ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 17 έως 23 Φεβρουαρίου 2020

Τα ζώδια την εβδομάδα 17 έως 23 Φεβρουαρίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα συνεχίζεις να υπολογίζεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς τις επόμενες κινήσεις σου, βοηθώντας σε ώστε να δεις τις βαθύτερες αιτίες πίσω από τον τρόπο που λειτουργείς. Επίσης, η Νέα Σελήνη της Κυριακής σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη κι αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα που επιδρά όλη την εβδομάδα φέρνει πιο θετικά δεδομένα χάρη σε σημαντικά πρόσωπα. Από τη Δευτέρα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων ανασφαλειών.

ΤΑΥΡΟΣ
Από τη Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί σε μια βοηθητική θέση για σένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανοίξεις και πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκαν, ενώ παράλληλα μπορείς και πάλι να δεις συλλογικές προσπάθειες να λειτουργούν. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη της Κυριακής σε καλεί να θέσεις νέους στόχους χωρίς να διστάζεις από μικρά εμπόδια. Οι φίλοι είναι ο άσος στο μανίκι σου αυτές τις μέρες για ό,τι χρειαστείς και μπορείς να στηριχτείς σε αυτούς, ειδικά με το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, ενώ από τη Δευτέρα ο κυβερνήτης σου Ερμής αναδρομεί στον τομέα της καριέρας φέρνοντας πολλές αναθεωρήσεις και καθυστερήσεις. Έχεις, όμως, μια δεύτερη ευκαιρία, αν στο παρελθόν έγιναν λάθη ή κάτι έμεινε μισό. Από την άλλη, δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, καθώς υπάρχουν αναβολές. Συνεχώς βλέπεις φίλους και γενικότερα οι φίλοι αυτό το διάστημα παίζουν σημαντικό ρόλο, αν και υπάρχει σημαντικό παρασκήνιο. Επίσης, πρόσεξε τον γάμο σου, αν είσαι παντρεμένος/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση έχεις με το επαγγελματικό περιβάλλον σου, ο Δίας σε ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα σού δίνουν ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη της Κυριακής στους Ιχθύς δείχνει ένα άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε. Από την Δευτέρα, ο Ερμής αναδρομεί σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, δίνοντάς σου δεύτερες ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ
Τη Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί στον τομέα των οικονομικών σου υποχρεώσεων, φέρνοντας αναθεωρήσεις στον τρόπο που λειτουργείς με τις οφειλές σου. Η εβδομάδα αυτή είναι πιο σταθεροποιητική, χάρη στο εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα και στο εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού. Η Αφροδίτη σε κάνει πιο ερωτικό προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ σε δυσμενή όψη με τον Δία δείχνει πως κάνεις κάποιες αθώες υπερβολές στον τρόπο που λειτουργείς με τους άλλους. Γενικότερα, όμως, έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές που δεν περίμενες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Ο Δίας σε καλή όψη με τον Ποσειδώνα στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων, αλλά έχεις και ευκαιρίες χάρη σε εκείνους. Αναθεωρείς πολλά με τον ανάδρομο Ερμή από τη Δευτέρα, στην ίδια θέση. Προετοιμάσου, λοιπόν, για επιστροφές προσώπων από το ερωτικό σου παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Ταυτόχρονα, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του τη Δευτέρα στους Ιχθύς και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων πρακτικών υποχρεώσεων. Με την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων, τα αισθηματικά έχουν προτεραιότητα, ενώ είσαι σε περίοδο που αλλάζεις τον τρόπο που λειτουργείς συνολικά. Το Σαββατοκύριακο σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τη Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί στους Ιχθύς, μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξαναδείς δημιουργικά σχέδια που έμειναν στη μέση. Επίσης, η Νέα Σελήνη της Κυριακής σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Με τον ανάδρομο Ερμή συναντιέσαι ξανά με αγαπημένα πρόσωπα που είχες καιρό να δεις, ενώ η Νέα Σελήνη δείχνει και μια σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, αν είσαι γονιός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ με το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα μπορείς να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν. Επίσης, από την Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί στην ίδια θέση, δίνοντας πρόσφορο έδαφος για επιδιορθώσεις και «επιδιορθώσεις» παρά τις καθυστερήσεις σε άλλους τομείς. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στους Ιχθύς φέρνει για σένα μια ανανέωση, όμως, μείνε μακριά από υπερβολές. Τα αισθηματικά ευνοούνται αρκετά, είτε πρόκειται για κάτι σταθερό και σίγουρο, είτε για κάτι εφήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εν μέσω μιας βοηθητικής περιόδου, η εβδομάδα αυτή λειτουργεί ως «μαξιλαράκι» για σένα και τις υποθέσεις σου. Παράλληλα, από τη Δευτέρα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια θέση που βοηθά να ξανασυζητήσεις τα θέλω σου και να βρεθείς πάλι με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είχες καιρό να δεις. Πρόσεξε, όμως, μην υπογράψεις συμβόλαια και δώσε βάση στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου. Στα ζητήματα καρδιάς μπορεί να νιώθεις πως κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι σε μια περίοδο που σταδιακά χτίζεις κάτι πιο σταθερό και με διάρκεια στον χρόνο, ειδικότερα τώρα που το ευνοϊκό εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα φέρνει στο πλευρό σου έμπνευση αλλά και προστασία από τις κακοτοπιές. Μην κοινολογήσεις τα σχέδιά σου, αλλά προετοίμασε τις κινήσεις σου, ώστε να επωφεληθείς από το τρίγωνο Άρη-Ουρανού. Η Αφροδίτη, από μια θέση φιλική για το ζώδιό σου, φέρνει θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου χάρη σε εξόδους ή μικρές αποστάσεις που κάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε ιδιαίτερα βοηθητικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη της Κυριακής στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για όσα έχεις κοπιάσει. Πρόσεξε, όμως, καθώς οι παρορμητικές κινήσεις πρέπει να έχουν και σταθερές βάσεις για να προχωρήσουν. Από τη Δευτέρα, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου ξανασκέφτεσαι πράγματα και καταστάσεις, ειδικά όσα έγιναν από τις 3 Φεβρουαρίου και μετά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS