ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 11 έως 17 Μαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 11 έως 17 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Από τη Δευτέρα, ο Ερμής περνά στον τρίτο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει πιο ομιλητικό, ενώ σου έρχονται σημαντικές πληροφορίες. Από την Τετάρτη, ο κυβερνήτης σου Άρης περνά στους Ιχθύς και ενδεχομένως να νιώθεις πως πιέζεσαι από το άγχος, ενώ θα πρέπει να προσέχεις και πιθανές πισώπλατες κινήσεις. Την Τρίτη, παίρνεις κάποιες συμβουλές από φίλους. Από την Τετάρτη, επίσης, η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της σε φιλική θέση, έτσι είναι πιθανόν να έχεις δεύτερες ευκαιρίες στα προσωπικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Από την Τετάρτη, ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση, μετά από μια περίοδο που είχες πιεστεί αρκετά, έτσι τώρα τα πράγματα ηρεμούν και εσύ έχεις όρεξη για δράση, αλλά χωρίς την πίεση. Μάλιστα, από τα μισά της εβδομάδας και μετά μπορείς να επωφεληθείς από σημαντικές ευκαιρίες. Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη, την Τετάρτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της και θα έχεις πολλές αναθεωρήσεις στα προσωπικά, ενώ αν είσαι ήδη σε μια σχέση πιθανόν να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα μέσα σε αυτή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική για σένα, καθώς τη Δευτέρα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και έτσι γίνεσαι και πάλι η πιο επικοινωνιακή εκδοχή του εαυτού σου. Παράλληλα, τα τρίγωνα Ήλιου-Πλούτωνα και Ήλιου-Δία δείχνουν πως προετοιμάζεις σημαντικά βήματα. Την Τετάρτη, η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη στο ζώδιό σου, έτσι ξεκινάς να αναθεωρείς όλες τις κινήσεις και τις αποφάσεις στα προσωπικά, ενώ ενδεχομένως να ανοίγουν ξανά ιστορίες από το ερωτικό παρελθόν. Όμως, οι νέες ιστορίες ίσως να μη μακροημερεύσουν…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να δεις στόχους να υλοποιούνται και σημαντικούς φίλους να στηρίζουν τις προσπάθειές σου, όπως δείχνουν και οι θετικές όψεις Ήλιου-Πλούτωνα και Ήλιου-Δία, μετά τα μισά της εβδομάδας. Επίσης, ο Άρης από την Τετάρτη σε μια ευνοϊκή θέση σε κάνει πιο δραστήριο. Τη Δευτέρα, ο Ερμής περνά στους Διδύμους και την Τετάρτη η Αφροδίτη αναδρομεί στην ίδια θέση, οπότε ξεκινά μια περίοδος που τα προσωπικά σου θα είναι αρκετά μπερδεμένα, ενώ δεν θα πρέπει να δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή σε μια πιο βοηθητική θέση, έτσι μοιράζεσαι τους στόχους και τα όνειρά σου με τους φίλους σου, ενώ η τεχνολογία είναι εργαλείο στα χέρια σου. Την Τετάρτη, η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της και εσύ αρχίζεις να αναθεωρείς ποιο είναι το όραμα ευτυχίας σου μέσα στη σχέση. Θα έχεις δεύτερες ευκαιρίες, ωστόσο, οι νέες γνωριμίες πιθανόν να μην έχουν διάρκεια. Την ίδια μέρα, ο Άρης περνά στους Ιχθύς και αναμοχλεύει πάθη και… εμμονές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής τη Δευτέρα περνά στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου, έτσι επιχειρείς να θέσεις σε πρακτική εφαρμογή όλες τις πληροφορίες που συνέλεξες το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, από τα μισά της εβδομάδας και μετά θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να υλοποιήσεις κάποια σχέδιά σου. Από την Τετάρτη, ο Άρης παίρνει θέση στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, έτσι πιθανόν να υπάρχει έντονο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ταυτόχρονα, την ίδια μέρα αναδρομεί η Αφροδίτη σε θέση κόντρα, φέρνοντας ανατροπές και καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει αλλαγές και από τη Δευτέρα μιλάς πιο ανοιχτά για όσα σκέφτεσαι, με αφορμή την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους. Επίσης, ο Άρης την Τετάρτη περνά στους Ιχθύς, προλογίζοντας για σένα μια πιο κουραστική καθημερινότητα, κατά την οποία δεν θα πρέπει να αμελείς να φροντίσεις την υγεία σου. Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη, από την Τετάρτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της σε φιλική θέση, έτσι θα αναθεωρήσεις πολλά βήματα στα προσωπικά και θα έχεις δεύτερες ευκαιρίες. Ωστόσο, οι νέες γνωριμίες δεν φαίνεται να προχωρούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από αυτή την εβδομάδα και μετά ηρεμούν τα πράγματα στο σπίτι και την οικογένεια, καθώς ο Άρης την Τετάρτη περνά στους Ιχθύς, μια θέση που ανεβάζει τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητά σου στα ύψη! Ανεβαίνει και η λίμπιντο με τη νέα θέση του Άρη, ωστόσο, την ίδια μέρα η Αφροδίτη αναδρομεί στους Διδύμους, έτσι θα αναθεωρήσεις τι είναι αυτό που ζητάς τελικά γενικότερα από τις σχέσεις. Από τα μισά της εβδομάδας, πάντως, μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η εβδομάδα φέρνει αλλαγές στον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Ήδη από τη Δευτέρα, ο Ερμής περνά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, φέρνοντας περισσότερα μηνύματα. Την Τετάρτη, όμως, ο Άρης περνά στον τομέα της οικογένειας φέρνοντας κάποιους προβληματισμούς. Την Τετάρτη, επίσης, αναδρομεί η Αφροδίτη στους Διδύμους, έτσι είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις τις κινήσεις σου στα αισθηματικά. Τα νέα πρόσωπα, όμως, που θα μπουν τώρα στη ζωή σου, ενδεχομένως να μη μείνουν για καιρό…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από τη Δευτέρα, το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους σε κάνει να οργανώνεις καλύτερα τις υποχρεώσεις πρακτικής φύσης και την καθημερινότητά σου. Επίσης, από την Τετάρτη ο Άρης στους Ιχθύς σε κάνει περισσότερο κινητικό, όμως, θα πρέπει να προσέξεις τις μετακινήσεις σου και τον τρόπο που χειρίζεσαι τον λόγο. Το Σαββατοκύριακο, ο Ήλιος «φωτίζει» τον Πλούτωνα και τον Δία στο ζώδιό σου, έτσι γνωρίζεις σημαντικές πλευρές του εαυτού σου, που σχετίζονται και με τα ερωτικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνά σε ευνοϊκή θέση και φέρνει ευχάριστα μηνύματα, αλλά και περισσότερη έμπνευση τη στιγμή που τη χρειάζεσαι. Επίσης, από τα μισά της εβδομάδας και μετά οι θετικές όψεις Ήλιου-Δία και Ήλιου-Πλούτωνα βελτιώνουν σημαντικά το κλίμα στο σπίτι. Την Τετάρτη, η Αφροδίτη αναδρομεί στον τομέα των ερωτικών, φέρνοντας κάποιες υπαναχωρήσεις, αλλά και ευκαιρίες επανασύνδεσης. Στο μεταξύ, όμως, οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν τώρα ενδεχομένως να μην μακροημερεύσουν. Αν όμως ψάχνεις κάτι εφήμερο, τότε… κανένα πρόβλημα!

ΙΧΘΥΕΣ
Το πιο σημαντικό νέο είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου, καθώς μετά από μια περίοδο άγχους και παρασκηνίου, αναλαμβάνεις δράση και γίνεσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Επίσης, μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορείς να επωφεληθείς όσο προχωράμε προς το Σαββατοκύριακο. Τα προσωπικά που έχουν ήδη ερωτηματικά, περιπλέκονται ακόμα περισσότερο με την αναδρομή της Αφροδίτης, έτσι στο εξής αναμοχλεύονται καταστάσεις από τα παλιά. Με την είσοδο, όμως, του Ερμή στους Διδύμους μπορείς να βελτιώσεις το κλίμα με τους οικείους σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS