ΖΩΔΙΑΣκορπιός:Νέες οικονομικές ευκαιρίες αλλά και τάση για σπατάλες και καλοπέραση

Σκορπιός:Νέες οικονομικές ευκαιρίες αλλά και τάση για σπατάλες και καλοπέραση

Πώς θα είναι το Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Τίνα Ζαχαριάδου;

Κριός

Από χτες η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιο του Τοξότη στον 9ο σου οίκο για να σε βοηθήσει να αυξήσεις τις κοινωνικές και δημόσιες εμφανίσεις σου. Πολλές οι προκλήσεις αλλά και το κέφι, να βρεθείς με κόσμο ειδικά αν ταιριάζεις μαζί τους εγκεφαλικά και πνευματικά. Θα έχεις διάθεση για μετακινήσεις, ταξίδια, περιπέτειες και νέες εμπειρίες ενώ στον αισθηματικό τομέα θα σε ελκύουν άνθρωποι που εξιτάρουν τον εγκέφαλο σου και έχουν διαφορετική κουλτούρα. Αλέγρα διάθεση και τάση για διπλούς δεσμούς είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της αμέσως επόμενης περιόδου. Για σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα στον 5ο σου θα έχεις ανεβασμένες ερωτικές επιθυμίες ενώ με το τετράγωνο της με τον Ουρανό ενδέχεται να ερωτευτείς κάποιον/α με το πρώτο βλέμμα. Προσοχή στα οικονομικά σου. Το τρίγωνο Σελήνης με Άρη και ανάδρομο Ερμή θα σου φέρει ειδήσεις από το εξωτερικό.

Tαύρος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο σου, σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 1ο σου ενδέχεται να μην έχεις υπομονή αλλά μόνο πείσμα και να ξεσπάς εκρηκτικά στις απαιτήσεις της οικογένειας. Τα τρίγωνα Σελήνης με ανάδρομο Ερμή και Άρη θα φέρουν ευχάριστες ειδήσεις για ένα οικονομικό θέμα ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Τοξότη στον 8ο σου, θα ασχοληθείς περισσότερο με την τακτοποίηση των οικονομικών σου. Καλή περίοδος για διαπραγματεύσεις ενώ θα σου έρθουν χρήματα μέσω άλλων, κάποιου δημόσιου φορέα κτλ. Στον αισθηματικό τομέα θα γίνεις περισσότερο αισθησιακός/η και παθιάρης/α ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις νοσταλγία για μια παλιότερη σχέση. Οι ερωτικές σου επιθυμίες θα γίνουν πιο έντονες και ενδέχεται να έχεις περισσότερες απαιτήσεις από κάθε άλλη φορά.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη να έχει περάσει στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο σου ξεκινά μια περίοδος με αυξημένη κοινωνικότητα που οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έρθουν σε πρώτο πλάνο. Οι σχέσεις σου γενικότερα θα βελτιωθούν, μιας και θα αφήνεις καλές εντυπώσεις και θα συμπαθιέσαι εύκολα εξαιτίας της καλοπροαίρετης στάσης σου. Θα συμβιβάζεσαι πιο εύκολα, θα είσαι υποχωρητικός/ης και θα προσπαθείς να διατηρείς ήρεμο κλίμα χωρίς εντάσεις και καυγάδες. Το γεγονός να προκύψει μια νέα αισθηματική σχέση είναι πολύ πιθανό. Για σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο σου θα έχεις αυξημένες μετακινήσεις, συναλλαγές και δοσοληψίες ενώ θα πάρεις ευχάριστα νέα για μια συνεργασία. Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές παίρνουν τέλος, ωστόσο επειδή θα πραγματοποιηθεί και ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό νωρίς το απόγευμα προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος/η.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη να έχει περάσει στον Τοξότη στον 6ο σου οίκο θα έχεις την τάση να ασχοληθείς με εργασίες ρουτίνας και θέματα πρακτικής φύσης. Μπορεί ακόμη, να θελήσεις να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου μέσα από έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ή κάνοντας εξετάσεις ρουτίνας. Οι επαγγελματικές σου σχέσεις θα είναι αρκετά βελτιωμένες και θα επικρατεί ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Για σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα στον 2ο σου, νωρίς το απόγευμα θα σχηματίσει τετράγωνο με Ουρανό και είναι πιθανό να βγεις εκτός προϋπολογισμού εξαιτίας απρόβλεπτων εξόδων. Αργότερα που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και μετά με το Άρη, μπορεί να πάρεις μια ευχάριστη είδηση για χρήματα που σου χρωστούν και έχεις καθυστερήσει να δεις στο πορτοφόλι σου ενώ γενικά θα είσαι αρκετά δραστήριος/α προκειμένου να βγάλεις επιπλέον χρήματα.

Λέων

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου στον 1ο σου θα είσαι αρκετά ευαισθητοποιημένος/η με τις ανάγκες σου και με πείσμα θα απαιτείς να πραγματοποιηθούν. Νωρίς το απόγευμα με το τετράγωνο Σελήνης/Ουρανού από τον 10ο σου, θα βγεις εκτός ελέγχου και ενδέχεται να ξεσπάσεις στον επαγγελματικό σου χώρο χωρίς καν ουσιαστικό λόγο. Αργότερα θα σχηματιστούν τα τρίγωνα της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη από τον 5ο σου και είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιον/α από τα παλιά και να αναζωπυρωθεί ο έρωτας σας. Θα γίνουν αρκετές συζητήσεις ενώ γενικότερα θα έχεις αυξημένη ερωτική διάθεση. Βρισκόμενη η Αφροδίτη στον Τοξότη στον 5ο σου, το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχεις τονισμένη διάθεση για ψυχαγωγία και διασκέδαση. Ο έρωτας και τα αισθηματικά θα έρθουν σε πρώτο πλάνο, οι σχέσεις με τα παιδιά θα βελτιωθούν και η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη να έχει περάσει στον Τοξότη στον 4ο σου θα τονιστεί το δέσιμο που έχεις με τα άτομα τις οικογενείας σου και τις ρίζες σου. Θα δώσεις και θα πάρεις χαρά και αγάπη από τους δικούς σου ανθρώπους ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς οικονομικά από την οικογένεια σου. Θα γίνεις αρκετά σπιτόγατος/α, θα ασχολείσαι με το σπίτι και θα απολαμβάνεις την ηρεμία και την θαλπωρή σου. Ειδικότερα σήμερα θα είσαι έντονα μυστικοπαθής, με τάση μοναξιάς και απόσυρσης μιας και η Σελήνη από τον Λέοντα βρίσκεται στον 12ο σου. Το τετράγωνο της με τον ουρανό από τον 9ο μπορεί να φέρει ανατροπές σε μια νομική υπόθεση και να χαλαστείς ψυχολογικά. Ενώ με τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη από τον 4ο σου, θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που αφορούν παρελθοντικά γεγονότα και θα νιώσεις πιο αποφασιστικός/η και δραστήριος/α.

Zυγός

Η Αφροδίτη έχει περάσει στον Τοξότη στον 3ο σου για να αυξήσει την κοινωνικότητα σου, τις μετακινήσεις, τις συναλλαγές και δοσοληψίες. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα αυξηθεί ο κύκλος των γνωριμιών σου και θα θέλεις να επικοινωνείς τις απόψεις σου. Οι σχέσεις σου με τους συγγενείς θα βελτιωθεί αισθητά και δεν αποκλείεται να κανονίσεις μια εκδρομή, ενώ δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης να προκύψει ένα φλερτ. Γενικότερα, θα είσαι αρκετά ευέλικτος/η και προσαρμοστικός/η και πολύ καλός/α στις δημόσιες σχέσεις. Για σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα στον 11ο σου είναι πιθανό νωρίς το απόγευμα να έρθεις σε σύγκρουση με έναν/μια φίλο/η εξαιτίας του τετραγώνου της με τον Ουρανό. Η διάθεσή σου παροδικά θα χαλάσει ενώ αργότερα με τα τρίγωνα της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη, ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις που αφορούν παρελθοντικά γεγονότα.

Σκορπιός
Βρισκόμενη η Αφροδίτη στον Τοξότη στον 2ο σου το αμέσως επόμενο διάστημα θα σου παρουσιαστούν νέες οικονομικές ευκαιρίες αλλά και τάση για σπατάλες και καλοπέραση. Θα προτιμάς να βγαίνεις σε ακριβότερα μαγαζιά, θα απολαμβάνεις το καλό φαγητό και θα το ρίξεις σε αγορές και ψώνια προκειμένου να νιώσεις συναισθηματικά και υλικά καλυμμένος/η. Μπορεί να πετύχεις σε οικονομικές διαπραγματεύσεις και με ευκολία να βρεις βοήθεια όπου χρειαστείς. Για σήμερα πάντως που η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα το γεγονός να αισθάνεσαι πίεση αν εργάζεσαι είναι πολύ μεγάλο. Γενικά σου προκαλούν πίεση οι πολλές κοινωνικότητες και ενδέχεται με το τετράγωνο Σελήνης/Ουρανού νωρίς το απόγευμα να πεισμώσεις και να συμπεριφέρεσαι αντιδραστικά. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη από τον 2ο σου θα σου φέρουν ευχάριστες ειδήσεις για ένα οικονομικό ζήτημα.

Tοξότης

Η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιο σου στον 1ο σου και εγκαινιάζει μια περίοδο που θα λάμψεις και θα κλέψεις τα φώτα επάνω σου. Θα είσαι αρκετά κοινωνικός/η, ευχάριστος/η, συγκαταβατικός/ή και θα ασχολείσαι αρκετά με την εμφάνισή σου, τον καλλωπισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Θα συμπαθιέσαι και θα αγαπιέσαι εύκολα, θα έχεις πολλά φλερτ και θα είσαι ιδιαίτερα ελκυστικός/η για το άλλο φύλο. Για σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα στον 9ο σου, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δεν θα θέλεις τίποτα κοινό και τετριμμένο, αντίθετα θα θέλεις ελευθερία να εκφράσεις τις επιθυμίες σου. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη, θα σου φέρουν ειδήσεις και συζητήσεις για μια υπόθεση που σχετίζεται με το εξωτερικό ή κάποια μαθήματα/σεμινάρια. Γενικά θα έχεις καλή διάθεση, ενθουσιασμό και θα είσαι δραστήριο/α.

Αιγόκερως

Περνώντας η Αφροδίτη στον Τοξότη στον 12ο σου, σημειοδοτεί μια περίοδο που θα θελήσεις να δείξεις αγάπη στους συνανθρώπους σου βγάζοντας την τρυφερή πλευρά του εαυτού σου. Τα συναισθήματα σου θα είναι περισσότερα αισιόδοξα και θα προσπαθήσεις να δώσεις τέλος σε δολοπλοκίες και ίντριγκες που γίνονται εις βάρος σου, με ήρεμο και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο τρόπο. Ειδικά σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα στον 8ο σου, δεν θα εγκαταλείψεις μεμιάς τις ανασφάλειες και τις φοβίες που σε κατακλύζουν, κυρίως για οικονομικά ζητήματα, γι’ αυτό απόφυγε ρίσκα ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν αναπάντεχα χρέη και πληρωμές. Με τα τρίγωνα της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη μπορεί να προκύψουν συζητήσεις με παιδιά που έπρεπε να έχουν γίνει ήδη, ενώ το ενδεχόμενο να επιστρέψει ένας/μια πρώην είναι πολύ πιθανό.

Υδροχόος

Σήμερα με την Σελήνη να βρίσκεται στον Λέοντα στον 7ο σου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, νωρίς το απόγευμα θα αντιδράσεις με πείσμα και εμμονή στις απαιτήσεις των άλλων. Δεν αποκλείεται ο/η σύντροφός σου να το παρακάνει, να σε εκνευρίσει και να εκραγείς. Ωστόσο, αργότερα η διάθεσή σου θα βελτιωθεί και το πιθανότερο είναι με τα τρίγωνα της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη από τον 11ο σου, να δεχτείτε μια πρόσκληση από φίλους/ες που είχατε καιρό να βρεθείτε, να συναντηθείτε να διασκεδάσετε. Γενικότερα την αμέσως επόμενη περίοδο με την Αφροδίτη να έχει περάσει στον Τοξότη στον 11ο σου, θα δώσεις βαρύτητα στις φιλικές σου σχέσεις. Θα γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η και θα αποζητάς την παρέα σου για να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί της. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να γίνεις μέλος μιας ομάδας και να ανακατευτείς σε κάτι συλλογικό.

Iχθύες

Η Αφροδίτη έχει περάσει στον Τοξότη στον 10ο σου για να σου φέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Θα είσαι αρκετά καλός/η στις δημόσιες σχέσεις και η σχέση με ανώτερους/ες ιεραρχικά θα είναι αισθητά βελτιωμένες και καλές. Θα έχεις καλή φήμη και θα προσέχεις την εικόνα σου, ενώ δεν αποκλείεται αν είσαι άνεργος/η να προκύψει μια νέα εργασία. Θα προσεγγίζεις σημαντικούς ανθρώπους και θα είσαι αρκετά ευέλικτος/η και προσαρμοστικός/η. Για σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα στον 6ο σου, νωρίς το απόγευμα μπορεί με το τετράγωνο του Ουρανού να προκύψουν κάποιες εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο εξαιτίας κάποιων αναπάντεχων γεγονότων ωστόσο, με τα τρίγωνα της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη από τον 10ο σου, θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος ή μπορεί να γίνει εκ νέου, μια πρόταση εργασίας από χώρο που βρισκόσουν και παλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS