ΖΩΔΙΑΣκορπιός:Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και είπες να ξεπαραδιαστείς, με την Σελήνη στους Διδύμους...

Σκορπιός:Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και είπες να ξεπαραδιαστείς, με την Σελήνη στους Διδύμους και στον 8ο σου

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα…

Κριός
Παραμονή Χριστουγέννων και το εξάγωνο του Ήλιου από τον 10ο σου με τον Κρόνο από τον 12ο σου οίκο, σε βοηθά να συγκροτηθείς και να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις που έχεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Θα είσαι αρκετά συνεπής και μεθοδικός/η, για να αποφύγεις να αφήσεις εκκρεμότητες, ενώ γενικότερα θα αναλάβεις ευθύνες που απαιτούν πειθαρχία ακόμη και αν πρόκειται για δουλειές ρουτίνας. Με την Σελήνη να περνά στους Διδύμους στον 3ο σου οίκο, θα έχεις τάση για μετακινήσεις και εξωστρέφεια αν και το μεσημέρι με το τετράγωνο της με τον Κρόνο, είναι πιθανό να κατεβάσεις ρολά και να μην θέλεις να δεις κανέναν/καμία. Ωστόσο, αργότερα η διάθεση σου θα φτιάξει και θα βρεις την όρεξη να επικοινωνήσεις, να στείλεις μηνύματα και ευχές ή να συναντηθείς με συγγενείς και φίλους/ες.

Tαύρος
Η παραμονή των Χριστουγέννων σε βρίσκει με διάθεση ανέμελη, παίρνοντας χαρά από την διαφορετικότητα της ημέρας ενώ με το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τον 9ο σου με τον Κρόνο από τον 11ο σου, θα φροντίσεις με οργάνωση και τάξη να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι σε μακρινούς συγγενείς και φίλους/ες. Θα είσαι αρκετά υπομονετικός/η, ενώ με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο σου οίκο, το μεσημέρι που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο, θα είσαι αρκετά πειθαρχημένος/η και δεν θα επιτρέπεις στον εαυτό σου να κάνει σπατάλες εν’ όψη της ημέρας. Μόλις περάσει η επήρεια του τετραγώνου θα έχεις την διάθεση να περάσεις καλά και θα έχεις τονισμένη αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι
Η Σελήνη θα βρεθεί στο δικό σου ζώδιο στον 1ο σου, με αποτέλεσμα την παραμονή των Χριστουγέννων να την περάσεις δείχνοντας ευαισθησία στις προσωπικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Το μεσημέρι θα προκύψουν κάποια θέματα στον επαγγελματικό σου χώρο με τον Κρόνο από τον 10ο σου να τετραγωνίζει την Σελήνη. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα σου φέρουν πρόσκαιρη κούραση ενδεχομένως και προβλήματα με προϊσταμένους/ες. Αργότερα θα φτιάξει η διάθεσή σου, θα γίνεις πιο κοινωνικός/η και θα εκφράζεις με ευκολία την προσωπικότητα σου. Το εξάγωνο του Ήλιου από τον 8ο σου με τον Κρόνο σε επαναφέρει στην τάξη, βρίσκεις τον αυτοκυριαρχία σου και ολοκληρώνεις τις υποχρεώσεις σου. Το ενδεχόμενο να πάρεις κάποια χρήματα από ένα δημόσιο φορέα είναι μεγάλο.

Καρκίνος
Με το εξάγωνο του Ήλιου από τον 7ο σου με τον Κρόνο από τον 9ο σου, θα έχεις την τάση να ελέγχεις τους πάντες και τα πάντα με την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να μην ξεφύγει τίποτα και χαλάσουν οι γιορτές. Ο σωστός προγραμματισμός είναι βασικός για εσένα, γι’ αυτό θα είσαι συνεπής στις κοινωνικές σου σχέσεις αλλά και με τον/η αγαπημένο σου και τις απαιτήσεις του. Παρότι δείχνεις ευχάριστος/η και κοινωνικός/η, η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων και μέσα στον 12ο σου θα σου φέρει εσωστρέφεια, πολύ περισσότερο δε, τις μεσημεριανές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο. Θα έχεις μελαγχολική διάθεση, τάσεις μοναξιάς και αρκετή κούραση, συναισθηματική και ψυχική. Γενικά η ημέρα είναι αφιερωμένη στις υποχρεώσεις.

Λέων
Η παραμονή των Χριστουγέννων σε βρίσκει με καλή διάθεση μιας και η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και στον 11ο σου οίκο. Θα έχεις κοινωνική διάθεση και θα θελήσεις να συναντηθείς με φίλους/ες για να διασκεδάσεις, πλην τις μεσημεριανές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 8ο σου που θα σου πέσουν βαριές οι υποχρεώσεις της ημέρας και θα έχεις κακή ψυχολογία. Το εξάγωνο του Ήλιου από τον 6ο σου με τον Κρόνο από τον 8ο σου, θα σε βοηθήσει ώστε να μην παρεκκλίσεις και ξεχάσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις ρουτίνας και πρακτικής φύσης. Παρά την κούραση της ημέρας, το βράδυ σου είναι αφιερωμένο σε εξόδους και διασκέδαση μέχρι πρωίας με παρέα καλούς φίλους/ες και γνωστούς/ες.

Παρθένος
Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και οι επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο σου. Τις μεσημεριανές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, θα καταπιέσεις τον εαυτό σου προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής. Θα νιώθεις αγχωμένος/η, καταθλιπτικός/η και μπορεί να νευριάσεις αν πάνε να σε επιβαρύνουν με επιπρόσθετες ευθύνες και αγγαρείες. Επειδή όμως σήμερα σχηματίζεται και το εξάγωνο του Ήλιου από τον 5ο σου με τον Κρόνο από τον 7ο σου, τελικά θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις προσέχοντας και την πιο μικρή λεπτομέρεια στις δουλειές σου. Μια ερωτική σχέση από τα παλιά είναι πιθανό να σε αναστατώσει εκ νέου και να διατηρήσεις συγκρατημένη την αισιοδοξία για ένα κοινό μέλλον.

Zυγός
Με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων στον 9ο σου είπες σήμερα παραμονή Χριστουγέννων να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και να κάνεις διαφορετικά πράγματα που θα σε χαροποιήσουν και θα σε βάλουν για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων. Θα έχεις αρκετά καλή και αισιόδοξη διάθεση, πλην τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 6ο σου, που θα φέρει ευθύνες και υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής. Γενικότερα η ημέρα χρειάζεται αυτοπειθαρχία αφού και ο Ήλιος από τον 4ο σου θα πιάσει με εξάγωνο τον Κρόνο. Πέρα από την κούραση του μεσημεριού σε γενικές γραμμές θα είσαι αρκετά συνεπής και μεθοδικός/η προκειμένου να τακτοποιήσεις θέματα πρακτικής φύσης και να μπορέσεις με την ησυχία σου να απολαύσεις την παρέα συγγενών και φίλων.

Σκορπιός
Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και είπες να ξεπαραδιαστείς, με την Σελήνη στους Διδύμους και στον 8ο σου. Η αλήθεια είναι πως θα μπεις στην διαδικασία να πληρώσεις οφειλές και χρέη, παρά να το ρίξεις στις αγορές. Ειδικά το μεσημέρι που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, δεν θα δίνεις ούτε του αγγέλου σου νερό. Εκείνες τις ώρες θα είσαι λίγο καταθλιπτικός/η και μην σου πω, πως μέχρι και την έκφραση του Εμπενίζερ Σκρουτζ θα έχεις πάρει σκεπτόμενος/η τις υποχρεώσεις που τρέχουν. Ωστόσο το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τον 3ο σου με τον Κρόνο από τον 5ο σου, θα σε βοηθήσει να αυτοπειθαρχήσεις, να γίνει μεθοδικός/η και να ανταπεξέρθεις στις ευθύνες και υποχρεώσεις κυρίως απέναντι στα παιδιά και τον ερωτικό/η σου σύντροφο.

Tοξότης
Η παραμονή των Χριστουγέννων σε βρίσκει με αρκετά καλή διάθεση, κοινωνική όπως αρμόζει τις γιορτινές ημέρες μιας και η Σελήνη θα βρεθεί στον 7ο σου οίκο, από το ζώδιο των Διδύμων. Θα σε ενδιαφέρει η εντύπωση που θα δίνεις στους/ις άλλους/ες και θα είσαι αρκετά διπλωμάτης/τισσα και συγκαταβατικός/η. Λίγη προσοχή τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο γιατί θα νιώσεις να πιέζεσαι εξαιτίας των υποχρεώσεων που θα έχεις στο σπίτι με την οικογένεια. Δεν αποκλείεται εκείνες τις ώρες να τα βρεις μπαστούνια και με τον/η αγαπημένο/η σου και να μελαγχολήσεις. Το εξάγωνο του Ήλιου μέσα από τον 2ο με τον Κρόνο μέσα από τον 4ο σου, θα σε βοηθήσει να ανασυγκροτηθείς ώστε να πειθαρχήσεις και να διευθετήσεις τις τελευταίες εκκρεμότητες που έχεις.

Αιγόκερως
Με τον Ήλιο στον 1ο σου και σε εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 3ο σου, η παραμονή των Χριστουγέννων σε βρίσκει να είσαι απόλυτα εναρμονισμένος/η με το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις της ημέρας. Η τάξη και η οργάνωση που τόσο αγαπάς στην ζωή σου, θα βοηθήσει να είσαι εκεί που πρέπει, όταν πρέπει για να κάνεις ότι πρέπει. Πολύ περισσότερο δε, που με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων να βρίσκεσαι στον 6ο σου, για να είσαι «πανταχού παρών και τα πάντα πλήρων». Ωστόσο όσο και αν είσαι άνθρωπος της αγγαρείας και των ευθυνών, το μεσημέρι που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης/Κρόνου, θα νιώθεις εξαντλημένος/η και κουρασμένος/η για να κάνεις οτιδήποτε. Ανασυντάσσεις τις δυνάμεις σου και ως ώριμο/η και υπεύθυνο/η ον που είσαι συνεχίζεις τις δουλειές σου μέχρι τελικής πτώσης.

Υδροχόος
Με ευχάριστη διάθεση σε βρίσκει η παραμονή των Χριστουγέννων μιας και η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων στον 5ο σου, σε ωθεί να ερωτευτείς και να διασκεδάσεις. Ωστόσο, για το μεσημέρι που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να προκύψουν κάποια εμπόδια και να μην μπορέσεις να εκφραστείς έτσι όπως θα ήθελες. Υπομονή λίγες είναι ώρες είναι θα περάσουν. Το εξάγωνο του Ήλιου από τον 12ο σου με τον Κρόνο μέσα από τον 2ο σου, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια και στήριξη. Το πιθανότερο είναι να νιώσεις την ανάγκη και την υποχρέωση να βοηθήσεις όχι μόνο σε θέματα πρακτικής φύσης αλλά και οικονομικά. Το κλίμα με τον/η αγαπημένο σου θα είναι αρκετά καλό μεταξύ σας.

Iχθύες
Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και θα είσαι απίκο προκειμένου να περιορίσεις τις ατομικές σου ελευθερίες και ανάγκες και να διεκπεραιώσεις ευθύνες και υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής. Το εξάγωνο του Ήλιου από τον 11ο σου με τον Κρόνο από τον 1ο σου θα σου χαρίσει όλη την πειθαρχία και την μεθοδικότητα που χρειάζεσαι για να είσαι συνεπής. Παρόλα αυτά, το μεσημέρι που η Σελήνη θα σχηματίσει από τους Διδύμους και τον 4ο σου τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 1ο σου, θα προσπαθήσεις να βάλεις φρένο στις απαιτήσεις των γονιών και τις οικογένειας γενικότερα. Θα είσαι ψυχρός/η απέναντι τους, αυστηρός και επικριτικός/η. Το πιθανότερο είναι να μην παρακούσεις, να καταπιεστείς και η διάθεσή σου να γίνει μελαγχολική. Δεν αποκλείεται αν εργάζεσαι να προκύψουν κάποια θέματα και στην εργασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS