ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 25 έως 31 Μαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 25 έως 31 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Το κλίμα της εβδομάδας είναι πιο αγχώδες και εσωστρεφές, ενώ εσύ αποφεύγεις την πολυκοσμία. Δευτέρα και Τρίτη, μάλιστα, ασχολείσαι πιο πολύ με τις υποθέσεις της οικογένειάς σου, ενώ το Σαββατοκύριακο που έχεις περισσότερο χρόνο τακτοποιείς κάποιες υποχρεώσεις σου. Επίσης, ο Ερμής την Πέμπτη περνά στον τομέα του σπιτιού που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, όμως, δυσκολεύει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Από την άλλη, η ανάδρομη Αφροδίτη συνεχίζει να σου δίνει δεύτερες ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Μολονότι το σύνολο της εβδομάδας είναι βοηθητικό, υπάρχουν κάποιοι στόχοι που δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελες. Γενικότερα, αυτή η εβδομάδα έχει έντονο το στοιχείο της παρορμητικότητας, ενώ ο Ερμής περνώντας στον Καρκίνο την Πέμπτη εγκαινιάζει μια περίοδο με ευχάριστες επαφές και συναντήσεις. Στα προσωπικά, έχεις δεύτερες ευκαιρίες χάρη στην καλή σου διάθεση και το Σαββατοκύριακο είναι πιο βοηθητικό για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, Άρης, σε βοηθητική όψη με τον Ουρανό, σε κινητοποιεί σε δράση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα αυτή προτίμησε μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στα πράγματα, καθώς οι υπερβολές σε εκθέτουν. Μπορείς να στραφείς σε φίλους, καθώς ως μέλος μιας ομάδας επιτυγχάνεις περισσότερα. Είσαι, όμως, σε μια περίοδο που έχεις επωμιστεί ευθύνες άλλων, ενώ το άγχος, ίσως και κάποιες φοβίες, δεν λείπουν. Μπορεί η ανάδρομη Αφροδίτη να προβληματίζει πολλούς, για σένα όμως φέρνει αυξημένη λίμπιντο, αλλά και εκρήξεις ζήλιας με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιδιώκεις τον έλεγχο και έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με πιο ανέμελες νότες για σένα, καθώς με τη Σελήνη στο ζώδιό σου πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και προωθείς τη δική σου ατζέντα. Την Πέμπτη ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο, αποκαλύπτοντάς σου το παρασκήνιο που υπήρχε την προηγούμενη περίοδο και κάνοντάς σε πιο επικοινωνιακό από ποτέ. Αυτή την περίοδο είσαι πιο εσωστρεφής στα προσωπικά και θα πρέπει να παραμείνεις εγκρατής και να μην ενδώσεις σε πρόσκαιρους πειρασμούς. Επιπλέον, για σένα είναι μέρες ξεκούρασης ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει σε στάση αναμονής, ενώ μέχρι την Τετάρτη το πλαίσιο είναι σαφώς πιο βοηθητικό και ευχάριστο για σένα. Σε γενικές γραμμές, όμως, βρίσκεσαι σε μια κουραστική περίοδο, αν και δεν λείπουν οι ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά αυτό το διάστημα και μολονότι παρασύρεσαι πολλές φορές σε παρορμητισμούς, αυτή η περίοδος σού δείχνει όλα όσα πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της κινείται σε γνώριμα πλαίσια, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Παράλληλα, ο Άρης και ο Ουρανός «συμμαχούν» υπέρ σου και σε ωθούν να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο με τον οποίο προσπαθείς να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Από την Πέμπτη, ο Ερμής περνώντας στον Καρκίνο φέρνει στον δρόμο σου συμμάχους με τους οποίους εργάζεστε προς την ίδια κατεύθυνση. Υπάρχουν ευκαιρίες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ από την Τετάρτη προσπαθείς να αφουγκραστείς τις αληθινές σου ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ
Με την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, αναθεωρείς ποιο είναι το όραμα της ευτυχίας σου και τι θέλεις από τους άλλους. Παράλληλα, ανακαλύπτεις ξανά πτυχές τους εαυτού σου που πίστευες ότι είχες αφήσει στο παρελθόν, και ειδικά οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη σε βρίσκουν πολύ δημιουργικό! Το φλερτ δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, όμως, το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, μολονότι κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζονται άμεσα τη στήριξή σου. Από την Παρασκευή και μετά προσπαθείς να αφουγκραστείς τις εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η περίοδος αυτή θα μπορούσε να έχει θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια και βρίσκεις λύσεις σε εμπόδια που συναντάς, ενώ το εξάγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια. Επίσης, ο Ερμής περνώντας στον Καρκίνο την Πέμπτη εγκαινιάζει μια περίοδο που οι πνευματικοί σου ορίζοντες είναι πιο διευρυμένοι. Η ανάδρομη Αφροδίτη ξυπνά παλιά πάθη, ενώ τόσο το ξεκίνημα, όσο και το τέλος της εβδομάδας σε βοηθούν να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη βδομάδα αυτή είναι προτιμότερο να φανείς πιο υπομονετικός με υποθέσεις σου, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο με αρκετή κούραση και μπόλικο τρέξιμο για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Από την Τετάρτη τα πράγματα κυλούν σε πιο ευχάριστα πλαίσια, καθώς μπορείς να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς μαζί τους ευχάριστες στιγμές. Αυτές τις μέρες, όμως, ένα κοντινό σου πρόσωπο σε χρειάζεται. Επίσης, η ανάδρομη Αφροδίτη δίνει θετικό έδαφος για να επαναπροσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις αρκετή όρεξη να κάνεις πράγματα αυτό το διάστημα. Ακόμη κι αν δεν είναι όλα ρόδινα, με την παρουσία του Δία στο ζώδιό σου πρέπει να εκμεταλλευτείς και την πιο μικρή ευκαιρία που θα έρθει στον δρόμο σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει έμπνευση για νέα πράγματα. Τόσο στο ξεκίνημα, όσο και στο τέλος της εβδομάδας η Σελήνη βρίσκεται σε πιο ευνοϊκές θέσεις για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την Τετάρτη μπορείς με περισσότερη άνεση να επικοινωνήσεις τα θέλω και τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση και υπομονή στις υποθέσεις σου. Είσαι πιο επιρρεπής σε βιαστικές κινήσεις ή σε διενέξεις με τους οικείους σου, μολονότι η ανάδρομη Αφροδίτη σού δίνει δεύτερες ευκαιρίες. Επίσης, από την Τετάρτη έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα της καρδιάς σου. Δεν ευνοούνται οικονομικές κινήσεις αυτή την εβδομάδα, καθώς μπορεί να έρθουν περισσότερα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης σε καλή όψη με τον Ουρανό δείχνει πως αυξάνονται κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και βρίσκεσαι σε τροχιά κίνησης. Επίσης, από την Πέμπτη ο Ερμής περνώντας στον Καρκίνο φέρνει πιο θετικά πλαίσια, αλλά και περισσότερη όρεξη για δημιουργία. Υπάρχουν φλερτ στον ορίζοντα και οι φίλοι είναι εκείνοι που δρουν θετικά για τα αισθηματικά σου, σε μια περίοδο που είσαι γενικότερα πιο προστατευμένος, αρκεί να βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS