ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 10 έως 16 Φεβρουαρίου 2020

Τα ζώδια την εβδομάδα 10 έως 16 Φεβρουαρίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Έχεις έρθει πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και η τύχη δεν σε εγκαταλείπει. Θα πρέπει, όμως, να είσαι πιο εργατικός ως προς τα δημιουργικά σου σχέδια, αν θες να τα δεις να υλοποιούνται. Επίσης, η νέα θέση του κυβερνήτη σου Άρη από την Κυριακή, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες και αυτό μπορεί να σε προβληματίσει. Η Τετάρτη σε φέρνει κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ την Πέμπτη σκληραίνεις τη στάση σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει αρκετές επαφές, μετακινήσεις, συμφωνίες, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που έχεις όρεξη να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Από την Κυριακή, ο Άρης περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου. Από τα μισά της εβδομάδας και μετά, οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυξάνονται κατακόρυφα. Μέχρι την Κυριακή η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη ακόμη και στις δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια βοηθητική εβδομάδα στο σύνολό της, αρκεί να μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές ενέργειες. Παράλληλα, το κοντινό σου περιβάλλον είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, δικοί σου άνθρωποι όμως ή και συγγενείς μπορεί να σε χρειαστούν. Τη Δευτέρα μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Από την Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν και την Πέμπτη έχεις κάποια ερωτηματικά. Η γκρίνια δεν λείπει με το ταίρι σου, όμως, είσαι σε μια πιο αισιόδοξη φάση στα προσωπικά σου, με περισσότερες αφορμές για χαμόγελα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δευτέρα και Τρίτη μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στους άλλους με άνεση. Πρόσεξε, όμως, την Πέμπτη ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια. Από την Κυριακή, ο Άρης περνά απέναντι από το ζώδιό σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες. Από την Παρασκευή έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως, μοιάζει να μη βάζει νερό στο κρασί του…

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να βρεις τις ισορροπίες μέσα σου. Από την Παρασκευή, ασχολείσαι πιο εντατικά με τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Παράλληλα, όμως, την Κυριακή ο Άρης περνά στον Αιγόκερω, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας. Την Πέμπτη καλείσαι να στηρίξεις ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος που σε χρειάζεται, ενώ η Αφροδίτη από τον Κριό ανεβάζει την θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορείς να καταφέρεις πολλά αυτή τη βδομάδα, αρκεί να θυμάσαι πως καλείσαι να βοηθήσεις πρόσωπα που θα σε χρειαστούν. Από την Κυριακή, ο Άρης μετά από μια περίοδο σε θέση κόντρα που έφερε τρέξιμο στο σπίτι και ηλεκτρισμένο κλίμα με τους οικείους, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση. Ενδεχομένως, όμως, να φέρει πίεση σε αγαπημένα σου πρόσωπα ή σε παιδιά, αν είσαι γονιός, και εσύ θα κληθείς να τα στηρίξεις περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας προετοιμάζεις τις κινήσεις σου, προσπάθησε όμως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς. Παράλληλα, από την Κυριακή ο Άρης περνά σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές. Είσαι σε μια περίοδο που τα προσωπικά είναι σημαντική προτεραιότητα, παρόλα αυτά θα πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός την Πέμπτη, καθώς οι καταστάσεις μεγεθύνονται στο κεφάλι σου. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια θέση εξαιρετική για τα ζητήματα καρδιάς, εκμεταλλεύσου το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τη Δευτέρα είναι κοντά σου οι φίλοι, ενώ από την Τετάρτη προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου. Από την Κυριακή, ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζει από τη στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη κινητικότητα και όρεξη για δράση. Πρόσεξε, όμως, όσα λες, τις συσκευές επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου. Από την Παρασκευή είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί. Φρόντισε, λοιπόν, να πεις αυτά που πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να δρομολογήσεις τις κινήσεις σου και να βρεις υποστήριξη σε τομείς που νιώθεις ότι τη χρειάζεσαι. Την Πέμπτη θα πρέπει να είσαι πιο ευέλικτος σε στόχους που θέτεις, αλλά και στις επαφές σου με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Μολονότι η ερωτική σου διάθεση είναι αυξημένη, πρόσεξε τις κινήσεις σου γιατί παρασύρεσαι σε λάθη. Η Αφροδίτη από τον φλογερό και δυναμικό Κριό φέρνει ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Μην ξεχνάς, όμως, ότι ο Άρης σε παρασύρει σε παρορμητισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από την Κυριακή ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας. Τα προσωπικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, ακόμη κι αν η λίμπιντο σου είναι αυξημένη. Επίσης, μέσα από τις συλλογικές προσπάθειες και τη συμβολή των φίλων σου, καταφέρνεις περισσότερα, ειδικά από την Παρασκευή και μετά. Η Τετάρτη είναι η καλύτερη ημέρα για να προωθήσεις ζητήματα καριέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την Τετάρτη μπορείς να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, σε αντίθεση με την Πέμπτη που φέρνει μπελάδες αν ανήκεις σε εκείνους που είναι μπερδεμένοι σε αδιέξοδες καταστάσεις. Από την Κυριακή, ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Στα καλά νέα είναι η παρουσία της Αφροδίτης σε φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που φέρνει ανάσα στα αισθηματικά με σημαντικές ευκαιρίες, αν και κάποια πρόσωπα μπορεί να μην είναι ειλικρινή απέναντί σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες, ειδικά από την Παρασκευή και μετά όπου ευνοείσαι σε νομικά, διαδικαστικά, επαφές με εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών και γενικότερα η ψυχολογία σου είναι πιο ανεβασμένη. Από την Κυριακή ο Άρης περνά σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Μέχρι την Τρίτη έχεις περισσότερες ευκαιρίες από τις οποίες επωφελείσαι στα προσωπικά, χάρη σε φίλους. Πλέον, είσαι σε μια περίοδο στα αισθηματικά που ευνοεί όσους ήδη έχουν βρει τον «Βαλεντίνο» τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS