ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 27 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020

Τα ζώδια την εβδομάδα 27 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της μοιάζει να σε μπερδεύει αρκετά, καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης βρίσκεται κάτω από την επιρροή του παραπλανητικού Ποσειδώνα και δεν αποκλείεται κάποια πρόσωπα να εκμεταλλευτούν την καλή σου διάθεση για δικό τους όφελος! Από την Τετάρτη ως την Παρασκευή πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις με τη Σελήνη στο ζώδιό σου. Σάββατο και Κυριακή είναι οι πιο βοηθητικές ημέρες της εβδομάδας για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ γενικότερα έχεις αφήσεις τα προσωπικά ένα βήμα πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας προετοιμάζεις τις κινήσεις σου για το μέλλον, προσπάθησε όμως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής να κάνεις βήμα προς βήμα τις αλλαγές που θες. Σε αυτό, άλλωστε, θα βρεις πολλούς υποστηρικτές, κυρίως μέσα από φίλους και παρέες, όμως, προσπάθησε οι στόχοι που θέτεις αυτές τις μέρες να είναι ρεαλιστικοί. Είσαι σε μια περίοδο που τα προσωπικά είναι σημαντική προτεραιότητα, παρόλα αυτά θα πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός την Τρίτη, καθώς οι καταστάσεις μεγεθύνονται στο κεφάλι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εβδομάδα θολή και μπερδεμένη, κυρίως στο ξεκίνημά της και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα για να μην παρασυρθείς σε λάθη. Άλλωστε, από την Τετάρτη είναι κοντά σου και οι φίλοι σου, ενώ από το Σάββατο προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου. Είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και προσπαθείς να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί. Φρόντισε, λοιπόν, να πεις αυτά που πρέπει και να δείξεις τη δύναμή σου. Γενικότερα, είσαι σε ένα διάστημα μεγαλύτερης ασάφειας, γι’ αυτό έχε μια αντικειμενική φωνή δίπλα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να δρομολογήσεις τις κινήσεις σου και να βρεις υποστήριξη σε τομείς που νιώθεις ότι τη χρειάζεσαι. Την Τρίτη θα πρέπει να είσαι πιο ευέλικτος σε στόχους που θέτεις, αλλά και στον τρόπο που χειρίζεσαι την καθημερινότητά σου. Μην ξεχνάς, όμως, να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες του οργανισμού σου για σωστή διατροφή και ξεκούραση. Μολονότι η ερωτική σου διάθεση είναι αυξημένη, πρόσεξε τις κινήσεις σου γιατί παρασύρεσαι σε λάθη. Πάντως, η Αφροδίτη συναντώντας τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ
Έχεις μπόλικη ζωντάνια και όρεξη για να δεις τους στόχους σου να προχωρούν, ωστόσο, στο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν βλέπεις καθαρά και πιθανώς να παρασυρθείς σε λάθη. Αν είσαι γονιός, τότε θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι θέματα που αφορούν τα παιδιά σου. Το Σαββατοκύριακο σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος, σε μια περίοδο που έχεις ανάγκη τη σταθερότητα. Γενικότερα, τα προσωπικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, ακόμη κι αν η λίμπιντό σου είναι αυξημένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να είναι λίγο ομιχλώδης, αλλά στα θετικά της είναι ότι παράγει ουσιαστικό αποτέλεσμα σε πρακτικό επίπεδο. Την Πέμπτη μπορείς να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, σε αντίθεση με την Τρίτη που φέρνει μπελάδες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, όμως, να είσαι πιο ρεαλιστής και να μετράς πόσα δίνεις σε μια σχέση και πόσα παίρνεις ως αντάλλαγμα. Στα καλά νέα είναι η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα απέναντι από το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας ανάσα ονείρου στα αισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες, ειδικά από την Τετάρτη και μετά όπου ευνοείσαι σε νομικά και διαδικαστικά ζητήματα, ενώ η ψυχολογία σου είναι πιο ανεβασμένη. Μην ξεχνάς, όμως, ότι χρειάζεται και η ανάλογη προσπάθεια από μέρους σου, χωρίς να αφήνεις τίποτα στην τύχη. Έχεις περισσότερες ευκαιρίες από τις οποίες επωφελείσαι στα προσωπικά χάρη σε φίλους, όμως, είσαι σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά. Επίσης, ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη συναντώντας τον Ποσειδώνα σε βοηθά να γίνεις πιο συμπονετικός και να συγχωρήσεις ώστε να προχωρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις έρθει πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, παρότι υπάρχει παράλληλα και κάποιο παρασκήνιο. Η τύχη, πάντως, δεν σε εγκαταλείπει αλλά θα πρέπει να είσαι πιο εργατικός ως προς τα δημιουργικά σου σχέδια, αν θες να τα δεις να υλοποιούνται. Η Δευτέρα σε φέρνει κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ την Τρίτη σκληραίνεις τη στάση σου. Ταυτόχρονα, το κλίμα στα προσωπικά είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό με την παρουσία της Αφροδίτης στην αγκαλιά του Ποσειδώνα στον τομέα των ερωτικών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτές τις μέρες θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς κάποιοι μπορεί να επιχειρήσουν να σε εκμεταλλευτούν και εσύ με τον Άρη στο ζώδιό σου είσαι παρορμητικός και δεν βλέπεις τις παγίδες που σου στήνουν. Από τα μισά της εβδομάδας και μετά, οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυξάνονται κατακόρυφα. Μέχρι την Παρασκευή η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη ακόμη και στις δυσκολίες, ενώ οι γεννημένοι τον Δεκέμβριο έχουν κάποιες γκρίνιες με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει και μπερδεμένες καταστάσεις στο σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια βοηθητική εβδομάδα στο σύνολό της, αρκεί να μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές ενέργειες. Παράλληλα, το κοντινό σου περιβάλλον είναι ιδιαίτερα βοηθητικό. Την Πέμπτη, πάντως, μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Από την Παρασκευή ασχολείσαι περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν και την Τρίτη έχεις κάποια ερωτηματικά. Περνάς μια πιο αισιόδοξη φάση στα προσωπικά σου, με περισσότερες αφορμές για χαμόγελα, γνωριμίες και φλερτ, όμως, έχεις ακόμη απόσταση να διανύσεις μέσα σου.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά βοηθητική για τις επιδιώξεις σου, αρκεί κι εσύ από την πλευρά σου να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Από την Τετάρτη ως την Παρασκευή, άλλωστε, μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στους άλλους με άνεση. Από την Παρασκευή έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα, είσαι σε περίοδο που ευνοεί περισσότερο όσους είναι ήδη σε σχέση και προσπαθείς να καταλάβεις αν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να βρεις τις ισορροπίες μέσα σου, καθώς έχεις περάσει σε μια περίοδο που η ενόραση, η καλλιτεχνική σου δράση, η διαίσθηση και η συμπόνια είναι εξαιρετικά οξυμένες. Επίσης, ασχολείσαι πιο εντατικά με τις υποχρεώσεις σου, παρότι νιώθεις πως σε «πνίγουν». Την Τρίτη καλείσαι να στηρίξεις ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος που σε χρειάζεται. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης εμπλέκονται με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και το κλίμα στα αισθηματικά γίνεται ομιχλώδες από τη μια και ονειρικό από την άλλη.

Πηγήhttp://astropedia.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS