ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 9 έως 15 Μαρτίου 2020

Τα ζώδια την εβδομάδα 9 έως 15 Μαρτίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής ασχολείσαι με ζητήματα πρακτικής φύσης, ενώ οι θετικές όψεις Ήλιου-Δία, Ήλιου-Πλούτωνα και Άρη-Ποσειδώνα σού φέρνουν την ανάγκη για ηρεμία, την ώρα που σχεδιάζεις μεθοδικά το επόμενο βήμα. Από την άλλη πλευρά, όμως, η πανσέληνος τη Δευτέρα στην Παρθένο, φέρνει κάποια πίεση μέσα στην καθημερινότητά σου και περισσότερο άγχος. Ασχολείσαι ταυτόχρονα με πολλά πράγματα και γενικότερα δίνεις σημαντική αξία στη σταθερότητα. Αν μη τι άλλο, την Τρίτη και την Τετάρτη βρίσκεις πιο εύκολα ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Το σύνολο της εβδομάδας αυτής είναι θετικό για σένα και τις επιδιώξεις σου με τις θετικές όψεις Ήλιου-Δία, Ήλιου-Πλούτωνα και Άρη-Ποσειδώνα. Η πανσέληνος τη Δευτέρα σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση δείχνει πως κορυφώνεις τις προσπάθειες που κάνεις προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Είσαι, πλέον, σε μια περίοδο που τα προσωπικά σου κινούνται με φόρα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ενώ η πανσέληνος αυτή μπορεί να δείχνει πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε χρειάζεται. Την Πέμπτη και την Παρασκευή πάντως επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την προσοχή σου να είναι στραμμένη στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ η πανσέληνος τη Δευτέρα φέρνει μια αναστάτωση στο οικείο περιβάλλον που μπορεί να σε προβληματίσει. Την Τρίτη, ο κυβερνήτης σου Ερμής θα είναι και πάλι ορθόδρομος, ευνοώντας τα σχέδιά σου, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός. Από την προηγούμενη εβδομάδα, έχεις περάσει σε μια πιο εξωστρεφή περίοδο στα προσωπικά όπου, χάρη σε φιλικά πρόσωπα, προσεγγίζεις τον έρωτα. Τρίτη και Τετάρτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να προσεγγίσεις αγαπημένα άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής, προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από συζητήσεις κι επαφές, ενώ η πανσέληνος τη Δευτέρα σε μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνει την ανάγκη για πιο ξεκάθαρες κουβέντες. Μπορείς, όμως, να τακτοποιήσεις όσα σε απασχολούν, ειδικά αν πρόκειται για σπουδές, επαφές με εξωτερικό, ανθρώπους που ζουν μακριά ή νομικά θέματα. Τα προσωπικά βρίσκονται σε θετικό κλίμα χάρη στις θετικές όψεις Ήλιου-Δία, Ήλιου-Πλούτωνα και Άρη-Ποσειδώνα, καθώς ακόμη και μέσα από συγκρούσεις, εσύ βλέπεις τα ζητήματα καρδιάς να εξελίσσονται εξαιρετικά.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με εσένα να ασχολείσαι με τις υλικές ανάγκες σου τη Δευτέρα και την Τρίτη, σε μια περίοδο που είσαι πιο εσωστρεφής και συνεχίζεις να κάνεις τον απολογισμό σου για το τι θα κρατήσεις και τι θα αφήσεις πίσω σου, με τον Ερμή να γυρίζει απέναντί σου σε ορθή φορά, λύνοντας τις παρεξηγήσεις. Τρίτη και Τετάρτη κάποια πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε απασχολούν με τις υποθέσεις τους, ενώ το απόγευμα της Κυριακής είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να έχεις θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η προσοχή σου στρέφεται στα δικά σου θέλω, ενώ η πανσέληνος τη Δευτέρα στο ζώδιό σου φέρνει κορύφωση των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Γενικότερα, άλλωστε, έχεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν, χάρη στους ισχυρούς συμμάχους που έχεις δίπλα σου. Η πανσέληνος δείχνει πως μπορεί να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους κι αυτό φέρνει πόλωση, όμως, οι θετικές όψεις υπόσχονται να μειώσουν τις αποστάσεις που σε χωρίζουν από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

ΖΥΓΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής αγχώνεσαι για πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, όπως μαρτυρά και η πανσέληνος την Δευτέρα στη Παρθένο, γενικότερα αυτές τις ημέρες με τις θετικές όψεις Ήλιου-Δία, Ήλιου-Πλούτωνα και Άρη-Ποσειδώνα, μπορείς να επωφεληθείς μέσα στην καθημερινότητά σου, βάζοντας σε τάξη κάποια πρακτικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Τρίτη και Τετάρτη ασχολείσαι με τις δικές σου ανάγκες και βρίσκεσαι στο προσκήνιο με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, ενώ το Σάββατο δίνει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας κυλά σε θετικά επίπεδα και προσπαθείς να δεις τους στόχους σου να προχωρούν, ενώ η πανσέληνος τη Δευτέρα σε μια φιλική θέση φέρνει την κορύφωση των προσπαθειών σου για να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Επίσης, οι θετικές όψεις Ήλιου-Δία, Ήλιου-Πλούτωνα και Άρη-Ποσειδώνα σού φέρνουν ευκαιρίες για ερωτικά, σημαντικές συμφωνίες, ευχάριστα νέα ή ένα επικερδές ταξίδι. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι βοηθητικές ημέρες για να ξεκουραστείς αποφεύγοντας την πολυκοσμία, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή είσαι επικεντρωμένος στα θέλω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις, ενώ η πανσέληνος τη Δευτέρα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει κάποια διλήμματα ως προς την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο, όμως, είσαι κυκλοθυμικός. Οι καλύτερες μέρες για τα προσωπικά είναι η Τρίτη και η Τετάρτη, στις οποίες οι φίλοι σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου. Επίσης, ο Ερμής ορθοδρομεί την Τρίτη, έτσι ασχολείσαι πλέον απρόσκοπτα με τις υποθέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ασχολείσαι περισσότερο με διαδικαστικές υποθέσεις, όμως, η πανσέληνος τη Δευτέρα στην Παρθένο, σε καλεί να αλλάξεις κοσμοθεωρία. Το πιο σημαντικό νέο είναι πως με τις θετικές όψεις που γίνονται, τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε ωθούν -ακόμα και μέσα από πίεση- να χτίσεις κάτι σημαντικό. Οι μέρες Πέμπτη και Παρασκευή έχουν ευχάριστες εκπλήξεις για σένα, ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στον τομέα των ερωτικών, κάτι που φέρνει ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις τα ζητήματα καρδιάς και να εκφράσεις όσα νιώθεις, στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με εσένα να προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου, ενώ η πανσέληνος τη Δευτέρα στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για έλεγχο, αλλά και κάποιες εμμονές που είχες παλιότερα. Μπορείς, όμως, να μιλήσεις για όσα σε προβληματίζουν, χάρη στην ορθοδρόμηση του Ερμή στο ζώδιό σου από την Τρίτη. Έχεις περάσει, πλέον, σε μια πιο ζωηρή περίοδο στα αισθηματικά, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη και αποφεύγεις τεχνηέντως οτιδήποτε σε περιορίζει.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα αυτή η προσοχή σου στρέφεται στα ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ η πανσέληνος την Δευτέρα απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνει κάποια διλήμματα, καθώς προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες. Επίσης, οι θετικές όψεις Ήλιου-Δία, Ήλιου-Πλούτωνα και Άρη-Ποσειδώνα σε πηγαίνουν παρακάτω -εκεί που πίστευες πως τα πράγματα είχαν βαλτώσει- αλλά και σε στόχους που δεν προχωρούσαν. Είσαι σε μια περίοδο που ευνοεί ιδιαίτερα όσους είναι ήδη σε σχέση, ενώ αν είσαι ελεύθερος εστιάζεσαι περισσότερο στις απολαύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS