ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 22 έως 28 Ιουνίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 22 έως 28 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική καθώς την Κυριακή ο κυβερνήτης σου Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας. Μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, όμως, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Θα παραμείνει, μάλιστα, για παραπάνω από έξι μήνες! Από την Πέμπτη η Αφροδίτη ορθοδρομεί σε μια βοηθητική θέση που δείχνει φλερτ, επαφές και περισσότερη κινητικότητα. Γενικότερα, μπορείς να στηριχτείς σε φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από την Κυριακή ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, προλογίζοντας έτσι μια… εξάμηνη περίοδο με έντονο παρασκήνιο. Γενικότερα, όμως, είναι μια εβδομάδα που σε βοηθά να βάλεις σε τάξη όσα βρίσκονται σε εκκρεμότητα μέσα στην καθημερινότητά σου. Συνεχίζεις να έχεις σημαντική εύνοια στα προσωπικά μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, ενώ η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι βοηθητικές ημέρες για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, όμως, την Κυριακή ο Άρης περνά για πάνω από έξι μήνες σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τα νέα είναι θετικά, καθώς η Αφροδίτη γίνεται ορθόδρομη την Πέμπτη στο ζώδιό σου και φέρνει εύνοια στα προσωπικά, αλλά και ευκαιρίες! Δευτέρα και Τρίτη, πάντως, δίνουν ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν και η νέα θέση του Άρη ίσως φέρει προβληματισμούς στις σχέσεις σου με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με διάθεση από μέρος σου να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν, όμως, από την Κυριακή εγκαινιάζεται μια εξάμηνη περίοδος με περισσότερες προκλήσεις, καθώς ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονα την ανάγκη να αποδείξεις την αξία σου. Τη Δευτέρα και την Τρίτη με τη Σελήνη στο ζώδιό σου προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη, η Αφροδίτη την Πέμπτη ορθοδρομεί στο προηγούμενο ζώδιο, φέρνοντας κάπως πιο ξεκάθαρες καταστάσεις στα προσωπικά.

ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα ξεκινά ευνοϊκά για τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ από την Κυριακή ο Άρης δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου. Έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες, όμως, πρόσεξε να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις. Γενικότερα, μπορείς να χτίσεις κάτι πιο σταθερό, χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Διανύεις, επίσης, ένα διάστημα που εξετάζεις σε βάθος κατά πόσο έχετε τις ίδιες ανάγκες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ γενικότερα σου δίνεται η δυνατότητα να σταθεροποιήσεις το κλίμα στο οικείο σου περιβάλλον, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο. Ο Άρης μέχρι το Σάββατο απέναντι από το ζώδιό σου φέρνει κάποιες προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τετάρτη και Πέμπτη ασχολείσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ από την Παρασκευή και μετά προσπαθείς να φανείς χρήσιμος στους δικούς σου. Από την Πέμπτη η Αφροδίτη ορθοδρομεί στον ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας περισσότερες επαφές.

ΖΥΓΟΣ
Μια ευνοϊκή εβδομάδα καθώς έχεις ευκαιρίες, αλλά και την τύχη με το μέρος σου. Από την Παρασκευή και μετά μπορείς να θέσεις τα θέλω σου σε εφαρμογή, με την Σελήνη στο ζώδιό σου. Από την Πέμπτη η Αφροδίτη ορθοδρομεί στους Διδύμους, μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για τα προσωπικά σου, παρότι δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Ωστόσο, από την Κυριακή ο Άρης περνά απέναντι σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες. Επειδή οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα, φρόντισε να μην παρασυρθείς σε βιαστικά βήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της κινείται σε γνώριμα πλαίσια, ενώ η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι βοηθητικές για να βρεις λύσεις στο κοντινό σου περιβάλλον. Την Κυριακή ο Άρης περνά στον Κριό, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας. Είναι μια θετική εβδομάδα για τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ αν έχεις γεννηθεί στα μέσα Νοέμβρη, είναι εξαιρετικές μέρες για τα προσωπικά, παρά τα πρακτικά εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τρίτη μέχρι Πέμπτη η Σελήνη σε ωθεί να δείξεις προς τα έξω τα ταλέντα σου, ενώ από την Παρασκευή έχεις τη στήριξη των γύρω σου. Από την Κυριακή ο Άρης περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση. Την Πέμπτη είναι η καλύτερη ημέρα για να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να έχεις θετικά αποτελέσματα και την ίδια μέρα η Αφροδίτη ορθοδρομεί και φέρνει πιο ευχάριστο κλίμα στα αισθηματικά σου, αναζωπυρώνοντας το κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά τη Δευτέρα με το να προσπαθείς να προετοιμάσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υποθέσεις σου. Παράλληλα, όμως, από την Κυριακή ο Άρης περνά για έξι μήνες σχεδόν σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια. Είναι, λοιπόν, προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές και εριστικές συμπεριφορές. Την Τετάρτη και την Πέμπτη η Σελήνη φέρνει την ανάγκη για μια νέα αρχή. Υπάρχουν, όμως, και ζητήματα που σε προβληματίζουν…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα βοηθητικές, ενώ την Κυριακή ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζει από τη στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου. Έχεις περισσότερη κινητικότητα και όρεξη για δράση, όμως, πρόσεξε όσα λες. Η περίοδος αυτή ευνοεί κυρίως όσους ήδη είναι σε σχέση, δίνοντας την αίσθηση της σταθερότητας. Από την Παρασκευή και μετά η Σελήνη σε φέρνει στο προσκήνιο και κάνει τη φωνή σου να ακουστεί. Από την Πέμπτη η Αφροδίτη ορθοδρομεί, φέρνοντας ευχάριστες στιγμές στο εξής.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα είναι σημαντική καθώς ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και οι καταστάσεις καταλαγιάζουν. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ασχολείσαι με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και κάνεις κοινωνικές επαφές, ενώ τα μέσα της εβδομάδας είναι πιο βοηθητική στιγμή για να πετύχεις στόχους. Την Πέμπτη, με την Αφροδίτη ορθόδρομη, περνάς σε μια πιο στρωμένη περίοδο στα αισθηματικά, έστω κι αν εστιάζεις σε εκείνα που λείπουν και όχι σε εκείνα που έχεις. Έρχεσαι, όμως, πιο κοντά στους οικείους σου, αρκεί να είσαι ρεαλιστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS