ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 6 έως 12 Απριλίου 2020

Τα ζώδια την εβδομάδα 6 έως 12 Απριλίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Μολονότι την εβδομάδα αυτή οι άλλοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Το πιο σημαντικό νέο είναι το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου το Σάββατο, το οποίο βγάζει προς τα έξω τον πιο επικοινωνιακό εαυτό σου. Την Τετάρτη πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου, δείχνοντας πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά, ενώ η περίοδος αυτή δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ζητήματα καρδιάς.

ΤΑΥΡΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κατεβάσεις τους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις απερίσκεπτα λάθη με απρόσμενες συνέπειες. Επίσης, η πανσέληνος της Τετάρτης στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου, ενώ το Σάββατο ο Ερμής περνά στον Κριό, προειδοποιώντας σε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια το προσεχές διάστημα. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει έδαφος και «καύσιμο» για να τρέξεις τις υποθέσεις σου. Φρόντισε, όμως, οι στόχοι σου να είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Άλλωστε, η πανσέληνος την Τετάρτη σε φιλικά ζώδια φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Η πανσέληνος αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ το σημαντικότερο νέο αυτής της περιόδου είναι η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, φέρνοντας κάτι ονειρικό στα αισθηματικά σου, ή κάτι εφήμερο, ανάλογα με τον βαθμό αυτοεπίγνωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με περίεργους οιωνούς με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού που μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα τα οποία σε απομακρύνουν από τους στόχους σου. Η πανσέληνος της Τετάρτης εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο. Γενικότερα, έχεις περάσει σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο για τα προσωπικά, όχι τόσο ως προς κάποια άτομα, όσο για το πώς εσύ βλέπεις τις καταστάσεις πλέον.

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον. Μπορείς, όμως, να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό και να κλείσεις συμφωνίες. Το Σάββατο, μάλιστα, ο Ερμής περνώντας στον Κριό φέρνει για σένα εύνοια και πιο αισιόδοξες σκέψεις. Είσαι σε μια πολύ πιεστική περίοδο στα προσωπικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας κι αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει σοβαρούς κλυδωνισμούς στα αισθηματικά σου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος της Τετάρτης φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις. Σε γενικές γραμμές, όμως, έχεις σημαντικές ευκαιρίες, αλλά φρόντισε να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη. Ο κυβερνήτης σου δέχεται καλές όψεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων μέχρι τα μέσα της εβδομάδας και μπορείς να κάνεις τις κινήσεις που ήθελες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείς να κάνεις τις επαφές που σκέφτεσαι..

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου την Τετάρτη, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, φέρνοντας περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα. Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, τα οποία έχουν μεν δυνατότητες όμως πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς. Το Σάββατο, ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει μηνύματα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις προσοχή και σύνεση, τόσο στο σπίτι όσο και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Οκτώβριο. Επίσης, η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Ζυγό δείχνει μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν. Είναι προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Έχεις περάσει σε περίοδο που εξετάζεις σε βάθος τι είναι αυτό που αναζητάς για να είναι η καρδιά σου πραγματικά ευτυχισμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αρχίζει με ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον για θέματα καθημερινότητας, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Την Τετάρτη πραγματοποιείται μια ευνοϊκή πανσέληνος που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για σχέδια που έχεις στα σκαριά. Το Σάββατο ο Ερμής περνά σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, δίνοντας ώθηση και στα προσωπικά. Σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο για τα προσωπικά σου όπως αυτή, μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την Τετάρτη με την πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, έχεις την τάση για υπερβολές στον τρόπο που βγάζεις προς τα έξω τα ταλέντα σου, αλλά και την εικόνα σου γενικότερα. Προτίμησε, λοιπόν, πιο ήπιους τόνους, τουλάχιστον μέχρι τα μισά της εβδομάδας. Είσαι πιο συγκρατημένος αυτό το διάστημα, ενώ τις μέρες Πέμπτη και Παρασκευή επιδιώκεις να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Επίσης, το Σάββατο ο Ερμής περνά στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η πανσέληνος σε φιλικά ζώδια και η πίεση που φέρνει γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι περισσότερο προσηλωμένος σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει ένταση και σε παρασύρει σε έκρυθμες συμπεριφορές, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο. Είσαι σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο με ευκαιρίες στα προσωπικά σου, καθώς αυτές τις μέρες στα ζητήματα καρδιάς τα βλέπεις μόνο τα θετικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή στο ζώδιό σου να δέχεται καλές όψεις και να δίνει ώθηση σε κάθε νέο σου ξεκίνημα. Πρόσεχε, όμως, το παρασκήνιο και το άγχος σου, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού. Την Τετάρτη έχουμε πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Η Αφροδίτη σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου φέρνει μπερδεμένες συνθήκες, όμως, οι μέρες Πέμπτη και Παρασκευή δίνουν έναν πιο ανέμελο τόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS