωμένη λήψη αποφάσεων, περισσότερη εγρήγορση, περιέργεια και μεγαλύτερη ικανότητα να μιλάς για τα σχέδια σου. Ωστόσο είναι πιθανό να πάρεις περισσότερες εκτελεστικές αποφάσεις τώρα, καθώς τείνεις να ακολουθείς το δικό σου δρόμο σε νοητικό επίπεδο.

Σκορπιός

Μπορεί να βιώσεις κάποια επιπλέον ευαισθησία στις αντιδράσεις και τα σχόλια των άλλων νωρίς σήμερα. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να κατανοήσεις καλύτερα τα συναισθήματα σου ή μια κατάσταση ή να έρθεις σε επαφή με μια στάση ή φόβο που σε έχει κρατήσει πίσω. Μπορεί να νιώθεις ωραία να έχεις περισσότερη αυτογνωσία. Επίσης σήμερα, ο Ερμής κατευθύνεται στον τομέα απορρήτου σου για μια διαμονή μέχρι τις 22/10 και η επόμενη περίοδος είναι μια στιγμή για να επανεξεταστούν και να αξιολογηθούν πρόσφατα έργα, ενδιαφέροντα και μελέτες.

Τοξότης

Η σημερινή Σελήνη εμπνέει την ανάγκη σου για συντροφικότητα, ανατροφοδότηση ή διαφορετική οπτική γωνία. Επίσης σήμερα, ο Ερμής κατευθύνεται στον ηλιακό 11οοίκο σου όπου θα παραμείνει εκεί έως τις 22/10. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, είσαι σε καλή κατάσταση για εφευρετικές νέες ιδέες με άλλους και δικτύωση. Πολύτιμες μαθησιακές εμπειρίες μπορεί να προκύψουν από αλληλεπιδράσεις με φίλους, συνεργάτες ή ομάδες. Είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις τους στόχους της ευτυχίας σου και να τονώσεις την αισιοδοξία σου. Αυτή η διέλευση φέρνει περισσότερη προσοχή σε ομάδες, φιλίες, δικτύωση, κοινότητα και αιτίες ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, ενθαρρύνοντας σε να χειριστείς τις πρακτικές σου υποθέσεις. Είναι δύσκολο να χωρέσεις σε ότι θέλεις να κάνεις αφού έχεις τόσα πολλά στο μυαλό σου και η απλοποίηση έχει νόημα. Το να εκφραστείς με πρόθεση και ενθουσιασμό μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια. Επίσης σήμερα, ο Ερμής κατευθύνεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου. Μέχρι τις 22 είναι μια περίοδος για να ασχοληθείς με τις επιχειρήσει, να επιδείξεις τις ικανότητες σου ή να τραβήξεις την προσοχή για τις ικανότητες σου.

Υδροχόος

Η σημερινή Σελήνη σου θυμίζει την ανάγκη για ελαφριά ψυχαγωγία και διασκέδαση. Φαίνεται ότι χρειάζεσαι αυτή την επιπλέον σπίθα αυτή τη στιγμή, ακόμη κι αν σε βγάλει προσωρινά από την πίστα. Επίσης σήμερα ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της περιπέτειας σου, όπου θα παραμείνει έως τις 22/10, ευνοώντας τις επικοινωνίες και την ευρεία σκέψη. Είσαι πιο αισιόδοξη από το συνηθισμένο και είσαι αυθόρμητη και ελεύθερη με τις ιδέες και τις σκέψεις σου. Μπορεί να ανακαλύψεις ένα νέο ενδιαφέρον ή θα μπορούσες να επιδιώξεις ένα συγκεκριμένο θέμα με μεγαλύτερη περιέργεια κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 4ο οίκο σου, αναδεικνύοντας ένα ανακλαστικό πνεύμα. Μια παύση μπορεί να είναι τώρα αναζωογονητική, αλλά πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου την ευκαιρία. Επίσης σήμερα, ο Ερμής κατευθύνεται στον τομέα των κοινών πόρων σου, όπου θα παραμείνει έως τις 22/10. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου διαβάζεις πιο συχνά ανάμεσα στις γραμμές, σχεδιάζεις τη στρατηγική και μπορεί να κάνεις κάποια πολύτιμη έρευνα. Είναι μια καλή στιγμή για να φέρεις περισσότερη κοινή λογική στα οικονομικά ή σε περίπλοκα θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS