ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδα την  εβδομάδα 16 έως 22 Μαρτίου 2020

Τα ζώδα την  εβδομάδα 16 έως 22 Μαρτίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Από την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Στο εξής κάποιες φιλίες σου θα δοκιμαστούν για την αντοχή τους στην πίεση, ενώ αυτή η περίοδος φέρνει αισθησιασμό στις σχέσεις. Προσοχή, όμως, από Δευτέρα καθώς ο Ερμής πάλι στους Ιχθύς δείχνει πως θα γίνονται σχόλια για σένα. Από την Κυριακή, ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο και εγκαινιάζεται ένα πιο άνετο διάστημα με ευκαιρίες για σταθεροποίηση και ξεκαθάρισμα στόχων.

ΤΑΥΡΟΣ
Από την Κυριακή ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο, μια θέση που για σένα σχετίζεται με τις κοινωνικές επαφές και τις φιλοδοξίες σου, καλώντας σε να αναλάβεις ευθύνες και να αποδείξεις την αξία σου. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και φέρνει την ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια, ενώ οι φίλοι είναι στο πλευρό σου από τη Δευτέρα με την επιστροφή του Ερμή στους Ιχθύς. Η νέα θέση και του Κρόνου σχετίζεται άμεσα με την καριέρα σου, μιας και πλέον θέλεις να καταφέρεις περισσότερα και να φανείς παραγωγικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου την Παρασκευή, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Επίσης, από την Κυριακή εγκαινιάζεται ένα μεγάλο διάστημα μέχρι τον Ιούλιο όπου μπορείς, πλέον, να δεις τις διαδικαστικές υποθέσεις σου να τακτοποιούνται. Πέμπτη με Σάββατο προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ γενικότερα βρίσκεσαι σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά, καθώς κάποιοι σε πιέζουν με τις απαιτήσεις τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ήλιος από την Παρασκευή περνά στον Κριό δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, γίνεται η πρώτη σου προτεραιότητα. Από την Κυριακή, εγκαινιάζεται ένα μεγάλο διάστημα με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο όπου καλείσαι να βάλεις σε τάξη τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και τις επαφές με τράπεζες. Επίσης, η Αφροδίτη στον Ταύρο δίνει ώθηση στα ερωτικά, ενώ οι ημέρες Τρίτη και Τετάρτη σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και το Σαββατοκύριακο έχεις ανέμελη διάθεση.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς από την Κυριακή ο Κρόνος περνά απέναντί σου, δείχνοντας αλήθειες και κάνοντας γερά ξεκαθαρίσματα ως προς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Από την Παρασκευή, ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε ωθεί σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Επίσης, καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις πάνω σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από τη Δευτέρα, ο Ερμής απέναντί σου φέρνει πληροφορίες ξανά μέσω άλλων. Επίσης, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου. Ο Δίας στον τομέα των ερωτικών σου φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα στα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Από την Κυριακή ξεκινά ένα μεγάλο διάστημα μέχρι τον Ιούλιο, με πολλές υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ
Από τη Δευτέρα ασχολείσαι και πάλι με κάποιες υποθέσεις μέσα στην καθημερινότητά σου, με την επιστροφή του Ερμή στους Ιχθύς. Επίσης, από την Κυριακή ξεκινά ένα διάστημα όπου τα σχέδιά σου σταθεροποιούνται, χάρη στη νέα, ευνοϊκή θέση που θα έχει ο Κρόνος ως προς το ζώδιό σου μέχρι τον Ιούλιο. Ο Ήλιος, περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Παρασκευή, δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων. Από την Πέμπτη, περνάς πιο ανέμελες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την Παρασκευή ο Ήλιος εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά και τις υποχρεώσεις, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Από τη Δευτέρα το κλίμα γίνεται πιο βοηθητικό για επαφές, συμβόλαια, συμφωνίες, αλλά και για να επικοινωνήσεις πιο άνετα τις ιδέες σου. Η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται, πλέον, σε φιλική θέση για αναθερμαίνοντας το κλίμα και φέρνοντας ευχάριστες στιγμές, ενώ από την Κυριακή εγκαινιάζεται ένα μεγάλο διάστημα όπου γίνονται πολλά ξεκαθαρίσματα στο σπίτι ή την οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον Κριό, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις. Επίσης, από την Κυριακή ένα μεγάλο διάστημα σταθεροποίησης των υποθέσεών σου με πολλές ευκαιρίες και επικερδείς συμφωνίες, ενώ παίρνεις και σημαντική ανάσα στα οικονομικά, με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο μέχρι τον Ιούλιο. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από την Παρασκευή ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Μπορείς, λοιπόν, να βρεις λύσεις και να κάνεις νέα ξεκινήματα, χάρη στην επιστροφή του Ερμή στους Ιχθύς που σε κάνει λαλίστατο. Η Αφροδίτη συνεχίζει να ευνοεί το ζώδιό σου και φέρνει φλερτ, επαφές και περισσότερη κινητικότητα. Τρίτη και Τετάρτη κάνεις κοινωνικές επαφές, ενώ Σάββατο και Κυριακή μπορείς να δεις την τύχη να σου χαμογελά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από την Κυριακή εγκαινιάζεται η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σου που θα φέρει τα αποτελέσματα των ενεργειών σου, ανάλογα με τις πράξεις σου, θετικές ή αρνητικές, εγκαινιάζοντας παράλληλα ένα μεγάλο διάστημα μέχρι τον Ιούλιο που αναλαμβάνεις υποχρεώσεις. Σε γενικές γραμμές, τα ερωτικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, αφού έχεις ρίξει όλο το βάρος της προσοχής σου στο σπίτι, το οποίο σαφώς είναι καλό αν συγκατοικείς με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Την Κυριακή γίνεται η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο, κάτι που για σένα μεταφράζεται σαν μια μακρά περίοδο μέχρι τον Ιούλιο που αντιμετωπίζεις φοβίες, ενοχές, ανασφάλειες και γενικότερα ό,τι σου κρατά πίσω. Η Αφροδίτη σε φιλική θέση για το ζώδιό σου φέρνει εύνοια στα προσωπικά, φλερτ, γνωριμίες και ευκαιρίες. Επίσης, από τη Δευτέρα, ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σου, έτσι μπορείς να δεις προσπάθειες που μέχρι τώρα δεν έδιναν το επιθυμητό αποτέλεσμα, να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS