ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 18 έως 24 Μαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 18 έως 24 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Σταδιακά έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου, χάρη και στο τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου στο τέλος της εβδομάδας. Παράλληλα, η Αφροδίτη είναι ανάδρομη πλέον, σε μια θέση που βοηθά να ξανασυζητήσεις τα θέλω σου και να βρεθείς πάλι με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είχες καιρό να δεις. Δευτέρα και Τρίτη προωθείς τη δική σου ατζέντα, ενώ για να συναντηθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο είναι πολύ καλές ημέρες

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι σε μια περίοδο που σταδιακά χτίζεις κάτι πιο σταθερό και με διάρκεια στον χρόνο, ειδικότερα τώρα που το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει στο πλευρό σου έμπνευση αλλά και προστασία από τις κακοτοπιές. Μην κοινολογήσεις τα σχέδιά σου, όμως, αλλά προετοίμασε τις κινήσεις σου, ώστε να επωφεληθείς από το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, στοιχεία που δείχνουν πως πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τι πραγματικά είναι αυτό που ζητάς μέσα από τις σχέσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε ιδιαίτερα βοηθητικό πλαίσιο δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για όσα έχεις κοπιάσει. Πρόσεξε, όμως, καθώς οι παρορμητικές κινήσεις πρέπει να έχουν και σταθερές βάσεις για να προχωρήσουν. Είσαι, άλλωστε, κάτω από τον προστατευτικό μανδύα του τριγώνου Ήλιου-Κρόνου που φέρνει ευκαιρίες και προστασία! Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο δικό σου ζώδιο, έτσι είσαι σε ένα διάστημα όπου ξανασκέφτεσαι πράγματα και καταστάσεις (ειδικά όσα έγιναν από αρχές Μαΐου και μετά), επανεξετάζοντας τις κινήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθείς να υπολογίζεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς τις επόμενες κινήσεις σου. Επίσης, η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους την Τρίτη και η Νέα Σελήνη της Παρασκευής σε καλεί να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, ακόμη κι αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει πιο θετικά δεδομένα χάρη σε σημαντικά πρόσωπα. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη σε μια μυστική θέση για το ωροσκόπιό σου, και σε ωθεί σε επανεξέταση ανασφαλειών, αλλά και να διαπραγματευτείς το άγχος σου καλύτερα.

ΛΕΩΝ
Οι καλές όψεις που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ήλιος αυτή την εβδομάδα σού δίνουν την ευκαιρία να ανοίξεις και πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκαν, ενώ παράλληλα μπορείς και πάλι να δεις συλλογικές προσπάθειες να λειτουργούν. Επιπλέον, η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους την Τρίτη και η Νέα Σελήνη της Παρασκευής σε καλεί να θέσεις νέους στόχους χωρίς να διστάζεις από μικροεμπόδια. Οι φίλοι είναι ο άσσος στο μανίκι σου αυτές τις μέρες για ό,τι χρειαστείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, ενώ αν εξαιρέσεις το μπερδεμένο πλαίσιο στα προσωπικά, είσαι σε μια περίοδο που έχεις ευκαιρίες, ενώ λυτρώνεσαι από καταστάσεις που δεν προχωρούν. Συνεχώς βλέπεις φίλους και γενικότερα οι φίλοι αυτό το διάστημα παίζουν σημαντικό ρόλο. Υπάρχει όμως και σημαντικό παρασκήνιο. Πρόσεξε τον γάμο σου, αν είσαι παντρεμένος/η, καθώς η αναδρομή της Αφροδίτης φέρνει πολλά ερωτηματικά. Ο Ήλιος από τους Διδύμους και η Νέα Σελήνη της Παρασκευής αγγίζει άμεσα τον τομέα της καριέρας σου.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση στο επαγγελματικό περιβάλλον, ο Ήλιος και ο Κρόνος σού δίνουν ευκαιρίες. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους την Τρίτη και η Νέα Σελήνη της Παρασκευής δείχνει για σένα ένα άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε. Τα αισθηματικά είναι αρκετά μπερδεμένα κι ενώ θες με ενθουσιασμό να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη εγκράτεια, καθώς μπορεί να έλκεσαι από πρόσωπα που είναι μπλεγμένα σε αδιέξοδες ιστορίες…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα γίνεται η αφετηρία να δεις βαθιά μέσα σου και να αναγνωρίσεις τις μη παραγωγικές συμπεριφορές που ακολουθείς και που σε κάνουν να βάζεις μόνος/η σου «τρικλοποδιές» στον εαυτό σου. Ενδεχομένως, μάλιστα, αυτό να γίνεται με εξωτερικά ερεθίσματα από το περιβάλλον σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε κάνει πιο ερωτικό, ενώ σε δυσμενή όψη με τον Ποσειδώνα δείχνει πως κάνεις κάποιες αθώες υπερβολές στον τρόπο που λειτουργείς με τους άλλους. Πρέπει να αποφασίσεις οριστικά, όμως, τι θέλεις τελικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Ο Ήλιος στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων σε καλή όψη με τον Κρόνο δείχνει πως η προσοχή σου, πλέον, στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων, παρότι έχεις και ευκαιρίες χάρη σε εκείνους. Αναθεωρείς πολλά με την ανάδρομη Αφροδίτη απέναντί σου, γι’ αυτό προετοιμάσου για επιστροφές προσώπων από το ερωτικό σου παρελθόν. Θυμήσου, όμως, ότι οι νέες γνωριμίες που γίνονται τώρα, δεν θα προχωρήσουν τελικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων πρακτικών υποχρεώσεων. Είσαι σε περίοδο που αλλάζεις τον τρόπο που λειτουργείς συνολικά. Παράλληλα, όμως, παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές. Πάντως, την Τετάρτη και την Πέμπτη το έδαφος είναι γόνιμο για τα ζητήματα καρδιάς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους την Τρίτη και η Νέα Σελήνη της Παρασκευής σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Παράλληλα, αν έχεις γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου, τότε μπορείς να διορθώσεις πολλά που πήγαν… στραβά τους προηγούμενους μήνες!  Συναντιέσαι ξανά με αγαπημένα πρόσωπα που είχες καιρό να δεις, ενώ η Νέα Σελήνη δείχνει και μια σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά ή σε θέματα με παιδιά, αν είσαι γονιός.

ΙΧΘΥΕΣ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορείς να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν. Επίσης, η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους την Τρίτη και η Νέα Σελήνη της Παρασκευής στους Διδύμους, φέρνει για σένα μια ανανέωση σε αυτούς τους τομείς. Τα αισθηματικά είναι κάπως μπερδεμένα και εσύ αποφεύγεις να δεις επίπονες αλήθειες. Παράλληλα, έχεις έντονη δράση με τον Άρη στο ζώδιό σου. Πρόσεχε, όμως, τα ξεσπάσματα θυμού.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS