ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 23 έως 29 Μαρτίου 2020

Τα ζώδια την εβδομάδα 23 έως 29 Μαρτίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε ιδιαίτερα βοηθητικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη την Τρίτη στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για όσα έχεις κοπιάσει. Η Αφροδίτη συνεχίζοντας την πορεία της στον Ταύρο με καλές όψεις, ευνοεί όσους είναι ήδη σε σχέση, ωστόσο, ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, σε κάνει κάπως… οργίλο. Στο τέλος της εβδομάδας, όμως, μπορείς να δεις φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα συνεχίζεις να υπολογίζεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς τις επόμενες κινήσεις σου, βοηθώντας σε να δεις τις βαθύτερες αιτίες πίσω από τον τρόπο που λειτουργείς. Επίσης, η Νέα Σελήνη την Τρίτη σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη κι αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο θετικό, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Μάιο, που η Αφροδίτη βρίσκεται ευνοϊκά τοποθετημένη για τις δικές σου ημερομηνίες με τον τυχερό Δία, δείχνοντας πως τα πράγματα έχουν σημαντικές ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορείς να δεις στόχους για τους οποίους είχες κοπιάσει να υλοποιούνται, ενώ σημαντικοί φίλοι είναι στο πλευρό σου. Δευτέρα και Τρίτη, όμως, κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη την Τρίτη σε καλεί να θέσεις νέους στόχους. Στα προσωπικά σου, τα πράγματα κινούνται με βραδύτερους ρυθμούς, ωστόσο, ο Άρης κάποιες φορές σε κάνει να εκρήγνυσαι από ζήλια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακο, επίσης, έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από την κουραστική καθημερινότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα κυλούν αρκετά ευχάριστα, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας που έχεις περισσότερο την τύχη με το μέρος σου. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις αρκετές κόντρες, όμως, από τα μέσα της εβδομάδας και μετά μπορείς να δεις τις αντιθέσεις να αμβλύνονται και να έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σου. Το Σαββατοκύριακο βλέπεις φίλους και γενικότερα οι φίλοι αυτό το διάστημα παίζουν σημαντικό ρόλο, παρόλο που υπάρχει και σημαντικό παρασκήνιο.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση έχεις με το επαγγελματικό περιβάλλον σου, έχεις ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη την Τρίτη στον Κριό δείχνει για σένα ένα άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε. Υπάρχουν πιο μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά, ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμα και αν το τοπίο είναι… πολεμικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι πιο σταθεροποιητική για σένα από τη μία, από την άλλη όμως κινείται σε πιο φρενήρεις ρυθμούς και πρέπει να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες. Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με ζητήματα των άλλων που είναι σε εκκρεμότητα, ενώ το Σαββατοκύριακο μπορείς να δεις το ποτήρι «μισογεμάτο». Η Αφροδίτη από μια ευνοϊκή θέση σε κάνει πιο ερωτικό προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ σε τυχερή όψη με τον Δία δείχνει πως υπάρχει έντονα μια φλόγα που θέλει να εκφραστεί.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα είναι αρκετά ευχάριστη, κυρίως χάρη στις κινήσεις που κάνουν οι άλλοι. Το ξεκίνημα της εβδομάδας, επίσης, σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια που ετοίμαζες. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου σε καλή όψη με τον Δία σε κάνει πιο εκδηλωτικό, με αυξημένη ερωτική διάθεση, ακόμη κι αν υπάρχουν διενέξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, η Νέα Σελήνη την Τρίτη στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Επίσης, Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν. Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος εκεί που σε χρειάζονται, ενώ τα αισθηματικά είναι από τους πιο ευνοημένους τομείς, χάρη στην Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων σε καλή όψη με τον τυχερό Δία. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, όμως, πρόσεξε τι λες και πώς το λες…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τις πιο σύνθετες εβδομάδες, καθώς ενώ υπάρχουν έντονες καταστάσεις που σε πιέζουν, εσύ βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη την Τρίτη σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Η Αφροδίτη στον Ταύρο ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο σε μια σχέση που έχει ταλαιπωρηθεί. Επίσης, η προαναφερθείσα Νέα Σελήνη, δείχνει και μια σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, αν είσαι γονιός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη την Τρίτη στον Κριό φέρνει για σένα μια ανανέωση σε αυτούς τους τομείς. Τρίτη με Τετάρτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό, ενώ το Σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές. Τα αισθηματικά είναι από τους πολύ ευνοημένους τομείς, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εν μέσω μιας βοηθητικής περιόδου, η εβδομάδα αυτή λειτουργεί ως «μαξιλαράκι» για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη την Τρίτη σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις, όμως, καλό θα ήταν να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο φέρνει θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου αν συγκατοικείς ή αν υπήρξαν εντάσεις, χάρη σε εξόδους ή μικρές αποστάσεις που κάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Δευτέρα σε βρίσκει πιο εξωστρεφή και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις προσπάθειές σου. Γενικότερα, όμως, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και πιεστικές καταστάσεις που σχετίζονται με ανασφάλειές. Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου κινούνται σε πιο σταθερή βάση, αν είσαι ήδη σε σχέση. Αυτό το διάστημα, όμως, για τους ελεύθερους δείχνει πως έχουν πιο έντονη την ανάγκη για συναντήσεις. Τα μέσα της εβδομάδας είναι θετικά για σένα, ενώ το Σαββατοκύριακο κάνεις διαδρομές και επαφές!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS