ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 3 έως 9 Φεβρουαρίου 2020

Τα ζώδια την εβδομάδα 3 έως 9 Φεβρουαρίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Από τη Δευτέρα ο Ερμής σε προειδοποιεί στο εξής να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια και κουτσομπολιά σε βάρος σου. Παράλληλα, όμως, ασχολείσαι και με μυστικές συμφωνίες. Παράλληλα, η πανσέληνος την Κυριακή σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση δείχνει πως κορυφώνεις τις προσπάθειες που κάνεις προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Μολονότι τα αισθηματικά σου παραμένουν κάπως μπερδεμένα κι αυτή την εβδομάδα, η Τρίτη και η Τετάρτη σε φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ από την Παρασκευή η Αφροδίτη αυξάνει τη γοητεία σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνώντας στους Ιχθύες φέρνει περισσότερες ευκολίες στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, αλλά και στον τρόπο που κινείσαι για να υλοποιείς στόχους και βγαίνεις ωφελημένος από τις επαφές σου. Η πανσέληνος φέρνει αναστάτωση στο οικείο περιβάλλον ή το σπίτι που μπορεί να σε απασχολήσει. Είναι προτιμότερο να τρέξεις τις υποθέσεις σου στα αισθηματικά μέχρι την Παρασκευή, καθώς η Αφροδίτη περνά στον Κριό, εγκαινιάζοντας μια περίοδο εσωστρεφή για τα προσωπικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνά στους Ιχθύες κάνοντάς σε πιο κοινωνικό και διευκολύνοντας την επικοινωνία σου με σημαντικά πρόσωπα, ενώ από τα μέσα της εβδομάδας αυτής έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Η πανσέληνος την Κυριακή σε μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνει την ανάγκη για πιο ξεκάθαρες κουβέντες, καθώς αναζητάς τη σωστή κατεύθυνση. Μολονότι η προσοχή σου είναι περισσότερο επικεντρωμένη στις κοινωνικές σου επαφές μέχρι την Παρασκευή, το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνά σε μια πιο βοηθητική θέση που φέρνει εύνοια σε νομικά, διαδικαστικά, θέματα σπουδών ή επαφές με εξωτερικό, ενώ από την Πέμπτη η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων. Είναι προτιμότερο να κινηθείς στα προσωπικά σου μέχρι την Παρασκευή για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς από την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που δείχνει πως αφήνεις πίσω σου τα προσωπικά γιατί έχεις άλλες προτεραιότητες.

ΛΕΩΝ
Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας προετοιμάζεις τα επόμενα βήματα και τις κινήσεις σου. Η πανσέληνος την Κυριακή στο ζώδιό σου φέρνει κορύφωση των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Γενικότερα, έχεις την ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων. Έχεις όμως και ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες, χάρη στους ισχυρούς συμμάχους που έχεις δίπλα σου. Μέχρι την Παρασκευή τα αισθηματικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ από την Παρασκευή η Αφροδίτη φέρνει αισιοδοξία και την ανάγκη να ανοιχτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη Δευτέρα ο Ερμής περνά απέναντί σου, φέρνοντας ευκολότερη επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, με περισσότερα μηνύματα, ειδήσεις, επαφές και συζητήσεις. Επιπρόσθετα, όμως, αγχώνεσαι για πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, όπως μαρτυρά και η πανσέληνος την Κυριακή στον Λέοντα. Το Σαββατοκύριακο νιώθεις την ανάγκη να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία που σε κουράζει, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, ενώ είναι προτιμότερο να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέχρι την Παρασκευή, που έχεις περισσότερες ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ
Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, βοηθώντας σε να βάλεις μια τάξη σε πρακτικά ζητήματα. Άλλωστε, μέχρι τα μισά της εβδομάδας ασχολείσαι με κοινωνικές επαφές, αλλά και την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Η πανσέληνος την Κυριακή σε μια φιλική θέση φέρνει την κορύφωση των προσπαθειών σου για να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Το πιο σημαντικό νέο είναι πως η Αφροδίτη περνά απέναντί σου την Παρασκευή, φέρνοντας εύνοια στον τομέα των προσωπικών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνώντας στους Ιχθύες φέρνει περισσότερες ευκολίες για τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά, αλλά και στον τρόπο που προσεγγίζεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γενικότερα, αυτές τις μέρες βγαίνεις κερδισμένος σε θέματα σπουδών, επαφές με νομικά ή διαδικαστικά θέματα, σχέσεις με το εξωτερικό. Είναι προτιμότερο να τρέξεις τις υποθέσεις σου στα αισθηματικά μέχρι την Παρασκευή, καθώς η Αφροδίτη περνά στον Κριό, εγκαινιάζοντας μια περίοδο που έχεις άλλες προτεραιότητες μέσα στην καθημερινότητά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, κάνοντάς σε πιο καλό ακροατή και διευκολύνοντας την επικοινωνία σου με οικεία πρόσωπα. Η πανσέληνος σού φέρνει αισιοδοξία και την ανάγκη για νέες περιπέτειες. Μολονότι η προσοχή σου είναι περισσότερο επικεντρωμένη στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, από την Παρασκευή το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνά σε μια πιο φιλική θέση για σένα, βοηθώντας σε να επικοινωνήσεις καλύτερα τις ιδέες σου στο περιβάλλον σου, ενώ η πανσέληνος την Κυριακή στον Λέοντα φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για έλεγχο. Μέχρι την Παρασκευή τα αισθηματικά σου και γενικότερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου. Προσέγγισε, όμως, σύντομα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς από την Παρασκευή γίνεσαι πιο εσωστρεφής και έχεις ανάγκη για ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέχρι την Τετάρτη το έδαφος είναι γόνιμο για να τακτοποιήσεις το πρόγραμμά σου και τα πρακτικά ζητήματα. Επίσης, η παραγωγικότητά σου είναι αυξημένη, ενώ η πανσέληνος την Κυριακή απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνει κάποια διλήμματα σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κάνεις βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που κεντρίζει το ενδιαφέρον σου, ενώ από την Παρασκευή η Αφροδίτη ανανεώνει την προσωπική σου ζωή, μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον, φέρνοντας φλερτ και κινητικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ
Το σημαντικότερο νέο αυτής της εβδομάδας είναι το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου τη Δευτέρα, που από τη μια σου αποκαλύπτει το παρασκήνιο που υπήρχε όλο αυτό το διάστημα, ενώ από την άλλη σε κάνει πιο επικοινωνιακό και σου δίνει ώθηση με συμβόλαια, συμφωνίες και συζητήσεις. Επίσης, η πανσέληνος την Κυριακή στον Λέοντα, φέρνει κάποια πίεση μέσα στην καθημερινότητά σου. Μέχρι την Παρασκευή η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα των ερωτικών σου και φέρνει ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS