ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2020

Τα ζώδια την εβδομάδα 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει πιο εσωστρεφή στο ξεκίνημά της, καθώς προτιμάς να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, παρά να αναλωθείς σε κοσμικές επαφές που σε κουράζουν. Αντίθετα όμως, από την Τρίτη είσαι πιο εξωστρεφής με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει τη γοητεία σου και φέρνει σημαντικές ευκαιρίες στα προσωπικά, αλλά μην επενδύσεις σε κάτι εφήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε βοηθητικό πλαίσιο, καθώς Δευτέρα ασχολείσαι πιο εντατικά με τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ από την Τρίτη κάνεις ένα βήμα πίσω, μακριά από την πολυκοσμία, για να αφουγκραστείς τις καταστάσεις. Παρασκευή και Σάββατο μπορείς με περισσότερη άνεση να υλοποιήσεις τα θέλω σου, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου. Συνεχίζεις να έχεις σημαντική εύνοια στα προσωπικά μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος μέχρι την Πέμπτη, όμως, μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις με τη δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής αυτή την εβδομάδα «καίγεται» από τον Ήλιο, που για σένα μεταφράζεται σαν μια υπερπροσπάθεια που κάνεις, ώστε να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο. Oι μέρες από Τρίτη έως Πέμπτη είναι οι πιο βοηθητικές για να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια πιο βοηθητική θέση, φέρνοντας σημαντική εύνοια στα προσωπικά μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος, αρκεί να μην μπερδέψεις οικονομικά (ή σεξ) με τις φιλίες σου. Την Κυριακή έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια ιδιαίτερα βοηθητική εβδομάδα αυτή, καθώς μπορείς να δεις στόχους για τους οποίους είχες κοπιάσει να υλοποιούνται. Τη Δευτέρα, όμως, κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Η Αφροδίτη από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα δείχνει πως αφήνεις τα αισθηματικά ένα βήμα πίσω γιατί πληγώνεσαι από κάποιες συμπεριφορές, κυρίως την Πέμπτη. Τα οικονομικά σου είναι σε τροχιά κίνησης, όμως, θα πρέπει να δείξεις περισσότερες αντοχές στο πρόγραμμα της δουλειάς σου.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα κυλούν αρκετά ευχάριστα, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας που έχεις περισσότερο την τύχη με το μέρος σου. Από την Τρίτη, το κλίμα είναι πιο βοηθητικό, όμως, πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Σε μια περίοδο που οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές, πλέον, δίνεις περισσότερη έμφαση στο τώρα, ενώ και η Αφροδίτη στον Κριό, φέρνει περισσότερη αισιοδοξία στα προσωπικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, όμως, η δυσαρμονική συνάντηση του ανάδρομου κυβερνήτη σου Ερμή με τον Ήλιο δείχνει πως δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις και τις επιλογές στα προσωπικά. Την Παρασκευή και το Σάββατο έχεις την τύχη με το μέρος σου για όλες τις υποθέσεις που έχεις στα σκαριά. Ο ανάδρομος Ερμής απέναντι από το ζώδιό σου σε βοηθά να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ υπάρχουν και επιστροφές από τα παλιά… Επίσης, το Σαββατοκύριακο κάνεις κοινωνικές επαφές.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι πιο σταθεροποιητική για σένα και κινείται σε πιο ήρεμους ρυθμούς, παρότι έχεις πολλά ερωτηματικά για πρόσωπα και καταστάσεις. Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με πρακτικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα, ενώ το Σαββατοκύριακο μπορείς να δεις το ποτήρι «μισογεμάτο». Τη Δευτέρα οι φίλοι σου σε βρίσκουν αρκετά κτητικό με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο βοηθητικές μέρες για τα προσωπικά σου. Η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει έντονα πάθη στις σχέσεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά ευχάριστη για σένα, κυρίως χάρη στις κινήσεις που κάνουν οι άλλοι. Άλλωστε, είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια που ετοίμαζες. Είναι θετικές οι μέρες μέχρι την Πέμπτη που η καλή όψη των Ήλιου-Άρη σε θετική θέση για τα ζητήματα καρδιάς, φέρνει εύνοια, μολονότι οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου δυσκολεύονται με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής δυσκολεύεσαι να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Ωστόσο, Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν και γενικότερα έχεις ισχυρούς υποστηρικτές στο πλευρό σου που σε βοηθούν να τα υλοποιήσεις. Η Αφροδίτη στον τομέα των ερωτικών σου ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη την προσεχή περίοδο, όμως, πρόσεξε τις υπερβολές που καίνε. Το Σαββατοκύριακο είναι εξαιρετικό για να βρεις λύσεις σε καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από τις ευχάριστες εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς ακόμη κι αν υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις που σε πιέζουν, εσύ βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Ο δυναμικός-πολεμικός Άρης από το ζώδιό σου σε καλή όψη με τον Ήλιο δείχνει πως κάποιες ευκαιρίες μπορεί να ευνοήσουν τον σχεδιασμό που είχες κάνει, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με τις επαφές σου. Μέχρι την Πέμπτη μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυρίως αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Ιανουαρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στις ανάγκες σου, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν. Ταυτόχρονα, από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια. Η Αφροδίτη φέρνει περισσότερα φλερτ, γνωριμίες και κινητικότητα αν είσαι μόνος, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση μπορείς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα ανάμεσά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Στο ξεκίνημά της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις περισσότερο ρεαλισμό και αντικειμενικότητα, ενώ Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιό σου «καίγεται» συναντώντας τον Ήλιο και δείχνει πως κάποιες πληροφορίες μπορεί να ανατρέψουν το σχεδιασμό που είχες κάνει… Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις τώρα. Ο Άρης είναι σύμμαχος, ενώ μέχρι την Πέμπτη μπορείς να προσεγγίσεις με άνεση το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να έχεις τις κεραίες ανοιχτές για κάτι νέο στον ορίζοντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS